IMCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.437.395

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 27.12.2013 13699-0268-010
16/12/2014
ÿþ Motl Wotd 11.1

L Ii;, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,_....~

Neergelegd ter griffie van de ï°i.ECHTBAN"!i` VAN KOOPN.~iNDEL

0 5 DEC. 2014

ANTWERPEN ardaVURNHOUT De Griffier

_. ,..,..~.

IuhI







Ondememingsnr : Benaming

(volui) : (verkort) :

0452.437.395

IMCO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm Naamloze Vennootscahp

Zetel Grotenhoutlaan 9 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel tot fusie

Neerlegging, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, van een voorstel tct fusie van BVBA Salon Mobile met NV lmco

1. VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen hebben de bestuursorganen van de overnemende vennootschap SALON MOBILE BVBA en van de over te nemen vennootschap IMCO NV op 14 november 2014 dit fusievoorstel door overneming goedgekeurd waardoor het vermogen van NV IMCO aan BVBA SALON MOBILE zal worden overgedragen. Dit fusievoorstel door overneming werd opgesteld om het ter goedkeuring voor te leggen aan de algemene vergaderingen van de vennootschappen SALON MOBILE BVBA en IMCO NV overeenkomstig de bepalingen van artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

2. INFORMATIE OVER DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE FUSIE BETROKKEN ZIJN

2.1 Overnemende vennootschap  SALON MOBILE BVBA

De overnemende vennootschap is de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SALON MOBILE (hierna genoemd "SALON MOBILE"), met maatschappelijke zetel te B-2300 Turnhout, Grotenhoutiaan 9. SALON MOBILE is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Turnhout) onder het nummer 0457.379.051., De vennootschap werd opgericht onder de benaming "Salon Mobile" bij akte verleden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 1 maart 1996, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 maart nadien onder. nummer 960326-185. De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd ingevolge beslissing van de zaakvoerders tot wijziging van de maatschappelijke zetel, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2010 en onder nummer 2010-01-05/0001609 .

Het maatschappelijk doel van SALON MOBILE is beschreven in artikel 4 van haar statuten. Dit artikel bepaalt:

"In binnen- en buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen :

Alle aktiviteiten van groot- en kleindhandel, import en export van alle soorten goederen, waaronder : - de verhuur en de uitbating van tenten evenals de constructie van tenten; - het promoten van typerende cultuuractiviteiten en dit alles In de meest ruime betekenis van het woord. Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van aile goederen, produkten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel. Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap' zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel; of die die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag cp welke wijze ook' betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan."

2.2 Over te nemen vennootschap  IMCO

De over te nemen vennootschap is de Naamloze Vennootschap IMCO hierna genoemd "IMCO"), met maatschappelijke zetel te B-2300 Turnhout, Grotenhoutlaan 9. IMCO is ingeschreven in het rechtspersonen register (Turnhout) onder het nummer 0452.437.395. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Cor Stoel te Merksplas op acht april 1994, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad ven achtentwintig april daarna, onder nummer 1994-04-28/3101. De statuten werden meermaals gewijzigd en zij werden voor het laatst gewijzigd ingevolge proces-verbaal van een bijzondere algemene vergadering , bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zeventien maart 2010, onder nummer 2010-0317 / 0039586

Het maatschappelijk dcel van IMCO is beschreven in artikel 3 van haar statuten. Dit artikel bepaalt:

blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Het beheer van onroerend en roerend vermogen, inbegrepen het afsluiten van leasingkontrakten en van roerende en onroerende financieringshuur, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in anderen vennootschappen uitoefenen."

3. BESCHRIJVING VAN DE GEPLANDE FUSIE

De voorgestelde fusie wordt door de wet gedefinieerd als een met fusie door ovememing gelijkgestelde verrichting waardoor van rechtswege en gelijktijdig, overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

-de totaliteit van het actief en passief vermogen van IMCO wordt overgedragen aan SALON MOBILE;

-na een ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap IMCO;

-zonder de toekenning van gewone aandelen van de overnemende vennootschap SALON MOBILE aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap IMCO aangezien SALON MOBILE eigenaar is van alle aandelen in de over te nemen vennootschap IMCO.

Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van SALON MOBILE en van IMCO, houdt IMCO van rechtswege op te bestaan. De totaliteit van haar vermogen, aotief en passief, wordt dan zonder uitzondering overgedragen naar SALON MOBILE.

4. DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN IMCO BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN ALS VERRICHT VOOR REKENING VAN SALON MOBILE

De bestuursorganen van SALON MOBILE en IMCO stellen voor om de activa en passiva van IMCO over te dragen met boekhoudkundig effect per 1 januari 2015.

5. RECHTEN DIE VERZEKERD ZIJN AAN DE HOUDERS VAN AANDELEN Er zijn binnen SALON MOBILE geen aandeelhouders die bijzondere rechten bezitten.

Er zijn binnen IMCO evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten.

6. RUILVERHOUDING

Daar SALON MOBILE op het moment van de fusie eigenaar is van aile 1.338 aandelen van IMCO, worden

deze aandelen conform artikel 682 van het Wetboek Vennootschappen niet geruild.

7. SPECIALE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE BETROKKEN ONDERNEMINGEN

Er wordt geen enkel voordeel toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

8. REALISATIE VAN DE FUSIE

Deze fusie is onderworpen aan de goedkeuring van de buitengewone algemene vergaderingen van IMCO

en SALON MOBILE.

9. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Indien de geplande fusie wordt uitgevoerd, moeten de wijzigingen die voortvloeien uit de fusie in de statuten

van SALON MOBILE worden aangebracht.

10. ONROERENDE GOEDEREN

IMCO is eigenaar van het onroerende goed gelegen te Grotenhoutlaan 9 te Turnhout.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de zaakvoerders van SALON MOBILE en de raad van bestuur van IMCO dit voorstel neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Voorbehouden -serf het' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Turnhout op 14 november 2014

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Getekend, Magic Mirrors BVBA, gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Alex Meder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.12.2012 12683-0155-010
02/03/2015
ÿþmod 11.1

i# .1 ~~ ~< ,gis In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vang®pxeed ter griffie

vande

ktECPITBAN$ VAN KOOPHANDEL

18 FEB. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT D9tCTfPliijEP

~.7 r1131G

Ondernemingsnr : 0452.437.395

Benaming (voluit) : SNICO

(verkort) :

IN i V



Y

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grotenhoutlaan 9

2300 Turnhout

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING door SALON MOBILE BVBA van IMCO NV

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merkspias op 12 februari; 2015, neergelegd voor registratie conform artikel 3.12.3.0.5. §2 VCF, dat de buitengewone algemene;; vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap IMCO, met ondernemingsnummer: 0452.437.395 en met zetel te 2300 Turnhout, Grotenhoutlaan 9, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

1/ kennis te nemen en over te gaan tot de bespreking van het fusievoorstel opgesteld op 14 november 2014 i door de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen en neergelegd op de griffie van de:' rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, op 5 december 2014. Deze neerleggingen werden. bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 december 2014 onder nummer 14223321.: voor wat de naamloze vennootschap IMCO, de over te nemen vennootschap, betreft en onder nummer! 14223322 voor wat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SALON MOBILE, de,: overnemende vennootschap, betreft.

2/ voormeld fusievoorstel goed te keuren waardoor zij haar instemming betuigt met de verrichting waarbij de.: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SALON MOBILE, met ondernemingsnummer; 0457.379.051 en met zetel te 2300 Turnhout, Grotenhoutlaan 9, overnemende vennootschap en houder van': alle aandelen van de naamloze vennootschap IMCO, met ondernemingsnummer 0452.437.395 en met zetel te 2300 Turnhout, Grotenhoutlaan 9, de over te nemen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de', algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen',: vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2015 geacht boekhoudkundig;; verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten? werden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende:: vennootschappen.

Goedkeuring van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap naar de verkrijgende vennootschap.

Vaststelling dat de overgedragen actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap : overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel, geboekt zullen worden in de overnemende;' vennootschap.

3f Vaststelling, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, ophoudt te bestaan.

41 alle machten te verlenen aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder;! vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Koen Verbist te 2275' Lille, Wechelsebaan 176, ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.12.2010 10643-0534-010
17/03/2010 : TU074028
24/06/2009 : TU074028
22/07/2008 : TU074028
13/11/2007 : TU074028
04/10/2007 : TU074028
03/11/2006 : TU074028
07/07/2005 : TU074028
15/09/2004 : TU074028
09/10/2003 : TU074028
20/02/2003 : TU074028
30/11/1999 : TU074028
06/08/1999 : TU074028
04/08/1998 : TU74028
16/07/1997 : TU74028
16/07/1997 : TU74028
30/12/1995 : TU74028
05/04/1995 : TU74028
28/04/1994 : TU74028

Coordonnées
IMCO

Adresse
GROTENHOUTLAAN 9 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande