IMBRACO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMBRACO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.969.780

Publication

07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.09.2012, NGL 31.10.2012 12627-0438-007
27/06/2012
ÿþrrod 51,1

- i~. < Fg] i In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie "

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

t IItI tItI lft fut fl111 tlI 1lI 1 1 Itit Iii

*iaiisass"

º%1 bob aa Be Stae

Ondernemingsvr : BE0401.969.780 Benaming (voluit) : IMBRACO

Reergetegd ter inn qt, Rechtbank van 'KOephaniR,..:

'iDe lerriffig><,

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kribbestraat 2

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERINGEN OVER TE NEMEN EN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN: FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, op 24 mei' 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 4 juni 2012, boek 125, blad 63, vak 20.. Ontvangen: 25,00 ¬ . Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat is samengekomen de buitengewone: algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMBRACO", met zetel te: Antwerpen, Kribbestraat 2, ondernemingsnummer 0401.969.780, rechtspersonenregister Antwerpen, met,

het verzoek aan notaris Nouwkens authentieke akte te verlenen van de algemene vergadering die zal besluiten tot de fusie waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze' vennootschap "IMBRACO", met zetel te Antwerpen, Kribbestraat 2, ondernemingsnummer 0401.969.780,; rechtspersonenregister Antwerpen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de naamloze,; vennootschap "THE ISLAND COMPANY", met zetel te Antwerpen, Kribbestraat 2, ondernemingsnummer,; 0441.718.105, rechtspersonenregister Antwerpen, die houdster is van alle aandelen van de naamloze'' vennootschap IMBRACO.

VASTSTELLINGEN

I. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter voor: beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

a)Voornoemd fusievoorstel werd bij onderhandse akte opgemaakt door de respectievelijke bestuursorganen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen op 31 januari 2012, en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 24 februari 2012.

Deze neerleggingen zijn beiden bij vermelding gepubliceerd geworden in de Bijlagen bij het Belgisch, Staatsblad van 5 maart 2012, voor wat betreft de over te nemen vennootschap onder het nummer 0049812 en voor wat betreft de overnemende vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 maart, 2012 onder het nummer 0049811

b)Genoemd fusievoorstellen zijn minstens één maand voor de huidige vergadering ter beschikking gehouden geworden van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschappen.

c)Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de overnemende vennootschap, werden de,. bestuursorganen van beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag;; op te stellen.

d)De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken'. vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

De in artikel 720, § 2 van het wetboek van Vennootschappen bedoelde documenten werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om', deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mOd 11.1

Voor-behoeden aan het

Belgisch Staatsblad

e)De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

1 f)De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap, die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten.

ll. Om goedgekeurd te zijn, moeten de voorstellen op de agenda de bij de wet of de statuten voorziene meerderheid krijgen, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

III. Onderhavige vennootschappen doen geen publiek beroep op het spaarwezen.

IV. De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders van zowel de overnemende als de over te nemen vennootschap aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals gezegd, die in het bezit zijn van alle aandelen die het gehele maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen, en de vergadering aldus rechtmatig is samengesteld en voldaan werd aan de aanwezigheidsquorumvereiste van de artikelen 558 en 559 van het Wetboek Vennootschappen en geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten vermeld op de agenda zonder dat het bewijs van de bijeenroeping moet worden voorgebracht.

V. De kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, die de fusie rechtstreeks of onrechtstreeks met zich meebrengen zijn volledig ten laste van de naamloze vennootschap THE ISLAND COMPANY.

VI. De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de algemene vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen ' en te beslissen.

De vergadering gaat over tot de behandeling van de agenda.

BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk en met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

1. Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan reeds volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergaderingen.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap IMBRACO door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap THE ISLAND COMPANY.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Het fusievoorstel wordt aan onderhavige akte gehecht.

2. Principieel besluit rot fusie

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap IMBRACO besluit tot ontbinding zonder vereffening van de vennootschap, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap THE ISLAND COMPANY besluit tot fusie door overneming van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap IMBRACO en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschappen zonder omwisseling van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2012
ÿþ ldod Won' 1; i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoude *iaoa9eia*

aan het

Bolgiscf Staatsbh

Neergelegd ter griffie va,1 de Rechtbane van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2A FEB. 2012

l

Ondernemingsnr : 0401.969.780

Benaming

(voluit) : IMBRACO

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : KRIBBESTRAAT 2 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Met bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft beslist het onderhavig fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 652 van het Wetboek van vennootschappen:

- de overnemende vennootschap The Island Company met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kribbestraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0466.620.874;

- de overgenomen vennootschap nv Imbraco met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kribbestraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0441.718.105.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De nv The Island Company werd opgericht onder de maatschappelijke benaming Interrolls op 27 september 1990 bij akte verleden voor het ambt van notaris Jean Wijgaerts te Lummen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 oktober 1990 onder nummer 901023-133,

Statutenwijzigingen

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-5 september 1995 bij akte verleden voor het ambt van notaris Walter Venhencxthoven te Herentals, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 1995 onder nummer 951007-131. -26 oktober 1995 bij akte verleden voor het ambt van notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 november 1995 onder nummer 951123-144. -10 augustus 2000 bij akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Coppens te Vosselaar, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 september 2000 onder nummer 20000907-325.

Op de Laatste biz van LJik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n;en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-28 december 2011 bij akte verleden voor het ambt van notaris Wouter Nouwkens te Malle (nog niet gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geregistreerd te Zandhoven op 29 december 2011).

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kribbestraat 2

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 322.261,58 E. Het is verdeeld in 639 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van bouwprojecten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verlenen van haar diensten voor de coördinatie van bouwprojecten, renovatie- of restauratieprojecten.

Zij mag zich bezig houden met de aankoop, verkoop, huren, verhuren, onderverhuren en het beheer van

roerende en onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verlenen van haar diensten met betrekking tot de uitbating van zalen voor lichaamsoefening en

lichaamsverzorging in de ruimste zin van het woord en van pretpark-inrichtingen (indoor en outdoor).

Het verlenen van haar diensten voor het inrichten van vertoningen, bijeenkomsten, organiseren van lessen,

demonstraties, standen en verkoopsruimten en publiciteit.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, makelaar of

als vertegenwoordiger.

Zij zal alle diensten mogen verlenen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel en

derhalve het dagelijks bestuur van andere vennootschappen waarnemen.

Zij zal alle financiële-, handels-, roerende en onroerende handelingen mogen uitvoeren.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere

waarborgen verstrekken.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van

haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-de heer Jentoff Celen wonende Waversesteenweg 62 te 3090 Overijse, gedelegeerd bestuurder

-de heer Hendrik Versmissen wonende De Daad 2 te 2390 Malle, bestuurder

-de heer Jozef Gelen wonende te 2930 Brasschaat, Mikhof 11, bestuurder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0441.718.105

Aandeelhouders

-de heer Jos Celen, Mikhof 11 te 2930 Brasschaat - 359 aandelen

-de heer Jentoff Celen, Waversesteenweg 62 te 3090 Overijse - 70 aandelen

-de heer Hendrik Versmissen, De Daad 2 te 2390 Malle - 140 aandelen

-de heer Nico Versmissen, Vlimmersebaan 12 te 2275 Wechelderzande 70 aandelen

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De nv lmbraco werd opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap bij onderhandse akte op 10 juli 1961, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 1961 onder nummer 24297.

r

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Statutenwijzigingen

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-diverse malen tussen de oprichting van de vennootschap en 26 november 1988.

-26 november 1988 bij onderhandse akte, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van

20 december 1988 onder nummer 881220-168.

-21 maart 1989 bij akte verleden voor het ambt van notaris Maryelle Van Den Moortel te Overijse,

gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 april 1989 onder nummer 890425-17.

-15 december 1994 bij akte verleden voor het ambt van notaris Maryelle Van Den Moortel te Overijse,

gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 januari 1995 onder nummer 950107-332.

-4 september 2001 bij proces-verbaal van de jaarvergadering, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 16 maart 2002 onder nummer 20020316-35.

-21 februari 2002 bij akte verleden voor het ambt van notaris Ivo Vrancken te Genk, gepubliceerd in de

bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 maart 2002 onder nummer 20020316-35.

-28 december 2011 bij akte verleden voor het ambt van notaris Wouter Nouwkens te Malle (nog niet

gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geregistreerd te Zandhoven op 29 december 2011).

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kribbestraat 2

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 248.000,00 E. Het is verdeeld in 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Alle handelingen met betrekking tot onroerend goed, zoals: aankoop, verkoop, verhuur, verkaveling, bouw van onroerend goed en alle verrichtingen van commerciële, industriële, financiële aard die direct of indirect verband houden met de verwezenlijking van het hiervoor geformuleerde doel.

Zij kan alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen stellen die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-de heer Jentoff Celen wonende Waversesteenweg 62 te 3090 Overijse, bestuurder

-de heer Hendrik Versmissen wonende De Daad 2 te 2390 Malle, bestuurder

-nv The Island Company met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen met als vaste vertegenwoordiger de

heer Jentoff Celen, gedelegeerd bestuurder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0401.969.780

Aandeelhouders

-nv The Island Company, Kribbestraat 2 te 2000 Antwerpen - 200 aandelen

1,2. Boekhoudkundige datum (art, 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3° W,Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

Aiinéxes dii Moniteur belge

Bijlágenbij-het Belgisch Staatsblàd = 05/03/2012

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2, Bijkomende vermeldingen

2.1. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

-in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

2.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste 6 weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 31 januari 2012 te Antwerpen met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschappen geven volmacht aan boekhoudkantoor Delvoly & C° bvba met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem, Groenendaallaan 90 met de bevoegdheid tot subdelegatie om de neerlegging te verrichten.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







The Island Company NV met als vaste vertegenwoordiger Celen Jentoff, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012
ÿþ mod 11:t



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Neergekgpi tif ;iïrekt no óQ itecidd d[ooplrmdei te everen, ~f

behouden 0 9 FEB. 2012

aan het Griffie

Belgisch _,

Staatsblad

*iaoasi~s







Ondernetningsnr : 13E0401.969.780

Benaming (voluit) : IMBRACO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kribbestraat 2

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER -- AANPASSING STATUTEN

:i  COORDINATIE  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, op 28

CU il december 2011, geregistreerd op het regjstratiekantoor van Zandhoven op 29 december 2011, boek 123,;

ni qi blad 96, vak 7. Ontvangen: 25,00 ¬ , Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blikt dat de buitengewone; r algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMBRACO", met éénparigheid de volgende beslissing= heeft genomen:

; 1.Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen, en dit vanaf heden, overeenkomstig de Wet van 14 december 2005.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet,; de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder.

Ondertekende notaris stelt vast dat er heden een aandelenboek werd opgemaakt met vermelding van de;

aandelen zoals in de hierboven vernoemde verhouding. ,

2.Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen

li De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het artikel in verband met de

:; aandelen/effecten van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

Artikel :Effecten

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze ven de; aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van de aandelen op naam, Dit register; wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouders Il onder mee het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en hun: overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Indien; het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met' vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam; van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bil een erkende rekeninghouder. Het op rekening; geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk; ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam; ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig;

: optreedt,

;. 4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte;

:: aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post ; aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd ,i om deze _aanvrnagYla een nndere.comm.uoicatiemiddeL te, ontvangen._Dekrad _van bestuur_of zijn_aangestelde;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder, Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of blj de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam warden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van een erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in

aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt, vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Aile verdere verwijzingen naar aandelen of certificaten aan toonder worden geschrapt en vervangen door aandelen op naam.

3. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Wouter Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

4. Ontslagen en benoemingen

De algemene vergadering beslist om de heer de heer VERSMISSEN Nico, geboren te Beerse op 10 april 1972, wonend te 2275 Lille (Wechelderzande), Vlimmersebaan 12, te ontslaan als bestuurder en dit met ingang vanaf heden. Er wordt hem kwijting geheven voor zijn uitgeoefend mandaat.

Vervolgens beslist de algemene vergadering om de heer VERSMISSEN Hendrik Leopold Elisa, geboren te Vosselaar op 12 juli 1946, wonend te 2390 Malle (Oostmalle), De Daad 2, en de heer heer CELEN Jentoff Wies, geboren te Herentals op 9 december 1973, (Rijksregisternummer: 73.12.09-027.59) wonend te 3090 Overijse, Waversesteenweg 62 bus 1, te herbenoemen als bestuurders en de naamloze vennootschap "THE ISLAND COMPANY", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kribbestraat 2, met ondernemingsnummer 0441.718.105, rechtspersonenregister Antwerpen met als vaste vertegenwoordiger de heer Jentoff Celen, voornoemd te benoemen als bestuurder en dit met ingang vanaf heden.

De raad van bestuur beslist vervolgend om de naamloze vennootschap "THE ISLAND COMPANY", met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jentoff Celen te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

Zij aanvaarden dit mandaat.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 29.10.2010 10594-0384-008
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 30.09.2009, NGL 30.10.2009 09842-0021-007
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 23.12.2008 08872-0234-008
06/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 30.09.2007, NGL 30.10.2007 07793-0135-008
29/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 30.10.2006, NGL 28.11.2006 06883-2223-013
20/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 14.09.2005, NGL 13.10.2005 05823-1655-011
22/04/2005 : TG091329
12/10/2004 : TG091329
18/11/2003 : TG091329
06/10/2003 : TG091329
15/10/2002 : TG091329
11/12/2001 : BL303762
17/10/2000 : BL303762
07/01/1995 : BL303762
25/04/1989 : BL303762
20/12/1988 : BL303762

Coordonnées
IMBRACO

Adresse
KRIBBESTRAAT 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande