IDAI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDAI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.841.178

Publication

19/12/2012
ÿþ!rj ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lijeermtoljd*t= F'eii!tiD van do

i~5~

j:~,i  ` ( ~ ~~;Y," ..7Î^'jr~'1(f_!f] t171~V~Î'+~d!

op

I. «Mar. '

i i





*1220A 1*

Ondernemingsnr : 5Q4 ,AL(? 49 8

Benaming

Voluit : IDAI

Verkort :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wagnerlaan5, 2960 Brecht

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Koen SCHEURWEGHS, notaris-plaatsvervanger in vervanging van Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in 't-Goor, op zes december tweeduizend en twaalf, nog te registreren, bijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt :

Rechtsvorm  Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IDAI Zetel -: 2960 Brecht, Wagnerlaan 5

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: de heer SCHEPERS Johan, geboren te Brasschaat op vijftien juli negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2960 Brecht, Wagnerlaan 5, echtgescheiden en mevrouw GEBOERS Ann Renate, geboren te Turnhout op drie mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2550 Kontich, Mecheisesteenweg 8 bus 0101, echtgescheiden.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedragen van de nog niet volstorte inbreng  de heer Schepers Johan voornoemd, twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (12.276,00 EUR) en mevrouw Geboers Ann voornoemd honderd vierentwintig euro (124,00 EUR)

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling -- Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1133237-26 bij de ING-BANK te Brasschaat, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IDA] in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 21 november 2012 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boekjaar - van een januari tot eenendertig december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r,wr ''',..

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. , ,

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo -- Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur Johan Schepers. Het mandaat is onbezoldigd. Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

"Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelfs of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in

de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de

vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere

derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te

treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Deze opsomming is niet beperkend.

De aan- en verkoop alsook het beheer van onroerende goederen.

De import en export van diverse goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het opbouwen van een portefeuille in roerende waarden.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële,

industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich

rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn."

Plaats, dag en uur jaarvergadering - de derde vrijdag van de maand juni om negen uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend veertien. indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht:

Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Boekhoud- & advieskantoor Trivius BVBA, Van Praetlei 145, 2170 Merksem, ondernemingsnummer 6E0811.746.478.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Koen Scheurweghs, notaris-plaatsvervanger

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 23.08.2016 16497-0479-010

Coordonnées
IDAI

Adresse
WAGNERLAAN 5 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande