ID

Société en commandite simple


Dénomination : ID
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.147.837

Publication

12/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 3 BEL. 2014

Griffie

Mod word 1+.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

istRompl

Ondernemingsnr : 0834.147.837

Benaming

(voluit) : ID

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Roetaard 50, 2547 Lint

(volledig adres)

onderwerp akte : Statutenwijziging: maatschappelijke zetel - aandelen - ontslag zaakvoerder en benoeming nieuwe zaakvoerder - Bestemming resultaat

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 november 2014 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

a) Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

In toepassing van artikel 8 van de statuten, beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel

van de vennootschap met ingang van 1 november 2014 te verplaatsen:

Van: Roetaard 50  2547 Lint

Naar: Bethanielaan 2  2547 Lint

b) Herverdeling van aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedroeg bij oprichting 1.500 EUR. In de oprichtingsakte is geen verdeling vermeld van het aantal aandelen. Bij deze wensen de oprichters mee te delen dat er bij oprichting 100 aandelen werden uitgegeven waarvan 90 aandelen in het bezit van mevrouw Isabelle Van der Brempt, de resterende 10 aandelen zijn in het bezit van de heer Dirk Verbinnen.

Op heden zullen 40 aandelen van mevrouw Van der Brempt overgedragen worden aan de heer Dirk Verbinnen. De verdeling van de aandelen zal vanaf die datum verdeeld zijn als volgt:

-50 aandelen voor mevrouw Isabelle Van der Brempt

-50 aandelen voor de heer Dirk Verbinnen

Deze verdeling zal ook ingeschreven worden in het aandeelhouders register per 1 november 2014.

c) Ontslag beherende vennoot als zaakvoerder

Mevrouw Isabelle Van der Brempt zal op heden, 1 november 2014, ontslag nemen als zaakvoerder en zal vanaf die datum niet langer de beherende vennoot zijn. Vanaf die datum wordt mevrouw Van der Brempt de stille vennoot binnen ID gewone commanditaire vennootschap.

d) Benoeming nieuwe zaakvoerder

De heer Dirk Verbinnen zal vanaf heden, 1 november 2014, niet langer de stille vennoot zijn. Hij zal vanaf die datum de taak van beherende vennoot en zaakvoerder op zich nemen.

e)Be$temming van het resultaat

Volgens artikel 9 van de statuten bij oprichting werd het resultaat verdeeld als volgt: 10% voor de stille vennoot, 90% voor de werkende vennoot. Bij eenparig besluit van de algemene vergadering kan beslist worden de winst te reserveren of volgens een bepaalde verdeelsleutel te verdelen of nog over te dragen naar een' volgend boekjaar. Een eventueel verlies (het nadelig saldo van de resultatenrekening) wordt voor 90%:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

j gedragen door de beherende vennoot en voor 10% door de stille vennoot, doch deze laatste maximaal ten belope van zijn inbreng.

Dit artikel 9 wordt als volgt gewijzigd: het resultaat kan verdeeld worden als volgt: Bij eenparig besluit van de algemene vergadering kan beslist worden de winst te reserveren of volgens een bepaalde verdeelsleutel te verdelen of nog over te dragen naar een volgend boekjaar. Het uitkeren van winst zal gebeuren volgens de eigendom in aandelen. Dit is ook van toepassing wanneer het eventueel verlies wordt gedragen door de aandeelhouders.

f

d Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Deze besluiten werden aangenomen met een eenparigheid van stemmen. Tegelijk neergelegd: gecoördineerde statuten dd 01/11/2014

Dirk Verbinnen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 16.08.2012 12407-0596-008
11/03/2011
ÿþMal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11 pottg voe de Recl+t6ed van Koophandel itAntu+erpen, op

" 110;8825" 0 1 HbAR1 2011





Griffie





Ondememingsnr : O $ 3 4 . $ 3 7-

Benaming

(voluit) : ID

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Roetaard 50 2547 Lint

Onderwerp akte :Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 10/01/2011

Bij onderhavige akte dd. 10 januari 2011 werd overeengekomen tussen :

1. Mevrouw Van Der Brempt Isabelle, wonende te 2547 Lint, Roetaard 50;

2. De heer Verbinnen Dirk, wonende te 2547 Lint, Roetaard 50.

een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

I. OPRICHTING EN INBRENG

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap.

Haar naam luidt : ID.

Ze wordt gevestigd te 2547 Lint, Roetaard 50.

Zij begint op heden.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

Comparant sub 1 is de beherende vennoot. Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

Comparant sub 2 is de stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng, zoals hierna wordt vastgelegd.

Er worden geen-aandelen uitgegeven, en de stille vennoot doet een inbreng van EUR 1.500,00 (duizendvijfhonderd Euro), som die hij heden ter beschikking stelt van de vennootschap die aldus over een werkingskapitaal beschikt van EUR 1.500,00.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoot enkel prestaties te leveren heeft met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering, inzoverre het de externe vertegenwoordiging van de vennootschap betreft.

Alle vennoten verbinden zich dan ook naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap.

II. STATUTEN

Vervolgens hebben de partijen de statuten vastgelegd als volgt :

Artikel 1 : Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt ID. Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan worden gewijzigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- i4Aek - vervolg iwa2.0

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd als boven en kan worden verplaatst naar enige

andere plaats binnen het Vlaamse Gewest, bij besluit van de beherende vennoot.



Artikel 3 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te beginnen vanaf heden.

De vennootschap kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten.

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

a) Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van de werving en de selectie, jobcoaching, assessment, consulting de administratie, het management, de bedrijfsorganisatie en de informatica. Het waarnemen of het laten waarnemen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of directeur in ondernemingen en vennootschappen.

b) Het beheer, in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van de genoemde beheersactiviteit verder blijvend te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden indien zulke vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen. Al deze activiteiten onder dit punt opgesomd zullen voor eigen rekening worden uitgevoerd.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

c) Consultant inzake logistiek, transport van personen, goederen en grondstoffen in vaste of vloeibare vorm, zowel over de zee, binnenwateren, spoor en weg, en door de lucht, met alle thans bestaande of nog uit te vinden middelen zowel nationaal als internationaal en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

d) Import van wijnen.

e) Het organiseren van sportkampen en -vakanties.

Deze opsomming is geenszins beperkend.

Artikel 6 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot die zijn functie persoonlijk uitoefent

en zich niet kan laten substitueren. De beherende vennoot is individueel bevoegd om te besluiten

over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet

behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten,

zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en evenmin kunnen zij door derden worden

tegengeworpen aan de vennootschap.

Aldus is de beherende vennoot bevoegd om, onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend

moet worden gelezen :

- alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de

vennootschap, onder meer roerende en onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te

verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en aile

diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

- leningen aan te gaan en alle effecten- en geldtransacties te verrichten

- het vermogen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk in pand te geven of met hypotheek te

bezwaren

- over de rechten van de vennootschap dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen

- in rechte op te treden namens de vennootschap

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren

- de haar verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch "

Staatsblad

tu [ - vervolg

Artikel 8 : Algemene vergadering

De algemene vergadering der vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen op uitnodiging door de voorzitter bij brief verzonden aan de vennoten. De uitnodiging vermeldt waar en wanneet er vergaderd zal worden en bevat de agenda. Behoudens in geval van hoogdringendheid dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering te worden verstuurd.

Jaarlijks vindt de gewone algemene vergadering plaats, behoudens afwijkingen wegens uitzonderlijke omstandigheden, de 2de donderdag van de maand mei van elk jaar, om 10u op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende locatie aangeduid door de beherende vennoten. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter. Als voorzitter fungeert de beherende vennoot.

Een schriftelijk voorstel gedateerd en bij wijze van goedkeuring ondertekend door alle vennoten, al dan niet opgemaakt in een of meer originelen geldt als een bindend besluit van de algemene vergadering, zelfs al blijkt uit de datering dat de vennoten niet zijn samengekomen. Het besluit wordt geacht te zijn genomen op de dag dat de laatste handtekening werd geplaatst. Er wordt gestemd per hoofd.

De algemene vergadering kan slechts tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van de vennoten aanwezig is of vertegenwoordigd. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan een medevennoot. Opdat de algemene vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van zowel de beherende als de stille vennoten, tenzij anders is bepaald in deze statuten. Wijziging van essentiële delen van het vennootschapscontract is enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft hier wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, duur van de vennootschap, criteria van toetreding tot de vennootschap, wijze van besluitvorming van de algemene vergadering, bevoegdheids-beperkingen van de beherende vennoten edm. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot op ondubbelzinnige wijze blijkt uit het geschrift.

lll. SLOPBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen comparanten in

algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af :

- het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011 en begint op heden;

- er wordt uitzonderlijk overeengekomen de eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering te

houden op de 2de woensdag van de maand mei 2011;

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 2547 Lint, Roetaard 50;

- de functie van de beherende vennoot is bezoldigd.

Opgemaakt te Lint op 10/01/2011

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 10/01/2011

Van der Brempt Isabelle

beherende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ID

Adresse
ROETAARD 50 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande