IGC GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IGC GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.800.864

Publication

08/07/2014 : AN215235
25/07/2014
ÿþMod Mal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0418800864

Benaming

(voluit): IGC GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Hoveniersstraat 2 bus 248, te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming commissaris

Op de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2014 wordt met eenparigheid van stemmen Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliestraat 3, aangesteld als commissaris voor een periode van 3 jaar (boekjaar 2014, 2015 en 2016), hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2017,

Moore Stephens Audit BV CVBA stelt de heer Marc Marissen aan als vaste vertegenwoordiger. Het honorarium wordt bepaald op E 10.500 op jaarbasis.

Claes Jacques

Afgevaardigde-bestuurder

11111M111j111111111111

be a Ett Ste

xecntbank van KoopnarKlei

Antwerpen

15 JULI 2014

afdeling Antwerpen

. .

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/09/2014 : AN215235
06/11/2014
ÿþOndememingsnr : 0418.800.864

Benaming (voluit) : IGC GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoveniersstraat 2 bus 248

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vierentwintig oktober tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de naamloze vennootschap IGC GROUP, met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 24B en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen

I. ONTSLAG VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING:

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Il. LEZING EN ONDERZOEK

De voorzitter geeft lezing van het fusievoorstel en de aandeelhouders onderzoeken gemeld voorstel.

!I!. FUSIE DOOR OVERNEMING

De vergadering van de aandeelhouders beslist tot fusie door overneming, overeenkomstig het fusievoorstel en overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen (vereniging van alle aandelen in één hand) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENOLEASE, met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 248, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, BTW-BE 0886.078.073. Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENOLEASE, voornoemd, zowel de rechten als de verplichtingen, over op de naamloze vennootschap IGC GROUP, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 248, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, BTW BE 0418.800.864.

Alle rechten, plichten en verbintenissen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENOLEASE, voornoemd, vanaf één april tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap IGC GROUP, voornoemd. Overeenkomstig artikel 717 §2 van het Wetboek van Vennootschappen worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven voor gemelde fusie door overneming.

IV. VERVULLING OPSCHORTENDE VOORWAARDE

Ingevolge de beslissing door de vergadering der aandeelhouders van de fusie door overneming, zoals omschreven ander agendapunt IV., is de opschortende voorwaarde vervuld.

li V. WIJZIGING DOEL

1. de voorzitter geeft voorlezing en uitleg van het verslag van de raad van bestuur betreffende de redenen om over te gaan tot de wijziging van het doel;

2. de voorzitter geeft voorlezing van de staat van actief en passief, welke niet ouder is dan drie maanden;

3. De buitengewone algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het doel van de

vennootschap integraal te wijzigen, door de bestaande tekst te vervangen door hetgeen volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

- De import en de export, in 't groot en in 't klein, en de handel, in 't groot en in 't klein, in alle diamant,

edelstenen, half-edelstenen, juwelen en alle aanverwante grondstoffen en materialen; de fabricage, het slapen, en in het algemeen elke behandeling van diamant, edelstenen, half edelsterren, juwelen en alle aanverwante grondstoffen en materialen.

Het beheer van onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerend goederen.

,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

111111111111wi~HIMWiHn

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 8 01tT. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Onderneming voor het onderhoud, het reinigen en ontsmetten van gebouwen, gemeenschapsruimten, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen. Verschaffing van advies aan handels- en nijverheidsondernemingen inzake onderhoud en met betrekking tot het goed functioneren van gebouwen.

- De leasing van onroerende goederen, werkterreinen, bestaande en nog te bouwen gebouwen, oude en nieuwe gebouwen, exclusief en inclusief grond, delen van een gebouw, bedrijfspanden, kantoren, opslagruimten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing. Deze opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

- Onderhoud, reparatie, vervanging en verkoop van sanitair, apparatuur, verlichting, schildering, behang, tuinen.

Bewakingsdiensten, met ondermeer toegangscontroles tot gebouwen en terreinen.

- Adviseren in schoonmaakonderhoud.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verfenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondememingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in hef buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verfenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

VI. COORDINATIE EN AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap. Hij zal deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VII. BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verscheiden Tax & Legal, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheld; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

VIII. MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen

beslissingen uit te voeren.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten dd. 24/10/2014

Op de laatste biz. van uik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-f óuddn

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : AN215235
22/07/2013 : AN215235
22/06/2012 : AN215235
20/01/2012 : AN215235
01/08/2011 : AN215235
11/07/2011 : AN215235
20/03/2015 : AN215235
05/07/2010 : AN215235
13/08/2009 : AN215235
28/07/2009 : AN215235
17/10/2008 : AN215235
22/07/2008 : AN215235
04/07/2007 : AN215235
13/07/2006 : AN215235
07/12/2005 : AN215235
13/10/2005 : AN215235
29/09/2005 : AN215235
14/07/2015 : AN215235
23/07/2004 : AN215235
16/01/2004 : AN215235
28/07/2003 : AN215235
20/03/2003 : AN215235
26/07/2002 : AN215235
22/10/2015 : AN215235
20/07/2001 : AN215235
25/07/2000 : AN215235
24/05/2000 : AN215235
03/12/2015 : AN215235
16/12/1999 : AN215235
14/08/1999 : AN215235
26/05/1999 : AN215235
09/02/1999 : AN215235
10/09/1997 : AN215235
09/08/1995 : AN215235
19/07/1994 : AN215235
30/10/1993 : AN215235
27/02/1991 : AN215235
04/08/1988 : AN215235
20/09/1986 : AN215235
01/01/1986 : AN215235
25/07/2016 : AN215235
05/12/2016 : AN215235

Coordonnées
IGC GROUP

Adresse
SCHUPSTRAAT 15 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande