IMFIAC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMFIAC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.248.250

Publication

15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 08.04.2013 13086-0576-013
27/12/2012
ÿþ Mod Word 71.7

In de bijlagen bij het, Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJIMLU1

A

iu

Ondernemingsnr : 0430.248.250 Benaming

(voluit) : IMFIAC

(verkort) :

fic:rgekgj !KJ Rechtbank V@n ka;?hufsük. rt;; E;Î#Îilepara, op

1 4 DEC 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Priorijlaan 8, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN -- DOELSWIJZIGING  OMZETTING KAPITAAL iN EURO  BIJZONDERE VOLMACHT KBO & BTW

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijf dedernber tweeduizend. en twaalf, "geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zeven ° december tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 97 vak 5, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. E. Geerts.'

BLIJK!' dat:

het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van managementopdrachten, het verstrekken van adviezen inzake financiële, technische, commerciële en administratieve aangelegenheden, inzake marketing, commerciële politiek, verkoopstructuren, administratie en in het algemeen aile adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of algemeen beheer.

De vennootschap kan octrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen.

Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven en ondernemingen door inbreng van participatie.

Het waarnemen en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur in vennootschappen en. ondernemingen.

Het uitwerken, organiseren en begeleiden van projecten, organisaties en events van diverse aard, in, opdracht van andere bedrijven en ondernemingen.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven en ondernemingen op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven,: ondernemingen en vennootschappen uit verscheidene economische sectoren.

Het optreden als tussenpersoon in de handel, bij wijze van commissionair, handelsagent, gevolmachtigde, lasthebber of op om het even welke andere wijze.

Het verwerven van inbreng of andere titel, het verbeteren, uitrusten, verbouwen, inrichten, bezitten en beheren van aile roerende en onroerende goederen en voor alle commerciële of industriële bestemmingen (met uitzondering van de activiteiten welke vallen onder de wetgeving inzake vastgoedhandel).

Deze opsomming is niet beperkend, maar van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze: mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar: maatschappelijk doel,

Zij zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op de aankoop, het bouwen, verbouwen of uitrusten van onroerende' goederen waarvan zij de vruchten wil opstrijken. De vennootschap kan ook dergelijke leningen aangaan met het,oog op het verwerven van roerende goederen en waarden indien zij dat doelmatig acht voor het goed bestuur van haar patrimonium. Zij kan, binnen de grenzen van dat bestuur, ook onroerende goederen vervreemden en. zij kan de opbrengst daarvan herbeleggen zowel in onroerende als in roerende goederen of waarden.

De vennootschap kan zich borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen, alsmede leningen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Reco : h aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) e' oegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : i`;aam en handtekening.

Vd'or-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan aandelen,Robligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen verwerven, doorinschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

- het kapitaal omgezet werd In euro zodat het thans vijfennegentigduizend vierhonderd negenendertig euro één cent (¬ 95,439,01) bedraagt.

- de vennootschap geldig vertegenwoordigd kan worden als volgt:

"Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd (I) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (il) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 11a/, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 17.b/ en de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 17,d/, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door (i) twee bestuurders die gezamenlijk optreden of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij in en buiten rechte vertegenwoordigd door ofwel beide bestuurders, gezamenlijk handelend, ofwel een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de vaarwaarden uiteengezet in artikel 8 in fine hiervoor."

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens zeven dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij

de

instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten, De vervulling van deze formaliteiten kan niet geéist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn,

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen."

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'P.D.B: , met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok Noordkaai 33, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie ais BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en één volmacht aangehecht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) gevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: 'Vaam en handtekening

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 24.04.2012 12097-0160-013
17/05/2011
ÿþMud 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~,g~' I~~~~~I1I1VI~RVNN

=~.~,e~ *11073921*

Ondernerningsnr : 0430.248.250

Benaming

(voluit) IMFIAC

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Priorijlaan 8 te 2900 Schoten

Onderwerp akte : Herbenoeming van de bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 14 maart 2011

, . : ._ C

."

Griffie rr:

r F'

l.w..-

L-L. +.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering der aandeelhouders bekrachtigd met éénparigheid van stemmen het volgende:

De volgende bestuurders:

-Hans Verstraete wonende te 2900 Schoten, Priorijlaan 8

-Geert Versyck wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 89

-Ann Verstraete wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 89

worden herbenoemd vanaf 14 maart 2011.

Hun mandaten zullen eindigen op 14 maart 2017.

Na de algemene vergadering komen de bestuurders aanwezig en vertegenwoordigd als gezegd

samen in vergadering en bekrachtigen eenstemmig volgende besluit:

-Hans Verstraete, hogervermeld, wordt herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder vanaf

14 maart 2011. Dit mandaat zal eindigen op 14 maart 2017.

Voor echt verklaard,

Hans Verstraete,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 24.03.2011 11067-0429-013
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 30.04.2010 10104-0291-013
27/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 22.04.2009 09115-0048-013
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 24.11.2008 08821-0242-012
02/04/2007 : AN255564
02/05/2006 : AN255564
18/11/2005 : AN255564
18/11/2005 : AN255564
19/12/2001 : AN255564
23/03/2000 : AN255564
02/04/1999 : AN255564
01/01/1988 : AN255564

Coordonnées
IMFIAC

Adresse
PRIORIJLAAN 8 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande