IBELEC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IBELEC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.750.922

Publication

11/08/2014
ÿþ moi 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14152825*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 JULI 20111

afdelinefflierpen

116

Ondernemingsnr : 0435.750.922

Benaming (voluit) : IBELEC

(verkort):

Rechtsvorm: N.V.

Zetel: Merksemsebeen 270/A

2110 Wijnegem

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Tekst Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt, te Wornmelgem op 30

JUNI 2014, geregistreerd, blijkt dat de naamloze vennootschap "IBELEC", te Wijnegem, volgende beslissingen

met éénparigheld van stemmen genomen heeft

Eerste besluit Bevestiging aandelen op naam  Wijziging betreffende artikelen statuten

Hoewel de statuten voor heden voorzagen dat de aard van de aandelen aan toonder is, bevestigen alle

aandeelhouders in hun hoedanigheid van de algemene vergadering dat de hun toebehorende aandelen nooit

effectief gedrukt zijn geweest.

De aandeelhouders leggen het aandelenregister voor aan ondergetekende notaris, die het bestaan van alle

aandelen op naam bevestigt.

De vergadering beslist de statuten daaraan aan te passen en volgende wijzigingen door te voeren

1.1. De vergadering beslist huidig artikel 6 der statuten, ln verband met de vorm van de aandelen te wijzigen,

zodat het zal luiden als volgt:

"Artikel 6:

A. Aard der aandelen.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseercl, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naarm Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Geelematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden 5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

aan het Belgisch Staatsblad Oe raad van bestuur of zijn aangestelde zal, in het register van aandelen de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de ovememer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemen

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de etfgerechtigde."

1.2. De vergadering beslist vervolgens artikel 30 der statuten omtrent de biieenroeping en agenda van de algemene vergadering te wijzigen door volgende tekst:

"ARTIKEL 30.

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek daartoe dient te gebeuren bij aangetekende brief, met vermelding van de te behandelen onderwerpen, en dit minstens één maand op voorhand.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten."

1.3. De vergadering beslist ten slotte aan het huidig artikel 21 der statuten omtrent de bevoegdheid van de raad van bestuur, achteraan een nieuw lid te toe te voegen, luidend als volgt

"Artikel 11.  Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

( )

Aan de raad van bestuur wordt eveneens de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door

de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op

naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren.'

Tweede besluit: Verlenging boekjaar

De vergadering beslist de loop van het boekjaar te wijzigen, zodat het voortaan zal lopen als volgt: van één

april tot en met eenendertig maart van net daaropvolgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, ingegaan op 1 juli 2013, verlengd worden en

eindigen op 31 maart 2015.

De vergadering beslist de jaarvergadering voortaan te laten doorgaan op de tweede maandag van de maand

september om 11 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatshebben onder het nieuwe regime en wel op de tweede maandag

van de maand september van het jaar 2015.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing, beslist de algemene vergadering

volgende artikelen te wijzigen

* Artikel 38 wordt vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL. 38. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar,"

**Artikel 29 wordt vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL 29. JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand september van iederjaar om 11 uur

in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,"

Derde besluit: Nieuwe statuten













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

\4 aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergadering beslist de bestaande statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen en aan de vroeger doorgevoerde zetelwijziging, en deze artikelsgewijs te herschrijven en in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving op de handelsvennootschappen.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Accountantskantoor M. Loonen & C°, te VVijnegem, i\fierksemsebaan 270A, of haar aangestelde, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd;

- uitgifte met daarin verwerkt coördinatie der statuten;

VVim DE SMEDT Geassocieerd notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 23.01.2014 14012-0100-017
08/03/2013
ÿþ4

Mod Word 1 t.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



stelego11111111

Heergelee toi çrir`ii3 van à Perlecni van Keaphanckl ta Ânftyerpen, ep

Griffie FEB.il~ i3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0435.750.922

Benaming

(voluit) : IBELEC

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Merksemsebaan 270A - 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS.

Het blijkt uit het verslag van de algemene vergadering van 10 december 2012 dat alle in functie zijnde bestuurders werden herbenoemd voor een nieuwe ambtsperiode van zes jaar, die zal eindigen bij de jaarvergadering van 2018.

Werden aldus herbenoemd

- de heer Ivo Bruynseels, 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 59 bus 43.

- de heer Johan Van der Auwera, 2930 Brasschaat, Bloemaard 18.

- de NV Arec, NN 0467.379.850 met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 59 bus 44,

waarvoor ais vast vertegenwoordiger werd aangesteld de heer Ivo Bruynseels, Kustlaan 59 bus 43 te

8300 Knokke-Heist.

Onmiddellijk volgend op de jaarvergadering werd in zitting van de Raad van Bestuur de heer Ivo Bruynseels voornoemd, terug aangesteld als gedelegeerd bestuurder.

Get. Ivo Bruynseels

Gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 26.02.2013 13046-0265-017
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.08.2011, NGL 29.08.2011 11447-0350-018
21/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 18.01.2011 11009-0546-019
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 10.03.2009 09070-0194-019
21/11/2008 : AN267179
14/03/2008 : AN267179
20/04/2007 : AN267179
13/04/2007 : AN267179
21/03/2006 : AN267179
28/10/2005 : AN267179
12/01/2005 : AN267179
07/04/2004 : AN267179
05/05/2003 : AN267179
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 29.09.2015 15604-0564-017
29/03/2002 : AN267179
14/02/2001 : AN267179
18/05/2000 : AN267179
02/04/1999 : AN267179
22/01/1994 : AN267179
17/10/1992 : AN267179

Coordonnées
IBELEC

Adresse
MERKSEMSEBAAN 270A 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande