IGOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IGOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.744.421

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vastgoedmakelaar vereist is.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd (61.500) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde waarvan veertig (40) aandelen klasse A (de  Klasse A Aandelen ), veertig (40) aandelen klasse B (de  Klasse B Aandelen ), en twintig (20) aandelen klasse C (de  Klasse C Aandelen )die elk eenzelfde fractie in het kapitaal vertegenwoordigen.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van vijf bestuurders, al dan niet aandeelhouders. Kunnen worden verkozen tot bestuurder alle natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder. Wanneer een rechtspersoon wordt verkozen tot bestuurder, dan zal deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

7. Vertegenwoordiging: Onverminderd (i) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 17.1/, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 17.2/ en (iii) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 17.3/, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig verbonden door de raad van bestuur optredend als college of het gezamenlijk optreden van een A-Bestuurder samen optredend met een B-Bestuurder.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Bij het einde van elk boekjaar worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

9. Jaarvergadering: Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste woensdag van juni om negen uur.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

12. Bestuurder(s): Worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap en dit tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig:

Op voordracht van aandeelhouders klasse A

1/ de heer VERHAEGEN Michiel Maurits Paul, geboren te Aalst op 27 april 1972, wonende te 2600 Antwerpen, Gitschotellei 181.

2/ mevrouw VERMOLEN Hildegarde Gabriella Jozef, geboren te Beerse op 10 september 1961, wonende te 2140 Antwerpen, Laar 21,

Op voordracht van de aandeelhouders klasse B

3/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER VIC VAN DEN BERGH, voornoemd, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Van den Bergh Victor, geboren te Heist-op-den-Berg op 14 juli 1957, wonende te 2200 Herentals, Lichtaartseweg 218.

4/ de commanditaire vennootschap in oprichting PETAN INVEST, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw VANLOMMEL Leonia Gerebernus Dymphna, geboren te Turnhout op 18 oktober 1953, wonende te 2200 Herentals, Lichtaartseweg 218,

Op voordracht van de aandeelhouders klasse C

5/ de naamloze vennootschap ASPHALIA, met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Poederstraat 51 en ondernemingsnummer 0470.386.652, vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Gorp Gunhilde, geboren te Turnhout op 4 mei 1957, van Belgische nationaliteit, wonende te Arendonk, Poederstraat 51

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november laatst. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap Beirens & Wellens BVBA accountants en belastingsconsulenten , Noorderlaan 79 Bus 7 2030 Antwerpen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Tom VERBIST, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Coordonnées
IGOR

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 162, BUS 10 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande