IJZERHANDEL VAN DEN BROECK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IJZERHANDEL VAN DEN BROECK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.203.156

Publication

21/01/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

i 0 JAN, 201k

TURNBOUT De Griffier,

Grif fie

na neerlegging ter griffie van de a

eergeiegd ter griffie van de

--ROOI FRANK VAN KOOPHANDEL

Ondernerrtingsnr : 0404 203 156

geenaming

(voluit) : IJZERHANDEL VAN DEN BROECK

(verkort) :

Rechtsvoren : NV

Zetel : Weivaartstraat 3 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp aide : Herbenoeming van bestuurder en commissaris

Tijdens de statutaire algemene vergadering van 25/06/2012 werd de Heer Geert Van Gooien herbenoemd. als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar tot de algemene vergadering van 2015.; De jaarlijkse vergoeding voor dit mandaat bedraagt 14.451,00 Euro (indexeerbaar).

Tijdens de statutaire algemene vergadering van 29/05/2013 werd de DC Netheriands BV, wettelijk. vertegenwoordigd door de Heer Jos Vandael, herbenoemd als bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering van 2019.

Getekend.

Jos Vandael

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 19.08.2013 13431-0102-035
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 31.07.2012 12364-0311-039
02/09/2011
ÿþ MOG 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0404.203.156

Benaming

(voluit) : IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK - BEENCKENS & CO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2200 HERENTALS, Welvaartstraat 3

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (van nv B.B.P.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 25 juli 2011, dragende de melding : "Geregistreerd vier bladen geen verzending te Genk op 26 juli 2011. Boek 51135 blad 28 vak 05. Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur a.i. (getekend) Anne-Lise VANDENBORRE", houdende: buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap IJZERHANDEL. J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen: werden genomen :

EERSTE BESLUIT  kennisneming en goedkeuring verslagen

De vergadering beslist goed te keuren :

e) het fusievoorstel opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen;

b) het schriftelijk verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 694 van hetzelfde.

" wetboek

c) het schriftelijk controleverslag over het fusievoorstel opgesteld door de heer VAN GOOLEN Geert, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1851 Grimbergen (Rumbeek), Kerkstraat 152 de dato 18 juli 2011 overeenkomstig artikel 695 van hetzelfde wetboek.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen we' met betrekking tot de fusie door overneming van de NV BOUWBESLAG PARTNERS door de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENKENS EN CIE besluiten dat:

1. De revisorale controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd conform de normen van het Instituut Der; Bedrijfsrevisoren dienaangaande.

2. De waarde per aandeel van beide vennootschappen is gebeurd op basis van drie algemeen aanvaarde waarderingsmethodes, namelijk de substantiële waarde (een weging van 33,33 %), de rendementswaarde (een weging van 33,33%) en de discounted cash-flow waarde (een weging van 33,33 %).

Tengevolge van de fusie door overname van de NV BOUWBESLAG PARTNERS door de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENKENS EN CIE zal het kapitaal van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS EN CIE opgetrokken worden met 285.077,56 EUR. Hiervoor zullen 350 aandelen gecreëerd worden.

230 aandelen van de NV BOUWBESLAG PARTNERS geeft dan recht op 7 aandelen van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENKENS EN CIE.

3. Met betrekking tot de ruilverhouding kan gesteld dat de waarderingsmethoden ons oordeelkundig

gekozen lijken en relevant. Deze zijn coherent toegepast over de te fuseren ondernemingen.

Er deden zich geen moeilijkheden voor bij de waarderingen.

Gedaan te Grimbergen

op 17/07/2011

Van Gooien Geert

Bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLUIT  besluit tot fusie

De vergadering besluit aldus tot de fusie door overneming door de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN

BROECK  BEENCKENS & CO, overnemende vennoot-schap, van de NV BOUWBESLAG PARTNERS,

afgekort B.B.P., overgenomen ven-nootschap met zetel te 2310 Rijkevorsel, Hoogstraatsesteenweg 107, met

ondernemingsnummer  BTW BE 0458.351.526, door de overgang - ten algemene titel - van het gehele

vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschappen naar de overne-

mende vennootschap overeenkomstig de modaliteiten, bepaald in de voormelde fusieverslagen van de respec-

tievelijke vennootschappen en in het voormeld controleverslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 AUG. 2011

KOOPHANDEPreRNHOUT

Due ç3riífier

o11! IJIJ

bel

a

BE Sta

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van dit besluit tot fusie door overneming van de overgenomen vennootschappen door de overnemende vennootschap, wordt de NV B.B.P. ontbonden zonder vereffening.

a) toekenning aandelen - ruilverhouding

De vergadering besluit dat overeenkomstig de ruilverhouding vastgesteld in het voormeld fusieverslag en in het voormeld controleverslag, driehonderd vijftig (350) nieuwe aandelen type B van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, overnemende vennootschap, zullen worden uitgereikt aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, en dit tegen inlevering van elfduizend vijfhonderd (11.500) bestaande aandelen van de NV B.B.P., overgenomen vennootschap.

Meer bepaald geven tweehonderd dertig (230) aandelen van de NV B.B.P., overgenomen vennootschap, recht op zeven (7) aandelen van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, overnemende vennootschap.

Zoals nader bepaald in de voormelde verslagen, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschappen vanaf 1 januari 2011 toegerekend aan de overne-mende vennootschap, de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, die bijgevolg alle baten en kosten, verbonden aan de activa en passiva die hen worden overgedragen, zal dragen. Bijgevolg komt het resultaat van het lopend boekjaar dat betrekking heeft op de ingebrachte activiteiten, vanaf 1 januari 2011 toe aan de overnemende vennootschap.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, zal instaan voor de uitvoering van deze besluiten, volgens de modaliteiten bepaald in de fusieverslagen.

b) elementen onderworpen aan bijzondere publiciteit

De modaliteiten van de overgang van de elementen van de overgenomen vennootschappen die onderworpen zijn aan bijzondere publiciteitsvoorschriften zoals de overdracht van de handelszaak van de overgenomen vennootschap, wordt nauwkeurig en duidelijk omschreven in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering houdende fusie van de overgenomen vennootschap, de NV B.B.P., opgesteld door notaris

ivo Vrancken te Genk op 25 juli 2011. "

De vergadering verklaart uitdrukkelijk van deze modaliteiten van overdracht kennis genomen te hebben en deze goed te keuren.

DERDE BESLUIT: kapitaalverhoging (ken gevolge van de fusie).

De vergadering besluit dat de goedkeuring van de hiervoor omschreven fusie door de algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap tot gevolg heeft dat het kapitaal van deze vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van tweehonderd vijfentachtig duizend zevenenzeventig euro zesenvijftig cent (285.077,56 EUR) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op driehonderd zevenenveertig duizend zevenenzeventig euro zesenvijftig cent (347.077,56 EUR), mits uitgifte van driehonderd vijftig (350) nieuwe volgestorte aandelen type B van deze vennootschap tegen omruiling van de elfduizend vijfhonderd (11.500) bestaande aandelen zonder nominale waarde van de NV B.B.P, en dit zonder opleg in geld.

Meer bepaald geven tweehonderd dertig (230) aandelen van de NV B.B.P., overgenomen vennootschap, recht op zeven (7) aandelen van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, overnemende vennootschap.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO en zullen in de winsten van deze vennootschap delen vanaf 1 januari 2011.

VIERDE BESLUIT: vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaal-verhoging  afstand waardeverschillen - rechten

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge de goedkeuring van de voormelde besluiten driehonderd zevenenveertig duizend zevenenzeventig euro zesenvijftig cent (347.077,56 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd vijftig (2.850) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Uitreiking van de nieuwe aandelen

Er worden driehonderd vijftig (350) nieuwe aandelen type B gegeven aan de enige aandeelhouder van de NV B.B.P. tegen omruiling van hun bestaande aandelen van de NV S.B.P.

Rechten van de aandeelhouders:

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen type B van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO en zullen in de winsten van deze vennootschap delen vanaf 1 januari 2011.

VIJFDE BESLUIT: wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO" in "IJZERHANDEL VAN DEN BROECK".

ZESDE BESLUIT: aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen besluiten

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen:

- Artikel 1 wordt gewijzigd ais volgt:

" De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, met als benaming: IJZER-

HANDEL VAN DEN BROECK."

-Artikel 5 wordt gewijzigd ais volgt:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zevenenveertig duizend zevenen-

zeventig euro zesenvijftig cent (347.077,56 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd vijftig (2.850) ondeelbare aandelen, zonder ver-

melding van waarde, met een fractiewaarde van éénitweeduizend achthonderd vijftigste van het kapitaal.

De aandelen zijn verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen type A en duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen type B."

ZEVENDE BESLUIT: kwijting bestuursorgaan

De vergadering besluit dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening van de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting aan de be. stuurders van de overgenomen vennootschap de NV B.B.P. voor de uitoefening van hun mandaat tot aan de verwezenlijking van de fusie.

ACHTSTE BESLUIT: machtiging aan de raad van bestuur - notaris

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en aan de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten overeenkomstig artikel 702 van het Wetboek van vennootschappen;

- de voorgaande besluiten uit te voeren; onder het meer het nodige te doen voor de omruiling van de elfduizend vijfhonderd (11.500) bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap tegen driehonderd vijftig (350) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de NV IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK  BEENCKENS & CO, voor de inschrijving in het aandelenregister van de nieuw uit te geven aandelen en de vernietiging van de bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap;

NEGENDE BESLUIT: verdwijning van de overgenomen vennootschap

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van de goedkeuring van de fusie door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap op 25 juli 2011, de overgenomen vennootschap, de NV B.B.P. heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf 25 juli 2011 en ingevolge de opslorping door de overgenomen vennootschap niet dient vereffend te worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-gecoördineerde statuten.

Notaris Ivo VRANCKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

,00r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 16.08.2011 11397-0495-035
15/06/2011
ÿþrir

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mal 2.1

*11088943*

e" griffier

Ondernemingsnr : 0404.203.156

Benaming

(voluit) : IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK-BEENCKENS & CO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Welvaartstraat 3 te 2200 Herentals

Onderwerp akte : Voorstel van fusie

Neerlegging van het voorstel van fusie van 10 mei 2011 met het oog op de fusie door overneming van de NV BOUWBESLAG PARTNERS ( ondememingsnummer 0458.351.526) door de NV IJzerhandel J. VAN DEN BROECK-BEENCKENS & CO ( ondernemingsnummer 0404.203.156) en dit met toepassing van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De Heer Jos Vandael

Afgevaardigd Bestuurder

Publicatie BS in uitvoering

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

O 1 JUNI 2011

KOOPHAN6Er fftJRNHOUT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2011
ÿþJozef VANDAEL

vaste vertegenwoordiger van

Thibaut BERTHIER DE GRANDRY vaste vertegenwoordiger van

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGbLbGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 g MEI 2011

KOOPHANDEL Te OUT

De ontfier

f

Ondernemingsnr : 0404.203.156

Benaming

(volva) : IJZERHANDEL J. VAN DEN BROECK-BEENCKENS & CO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Welvaartstraat 3

2200 Herentals

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

Uitstreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 29 maart 2011:

-Het ontslag van Dhren. Ynse VAN DEN BROECK, Raoul VAN DEN BROECK en Mevr. Maria MIGNOLET van hun mandaat als bestuurder werd onmiddellijke ingang aanvaard.

-De raad van bestuur besluit Dhr. Jozef VANDAEL wonende te Kornijkveld 4, 1501 Buizingen te coopteren: als afgevaardigd bestuurder van de vennootschap. Dhr. Jozef VANDAEL zal het mandaat van Dhr. Raoul VAN DEN BROECK vervoleindigen. Aan de eerstvolgende algemene vergadering zal de bekrachtiging van de benoeming van Dhr. Jozef VANDAEL gevraagd worden.

-De raad van bestuur besluit-Dhr. Thibaut BERTHIER DE GRANDRY wonende te Rue Paul Lintier 4, 69002 Lyon 02, Frankrijk te coöpteren als bestuurder van de vennootschap. Dhr. Thibaut BERTHIER DE GRANDRY zal het mandaat van Dhr. Ynse VAN DEN BROECK vervoleindigen. Aan de eerstvolgende algemene; vergadering zal de bekrachtiging van de benoeming van Dhr. Thibaut BERTHIER DE GRANDRY gevraagd; worden.

de vennootschap naar Nederlands recht

DC NETHERLANDS BV

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

de vennootschap naar Frans recht DESCOURS & CABAUD SA bestuurder

1111111 llI IIIililj.1111j1111

110

II

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 26.07.2010 10341-0538-035
07/04/2010 : TU000301
04/03/2010 : TU000301
23/07/2009 : TU000301
25/05/2009 : TU000301
22/07/2008 : TU000301
04/01/2008 : TU000301
03/10/2007 : TU000301
30/07/2007 : TU000301
25/10/2006 : TU000301
14/09/2005 : TU000301
26/07/2005 : TU000301
17/08/2004 : TU000301
02/08/2004 : TU000301
06/04/2004 : TU000301
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 14.08.2015 15419-0082-034
12/08/2003 : TU000301
09/12/2002 : TU000301
04/11/2002 : TU000301
18/10/2002 : TU000301
26/07/2002 : TU000301
21/12/2001 : TU000301
24/08/1999 : TU000301
14/01/1999 : TU000301
24/10/1990 : TU301
31/10/1987 : TU301

Coordonnées
IJZERHANDEL VAN DEN BROECK

Adresse
WELVAARTSTRAAT 3 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande