ICT CARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICT CARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.082.808

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.09.2013 13591-0418-011
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.07.2012 12345-0576-010
09/03/2011
ÿþ Mptl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffleergelegd ter Cr}ffie van de Reciem ~ ltceiiciïe;110 Aax'tterern ce

Griffie2 5 FEB. 701'

1 134 .0820808

bs;: '1103]336IIIII

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : ICT CARE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 965

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 22 februari 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "ICT CARE" met maatschappelijke zetel te 2660 Hoboken, Sint-Bemardsesteenweg 965, werd opgericht door:

1/ De heer DE DEKEN Stefan Jules Henri [I.K. 590-3290824-28], rijksregister nummer 690618-385-81, geboren te Wilrijk op 18 juni 1969, gehuwd, wonende te 2660 Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 965.

2/ Mevrouw SERNEELS Josephina Leonarda Colette [I.K. 590-3519684-65], rijksregister nummer 430815312-03, geboren te Hoboken op 15 augustus 1943, gehuwd, wonende te 2610 Wilrijk, Schuurveldlaan 19.

Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "ICT CARE"

Zetel : 2660 Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 965.

Doel : De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en in samenwerking met derden, verband houden met onderstaande bepalingen, welke in hun breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn, en dit zowel in België ais in het buitenland :

" Computerconsultancy-activiteiten

«Aan- en Verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van computer hardware en alle gerelateerde

producten

«Aan- en Verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, productie en ontwikkeling van software en maatwerk

software

" Consultancy en management, het geven van adviezen in het volledige gamma van de IT wereld

" Verlenen van advies over soorten computers en servers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende hardware en programmatuur (software) :

analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker, en het aanbieden van oplossingen

«Management in functie van behoeften van de opdrachtgevers

" Coaching, organiseren en verzorgen van opleidingen, gastcolleges en/of presentaties

" Conferencing, planning, voorbereiding en begeleiding van nationale en internationale conferenties

«De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer in allerlei producten per postorder; de goederen

worden naar

de koper verzonden, nadat deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, webshop,

websites, of al dan niet gespecialiseerde catalogi

" Alle diensten in verband met fotostudio's en overige fotografische activiteiten, fotolabratoria, groot-en

kleinhandel in optische en fotografische artikelen

foto en filmapparatuur, optische en precisie-instrumenten, foto- filmreportages

" De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van fietsen, bromfietsen en alle gerelateerde producten, alsook het herstellen, onderhouden,

commissiehandel, verhuren ervan

«De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van boten, plezierboten, jachten, zeilboten, jet-binnen- en buitenboordmotoren en alle gerelateerde producten, alsook het herstellen, onderhouden, commissiehandel, verhuren ervan

«De aan- en verkoop, groot en kleinhandel, in- en uitvoer, fabricage, assemblage, het ontwerpen, het lassen van alle metaal, inox en aluminium constructies en onderdelen

«De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van audiovisueel materiaal, professioneel klank en lichtmateriaal, luidsprekers, p.a,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

discobars, karaoke, alsook alle gerelateerde producten, alsook het herstellen, onderhouden,

commissiehandel, verhuren ervan

" Het bieden van overig amusement, n.e.g.: circussen, poppentheaters, rodeo's, klank en lichtspelen, enz...

" De exploitatie van geluidsopnamestudio's voor eigen rekening of rekening van derden

" Het beheer van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede te gelegener tijd

de oprichting en elke andere toevallige verwerving van ontroerende goederen om e ter uitoefening van en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijvend te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook ontroerende goederen vervreemden indien zulke vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen

" tiet beheer voor eigen rekening van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en bellegingsgoederen in het bijzonder. Het beleggen, beheren valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer participaties in andere vennootschappen. Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

" De deelname, onder welke vorm dan ook, aan de oprichting, de uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, borgstelling, aankoop of op welke wijze ook.

Duur : onbeperkt met ingang van 22 februari 2011.

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 Eur), volledig geplaatst, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd EURO (6.200,00 Eur), en verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, waarop als volgt werd ingeschreven : 1/ De heer De Deken Stefan, voornoemd sub 1/ op honderd vijfentachtig aandelen (185) aandelen; 2/ Mevrouw Semeels Josephina, voornoemd sub 2/ op één (1) aandeel.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en aile voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve lot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar; het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

Gewone algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden de vierde vrijdag van de maand juni om twintig uur. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Zaakvoerder: Werden als niet-statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer De Deken Stefan, voornoemd sub 1/, en mevrouw Serneels Josephina, voornoemd sub 21. Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Vaste vertegenwoordiger: De vergadering heeft beslist de heer De Deken Stefan, voornoemd sub 1/, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Overname verbintenissen: De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel' 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2011.

Volmacht: Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten en de directe belastingen, de aanvraag van alle nodige attesten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, de aanvraag van de registratie als aannemer, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad : BVBA Tuymans, Oostmalsesteenweg 8 te 2310 Rijkevorsel, of een door haar gevolmachtigde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15507-0501-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16549-0529-009

Coordonnées
ICT CARE

Adresse
SINT-BERNARDSESTEENWEG 965 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande