IMMO DE LAET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO DE LAET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.089.635

Publication

04/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal Word 11.1

ln de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.101,11LIII II

V beh aa Be Staz HhII

van rIupliander

Antwerpen

25 JUNI 20111

afdeling Antwerpen

if i

Ondernemingsnr : 0457.089.635

Benaming

(voluit) : IMMO DE LAET

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2900 Schoten, Paalstraat 70

(volledig adres)

Onderwerp akte: PARTIELE SPLITSING - KAPITAALVERMINDERING KAPITAALVERHOGING  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - SPLITSING AANTAL AANDELEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 19/06/2014, DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "IMMO DE LAET' met zetel te 2900 Schoten, Paalstraat 70, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

* Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten met inbegrip van de kennisname en bespreking van het splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouder kosteloos een afschrift kan bekomen.

De bestuurders van de vennootschap hebben op achtentwintig februari tweeduizend veertien het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna "het voorstel" genoemd, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen neergelegd op negentien maart tweeduizend veertien, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (artikel 743 al. 3 W. Venn) en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één april erna, onder nummer 20140401/70690.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van "het voorstel' en beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing ervan.

De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

* De vergadering besluit met eenparigheid om toepassing te maken van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit om af te zien van het verslag van de raad van bestuur en het verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangaande de voorgenomen partiële splitsing, conform voormelde wetsbepaling.

* Met betrekking tot de inbreng in nature bij de oprichting als gevolg van de onderhavige partiële splitsing heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", vertegenwoordigd door de heer PARMENTIER Guy, bedrijfsrevisor, te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, op datum van drie juni tweeduizend veertien een schriftelijk verslag opgesteld.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BES LU IT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219. W.Venn. bij gelegenheid van

de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'IMMO DE LAET DEELNEMINGEN" kan ik verklaren, onder voorbehoud van eventuele niet geboekte claims en o verbintenissen'.

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering Jeidentenminsteovereenkomenmet het aantaLende.nominaie.waarcte .bf,. ln «rem er. geen_nominalemaarcle. is, op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

niet de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale warde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

5. Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum van dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor;

6. Wil willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 3 juni 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, bedrijfsrevisor (getekend)"

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in nature in de op te richten vennootschap zal samen met het afschrift en het uittreksel van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

* De enige aandeelhouder, tevens bestuurder van de vennootschap en handelend in deze hoedanigheid, verklaart overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel (de dato achtentwintig februari tweeduizend veertien) en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passive van het vermogen van de vennootschap.

*A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap dcor overgang van honderd vijftig (150) aandelen van de naamloze vennootschap "G&J Vastgoed" met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Paalstraat 70 (ondernemingsnummer 0462.286.756) eigendom van de naamloze vennootschap "IMMO DE LAET" in een nieuw op te richten vennootschap.

De overgang ervan naar de nieuwe vennootschap zal gebeuren volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe

vennootschap wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel, alsook naar de splitsingsbalans opgemaakt per

eenendertig december tweeduizend dertien, tevens bijlage bij het splitsingsvoorstel, waarin de overgegane

activa uitvoerig worden beschreven.

Het overgedragen vermogen betreft voormelde deelneming in de naamloze vennootschap "G&J Vastgoed"

voor een bedrag van een zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro en drie cent (37.184,03 EUR)..

Er zijn geen passive verbonden aan de overgedragen activa.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aal] de op te

richten vennootschap.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat aile kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde

verrichting ten laste zijn van de naamloze vennootschap "IMMO DE LAEr.

Restclausule

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat aile activa en passive waarvan niet

met ze-kerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de

vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe

vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf eenendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013) voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf eenendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013) uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap.

* Kapitaalverhoging

Kapitaalverhoging in de vennootschap "IMMO DE LAET' door incorporatie van beschikbare reserves, teneinde het kapitaal van de overdragende vennootschap na de partiële splitsing te brengen op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de overdracht van honderd vijftig (150) aandelen van de naamloze vennootschap "G&J Vastgoed" het kapitaal van de vennootschap verminderd is met vierduizend driehonderd zesentachtig euro en zesenveertig cent (4.386,46 EUR) en dat het thans zevenenvijftigduizend zeshonderd dertien euro en vierenvijftig cent (57.613,54 EUR) bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vermits het huidig kapitaal van de vennootschap minder be-draagt dan het door de wet vooropgestelde wettelijk minimum, beslist de vennootschap onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van vierduizend driehonderd zesentachtig euro en zesenveertig cent (4.386,46 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van vierduizend driehonderd zesentachtig euro en zesenveertig cent (4.386,46 EUR) en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

* De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO DE LAET" af te schaffen.

* De vergadering beslist het huidig aantal aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO DE LAET' te splitsen van honderd (100) naar tienduizend (10.000) aandelen.

* De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt, om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten:

"Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde."

* Niet-concurrentiebeding.

De vergadering beslist aan de statuten een nieuw artikel toe te voegen onmiddellijk volgend na artikel 26, waarvan de tekst luidt als volgt:

"Aan elke bestuurder, en voor bestuurders-rechtspersonen met inbegrip van haar bestuurders, zaakvoerders, of vaste vertegenwoordigers, wordt een verbod opgelegd binnen een straal van tien kilometer van de zetel of een der bijkantoren of agentschappen van de vennootschap, een zaak uit te baten die met haar zou concurreren, in dergelijke zaak een rechtstreeks of onrechtstreeks belang te hebben, zelfs als adviseur of ais bediende, alsook personeel dat sedert minder van vijf jaar de vennootschap verlaten heeft in dienst te nemen of hiermee samen te werken.

De aanvaarding van een bestuursmandaat in de vennootschap zal de akkoordverklaring van de statuten en van het niet-concurrentiebeding inhouden."

* Bijzondere volmacht wotdt verleend aan AUGUSTYNS Filip, te 940 Hoevenen (Stabroek) Witvenstraat 86 VD 1R en/of zijn aangestelden teneinde aile formaliteiten te verrichten om wijzigingen aan inschrijving of inschrijving te bekomen in de Kruispuntbank Ondernemingen, Ondernemingsloket, en alle administraties en diensten, ook fiscale.

Onmiddellijk volgend op de algemene vergadering werd een raad van bestuur gehouden van de naamloze vennootschap IMMO DE LAET.

De enige aandeelhouder van de vennootschap, Antwerp Invest, nagenoemd, verklaart op haar uitsluitende verantwoordelijkheid dat alle bestuurders werden opgeroepen om aanwezig te zijn op onderhavige raad van bestuur.

De raad van bestuur is samengesteld uit de nagemelde bestuurders:

1. ANTIVERP INVEST' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Paalstraat 70 (ondernemingsnummer 0403.853.461).

Alhier vertegenwoordigd door DE LAET Gert, nagenoemd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd ingevolge beslissing genomen tijdens de voormelde buitengewone algemene vergadering de dato tien augustus tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad ais gezegd, comparante in deze,

2. DE LAET Gert Roger, geboren te Antwerpen op 06/10/1973, wonende te 2960 Brecht, Veenlaan 12

3. CELLOU besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Carolinalei 19 (ondernemingsnummer 0837,941.923); opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten op veertien juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van negenentwintig juli erna, onder nummer 20110729/0117291; de statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door BARDIJN Stijn, wonend te 2930 Brasschaat, Carolinalei 19, handelend als zaakvoerder en als vast vertegenwoordiger.

4. G&T VASTGOED, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " met zetel te 8300 Knokke, Zeedijk-Knokke 653 bus 5.2. (ondernemingsnummer 0474.305.947), vertegenwoordigd door mevrouw FREYSEN Tanja, in hoedanigheid van niet statutaire zaakvoerder en vast vertegenwoordiger

De vergadering wordt voorgezeten door DE LAET Gert, handelend als vast vertegenwoordiger van de vennootschap Antwerp lnvest

De raad van bestuur werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Aanstelling van een voorzitter

2. Benoeming van een afgevaardigd bestuurder

Ter zitting verschijnen de bestuurders sub 1,2, en 3 die verklaren met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, hetzij met een meerderheid van drie/vierden van alle bestuurders, te besluiten als volgt:

1. De raad van bestuur stelt aan als haar voorzitter, de vennootschap ANTWERP IN VEST, voor wie Gert DE LAET werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger.

De voorzitter van de raad van bestuur heeft een individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid, en vertegenwoordigt de vennootschap alleen ten aanzien van derden, voor aile aangelegenheden die de vennootschap betreffen, zonder enige beperking van het mandaat, noch wat betreft bevoegdheden, noch wat betreft bedragen.

Vico> ïzehoLeden t aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de raad van bestuur zal tevens de titel van gedelegeerd bestuurder (mogen) dragen.

2. De raad van bestuur stelt aan als gedelegeerd bestuurder;

"CELLOU" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Carolinalei 19 (ondernemingsnummer 0837.941.923); opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten op veertien juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli erna, onder nummer 20110729/0117291; de statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd. Vertegenwoordigd door de heer BARDIJN Stijn, geboren te Ekeren (Antwerpen) op negenentwintig juni negentienhonderd tachtig, wonend te 2930 Brasschaat, Cardinale'

19.

De gedelegeerd bestuurder is bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen voor elle handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap betreffen evenwel beperkt tot rechtshandelingen die een financieel belang of waarde van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) niet te boven gaan.

Deze beperking in de handelingsbevoegdheid is niet tegen-stelbaar aan derden en kan slechts tot intern verhaal binnen de vennootschap leiden ingeval van miskenning van deze bevoegdheidsbeperking.

Voornoemde vennootschap "CELLOIJ" benoemt de heer BARDIJN Stijn tot haar vaste vertegenwoordiger en dit voor onbeperkte duur met het oog op de uitoefening van dit mandaat in de vennootschap.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte

- gecobrdineerde statuten

- verslagen

-.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2014 : AN314607
06/01/2014 : AN314607
31/12/2013 : AN314607
08/01/2015 : AN314607
04/01/2013 : AN314607
09/03/2011 : AN314607
21/02/2011 : AN314607
17/12/2009 : AN314607
13/03/2009 : AN314607
20/02/2009 : AN314607
10/04/2008 : AN314607
03/01/2008 : AN314607
14/12/2007 : AN314607
07/02/2007 : AN314607
02/01/2006 : AN314607
17/09/2004 : AN314607
03/02/2004 : AN314607
30/01/2004 : AN314607
03/03/2003 : AN314607
26/02/2003 : AN314607
05/02/2002 : AN314607
21/01/2000 : AN314607
27/03/1999 : AN314607
13/02/1999 : AN314607
14/06/1997 : AN314607

Coordonnées
IMMO DE LAET

Adresse
PAALSTRAAT 70 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande