IMJOMI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMJOMI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.045.664

Publication

09/12/2013
ÿþf Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Imull,14101 iu

bE

B

Sb

Neargelaad fer ty1íûD v71 r'9 Pferrhfa21airet IlrO!? K00phC7RcIe1 te /$r,1:.-:rpszt Q~

2 7 ~;~~ 913

Griffie

Ondernemingsnr : 0438.045.664

Benaming

(voluit) : IMJOM1 in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap in vereffening

Zetel : Merksem (2170 Antwerpen), Borrewaterstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Het blijkt uit de notulen verleden voor Jan VAN ERMENGEM, geassocieerd notaris te Meerhout, vervangende zijn ambtsgenoot, Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, wettelijk belet, te registreren dat op 15 november 2013 de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap in vereffening "IMJOMI", met zetel te Merksem (2170 Antwerpen), Borrewaterstraat 8, met ondernemingsnummer 0438.045.664 RPR Antwerpen, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat op het verslag van de vereffenaar, het vereffeningsplan en de daarbij horende stavingsstukken, zoals opgemaakt en meegedeeld door de vereffenaar conform artikel 194 Wetboek van vennootschappen, geen enkele opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan. Vervolgens besluit de vergadering vereffeningsplan en de daarbij horende stavingsstukken en de rekeningen van de vereffening zonder enig voorbehoud goed te keuren.

BESLUIT: TOEBEDELING ENIGE ONROEREND GOED AAN DE AANDEELHOUDERS

De vergadering besluit het enige onroerende goed dat eigendom is van de vennootschap aan beide aandeelhouders toe te kennen.

BESLUIT : KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit aan de vereffenaar, algehele kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, voor uitoefening van zijn opdracht. De vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Naets als vereffenaar.

BESLUIT : SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vereffenaar, heeft verklaard en bevestigd:

-DAT hij er zich van vergewist heeft dat buiten boven beschreven en toebedeeld onroerend goed, de ontbonden vennootschap geen andere onroerende goederen, noch eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering en dat haar vermogen geen elementen bevat waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is;

-DAT de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar vereffening, waaronder de laatste belastingen en taksen, hetzij vooraf werden betaald, hetzij op zijn rekening bij provisie werden gestort; hij verbindt zich ertoe voormelde nog uitstaande laatste kosten en belastingen te betalen en, bij gebrek aan voldoende provisie, voor zijn rekening te nemen of, in géval van °verse-For dit onder de aandeelhouders te verdelen in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat alle schuldeisers en aandeelhouders van de vennootschap de gelden en waarden, die hun toekomen, hebben ontvangen.

De aandeelhouders, voornoemd, erkennen het aandeel in het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen en verklaren hiervoor elkeen KWIJTING te geven.

Vervolgens besluit de vergadering de vereffening te sluiten en stelt de vergadering vast dat de naamloze vennootschap in vereffening " IMJOMI" definitief ophoudt te bestaan te rekenen vanaf 15 november 2013, na afloop van deze vergadering.

BESLUIT: BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren worden bewaard door de vereffenaar, op het volgende adres: 2970 Schilde, De Nachtegaal 57.

BESLUIT: MACHTIGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Infiraudp aan hit Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit aile machten - met mogelijkheid tot indeplaatsstelling - te verlenen aan de heer Louis' NAETS, wonende te 2170 Schilde, De Nachtegaal 57 voor de uitvoering van de laatste betalingen, bankverrichtingen en administratie, alsook aan de heer Louis Hoefnagels, te Merksem (2170 Antwerpen), Borrewaterstraat 8, en zijn aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk om de nodige maatregelen te nemen op inzake fiscaliteit, met inbegrip van vennootschapsbelasting, en om in naam en voor rekening van de ontbonden vennootschap en van de aandeelhouders, alle documenten te ondertekenen die daarmee verband houden; alsook om alle gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden, zoals roerende voorheffing, in ontvangst te nemen, op last voor hem deze te verdelen onder de aandeelhouders. Alle machten worden bovendien verleend aan de heer Louis Hoefnagels, voorncemd, en zijn aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie.

Voor ontledend uittreksel.

Jan Van Ermengem,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen, met aangehecht

- vereffeninsverslag met vereffeningsplan en bijhorende stavingsstukken;

- akkoord-vonnis.

Op de Laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.07.2013 13382-0206-011
28/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

19 MEURT 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0438.045.664

Benaming

(voluit) : IMJOMI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2170 Merksem (Antwerpen) , Borrewaterstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -BENOEMING VEREFFENAAR - BEVOEGDHEDEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Jan VAN ERMENGEM, geassocieerd notaris te Meerhout, op 27 december 2012, vervangende zijn ambtsgenoot, Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, wettelijk belet, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMJOMI", waarvan de zetel gevestigd is te Merksem (2170 Antwerpen), Borrewaterstraat 8, met ondememingsnummer 0438.045.664 RPR Antwerpen:

EERSTE BESLUIT: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen vanaf 27 december 2012,

TWEEDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit als vereffenaar te benoemen: de heer Louis NAETS, wonende te 2970 Schilde, De Nachtegaal 57.

Hij heeft verklaard zijn opdracht te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door enige wettelijke of reglementaire bepaling.

DERDE BESLUIT: BEVOEGDHEDEN

De vergadering besluit aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten te verlenen, zoals voorzien in artikelen 186 en volgenden Wetboek van vennootschappen, Hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van zelfde Wetboek, zonder dat hiervoor een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt,

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar. VIERDE BESLUIT: EINDE VAN DE OPDRACHT VAN DE BESTUURDERS

Door de ontbinding van de vennootschap en de benoeming van de vereffenaar stelt de vergadering de beëindiging vast van de cpdracht van de bestuurders van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de vereffenaar voor de uitvoering van de genomen besluiten en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen,

Alle machten worden bovendien verleend - met mogelijkheid tol indeplaatsstelling - aan de heer Louis Hoefnagels, te Merksem (2170 Antwerpen), Borrewaterstraat 8, en zijn aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, aile nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie,

Voor ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

- verslag raad van bestuur (met staat van activa en passiva);

- bijzonder verslag bedrijfsrevisor.

1

ti _K

*-.4"e Voorbehouden aan het - eetgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 14.08.2012 12403-0558-011
06/02/2012
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.045.664

Benaming (voluit): IMJOMI (verkort):

111111111111111111H11111

*12031515*

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

IIA

t ,." 3 . I~.,i1~~:í;11;

fan º%,00prialio;,.I op

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2170 Merksem-Antwerpen, Borrewaterstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM -

ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit de notulen verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerd notaris te Meerhout, vervangende zijn

ambtsgenoot, Philippe Colson, geassocieerd notaris te Geel, wettelijk belet op 22 december 2011, te

registreren, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap "IMJOMI", waarvan de zetel gevestigd is te Merksem ((2170 Antwerpen), Borrewaterstraat 8,

met ondernemingsnummer 0438.045.664 RPR Antwerpen, onder meer heeft besloten wat volgt:

EERSTE BESLUIT: OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering besluit alle honderd drieëntwintig (123) bestaande aandelen aan toonder om te zetten in en te

vervangen door evenveel aandelen op naam, door inwisseling van één (1) bestaand aandeel aan toonder voor

één (1) nieuw aandeel op naam.

De vergadering besluit dat de honderd drieëntwintig (123) aandelen voortaan statutair op naam zijn, doch met

mogelijkheid tot omzetting in en uitgifte van gedematerialiseerde effecten.

De oude aandelen aan toonder worden op verantwoordelijkheid van de raad van bestuur vernietigd.

TWEEDE BESLUIT: ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

Als gevolg van (a) het besluit dat voorafgaat, (b) van het door de raad van bestuur, op 1 april 2010 genomen'

besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar haar huidig adres, zoals bij uittreksel

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juni 2010 onder nummer 10094289, en (c)

teneinde, bovendien, de statuten aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van;

vennootschappen, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt en uitsluitend in het;

Nederlands te herschrijven en om te werken, zonder echter het doel te wijzigen en enige fundamentele

wijzigingen te brengen aan de andere statutaire bepalingen bedoeld in artikel 69 van gezegd Wetboek.

Deze tekst vernietigt en vervangt de bestaande versie van de statuten.

STA TUTEN

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "IMJOMI".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Merksem ((2170 Antwerpen), Borrewaterstraat 8.

Deze mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits

naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Iedere zetelverplaatsing van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt

door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, zij het onder.

de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. De raad van bestuur kan',

eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het,

onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan;

het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium, met inbegrip van hete

onderhoud en verhuring ervan;

optreden als bemiddelaar inzake alle onroerende transacties;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

het leveren van diensten door middel van beheer van roerende en onroerende goederen die aan anderen toebehoren;

het bouwen of laten bouwen en verbouwen, afbreken, kopen en verkopen, verkavelen, huren en verhuren, ruilen, het in staat van urbanisatie brengen van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en verkopen van deze goederen, het beheer van alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, het voeren van publiciteit en alle nodige bijhorende makelaarsactiviteiten;

verzekeringen, financiële transacties, leningen en hypotheken toestaan;

het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

" Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van de ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Activiteiten voor dewelke de vennootschap niet zelf over de vereiste vergunning of activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden. De vennootschap ontzegt zich uitdrukkelijk alle activiteiten waarvoor zij aan de controle van de bankcommissie zou onderworpen zijn.

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en vijfduizend euro (305.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd drieëntwintig (123) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 123.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden

' voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

" De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aanstellen. Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

A. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten nemen indien ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt, met inbegrip van de digitale handtekening in de zin van artikel 1322 Burgerlijk Wetboek, waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel zoals bedoeld in artikel 2281 van zelfde Wetboek, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te " ' vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Mits respect voor de regels van beraadslaging en collegialiteit en behoudens de bepalingen hierna inzake besluitvorming door eenparig schriftelijk akkoord en interactieve besluitvorming, mag een bestuurder één of : meer van diens collega's vertegenwoordigen en, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit 2 leden is samengesteld, zal de fysieke aanwezigheid van beide bestuurders steeds vereist zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

' Bij staking van stemmen, en behoudens het geval dat de raad slechts uit 2 leden zou zijn samengesteld, heeft

Voor-

behoude'J

aan het

BE" lgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

de voorzitter van de vergadering een doorslaggevende stem.

B. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap

zulks vereisen, kunnen de bestuurders beraadslagen en alle besluiten nemen bij eenparig schriftelijk akkoord of nog per telefonisch conferentiegesprek ("conference call") of videovergadering ("video conference").

Deze procedures kunnen evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of voor elk besluit van de raad die bij authentieke akte moet worden vastgesteld.

In de eerste hypothese (eenparig schriftelijk akkoord), zal een voorstel tot besluit, voorafgegaan door een omstandige uiteenzetting van de redenen, gelden als besluit indien, mits gelijktijdige mededeling aan de bestuurders, het schriftelijk en onvoorwaardelijk door deze laatste is goedgekeurd.

In de hypothese van een telefonisch conferentiegesprek of videovergadering, zullen de samen genomen telekopieën of andere schriftelijke documenten die de stem van de bestuurders bevestigen of uitdrukken, gelden als bewijs van het bestaan en van de inhoud van het genomen besluit. Zij zullen dienen als basis voor het opmaken van de notulen, die op de volgende vergadering van de raad van bestuur zullen worden goedgekeurd. Indien deze volgende vergadering opnieuw onder dezelfde vorm van interactieve besluitvorming plaatsvindt (telefonisch conferentiegesprek of videovergadering), zal een exemplaar van de notulen voorafgaandelijk worden overgemaakt aan iedere bestuurder, die zijn eventuele opmerkingen zal meedelen. Een bestuurder zorgt nadien voor de definitieve opstelling van de notulen, welke achtereenvolgens ter ondertekening van elk lid van de raad zullen worden voorgelegd.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur' voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Bevoepdheidsdelecatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur

wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren

aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van

derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is

opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht.

. Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de "

vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van "

vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of

meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het

Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudeo aan het Ek lgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit er geen te

benoemen, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een "

commissaris.

ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de eerste maandag

van de maand juni van ieder jaar, om vijftien uur (15u.00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de

vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

' Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen),

bespreekt de jaarrekening en na deze te hebben goedgekeurd, verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de :

' bestuurders en eventuele commissaris(sen); in voorkomend geval, gaat ze over tot de herbenoeming of tot de

vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt alle

besluiten in verband met de eventuele andere punten op de agenda.

Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of elke andere plaats in België aangeduid in de

oproepingen.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %)

voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk

kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en

van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van

bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf

jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het

Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

Voor ontlenend uittreksel

Jan Van Ermengem

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie van de notulen met bijlage.

Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vaor-

behoudevn

aanhet

EIgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 26.08.2011 11439-0570-011
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 17.08.2010 10419-0392-011
29/06/2010 : AN320909
30/07/2009 : AN320909
25/08/2008 : AN320909
05/12/2007 : AN320909
22/08/2007 : AN320909
24/08/2006 : AN320909
22/08/2006 : AN320909
08/11/2005 : AN320909
01/08/2005 : AN320909
16/09/2004 : AN320909
12/08/2003 : AN320909
08/10/2002 : AN320909
30/09/2002 : AN320909
20/10/2001 : AN320909
26/08/2000 : AN320909
13/10/1999 : AN320909
12/12/1995 : ME66782
17/08/1989 : ME66782

Coordonnées
IMJOMI

Adresse
BORREWATERSTRAAT 8 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande