IMAN HALLAL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IMAN HALLAL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 525.888.468

Publication

19/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111M UI

Neergelegd ter grif`ie van deK p tbanil

van Koophandel te 'Antwerpen,

Pn

r~ p

o. APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0525.888 468

(verkort): Iman Hallal

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Diepestraat 101, 2060 Antwerpen 6, België

(volledig adres) :Uittreksel uit oprichtingsakte

Onderwerp(en) akte Tekst:

Oprichtingsakte, geregistreerd op het 10° registratiekantoor te Antwerpen, deel 6219 blad 21 vak 338, zeven bladen geen verzendingen op datum van 3 april 2013.

In het jaar 2013, op 28 maart hebben volgende personen bij onderhandse akte een vennootschap onder firma opgericht onder de naam "IMAN HALLAL", met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Diepestraat 101 waarvan het geheel maatschappelijk kapitaal vijfduizend euro bedraagt en verdeeld is in vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De oprichters zijn

1) De heer HAMEED Adil, geboren te Lahore (Pakistan) op zes juli negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Nederland, Vaillantlaan 603, 2526AG's Gravenhage met Pakistaanse nationaliteit die intekent op 350 aandelen voor E 3.500,00.

2) De heer KARN Subhas, geboren te Funseling (Bhutan) op zes april negentienhonderdzevenenzestig en wonende te Nederland, Rijswijkseweg 365, 2516 H,i Den Haag van Nederlandse nationaliteit die intekent op 75 aandelen voor E 750,00.

3) De heer ANWAR Muhammad, geboren in Lahore (Pakistan) op 19 juni

negentienhonderdzesenvijftig en wonende te Nederland, Honthorststraat 50, 2525GA Den Haag van Nederlandse nationaliteit die intekent op 75 aandelen voor 750,00

De oprichters verklaren dat het kapitaal van de vennootschap, groot vijfduizend euro volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in 500 aandelen zonder nominale waarde.

De vennoten verklaren om het volledige kapitaal binnen de 15 dagen na oprichting te storten op een bankrekening op naam van de vennootschap. Bij oprichting is er geen kapitaal "

gestort.

Alle vennoten zijn onbeperkt, ondeelbaar en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting bedragen bij benadering vijfhonderd (500,00) euro.

De vennootschap Is bij oprichting gevestigd te 2060 Antwerpen, Diepestraat 101,

De vennootschap heeft tot doel, in België en In het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het uitbaten van horecazaken zoals café, taverne, restaurant, clubhuis e.d. Deze lijst is voorbeeldgewijs en niet beperkt.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

It'r, jtagen bq ha Bdgiseir Stautgitacl =19rQ4/2023 Annexes du Moniteur beIgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Y2ecto : Náàm`en tióëdánidhe d ván'dë instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mad PDF III

Ltaits G - vervolg

onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel heeft, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haarvoordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere

vennootschappen zijn.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle kosten, lasten en sohulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen,

Is er slechts één enkele zaakvoerder, dan neemt hij vrij besluiten naar eigen inzicht. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle handelingen die kaderen binnen het doel van de vennootschap waarvoor de wet of deze statuten de algemene vergadering niet bevoegd verklaart.

De vennootschap wordt in het algemeen en meer in het bijzonder bij alle gerechtelijke en administratieve voorzieningen, zij het als eiser of als verweerder, alsook bij alle rechtshandelingen en volmachten, waaronder deze waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar betrokken is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand juni om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van de zaakvoerder-ven nootsamengeroepen worden.

De vennoten, alsook de zaakvoerder, worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd, De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de bij wet bepaalde stukken (balans en eventueel jaarverslag).

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de vennoten door de zaakvoerder worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie volle dagen vóár de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de zaakvoerder en de vennoten die het vragen.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen dooreen volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de

vorm door de zaakvoerder bepaald wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luist G - vervolg Mod PDF 11.1



door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergaderingaanwezig te zijn, en in de plaats per brief, fax of e-mail zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerder voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Elke vennoot heeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Alle handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen en alle handelingen die de statuten wijzigen, kunnen door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd worden dan met instemming van alle vennoten en zaakvoerders. In alle gevallen waar de zaakvoerders beschikken over een vetorecht, za! hun afwezigheid of onthouding bij de stemming leiden tot een verwerping van het voorstel.

Aile aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een voignummer. Wanneer er aandelen op naam bestaan, wordt in de zetel van de vennootschap een register van aandelen gehouden.n;

Wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maat-

schappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen, moet de zaakvoerder-vennoot een algemene vergadering samenroepen, met minstens de aangevraagde onder-werpen als agendapunten.

Elke vennoot heeft individueel de controlebevoegdheid. De vennoot kan zich hierbij laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap.

Het beëindigen van het mandaat van een zaakvoerder, om welke reden ook, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het beëindigen van het mandaat van een der zaak- voerders, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders. Betreft het beëindigen van het mandaat de enige zaakvoerder, dan wordt deze van

rechtswege opgevolgd door de in deze statuten aangewezen opvolgend-zaakvoerder, zoals hierna bepaald.

Het gebrek aan enige zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, heeft, zoals gemeld, niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt; in dat geval moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het beëindigen van de functie van zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, om in hun vervanging te voorzien.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij eenparig besluit van alle vennoten. Bij het definitief worden van de herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het einde van het mandaat van een zaakvoerder,

Zowel het adres ais de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder, tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Het mandaat van zaakvoerder is principieel kosteloos. Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging

toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap.

De zaakvoerder is slechts persoonlijk aansprakelijk in dien hij verrichtingen doet die zijn mandaat te buiten gaan en indien" hij geen vennoot is.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris en de balans op. De balans wordt door de algemene vergadering

goedgekeurd,

. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

' } r~

Luth vervolg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod POF 11.1

over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting voor hun zaakvoerders-daden van het afgelopen jaar. Deze kwijting ontheft de zaakvoerders niet van zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van derden.

Elke vennoot, elke zaakvoerder en vereffenaar is gehouden een woonplaats te kiezen en die aan de zaakvoerder ter kennis te brengen. Bij verandering van woonst wordt de zaakvoerder hiervan op de hoogte gebracht, zo niet wordt geacht woonstkeuze gedaan te zijn op de vorige woonplaats,

Hij wiens woonplaats in het buitenland is, wordt geacht woonplaats in de zetel van de vennootschap te kiezen, tenzij hij een andere in België gelegen woonplaats heeft bekendgemaakt aan de zaakvoerder

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen, zijn opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen.

Worden als zaakvoerder benoemd de drie comparanten voornoemd. Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, Het mandaat is van onbepaalde duur en bezoldigd.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 15 maart 2013..

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel, Partijen geven volmacht aan de heer Guido Boonen, Het Prieel 29, 2640 Mortsel en Boonera Evi, Het Prieel 27, 2640 Mortsel met recht van in de plaats stelling om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle overheidsdiensten (Vennootschapsbelasting, BTW, eetwareninspectie en alle andere), Ondernemingsloket, Kruispuntenbank voor ondernemingen, Sociaalverzekeringsfonds voor zelfstandigen alsook alle andere instanties voor het verkrijgen van de nodige vergunningen voor het uitbaten van de onderneming. Deze volmacht is geldig voor onbepaalde duur tot herroeping.

Aldus opgemaakt te Antwerpen, op 28 maart 2013.

Getekend

Anwar Muhammad

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/05/2015
ÿþ MOD 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Me r3



Ondememingsnr. 0525888468

Benaming (voluit) : Iman Hallal

(verkort) : Vennootschap onder firma

Rechtsvorm :

Zetei : Diepestraat 101, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel, herverdeling aandelen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 10/12/2014 blijkt het volgende :

1) Verplaatsing maatschappelijke zetel op 1511212014 naar Diepestraat 90, 2060 Antwerpen.

2) Herverdeling aandelen : de heer Hameed Adil verkoopt zijn 350 aandelen terwaarde van 3500 ¬ aan de heer Anwar Muhammad op 15/12/2014.

Voor echt verklaard,

(get) Karn Subhas

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II11I1Rig1MitlkN

Vo beho aan Belg Staat,

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

f 06 MEI Z015

Griffie

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IMAN HALLAL

Adresse
DIEPESTRAAT 90 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande