IMMO BLONDEAU

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IMMO BLONDEAU
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 543.737.062

Publication

15/04/2014
ÿþ i " .11l" ç 1 Mod Word tri

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIMIP 8

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staateblad

111

III'

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

KoophandelANTIAIERPEN

CL<eR 2 4 centempum

CP Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0543.737.062

Benaming

(voluit) IMMO BLONDEAU

(verkort):

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firma

Zetel Fabriekstraat 56, 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging en bekendmaking voorstel tot partiële splitsing door overneming

Uit het voorstel de dato 15 maart 2014 houdende partiële splitsing door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BLONDEAU G. EN ZONEN" door de Vennootschap Onde Firma IMMO BLONDEAU", gezamenlijk opgemaakt door het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BLONDEAU G. EN ZONEN" en de Vennootschap Onder Firme "IMMO BLONDEAU" overeenkomstig de procedure van de artikelen 677 juncto 728-741 van het Wetboek van vennootschappen, blijkt het volgende:

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de partieel gesplitste vennootschap

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BLONDEAU G. EN ZONEN", met maatschappelijke zetel gevestigd te 2547 Lint, Fabriekstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0404.623.226.

Met maatschappelijk doel van de vennootschap luidt ais volgt;

"De vennootschap heeft tot doel: de import, de export en de vervaardiging van allerlei producten en koopwaar, alsook aile industriële vertegenwoordiging, studies en werken, en aile activiteiten die daarmee verband houden.

Daarna mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

2. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de verkrijgende vennootschap

De Vennootschap Onder Firme "iMMO BLONDEAU", met maatschappelijke zetel gevestigd te 2547 Lint, Fabriekstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0543.737.062.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld o ongemeubeld; zij mag echter haar aotiviteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van vastgoed makelaar krijgt;

de vennootschap mag aile industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van; het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen In hypotheek of in pend te geven.

het oprichten en verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse;

de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, gebschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

de vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingsfuncties op onafhankelijke wijze;

het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Al die verlichtingen deel uitmakend van haar doel waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij een erkend ondernemingsloket bij de kruispuntbank werd bekomen,"

3. Ruilverhouding - aantal uit te geven aandelen

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "BLONDEAU G. EN ZONEN" worden in vergoeding voor deze overneming 250 nieuwe aandelen uitgereikt van de verkrijgende vennootschap "IWO BLONDEAU", welke aandelen van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande aandelen. Er wordt geen opleg in geld betaald.

4. Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na de goedkeuring van het partieel splitsingvoorstel door de bijzondere algemene vergadering,

tekent de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens

aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoeder namens de verkrijgende vennootschap en door de

aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

Het college van zaakvoerders of één van de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap voer(t)en

tevens de nodige wijzigingen door in het register van aandelen van de partieel gesplitste vennootschap

ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft,

5. Datum vanaf welke de aandelen uitgereikt door de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst

De aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap uit te reiken aandelen zullen delen in de winsten vanaf 1 januari 2014.

6. Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

7. Rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de partieel gesplitste vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8. Opdracht en bezoldiging bedrijfsrevisor

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen en zal derhalve in de agenda letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering, tengevolge waarvan het verslag van het bestuursorgaan over het partieel splitsingsvoorstef, zoals vermeld in artikel 730 W.Venn., niet dient te worden opgemaakt. Gezien de aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap, zal tevens voorgesteld worden te verzaken aan het opstellen van het verslag als bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volledigheidshalve merken de bestuursorganen op dat er geen wettelijke verplichting bestaat voor een Vennootschap Onder Firme tot het opstellen van een verslag door het bestuursorgaan, noch door een bedrijfsrevisor, naar aanleiding de kapitaalverhoging door inbreng in nature waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft in de verkrijgende vennootschap.

9. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen

Aan de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen wordt geen bijzondere voordelen toegekend,

10. Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap 250 nieuw volstortte aandelen van de verkrijgende vennootschap uitgereikt en dit in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap.

11. Statutenwijziging

De raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap acht het niet noodzakelijk om het maatschappelijke doel, zoals omschreven in de statuten, te wijzigen naar aanleiding van deze partiële splitsing.

Naar aanleiding van de partiële splitsing dient artikel 5 van de statuten van de partieel gesplitste vennootschap inzake het geplaatst kapitaal wel te worden aangepast, aangezien bij de partiële splitsing een

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

deel van het kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BLONDEAU G. EN ZONEN" zal worden overgedragen aan de Vennootschap Onder Firma "IMMO BLONDEAU" Er wordt voorgesteld om onmiddellijk daarna het kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BLONDEAU G. EN ZONEN" opnieuw te verhogen tot het wettelijk vereiste minimum van 61.500,00 euro door incorporatie van beschikbare reserves.

12 toewijzing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa zal geopteerd worden voor toewijzing aan de verkrijgende vennootschap "1MMO BLONDEAU"

Voor eensluidend afschrift

BLONDEAU Jean-Louis BLONDEAU Guy

Zaakvoerder Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- splitsingsvoorstel

01/08/2014
ÿþMod Word 11 1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 JULI 2014

afdeling ,moeen



1



S *14148036* NI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0543.737.062.

Benaming

(voluit) : iMMO BLONDEAU

(verkort):

Rechtsvorm : vennootschap onderfirma

Zetel : Fabriekstraat 56 - 2547 Lint (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering : partiële spitising door overneming - verhoging kapitaal - wijziging, aanpassing en coördinatie statuten.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 26 juni 2014, ter registratie aangeboden op het lste Registratiekantoor Antwerpen 3, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "IMMO BLONDEAU", met zetel te 2547 Lint, Fabriekstraat 56, ogericht bij onderhandse akte op tien december tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zes januari tweeduizend veertien onder nummer 14300120 en waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd, met ondernemingsnummer 0543.737.062.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap".

Samengesteld als volgt :

A). Vennoten.

1).De heer BLONDEAU, Jean Louis Marie Gerard Corneille Hubert, rijksregistemummer 58.10.25-413.28,

wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pater Damiaanstraat 52, eigenaar, zo verklaard van vijfhonderd (500)

aandelen ;

2).De heer BLONDEAU, Guy, Marie Michel Antoine Corneille Hubert, rijksregisternummer 62,06.23-483.74,

wonende te 2840 Rumst, Veerstraat 91, eigenaar, zo verklaard van vijfhonderd (500) aandelen.

Totaal : duizend (1.000) aandelen.

B). Zaakvoerders.

Zijn aanwezig, de zaakvoerders van de vennootschap te weten :

a).De heer BLONDEAU, Jean en b).De heer BLONDEAU, Guy, beiden voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING.

De voorzitter geeft een samenvatting van het partieel splitsingsvoorstel, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt om over te gaan tot de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.BLONDEAU EN ZONEN" door overneming door de vennootschap onder firma "IMMO BLONDE AU".

De algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap besluit vervolgens tot goedkeuring van de partiële splitsing van de vennootschap "G.BLONDEAU EN ZONEN" door overdracht van de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa van de partieel gesplitste vennootschap "G.BLONDEAU EN ZONEN" In onderhavige verkrijgende vennootschap "IMMO BLONDEAU", en dit tegen uitreiking van tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende vennootschap "IMMO BLONDEAU", toe te kennen aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit.

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activavermogensbestanddelen worden vanaf heden overgenomen door de verkrijgende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste ven-nootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, alsmede de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, wordt vastgesteld op één januari tweeduizend veertien (0.00 uur).

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

I. BESCHRIJVING VAN DE INBRENGEN















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verzoekt mij, notaris te acteren dat de aan de verkrijgende vennootschap "IMMO

BLONDEAU" toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap

"G.BLONDEAU EN ZONEN" ais volgt kunnen worden beschreven:

ACTIVA

Materiële vaste activa: terreinen en gebouwen: honderd vijfenzestigduizend tweehonderd negenenzestig

euro zesenvijftig cent: 165.269,56 ¬

PASSIVA

Er worden geen schulden overgedragen: nihil 0,00

Hetzij een netto inbrengwaarde van honderdvijfenzestigduizend tweehonderd negenenzestig euro

zesenvijftig cent: 165.269,56 E, De tegenwaarde van de hoger vermelde netto inbreng zal

overeenkomstig het continuïteitsbeginsel als volgt worden geboekt in de verkrijgende vennootschap onder firma "IMMO BLONDEAU":

-op de rekening' kapitaal': achttienduizend negenhonderd vijfenvijftig euro zeven cent (18.955,07 ¬ ).

-op de rekening 'wettelijke reserve': duizend achthonderd vijfennegentig euro éénenvijftig cent (1.895,51 E). -op de rekening 'beschikbare reserve': honderd drieënveertigduizend zeshonderd éénennegentig euro

zesenzestig cent (143.691,66 ¬ ).

-op de rekening `overgedragen resultaat': zevenhonderd zevenentwintig euro tweeëndertig cent (727,32 E). In deze inbreng is begrepen de volle eigendom van de hierna beschreven onroerende goederen: GEMEENTE LINT.

In een gebouwencomplex op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen te 2547 Lint, Fabriekstraat 56, ter plaatse gekend °Cteyn Muys", voorheen en thans ten kadaster bekend, sectie C, nummer 49010, voor een grootte van achtduizend driehonderd tweeënzeventig vierkante meter:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

-Lot 5 met gebouw Unit 5, voor een grootte volgens meting in nagemelde basisakte van vierhonderd dertig vierkante meter bestemd voor een industriehal en vijfenzestig vierkante meter bestemd voor een bureelruimte.

-Zes parkeerplaatsen, zijnde loten 38, 39, 40, 41, 42 en 43, elke parkeerplaats voor een grootte volgens voormelde meting van twaalf vierkante meter, vijftig vierkante decimeter.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Aan lot 5:

-honderd negennegentig/duizend vijfhonderd tweeentachtigsten van de zone voor groen, groot duizend vijfhonderd tweeëntachtig vierkante meter.

-driehonderd vijfenzestig/tweeduizend negenhonderd tweeëndertigste van de zone voor gemeenschappelijke toegangswegen.

Aan elke parkeerplaats:

-vijf/duizend vijfhonderd tweeëntachtigsten van de zone voor groen, groot duizend vijfhonderd tweeëntachtig vierkante meter.

-negen en een half /tweeduizend negenhonderd tweeëndertigste van de zone voor gemeenschappelijke toegangswegen.

Statuutakte.

Zoals voorschreven goederen beschreven worden in de statuutakte verleden voor notaris Marcel Wellens te Mortsel op vijf december negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op negen december negentienhonderd zevenennegentig, formaliteit voi.A78 Art.1 dd.9112/1997.

HYPOTHECAIRE TOESTAND.

Het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap heeft bevestigd dat de goederen de laatste vijf jaar niet onder bezwarende titel overgedragen zijn en dat ze vrij en onbelast van alle inschrijvingen, overschrijvingen, kantmeldingen of andere beletselen, ter uitzondering van de inschrijving genomen op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op vijftien december negentienhonderd zevenennegentig, deel 4857, nummer 40, in voordeel van de naamloze vennootschap Generale Bank te Brussel, voor een bedrag in hoofdsom en bijhorigheden van vijf miljoen vijfhonderdduizend frank, (5.500.000 bef) hetzij honderd zesendertigduizend driehonderd éénenveertig euro vierenveertig cent (136.341,44 E) krachtens een akte krediet verleden voor notaris Smets te Antwerpen op elf december negentienhonderd zevenennegentig.

De naamloze vennootschap "BNP Panbas" te Brussel heeft in een schrijven van heden aan ondergetekende notaris verklaard dat deze schuld werd terugbetaald en heeft haar akkoord betuigd met de doorhaling van de In haar voordeel genomen inschrijving.

Il. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG VAN DE HOGER BESCHREVEN RECHTEN IN VOLLE EIGENDOM IN VERMELDE ONROERENDE GOEDEREN

De inbreng heeft betrekking op voormelde onroerende goederen:

1),In de staat en volgens de ligging waarin zij zich thans bevinden, met alla gekende en verborgen gebreken, gemeenschappen en erfdienstbaarheden, zowel de voordelige als de nadelige, de voortdurende en de niet-voortdurende, dit alles op risico van de verkrijgende vennootschap en zonder enig verhaal noch vordering tegen de partieel gesplitste vennootschap uit welke hoofde ook.

Geen waarborg wordt verleend voor de in deze akte opgegeven oppervlakte, zelfs indien het verschil meer dan één twintigste bedraagt; de kadastrale beschrijving geldt enkel als inlichting.

De verkrijgende vennootschap verklaart de ingebrachte goederen volledig te kennen en er geen nadere omschrijving van te verlangen.

Met betrekking tot het bestaan van erfdienstbaarheden hebben de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap bevestigd zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd noch te hebben toegestaan in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor- of nadeel van de goederen en dat bil hun weten geen enkele erfdienstbaarheid de goederen bezwaart, behalve deze welke zouden kunnen voortvloeien uit onderhavige akte of uit de statuutakte. De zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap en de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap hebben verklaard elkaar onderling en ondergetekende notaris te ontslaan daarvan hier verder melding te maken. De verkrijgende vennootschap werd in het bezit gesteld van de desbetreffende akte.

2).De verkrijgende vennootschap wordt vanaf heden eigenares van de ingebrachte onroerende goederen en zij bekomt het genot ervan vanaf de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig geacht wordt terug te werken, hetzij vanaf één januari tweeduizend veertien op last alle belastingen en taksen, evenals alle verhaalbelastingen en alle verbintenissen die betreffende voormelde goederen zouden verschuldigd zijn of worden ten bare laste te nemen vanaf zelfde datum.

3).De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat hieruit novatie of uitdoving kan volgen, in alle rechten en plichten van de partieel gesplitste vennootschap, betreffende de ingebrachte onroerende goederen met aanhorigheden.

4).De goederen gaan over voor vrij en onbelast van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd, met uitzondering van voormelde hypothekaire inschrijving.

5).De verkrijgende vennootschap erkent kennis te hebben van de inhoud van voormelde statuutakte met reglement van medeëigendom door er een afschrift van te hebben ontvangen voorafgaandelijk aan de ondertekening van deze akte.

Zij verklaart zich te zullen gedragen naar aile rechten en verplichtingen erin bedongen, alsook elke regelmatig getroffen beslissing van de algemene vergaderingen van de medeëigenaars na te leven.

Dienaangaande wordt er ook nog bedongen dat in elke akte van eigendomsrecht of genot, betrekking hebbende op voorschreven goed zal moeten vermeld worden dat de nieuwe rechthebbende verklaart volledig op de hoogte te zijn van de inhoud van de statuutakte met reglement van medeëigendom en dat hij gesubrogeerd wordt in al de rechten en verplichtingen die hieruit en uit de beslissingen getroffen door de respectieve algemene vergaderingen van de medeëigenaars voortvloeien.

6).Bestaande verzekeringscontracten, met betrekking tot de ingebrachte onroerende goederen, worden aan de verkrijgende vennootschap overgedragen en dienen door haar te worden voortgezet, evenals alle abonnementen voor nutsvoorzieningen.

7),In deze inbreng zijn niet begrepen de voorwerpen en zaken die, alhoewel ogenschijnlijk onroerend door inlijving of bestemming, volgens wettelijke bewijzen toehoren aan huurders, gebruikers of aan derden.

8).Met akkoord van de comparanten wordt de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap gemachtigd om alle verbeterende of aanvullende akten te ondertekenen in geval van vergissing of vergetelheid in de beschrijving van de bij deze ingebrachte goederen.

III. ALGEMENE VERKLARINGEN BETREFFENDE DE OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

De comparanten verklaren dat sedert het opmaken van het splitsingsvoorstel de bedrijfsactiviteit van de partieel gesplitste vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap sedert voormelde datum.

De vermogensovergang die geschiedt onder algemene titel omvat alle lopende overeenkomsten die de partieel gesplitste vennootschap heeft aangegaan met betrekking tot de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activavermogensbestanddelen.

De verkrijgende vennootschap zet alle verzekeringscontracten voort die de partieel gesplitste vennootschap heeft afgesloten met betrekking tot de aan haar toegewezen activa-vermogensbestanddelen.

De overgang van de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap die geschiedt onder algemene titel omvat niet alleen de hiervoor vermelde bestanddelen, doch ook de daaraan verbonden vergunningen en erkenningen.

Interpretatieproblemen

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa zal geopteerd worden voor toewijzing aan de verkrijgende vennootschap "IMMO BLONDEAU".

TWEEDE BESLISSING.

Ingevolge de hierboven vermelde inbreng besluit de algemene vergadering tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van achttienduizend negenhonderd vijfenvijftig euro zeven cent (18.955,07 r) om het te brengen van duizend euro (1.000,00 E) op negentienduizend negenhonderd vijfenvijftig euro zeven cent (19.955,07 ¬ ) en uitgifte van tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende vennootschap "IMMO BLONDEA%S", toe te kennen aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit.

Op vermelde kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volledig volstort ingevolge de inbreng in natura van de aan de verkrijgende vennootschap "IMMO BLONDEAU" toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING.

Er worden aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, uitgereikt van de verkrijgende vennootschap "IMMO BLONDEAU", welke aandelen worden toegewezen aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit, als volgt:

-aan de heer BLONDEAU, Jean Louis Marie Gerard Corneille Hubert, voornoemd: honderd vierentwintig (124) aandelen.

"

x

x Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad -aan de heer BLONDEAU, Guy Marie Michel Antoine Corneille Hubert, voornoemd: honderd vierentwintig

(124) aandelen.

-aan mevrouw SUYS, Jeannine Marie Renée Gabriele Willy Corneille, voornoemd: één (1) aandeel.

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing worden in het register van aandelen van de

verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aangetekend:

-de identiteit van de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap aan wie aandelen van de

verkrijgende vennootschap worden uitgereikt;

-het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap die aan deze aandeelhouders toekomen;

de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door een zaakvoerder namens de verkrijgende vennootschap en door de vennoten

van de partieel gesplitste vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

Het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap voert tevens de nodige wijzigingen door in het

register van aandelen van de partieel gesplitste vennootschap.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering besluit tot aanpassing van artikel 5 van de statuten en dit artikel te schrappen en te

vervangen door volgende tekst: - -

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend negenhonderd vijfenvijftig euro zeven cent

(19.955,07 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd.door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding

van waarde.

Sfemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen om een gecoördineerde tekst van de statuten

op te stellen.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de

ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle

latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht

gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "De Bo, Van Hissenhoven & Partners", te 2600 Antwerpen (district Berchem), Cogels Osylei

1.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF.

Antwerpen, 16 juli 2014.

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering ;

gecoördineerde statuten op datum van 26 juni 2014.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend dertien. Op tien december.

OPRICHTERS:

1. de heer BLONDEAU Jean Louis Marie Gerard Corneille Hubert, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Pater Damiaanstraat 52

2. de heer BLONDEAU Guy Marie Michel Antoine Corneille Hubert, wonende te 2840 Rumst, Veerstraat 91 VORM: Vennootschap Onder Firma

NAAM: "IMMO BLONDEAU"

ZETEL: Fabriekstraat 56, 2547 Lint

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; zij mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van vastgoedmakelaar krijgt;

- de vennootschap mag alle industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van; het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

- het oprichten en verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse;

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- de vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

- het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingsfuncties op onafhankelijke wijze;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Al die verrichtingen deel uitmakend van haar doel waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij een erkend ondernemingsloket bij de kruispuntbank werd bekomen. DUUR: Onbepaald.

KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro en wordt vertegenwoordigd door duizend

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Immo Blondeau

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Fabriekstraat 56

*14300120*

Luik B

0543737062

2547

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lint

Griffie

Neergelegd

02-01-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

(1000) aandelen zonder aanduiding van waarde. Het gehele kapitaal van duizend euro is geplaatst en in geld volledig volstort, zodat het bedrag van duizend euro ter beschikking is van de vennootschap.

INSCHRIJVING: de heer BLONDEAU Jean-Louis, voornoemd, vijfhonderd aandelen en de heer BLONDEAU Guy , voornoemd, vijfhonderd aandelen.

BESTUUR: Iedere vennoot is bevoegd de handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Iedere vennoot vertegenwoordigt individueel de vennootschap ten aanzien van derden.

Om de vennootschap en meteen de hoofdelijke aansprakelijke vennoten te verbinden, moet de vennoot bij zijn handelen kenbaar maken dat hij of zij optreedt voor rekening van de vennootschap. De vennootschap is rechtsgeldig verbonden door alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zonder afbreuk te doen aan voornoemde bepalingen aangaande derden en louter ter regeling van de interne verhoudingen tussen de vennoten, zal het dagelijks bestuur en de boekhouding waargenomen worden door de heren BLONDEAU Jean-Louis en BLONDEAU Guy. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders: de heren BLONDEAU Jean-Louis en BLONDEAU Guy, medeverschijners in deze die verklaren te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

JAARVERGADERING: De gewone Algemene Vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand september om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op vrijdag achttien september tweeduizend vijftien, om negentien uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal het tijdperk vanaf de oprichting tot eenendertig maart tweeduizend vijftien omvatten. WINST EN WINSTVERDELING: Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De Algemene Vergadering besluit over de aanwending en de verdeling van deze netto winst.

VOLMACHT: De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Bo, Van Hissenhoven & Partners, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels Osylei 1, haar bedienden en/of aangestelden, om, ieder afzonderlijk en alleen handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zoals:

a) inschrijving, wijziging en opheffing van het ondernemingshoofd, het bestuursorgaan en/of de werkende vennoten te vorderen bij een sociaal verzekeringsfonds;

b) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en ondernemingsloketten;

c) inschrijving, wijziging of stopzetting van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt te Lint, datum als boven

Na voorlezing hebben de comparanten aanwezig als gemeld, ondertekend.

BLONDEAU Jean-Louis BLONDEAU Guy

Zaakvoerder Zaakvoerder

Coordonnées
IMMO BLONDEAU

Adresse
FABRIEKSTRAAT 56 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande