IBA HOLDING

BV CVBA


Dénomination : IBA HOLDING
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 630.769.125

Publication

02/06/2015
ÿþ------ Plik B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d kte

ie

RECHTBANK VAN KO,nT3AND117L

21 MEI 2015

ANTWERPEN afdeling xùANHOTJT

er

III



Ondernemingsnr : 0 630. 7 &9 r 425

Benaming (voluit) : IBA Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandberg 59

2260 Westerlo

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 21 moi 2015 dat:

1. de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap mét beperkte aansprakelijkheid "B-Fin", met maatschappelijke zetel te 2450 Meerhout, Grasheuvel 43, BTW BE 0895.594.961 RPR Turnhout;

2. de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALI", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht (Sint-Lenaarts), Dorpsstraat 131, BTW BE 0629.930.569 RPR Antwerpen;

3. de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ineko", met maatschappelijke zetel te 3520

Zonhoven, Katschotseweg 3, BTW BE 0832.514.079 RPR Hasselt; een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben.

Benaming. Haar naam luidt "IBA Holding".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Zandberg 59.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uitsluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken

van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

- studie-, organisatie- erl raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel. De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt ACHTHONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND EN TWAALF EURO (£ 865.012,00). '

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Inbreng in geld.

Op HONDERD DRIEËNZEVENTIGDUIZEND EN TWEE EURO (£ 173.002,00) van het aanvangskapitaal wordt ingeschreven in geld door de voormelde vennootschap "IMALI.

Alle aandelen waarop in geld werd ingeschreven zijn volstart.

Het bedrag van de uitgevoerde stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België.

Inbreng in natura.

Op het saldo van het kapitaal of ZESHONDERD TWEEËNNEGENTIGDUIZEND EN TIEN EURO (¬ 692.010,00) wordt ingeschreven in natura.

Deze inbreng gebeurt, ieder voor de helft, door de voormelde vennootschappen "B-Fin" en "Ineko". Verslag van de bedrijfsrevisor.

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eli Verstappen", met zetel te 9400 Ninove, Ophemstraat 26, vertegenwoordigd door de heer EIi Verstappen, bedrijfsrevisor,

aangewezen door de oprichters heeft het bij artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven verslag opgesteld.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

Ter afronding van mijn beperkt onderzoek, verricht in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrerevisoren, kan ik besluiten dat:

a) De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

b) De methoden van waardering van de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zin en leiden tot een inbrengwaarde van 692.010,00 euro, welke overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 1.600 uit te geven aandelen, waarvan het aantal en de fractie waarde gelijk is aan 692.010, 00 euro.

c) De totale inbrengwaarde van de inbreng in natura 692.010, 00 euro bedraagt, waarvan 692.010, 00 wordt vergoed door aandelenkapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

d) De als tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng in natura rechtmatig en billik is. Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen `fairnes opinion" is.

Ninove, 15 mei 2015

(getekend)

Eli Verstappen Bedrijfsrevisoren BV ovv Bvba

Vertegenwoordigd door Eli Verstappen, Bedrierevisor,

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van het bestuur. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

I. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten; deze algemene vergadering bepaalt ook de duur van hun mandaat. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Elke bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen en kan op elk ogenblik ontslag nemen.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht,

Zijn er twee bestuurders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college, "raad van bestuur" genoemd, die beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter die de raad moet samenroepen wanneer twee bestuurders erom verzoeken.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van de raad dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3, Bevoegdheid.

Het bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee bestuurders aangesteld dan zal hun benoemingsbesluit moeten vernielden of zij individueel dan wel samen handelend, namens de vennootschap kunnen optreden in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer bestuurders aangesteld dan vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, kan het benoemingsbesluit uitdrukkelijk vermelden dat aan bepaalde leden van de raad van bestuur een individuele dan wel een collectieve vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten, directieleden, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger,

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

5. Dagelijks bestuur.

Het bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, die alleen of gezamenlijk optreden. '

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Benoeming bestuurders.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op vier en tot bestuurders worden benoemd voor een onbepaalde duur:

- "B Fin", voormelde vennootschap, haar bestuursorgaan heeft de heer Mermans Ben, wonende te 2450 Meerhout, Grasheuvel 43, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

- "IMALI", voormelde vennootschap, haar bestuursorgaan heeft de heer Olivier Nicolas Johan Andre, wonende te 2960 Brecht (Sint-Lenaarts) Dorpsstraat 131, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

"Ineko", voormelde vennootschap, haar bestuursorgaan heeft de heer Kortleven Koen Lodewijk Elly (rij ksregisternummer 80.01.03-099.43), wonende te 3520 Zonhoven, Katschotseweg 3 benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

- De heer GEUNS, Gustaaf Jozef Constantia Maria, wonende te 2260 Westerlo, Zandberg 59. De bestuurders en de vaste vertegenwoordigers hebben hun mandaat uitdrukkelijk aanvaard. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat bezoldigd behoudens het mandaat van de heer Geuns Gustaaf, voormeld, wiens mandaat onbezoldigd is. Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I.B.A. Integraal Bedrijfsadvies", met zetel te 2260 Westerlo, Zandberg 59 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te Iaten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v

a

. " ,' '

i

1loor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor en verslag oprichters.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþM~dwordii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vat ie-akte

4 Neergeleced. tec gritiie van de

RECIMANK V Axd DOOPHANDEL

2 4 JUNI 2015

ANTWERPEN a,tuelfngTURNHOÜT

Meer

--~-~---_ ~

Iuiiu~ub~a ~1i~~u

*1509 80"

Ondernemingsnr : 0630.769.125

Benaming

(voluit) : IBA Holding

(verkort) :

Rechtsvoren : Cvba

Zetel : Zandberg 59, 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag inbreng en quasi inbreng in natura

De verslagen van inbreng in natura dd. 15105/2015 ( art. 423 van het wetboek van Vennootschappen) en, quasi inbreng in natura dd. 21/05/2015 ( art.396 van het wetboek van Vennootschappen ) werden neergelegd ter Griffie.

B-Fin Bvba lneko Bvba

Mermans Ben Kortteven Koen

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0542-013

Coordonnées
IBA HOLDING

Adresse
ZANDBERG 59 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande