ILB CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ILB CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.414.790

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 22.08.2014 14462-0575-012
30/09/2013
ÿþA

Mad Word 11.1

Draa In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



i i 1111





rttGrffl3ANitVA-N K04PHAtdDEt

19 -09- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr ; 0898.414.790

Benaming

(voluit) ; ILB CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekkantstraat 57 3583 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling zaakvoerder - wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 02/09/2013 blijkt dat:

- Dhr Ludwig Berrevoets, NN 650324 279 96 en wonende Broekkantstraat 57 3583 Beringen ontslag neemt als zaakvoerder, met ingang van 0210912013.

- Dhr Guy Berrevoets, NN 660401 333 81 en wonende Eindhoutseweg 79 2440 Geel aangesteld wordt als zaakvoerder, met ingang van 02/0912013.

- De maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Broekkantstraat 57 3583 Beringen naar Eindhoutseweg 79 2440 Geel, met ingang van 02/09/2013.

Berrevoets Guy

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 25.07.2013 13346-0160-012
27/01/2015
ÿþMotl Word 11.1

:Lü,k:11"~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ...a .._.~ .. , . ,- . _ ~ - - . " .

Rwi:1A .~, ;r . ;.i Y . i,_.S. .1-_.L...-

1 5 1AN, 2015

AN 1'tiRJ.L£C.+.Y` ._ .,..-. ` -,-2.3',.i:..f.i""Ü'f

DCriffrér



Ondernemingsnr : 0898.414.790

Benaming

(voluit) : ILB CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Eindhoutseweg 79

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

1n een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijniaan 386 op drieëntwintig september tweeduizend veertien, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ILB CONSTRUCT", waarvan de maatschappelijke zetel geves-tigd is te 2440 Geel, Eindhoutseweg 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister met on-dernemingsnummer 0898.414.790, opgericht bij akte verleden voor notaris Fabienne Hen-drickx te Beringen op vier juni tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2008-06-18/0089689, en waarvan de statuten tot op he-den niet werden gewijzigd.

De voorzitter stelt vast dat er op heden driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen aanwe-zig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatings-voorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1/ Uitbreiding van het maatschappelijk doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

-Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en de verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

-Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

-Consulting op het gebied van personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen, selectie, training en vorming.

-ICT activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede

de coördinatie van de anderen aan onderaannemers toever-trouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratie-werken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunst-werken; het bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte geluidsisolering; plafonneer- , cementeer- , en aile andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloeren en het plaatsen van aile houten wand-; vloer-; en plafondbedekkingen; timmer- en schrijn-werk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof, grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tui-n en, aanplantingswerken.

-Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters.

-Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas; gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebou-wen: metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen. Groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, ce-menten betonproducten. Immobiliënkantoor, Handel in onroerende goederen. On-derneming voor het bouwen, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onder-houden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veilig-heidslnrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken, riolerings-werken; draineringswerken; algemene onderaannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelaccomodatie.

-Onderneming voor onderhouds-, herstellings- en transformatiewerken met betrek-king tot bovenvermelde activiteiten.

-De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle pro-ducten en materialen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van de activiteiten opgesomd onder c en d.

-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsver-tegenwoordiger en ais commissionair. De vennootschap kan overgaan tot alle han-dels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buiten-land.

-Huur en verhuur van aile soorten voertuigen, transportmiddelen en machines, met of zonder chauffeur.

-Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, lucht of te water; evenals koerier- en verhuisdiensten.

-Verhuizingen, verhuur van verhuismateriaal en meubelmaterialen, vervoer van goe-deren voor rekening van derden en transport, dit alles in de meest uitgebreide zin;

-Het huren en verhuren van opslagruimte, het in bewaring nemen van meubelen en allerhande goederen; -De verhuur van wagens uitgerust met goederenlift met of zonder chauffeur;

-Uitbating van een wassalon.

-Uitbaten van een strijk- en poetsatelier.

-Ophalen en bezorgen van was.

-Reinigen van artikelen in leer en bont.

-Reinigen van tapijten en gordijnen.

-Diensten die door wasserettes en automatische wassalons verleend worden.

-Behandeling (ophalen, wassen, strijken, thuisbezorgen) op niet industriële schaal van wasgoed en reiniging van kleding, overwegend ten behoeve van particulieren.

-Droogkuis.

-industriële reiniging.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtin-gen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als In het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onderne-mingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakke-lijken, Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen."

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stem-men navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel uitte breiden zoals voormeld in de agenda.

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, heeft de zaak-voerder de heer Berrevoets Guy in het kader van deze doelwijziging het bijzonder verslag op-gemaakt op datum van heden, in dit verslag wordt de doelwijziging omstandig verantwoord. Bij dit verslag is gevoegd een staat van activa en passiva, opgemaakt per 30 juni 2014 en dus binnen de wettelijke termijn zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen besluiten door artikel 4 te wijzigen ais volgt;

"ARTIKEL 4; DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in ei-gen naam en voor eigen rekening:

-Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

-Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en de verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel, -Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

-Consulting op het gebied van personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen, selectie, training en vorming. -1CT activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de anderen aan onderaannemers toever-trouwde en door deze uitgevcerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratie-werken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunst-werken; het bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaiek, warmte geluidsisolering; plafonneer- , cementeer- , en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van

M T

'iloor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand-; vloer-; en plafondbedekkingen; timmer- en schrijn-werk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof, grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tui-nen, aanplantingswerken.

-Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters.

-Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas; gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebou-wen: metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen. Groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, ce-menten betonproducten. Immobiliënkantoor. Handel in onroerende goederen. On-derneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onder-houden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veilig-heidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken, riolerings-werken; draineringswerken; algemene onderaannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelaccomodatie.

-Onderneming voor onderhouds-, herstellings- en transformatiewerken met betrek-king tot bovenvermelde activiteiten,

-De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle pro-dutten en materialen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van de activiteiten opgesomd onder c en d.

-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair. De vennootschap kan overgaan tot alle han-dels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buiten-land.

-Huur en verhuur van alle soorten voertuigen, transportmiddelen en machines, met of zonder chauffeur. -Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, lucht of te water; evenals koerier- en verhuisdiensten.

-Verhuizingen, verhuur van verhuismateriaal en meubelmaterialen, vervoer van goe-deren voor rekening van derden en transport, dit alles in de meest uitgebreide zin;

-Het huren en verhuren van opslagruimte, het in bewaring nemen van meubelen en allerhande goederen; -De verhuur van wagens uitgerust met goederenlift met of zonder chauffeur,

-Uitbating van een wassalon.

-Uitbaten van een strijk- en poetsatelier.

-Ophalen en bezorgen van was.

-Reinigen van artikelen in leer en bont.

-Reinigen van tapijten en gordijnen.

-Diensten die door wasserettes en automatische wassalons verleend worden.

-Behandeling (ophalen, wassen, strijken, thuisbezorgen) op niet industriële schaal van wasgoed en reiniging

van kleding, overwegend ten behoeve van particulieren.

-Droogkuis.

-Industriële reiniging.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtin-gen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile onderne-mingen of

vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen

te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakke-lijken.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen."

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist bij deze om bijzondere volmacht te geven aan de naamloze vennootschap

STIMAA te 3583 Beringen, Paalsesteenweg 154, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstet-ling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen

voor wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere

bevoegde instellingen en diensten.

Vierde besluit.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten en neerlegging ervan bij de griffie

van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder, staat van

actief en passief en gecoordineerde statuten.

Notaris Luc Tournier.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 21.08.2012 12448-0309-012
04/02/2015
ÿþ

, ,.~ Ftod Wed 11.1

iras

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouder aan hot Belgiscl

Staatslila

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2 3 JAN. 2015

ANTWERPEN atdeung TURNHOUT De Griffier

unifie

Ondernemingsnr : 0898.414.790

Benaming

(voluit) : 1LB CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eindhoutseweg 79 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling zaakvoerder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 28/11/2014 blijkt dat:

- Dhr. Berrevoets Guy, NN 660401 333 81 en wonende Eindhoutseweg 79 2440 Geel ontslag krijgt als

zaakvoerder, met ingang van 0111212014. Hij krijgt decharge voor het gevoerde beleid.

Dhr. Berrevoets Stefan, NN 620721 263 70 en wonende Heerbaan 449 3582 Koersel aangesteld wordt als

zaakvoerder vanaf 01/12/2014.

Berrevoets Stefan

Zaakvoerder

Cp de laatste biz, van L.ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.08.2011 11385-0327-009
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 12.08.2010 10419-0520-009
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 18.08.2015 15444-0127-015
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16397-0047-016

Coordonnées
ILB CONSTRUCT

Adresse
EINDHOUTSEWEG 79 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande