IMCA HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMCA HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.793.632

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.08.2013, NGL 17.03.2014 14065-0147-013
27/12/2012
ÿþ1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7

aktN E

GFtr~~i~ a e L _e r,~LH TRANK VAN

1 4 DEO, 2012

KOOPHANDEL. TURNHOUT

De griffier

mod,11.1

ite





i 111113111W II

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brulens 25

2275 Lille-Gierle

Ondernemingsnr : 0853.793.632 Benaming (voluit) : IMCA HOLDING

fl

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in specien-omzetting in bvba-ontslag-kwijting-benoeming

;Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 5 december 2012, ter registratie neergelegd, ;blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene; 'vergadering van de gewone commanditaire vennootschap `" INCA; ;;HOLDING", met zetel te 2275 Lille-Gierle, Brulens 25 ;opgericht bij onderhandse akte van vijftien oktober tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het liBelgisch Staatsblad van zeven december nadien, onder nummer; 20071207/0176663, waarbij onder meer volgende besluiten! ;werden goedgekeurd:

MDe vergadering heet beslist de nominale waarde van de ;;aandelen af te schaffen.

!2)De vergadering heeft beslist het kapitaal van de; ;vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, ten belope! `van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), om het kapitaal) lite brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) naar! ;=dertigduizend euro (¬ 30.000,00), mits aanmaak van zestien! 11(16) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, met! ;!dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en !!die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

!3)De vennoten samen en ieder afzonderlijk verklaren expliciet; !te verzaken aan het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging door; ,inschrijving in geld. Ieder der vennoten verklaart ook ten! ;(persoonlijke titel te verzaken aaml het voorkeurrecht.

1!4)De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge dei jkapitaalsverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven !geld. De inschrijvingen in geld volledig werden volgestort,; ,zodat het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

,

;!ter beschikking is van de vennootschap.

!Vergoeding voor de inbreng

t!Als vergoeding voor de inbreng worden de aandelen toegekend,!

!in totaal zestien (16) nieuwe aandelen, of de totaliteit van!

!de nieuwe aandelen.

!Al deze aandelen zijn volledig volgestort.

!Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de

,!bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf het

!klopende boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voorbehouden aan het BeEgisch Staatsbiad



5)De vergadering heeft kennis genomen van het verslag over het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgesteld door de beherende vennoten waarbij een staat van aktief en passief werd gevoegd afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de voorzitter ontslaan van voorlezing van dit verslag.

Het verslag wordt goedgekeurd.

6)De vergadering heeft kennis genomen van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Franken Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, over de in het vijfde besluit vermelde staat van aktief en passief, en de besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, die het bestuursorgaan van Imca Holding Comm.V heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief per 30 september 2012 heeft plaatsgehad.

Er dient een voorbehoud te worden gemaakt voor de waardering van de deelneming in De Wijnrank BVBA van EUR 561.000.

Het netto-actief van EUR 74.511,13 is niet kleiner dan het kapitaal van EUR 5.000.

Onderhavig verslag is opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de omzetting van Imca Holding Comm.V en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

Dit verslag wordt goedgekeurd.

7)De vergadering heeft beslist de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8)De vergadering stelt vast dat uit de gegevens van het laatst afgesloten boekjaar blijkt dat de vennootschap niet onderworpen is aan de bepalingen van artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen, en dat er bijgevolg geen commissaris dient aangesteld te worden.

9)Het ontslag van de beherende vennoten/zaakvoerders, te weten de heer Vandermolen Christophe, wonende te Stabroek, Laageind 60 en de heer De Loecker Michel, wonende te Schilde, Schoolstraat 45, wordt aanvaard. De vergadering heeft hen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

kwijting verleend voor het gevoerde beleid, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekeningen.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- de heer Vandermolen Christophe, voornoemd,

- de heer De Loecker Michel, voornoemd.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10)De vergadering heeft de nieuwe statuten goedgekeurd zodat het uittreksel luidt als volgt:

a)naam:IMCA HOLDING

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt c)duur: onbepaald

d)zetel: 2275 Lille-Gierle, Brulens 25

e) doel :

a) De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

b} Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor

eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- ais in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

c) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

d) Het bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking

e) Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

fl Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en

al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

g) De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-,

nijverheids-, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland,- een" belang-nemen in iedere onderneming waarvan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



t mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

__

het doel

gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het

hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en

de aard van het voorwerp van de vennootschap te

interpreteren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend

en dient in de meest uitgebreide zin te worden

geïnterpreteerd.

f)kapitaal:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro

(¬ 30.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in zesenzestig (66) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

g)bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h)toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen. i)algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde maandag van de maand augustus om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.4

wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

j)boekjaar:

gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar k) winstverdel ing :

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerders wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" met zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, wonende te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373 en/of mevrouw Peggy De Vrij, wonende te 2275 Lille, Voetbalstraat 8, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, wonende te 2920 Kalmthout, Van den Bogaertlei 2A, elk bevoegd afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-volmacht

-coordinatie der statuten

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2015
ÿþ~.~ Mod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

JJ J

Ondernemingsnr : 0893.793.632

Benaming

(voluit) : IMCA HOLDING

(verkort) '

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brulens 25 te 2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 18/08/2014

De vergadering ontslaat als zaakvoerder de volgende persoon en dit met eenparigheid van stemmen : De heer Christophe Vandermolen, Laageind 60, 2940 Stabroek,dit met ingang vanaf 0210712014.

Getekend,

Michel De Loecker

Zaakvoerder

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 FEB. 2015

ANTwEFtPENl~~ é ~ing~ TURNHOUTG~ie Griffier

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.09.2015, NGL 07.10.2015 15644-0226-012

Coordonnées
IMCA HOLDING

Adresse
BRULENS 25 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande