IMMO DE LINDE

NV


Dénomination : IMMO DE LINDE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 443.738.673

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 24.07.2014 14344-0036-011
10/01/2013
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BEL

02 -Of- 2U13 LGISCH STAATS

EERGE1 EGID

2 11 -12- 2012

Ç 1FFIE HECHTBANK van KOOPHANDft.ittiEMECHELEN

111111 Ii IIII I III II

*13006838*

v~

beht aat Bel Staa

II BE

Ondernemingsnr :0443 738 673

Benaming (voluit) :IMMO DE LINDE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2800 Mechelen, Veluwestraat 47.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

FUSIE DOOR OVERNAME VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IMMO THORWALD EN DE

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN-TON

(algemene vergadering van de overnemende vennootschap)

Het blijkt uit een akte verleden op 19 december 2012 ,neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad voor registratie, voor Meester Anne Cartuyvels, notaris-plaatsvervanger van Meester Herman Dessers, Notaris met standplaats te Antwerpen, aangesteld ingevolge beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van 20 juli 2012, ingediend op verzoek van Notaris Herman Dessers, wegens de wettelijke leeftijdgrens voor de uitoefening van het notarisambt, op het kantoor, dat ter studie, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO DE LINDE", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Veluwestraat 47.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Aangezien al het voorgaande gecontroleerd werd door het bureau, stelt de vergadering vast dat zij geldig is samengesteld en bekwaam om zich uit te spreken over de agenda.

Besluiten

De vergadering neemt vervolgens bij afzonderlijke stemming volgende besluiten.

1. Onderzoek documenten en verslagen

1.1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

A. BESTUURDERSVERSLAGEN OVEREENKOMSTIG artikel 694 W. Venn.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals

bedoeld in artikel 694 W. Venn. niet zal worden opgesteld.

B. CONTROLEVERSLAGEN OVEREENKOMSTIG artikel 695 W. Venn. De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beouden

aan het

 -

Staatsbad

_ "

Luik B - vervolg

bedoeld in artikel 695 W. Venn niet zal worden opgesteld.

Aangezien geen fusieverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor neemt de vergadering kennis van de verslagen die zijn opgesteld overeenkomsttig artikel 602 W. Venn.

2. Beslissing tot fusie

1. Beslissing

De vergadering besluit tot de fusie van de naamloze vennootschap IMMO THORWALD en de naamloze vennootschap SAN-TON door middel van de overdracht van hun gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap IMMO DE LINDE en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

2. Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 30 juni 2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tweehonderd zevenennegentig (297) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, met name honderdachtenvijftig (158) aandelen voor de overname van de NV THORWAED en honderd negenendertig (139) aandelen voor de overname van de NV SAN-TON, zonder opleg.

d) De fractiewaarde van de bestaande aandelen van de NV IMMO DE LINDE wordt als volgt vastgesteld op 247,89 EUR.

De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld:

Voor NV IMMO THORWALD

"Om de als tegenprestatie verstrekte vergoeding vast te stellen, hebben de bestuursorganen de inbrenggenietende vennootschap gewaardeerd op basis van de intrinsieke waarde van de aandelen gecorrigeerd met de herwaardering van de onroerende goederen.

Er worden 292.321,49 / 1.850,44 = {afgerand) 158 aandelen van de inbrenggenietende vennootschap toegekend."

Voor NV SAN-TON

"Om de ai-s tegenprestatie verstrekte vergoeding vast te stellen, hebben de bestuursorganen de inbrenggenietende vennootschap gewaardeerd op basis van de intrinsieke waarde van de aandelen gecorrigeerd met de herwaardering van de onroerende goederen.

Er worden 257.677,28 / 1.850,44 = (afgerond) 139 aandelen van de inbrenggenietende vennootschap toegekend."

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 30 juni 2012.

4. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschappen gebeurt

door middel van toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap IMMO THORWALD van honderd achtenvijftig (158) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg .

VOor-

bejiouden

aan het

-` "eTgisc6-

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Luik B - vervolg

door middel van toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap SAN-TON van honderd negenendertig (139) nieuwe geheel

1 volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder

opleg .

IDe uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

i3. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie (vloeiende overdracht - Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige !overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de

" ondergetekende notaris er akte van te nemen dat:

11. zij besluit:

=a) het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met HONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZESENDERTIG EURO EN TWAALF CENT (148.736,12 EUR) te verhogen om het te brengen van TWEEHONDERD EENENNEGENTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIERENZEVENTIG EURO NEGENENTACHTIG CENT (291.274,89 EUR), op VIERHONDERD VEERTIGDUIZEND EN ELF EURO EN ÉÉN CENT (440.011,01 EUR) ;

lb) op de post «wettelijke reserve» een bedrag van tienduizend zeshonderd zevenenvijftig euro tweeënvijftig cent (10.657,52 EUR) toe te rekenen, en;

12. zij besluit tweehonderd zevenennegentig (297) nieuwe gewone aandelen te

creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 30 juni 2012, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen, volledig volgestort en zonder opleg.

i I s

14. Wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de

!statuten volgende wijziging aan te brengen:

Artikel 5:

!Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD VEERTIGDUIZEND EN

:ELF EURO EN ÉÉN CENT (440.011,01 EUR), verdeeld in duizend vierhonderd

(tweeënzeventig aandelen (1.472) zonder nominale waarde.

i

15. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschappen

I,De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat,

tan gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening

((houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen in op heden voor

" ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen hebben opgehouden te bestaan met ingang vanaf çheden.

I

16. Ontslagen en benoemingen van bestuurders

De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur niet te

wijzigen.

7. Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de van de raad deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

8. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan FISCOFLEX, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A.1.3. evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

"

* Luik B - vervolg

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijk administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

String

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van

stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE

INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

ANNE CARTUYVELS

Tegelijk hiermede neergelegd:uitgifte der akte, coORDINATIE

Voorbehouden aan het

Berài hi

Staatsblad

_!

j ;,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012
ÿþ1

Mal 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoèdanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mine

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

31 -10- 2012

GRIFFIEt-1TBANK van KOOPHAN re MECHELEN

*12184583*

II

Ondernemingsnr :0443 738 673

Benaming (voluit) :IMMO DE LINDE

l Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2800 Mechelen, Veluwestraat 47

(volledig adres)

FUSIEVOORSTEL INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING VAN

De naamloze vennootschap San Ton door n v Immo De Linde, Veluwestraat 47, Mechelen.

Identificat'e van de overnemende vennootschap

IMMO DE LINDE

NV

laatste akte verleden op 20 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 maart 2012 (0065921)

Veluwestraat 47, 2800 Mechelen

0443.738.673

Ger. arrondissement Mechelen

291.274,89 EUR

1.750 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het

kapitaal vertegenwoordigen.

de heer Dirk NOTELÉ,

gedelegeerd bestuurder;

 mevrouw Simonne CLOOSTERMANS,

bestuurder;

NV IMMO THORWALD,

met vaste vertegenwoordiger de heer Dirk

N OTELÉ,

bestuurder.

De uitbating van een onderneming voor onroerende goederen en meer bepaald: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren,' verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie van en makelen

Naam

Rechtsvorm Huidige statuten

Zetel

Rechtspersonenregister

Maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd door

Bestuursorgaan

Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ " r

.(4,4-1 re

Luik B " - vervolg

in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in d emeest brede zin,

Als algemene onderneming mag zij de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van de bouwvoltooiingswerken door onderaanneming.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze

interesseren in andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële of onroerende verrichtingen doen, die verband houden met haar doei of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel

in binnen als buitenland.

MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

Door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap werd een fusievoorstel uitgewerkt met het oog op de fusie door overneming van de NV IMMO THORWALD en de NV SAN-TON door de NV IMMO DE LINGE. Dit fusievoorstel zal aan de respectievelijke algemene vergaderingen worden voorgelegd.

Door deze fusie zal het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan naar de overnemende vennootschap.

De verdere modaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:

-- Alle handelingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend,

- De kosten van de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap (geraamd op 2.500,00 EUR).

- De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschappen vrijwaren van elk verhaal. De NV Immo DE LINGE zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV IMMO THORWALD en de NV SAN-TON.

Mechelen,18 september 2012.

Dirk Notelë--bestuurder. .

Tegelijk hiermede neergelegd:origineel fusievoorstel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/10/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHA " te MECHELEN

i 1111111T11111111111 111

*12171626*

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0443.738.673

Benaming (voluit) :IMMO DE LINDE

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2800 Mechelen, Veluwestraat 47

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : WIJZIGING BOEKJAAR-AANPASSING VAN DE STATUTEN Tekst

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne Cartuyvels, notarisplaatsvervanger van Meester sierman Dessers, Notaris met standplaats te Antwerpen, aangesteld ingevolge beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van 20 juli 2012, ingediend op verzoek van Notaris Herman Dessers, wegens de wettelijke leeftijdgrens voor de uitoefening van het notarisambt, op 21 september 2012, neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad v66r registratie, dat werd gehouden: de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO DE LINDE", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Veluwestraat 47, hierna "de vennootschap" genoemd.

De vergadering vat de dagorde aan en na beraadslaging neemt zij achtereenvolgens de volgende beslissingen:

Eerste Besluit - Wijziging boekjaar

De vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat artikel 18 van de statuten gewijzigd wordt als volgt

"Het boekjaar begint op eenendertig december en eindigt op dertig december van elk jaar.

0p dertig december worden de boeken afgesloten en het beheer stelt een inventaris op evenals de jaarrekeningen."

Als overgangsbepaling zal het huidige boekjaar lopen van 1 oktober 2011 elf tot 30 december 2012.

Stemming: de beslissing wordt genomen met unanimiteit van de stemmen.

Tweede Besluit - Wijziging van de datum van de jaarvergadering

De vergadering beslist dat de jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste maandag van de maand juni om 15:00 uur, zodat de eerste zin van artikel 14 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Elk jaar zal een algemene vergadering worden gehouden, de zogenaamde "jaarvergadering" op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar om 15:00 uur."

Stemming: de beslissing wordt genomen met unanimiteit van de stemmen.

Derde Besluit - Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Anne Cartuyvels alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Stemming: de beslissing wordt genomen met unanimiteit van de stemmen. Vierde Besluit - Machti.in. aan de raad van bestuur



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 23.04.2012 12093-0288-012
30/03/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : IMMO DE LINDE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vetuwestraat 47

Ondernemingsnr : 0443738673

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, notaris te Mechelen, op twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Mechelen, eerste kantoor, twee bladen geen verzendingen, boek 979, blad 39, vak 16, op 21 december 2011. Ontvangen vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) Koen Decoster, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap IMMO DE LINDE" met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Veluwestraat 47, waarbij hetvolgende werd beslist :

Eerste beslissing

De vergadering besluit om de tekst van artikel zes van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

" Artikel zes: Alle aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit

de inschrijving in het aandelenregister. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het aandelenregister van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot één enkele persoon is aangewezen om ten aanzien van dat aandeel eigenaar te zijn. De vruchtgebruiker en de naakte eigenaars moeten zich ook door één en dezelfde persoon, die zij samen kiezen, doen vertegenwoordigen. Bij gebrek aan een akkoord hieromtrent, zullen alle mededelingen slechts worden gedaan aan de vruchtgebruiker."

Tweede beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

.Voor eensluidend uittreksel.

Getekend Notaris Katrien Honinckx

Tegelijk neergelegd expeditie van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111 lIlIlIllIIl lI I

" iaoessai

bet ae Be Sta.

n

2 0 -03- 2012

GRIFFIE.: RECHTBANK van

KOOPHANDEL t~e MECHELEN

-Bijlagen bij lïé[ liélgïsUiStaatsbil d - 4b/03/2Ô12 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2012
ÿþ ~ ~~'~~~ : 4x~~x ¢xg Moe wo d 11.1

Stáx3fi~i~p!"44á R In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I IIIIIIM III II VNIMI IVE

*12031813*

^~

NEERGELEGD

2 4 JAN. 2012

GRIFFIETBANK van KOOPHANte MECHELEN

Ondememingsnr : BE 0443.738.673

Benaming

(voluit) : Immo De Linde

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Veluwestraat 47, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Ondetwer)p,akte : Ontslag en benoeming Bestuurder

Op de algeme vergadering van 04/03/2011 werd met éénparigheid van stemmen beslist:

Om volgende bestuurders te ontslaan:

1/ Notelé Mark, Rijmenmsesteenweg 35, 2820 Bonheiden

2/ Verbeke Paquite, Frans Halsvest 54 , 2800 Mechelen

Om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 6 jaar:

1/ Notelé Dirk, Veluwestraat 47, 2800 Mechelen

2/ Cloostermans Simonne, Kon. Astridlaan 170 bus 602, 2800 Mechelen

3/ Nv Immo THorwald, Veluwestraat 47, 2800 Mechelen, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger Dhr.Notelé Dirk

Bovendien wordt Notelé Dirk benoemd als gedelegeerd bestuurder en dit

voor een periode van 6 jaar. die aanvaard.

Notelé Dirk.

Gedelegeerd Bestuurder

N

:N

;O

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0564-012
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 28.04.2010 10101-0542-012
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.03.2009, NGL 24.03.2009 09089-0152-012
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 07.03.2008, NGL 22.04.2008 08111-0264-012
25/04/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2006, GGK 02.03.2007, NGL 21.04.2008 08111-0226-012
04/04/2008 : ME070697
03/05/2007 : ME070697
10/04/2006 : ME070697
25/01/2006 : ME070697
22/04/2005 : ME070697
18/05/2004 : ME070697
27/05/2003 : ME070697
24/12/2002 : ME070697
10/11/2000 : ME070697
10/06/1995 : ME70697

Coordonnées
IMMO DE LINDE

Adresse
VELUWESTRAAT 47 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande