ICC INVEST, COACH & CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ICC INVEST, COACH & CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 899.456.452

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 20.06.2014 14202-0031-011
12/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch StaatsbIad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophaggder

P.snhverpen

03 SEP. 2014 gsniUAnlwerpen

VI

behg

aat

Bel

Staa

Qat ii





Ondememingsnr : 0899.456.452

Benaming

(voluit) : ICC INVEST, COACH & CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Heidestraat-Noord 18 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERLENGING MANDATEN

Uittreksel uit de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van 17 juli 2014 dewelke gehouden werd op de maatschappelijke zetel.

Ondergetekende Bart Vanstiphout - gedelegeerd bestuurder - verklaart hiermee dat:

met algemeenheid van stemmen beslist de algemene aandeelhoudersvergadering het mandaat van

dhr., Bart Vanstiphout en Loroma NV, vertegenwoordigd door dhr.. Bart Vanstiphout, als bestuurder te

verlengen voor een periode van 6 jaar d.w.z, tot en met de algemene aandeelhoudersvergadering van het

jaar 2020.

Als gedelegeerd bestuurder zal gedurende deze periode dhr. Bart Vanstiphout optreden.

Bart Vanstiphout

Gedelegeerd bestuurder

.......  _

Op de taatee blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 19.07.2013 13329-0205-011
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 30.07.2012 12372-0508-011
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 28.06.2011 11229-0171-009
03/03/2011
ÿþ LIM Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie_ na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behor aan . Belgi Staat Neergelegd ter g:lfllo tan de

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op 21 FEB. i011

De Griffier,













*11034168*

Griffie





Ondernemingsnr : 0899.456.452

Benaming

(voluit) : PPI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 18

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging naam - wijziging doel - ontslag en herbenoeming bestuurder - wijziging en aanpassing statuten.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "P P I", gevestigd te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 18, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op veertien februari tweeduizend en elf blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen :

L a)De vergadering heeft kennis genomen en aanvaard het ontslag als bestuurder met ingang vanaf veertien februari tweeduizend en elf van:

De Heer LEYS Dirk Walter Irène, geboren te Herentals op zes april negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2275 Lille, Laakakker 19

Er wordt hem uitdrukkelijk kwijting en décharge verleend voor het gevoerde beleid.

b)De vergadering heeft met ingang vanaf veertien februari tweeduizend en elf benoemd als nieuwe bestuurder:

LOROMA, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 18, ondememingsnummer 0871.703.465. Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc De Graeve te Antwerpen op 2 februari 2005, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad van 14 februari daarna onder nummer 05027093 en waarvan de statuten het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Eric Deckers te Antwerpen op 24 juli 2007, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 augustus daarna onder nummer 07123509.

Het bestuursorgaan van deze vennootschap, vertegenwoordigd als gemeld, heeft uitdrukkelijk verklaard dat zij voorafgaandelijk deze akte het besluit heeft genomen waarbij de heer Bart Vanstiphout heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap Loroma met het oog op het uitoefenen van een mandaat als bestuurder in de vennootschap PPI. Deze vaste vertegenwoordiger, vertegenwoordigd als voormeld, heeft het mandaat van bestuurder uitdrukkelijk aanvaard.

c)De vergadering heeft herbenoemd als bestuurder:

De heer VANSTIPHOUT Bart, geboren te Geel op zeventien augustus negentienhonderd zeventig, wonende te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 18.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd en loopt ten einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering over het boekjaar tweeduizend en zeventien.

II. De vergadering beslist de maatschappelijke naam met ingang vanaf veertien februari tweeduizend en elf te wijzigen in ICC INVEST, COACH & CONSULT.

III. De vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op veertien februari tweeduizend en elf waarbij een omstandige verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde wijziging van het doel waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien.

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

De vergadering beslist over te gaan tot wijziging van het maatschappelijk doel door vervanging van het bestaande doel door het volgende doel:

" Managementvennootschap;

" Studiebureau

" Consultancy en adviesverlening in bouwtechnische zaken en daarmee verwante aspecten.

" Alle andere vormen van consultancy en adviesverlening

" Het geven van opleidingen en cursussen

" Het inrichten van seminaries en incentives

" Het beheren van roerende en onroerende goederen;

" Het verkopen op commissies;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

.Tussenpersoon in de handel;

" Het verstrekken van adviezen, raadgevend bureau inzake bestuursregelingen;

" Het beleggen van eigen vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde, in roerende en onroerende goederen, stellen van zekerheden voor schulden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan;

-Algemene aannemingen;

" Projectontwikkeling;

" Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan onroerende goederen; -Projectontwikkeling van metalen constructies;

" Projectontwikkeling voor kantoorgebouwen, nieuwe woningen en appartementen, renovatiebouw, installaties, enz.;

" Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden , van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

'Met uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

IV.De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

"Artikel 1 wordt vervangen en luidt voortaan als volgt:

Artikel 1. - De vennootschap heeft de aard van een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt ICC INVEST, COACH & CONSULT.

'Artikel 3 wordt vervangen en luidt voortaan als volgt:

Artikel 3. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

" Managementvennootschap;

" Studiebureau

" Consultancy en adviesverlening in bouwtechnische zaken en daarmee verwante aspecten.

-Alle andere vormen van consultancy en adviesverlening

" Het geven van opleidingen en cursussen

" Het inrichten van seminaries en incentives

" Het beheren van roerende en onroerende goederen;

" Het verkopen op commissies;

-Tussenpersoon in de handel;

" Het verstrekken van adviezen, raadgevend bureau inzake bestuursregelingen;

" Het beleggen van eigen vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde, in

roerende en onroerende goederen, stellen van zekerheden voor schulden en verplichtingen van

groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan;

.Algemene aannemingen;

.Projectontwikkeling;

" Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan onroerende goederen;

-Projectontwikkeling van metalen constructies;

-Projectontwikkeling voor kantoorgebouwen, nieuwe woningen en appartementen, renovatiebouw,

installaties, enz.;

-Voor eigen rekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-,behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden , van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap ital isatieondememi ngen;

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere

leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen,

verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk

doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van

die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of

aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna zijn de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders in raad van bestuur

bijeengekomen en hebben volgend besluit genomen:

De raad heeft met ingang vanaf veertien februari tweeduizend en elf herbenoemd als gedelegeerd

bestuurder:

De heer VANSTIPHOUT Bart, geboren te Geel op zeventien augustus negentien-honderd zeventig,

rijksregisternummer 70.08.17-279-58, wonende te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 18.

Zijn mandaat loopt gelijktijdig met zijn mandaat van bestuurder.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift + coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 19.07.2010 10327-0544-008
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 23.06.2016 16209-0430-011

Coordonnées
ICC INVEST, COACH & CONSULT

Adresse
HEIDESTRAAT-NOORD 18 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande