IMMO BLARENBERG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO BLARENBERG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.740.633

Publication

12/04/2013
ÿþr

s

Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif ie van de akte

i HEMT g

Voc

behou aan 1 Bolsi!

Staats

BijTágen bij hét Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

UNI

II I

111

111

BELGISCH STAAT 2 9 _03.. 2013

ceiprli4 l<3isot"r;ry',ee.L te mL.t" ;-v-z! 1WN

Ondernemingsnr : 0844.740.633

Benaming

(voluit) : IMMO BLARENBERG

(verkort)

Rechtsvorrn : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2580 PUTTE, Mechelbaan 352 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De bijzondere algemene vergadering d.d. 20.02.2013 aanvaardt met ingang van heden unaniem het ontslag van J. VRANCKEN B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 1851 HUMBEEK, Kerkstraat 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister te BRUSSEL met als ondernemingsnummer 0860.332.194 en met als vaste vertegenwoordiger Jan VRANCKEN, als bestuurder.

ln zijn plaats wordt vanaf heden BVl.BE N.V., met maatschappelijke zetel te 2160 WOMMELGEM, Uilenbaan 9012 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te ANTWERPEN met als ondernemingsnummer 0465.563.376 en met als vaste vertegenwoordiger Michel MEERS benoemd als bestuurder.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.12.2017.

De raad van bestuur d.d. 20.02.2013 aanvaardt met ingang van heden unaniem het ontslag van J. VRANCKEN B.V.B.A., voormeld, als gedelegeerd bestuurder.

In zijn plaats wordt vanaf heden BVI.BE N.V., met maatschappelijke zetel te 2160 WOMMELGEM, Uilenbaan 90/2 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te ANTWERPEN met als ondernemingsnummer 0465.563.376 en met als vaste vertegenwoordiger Michel MEERS benoemd als gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.12.2017.

BVI.BE N.V.,

met als vaste vertegenwoordiger

Michel MEERS,

gedelegeerd bestuurder.

05 .94_ 20 3N E E

r-~

ew..



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd

27-03-2012



Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301833*

Ondernemingsnr :

0844740633

Benaming (voluit): IMMO BLARENBERG NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2580 Putte, Mechelbaan 352

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 26 maart 2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De naamloze vennootschap "BVI.BE", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 90/2 bus B, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0465.563.376 - RPR Antwerpen.

2. De commanditaire vennootschap op aandelen "EDGICA", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Scherpenbos 9, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0474.484.309 - RPR Mechelen.

3. De commanditaire vennootschap op aandelen "EQUINOXE INVESTMENTS", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 27/A bus 25 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0478.968.479 - RPR Brugge.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam  IMMO BLARENBERG.

Zetel

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd 2580 Putte, Mechelbaan 352.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalige deel van België, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan ook bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur in België en in het buitenland administratieve zetels, filialen, kantoren, agentschappen en agenturen vestigen.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen

rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

- Het laten bouwen en verbouwen, afbreken, kopen en verkopen, verkavelen, huren en verhuren, ruilen, het in staat van urbanisatie brengen van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en verkopen van deze goederen, het beheer van alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, het voeren van publiciteit;

- De aan- en verkoop, de verhuur, de lening en eender welke verrichtingen, met uitzondering van de financieringshuur in de zin van het Koninklijk Besluit nummer 55 van tien november negentienhonderd zevenenzestig, met betrekking tot alle materialen, computer materiaal inbegrepen, voor commerciële, financiële en industriële ondernemingen, enzovoort;

- De projectanalyse en de ontwikkelingsstudie van vastgoedprojecten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De studie van de financieringsbehoeften en de financieringstechnieken ter realisatie

van het bovengemelde;

- Het leveren van diensten door middel van beheer van roerende en onroerende goederen die aan anderen toebehoren;

- In het algemeen, alle activiteiten die verband houden met de vastgoedsector of met roerende of onroerende beleggingen en beheer.

De vennootschap heeft bovendien als doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

Het beheer van vermogens, bestaande uit roerende en onroerende waarden, in de meest ruime zin; het verwerven, verhuren van onroerende goederen en het sluiten van overeenkomsten betreffende die goederen; het nemen van deelnemingen of belangen in andere vennootschappen en ondernemingen, dit alles in de meest uitgebreide zin genomen;

Het verstrekken van advies, bijstand en hulp in zijn meest verschillende vormen en dit op het vlak van management, beheer, controle, toezicht, organisatie, en op het vlak van de studie, organisatie en consultatie in alle financiële, fiscale, sociale, administratieve, bouwtechnische en marketing aangelegenheden; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten, het diensbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus van handels-, nijverheids- en andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

Het deelnemen voor eigen rekening, al dan niet in samenwerking met derden, aan de oprichting en de ontwikkeling van projecten en ondernemingen met mogelijke hoge groeien rendabiliteitmogelijkheden of met andere interessante toekomstperspectieven en mogelijkheden;

Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn;

Het beleggen van kapitaal;

Het participeren in ondernemingen waarvan de effecten al dan niet verhandelbaar zijn op een kapitaalmarkt;

Het verstrekken van financiering aan ondernemingen;

Het verschaffen van risicokapitaal;

Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling;

Het voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming en in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden hypotheken vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen en rechten, handelseffecten in disconto nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag eveneens in vennootschappen of verenigingen bestuursmandaten waarnemen, ze kan alle mandaten, ambten en functies uitoefenen en alle beheersopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstellingen verband houden, ze kan optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, ze kan adviezen verlenen van juridische, economische, technische, boekhoudkundige aard en alle welk danige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of aanspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk voorwerp gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

In het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook verband houden met of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEËNZESTIGDUIZEND EURO

(¬ 63.000,00).

Het is verdeeld in negenduizend (9.000) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/negenduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd

ingeschreven, volledig volgestort is, zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de

notaris.

Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de voornoemde vennootschap BVI.BE, ten belope van drieduizend (3.000)

aandelen, voor een bedrag van éénentwintigduizend euro (¬ 21.000,00);

- door de voornoemde vennootschap EDGICA, ten belope van drieduizend (3.000)

aandelen, voor een bedrag van éénentwintigduizend euro (¬ 21.000,00);

- door de voornoemde vennootschap EQUINOXE INVESTMENTS, ten belope van

drieduizend (3.000) aandelen, voor een bedrag van éénentwintigduizend euro (¬

21.000,00);

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van

aandelen gehouden.

De volgestorte aandelen kunnen vrij worden overgedragen of overgaan bij overlijden,

onder voorbehoud van bijzondere overeenkomsten die terzake zouden bestaan.

Reserves, verdeling van de winst

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op eerste dinsdag van de maand juni om 14 uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eigenaars van aandelen moeten uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, de raad van bestuur schriftelijk inlichten over hun intentie om aan de algemene vergadering deel te nemen, met aanduiding van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op dinsdag 3 juni 2014.

Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op 31 december 2013.

Bestuur en de vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van gedelegeerd bestuurder toekennen. De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd voor alle handelingen en verrichtingen tegenover derden, en in rechte als eiser en als verweerder, en in alle akten, met inbegrip van de akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, door een gedelegeerd bestuurder die alleen mag optreden of door twee of meer samen handelende bestuurders.

Toezicht

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering om geen commissaris te benoemen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van de bestuurders

Het aantal van de eerste bestuurders is vastgesteld op vier.

De oprichters benoemen, met eenparigheid van stemmen en overeenkomstig artikel 518 §2

van het Wetboek van vennootschappen, als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

1. de heer MEERS Michel René Louis André, geboren te Elsene op 22 februari 1963, wonende te 2970 Schilde, van de Wervelaan 90 bus 5,

2. de heer VAN ARWEGEN Eddy Maria Rosa Hubert Alfons, geboren te Herentals op 7 april 1959, wonend te 2500 Lier, Scherpenbos 9,;

3. de heer HENDRICKX Francis Ignace Manu Marie, geboren te Knokke-Heist op 6 april 1971, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 27 bus 41,;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  J.VRANKCKEN met

handelsbenmaing ook  V-Invest & Management afgekort  V.I.M. met maatschappelijke zetel te 1851 Humbeek, Kerkstraat 99, ingeschreven in de Kruipuntbank voor ondernemingen met ondernemingsnummer 0860.332.194, RPR Brussel.

De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De benoeming van bovenvermelde bestuurders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben. Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, nemen de oprichters kennis van de aanstelling van de heer VRANCKEN Jan Raphaël Lucienne Herman, geboren te Herentals op 7 augustus 1965, wonende te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkstraat 99, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder de naamloze vennootschap  J. VRANCKEN .

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel, nemen de vermelde bestuurders met eenparigheid van stemmen de volgend besluit:

- wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  J.VRANKCKEN en de heer HENDRICKX Francis, beiden voornoemd;

- wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur: de heer Eddy VAN ARWEGEN, voornoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan : De Deyne, Verhoeye, met zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

tegelijk neergelegd : afschrift akte dd 26 maart 2012

Voor ontledend uittreksel. (get.) Dick Van Laere, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2015
ÿþt' N mod 11.1

1.6e = I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

 %º% ia~tiiZa5L~L~I!J

2 4 -03- 2015

LRECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEWIffile afd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0844.740.633

Benaming (voluit) : IMMO BLARENBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

;; Zetel : Mechelbaan 352

2580 Putte

>; Onderwerp akte : NV: zetelwijziging

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 30 januari 2015 dat de zetel werd,;

verplaatst:

van 2580 Putte, Mechelbaan 352

naar 2018 Antwerpen, Bosmanslei 30.

Volmacht werd hierbij verleend aan notaris Eline GOOVAERTS te Mechelen, teneinde de administratieve;; formaliteiten te vervullen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: : notulen bijzondere algemene vergadering d.d. 30 januari 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IMMO BLARENBERG

Adresse
MECHELBAAN 352 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande