IMMO DE ROYE DE WICHEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO DE ROYE DE WICHEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.220.595

Publication

18/07/2014
ÿþmod 11.1

ft 5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

O

*14140103*

II

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

09 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

reifirà.

Ondernerningsnr : 0445.220.595

Benaming (voluit) : Immo De Roye De Wichem

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Veldstraat 72 2460 Meerhout

Onderwerp akte :NV: Kapitaalverhoging (RV)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 26 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "IMMO DE ROYE DE WICHEM" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: Reële kapitaalvermindering De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van een miljoen vijfhonderdduizend euro (E 1.500.000,00), teneinde het te brengen van een miljoen zeshonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 1.675.000,00) op honderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap. De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaal vermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaal vermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van een miljoen vijfhonderdduizend euro (E 1.500.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdvijfenzeventigduizend euro (E 175.000,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaal vermindering vocrziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde

bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet

.; -"

zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar

waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaal vermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLUIT: Kapitaalverhoging conform artikel 537 M. (1) De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIE3, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde twee miljoen zevenhonderdduizend euro (E 2.700.000,00) om het kapitaal te brengen van honderdvijfenzeventigduizend euro (E 175.000,00) op twee miljoen achthonderdvijfenzeventigduizend euro (E 2.875.000,00) mits uitgifte van tweehonderdnegenenveertig (249) nieuwe aandelen, wetende dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W111. (2) De aandeelhouders verklaren dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën van het netto-bedrag dat werd ontvangen naar aanleiding van de voormelde uitkering van een tussentijds dividend, na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing. (3) De aandeelhouders verklaren dat er onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven zal worden op de kapitaalverhoging, en dat de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig wordt volgestort. (4) Aile aandeelhouders, elk individueel, verklaren te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging. (5) Zijn vervolgens tussengekomen, aile aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte i! te zijn yan de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en die verklaren dat ze wensen in te schrijven op de kapitaalverhoging van deze vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten: de heer Alan PHILL1PS, aandeelhouder, voor een bedrag van twee miljoen zevenhonderdduizend euro (E 2.700.000,00), en ontvangt hiervoor tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen; (8) De voorzitter verklaart en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging onmiddellijk en volledig werd volstort. (7) De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE73 7320 3333 9860 op naam van de vennootschap bij de KBC bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 juni 2014, (8) De aandeelhouders verklaren dat deze gelden voorkomen van de voormelde uitkering van het tussentijds dividend conform artikel 537 W1B, verminderd met de aan de bron ingehouden roerende voorheffing van tien procent (10%), en dat deze gelden werden gestort op voormelde bijzondere bankrekening. (9) De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhcging van twee miljoen zevenhonderdduizend euro 2.700.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op twee

miljoen achthonderdvijfenzeventigduizend euro 2.875.000,00) vertegenwoordigd door

negenhonderdvierentwintig (924) kapitaalaandelen zonder vermelding van de nominale waarde, welke aandelen onmiddellijk en volledig werden volstort. (10) De aandeelhouders erkennen ieder afzonderlijk volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 637 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren, en de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij een latere kapitaalvermindering binnen de termijn van vier of acht jaar, naargelang de vennootschap een kleine vennootschap (art. 15 W. Venn.) is of niet.

DERDE BESLUIT: Volmacht tot coördinatie van de statuten. (1) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvermindering en kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "flet geplaatst kapitaal bedraagt twee miljoen achthonderdvijfenzeventigduizend euro (e 2.875.000,00). Het kapitaal is voor een bedrag van twee miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ 2.700.000,00) afkomstig uit een kapitaalverhoging die op 26 juni 2014 werd doorgevoerd overeenkomstig artikel 537 Wie Toekomstige kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1." (2) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 6 lid 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het kapitaal is verdeeld in negenhonderdvierentwintig (924) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één / negenhonderdvierentwintigste van het kapitaal". (3) De enige vennoot verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VIERDE BESLUIT: Ontslag en benoeming van de bestuurder(s), en de vaste vertegenwoordiger.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. Voor zover dit nodig zou zijn worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de bestuurder werden gesteld. De vergadering besluit tot bestuurders te (her)benoemen voor een periode van zes jaar: de heer Alan Phillips, de heer Christopher Phillips, de heer Marc Simonis, wonende te 4052 Chaudfontaine,( Beaufay) Clos Colas 7, de naamloze vennootschap "Kannuniken Hoeve", met zetel te 2450 Meerhout, Veldstraat 72, RPR Turnhout 0445.217.033, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Alan Phillips, voormeld; Het mandaat van de bestuurders, met uitzondering van de afgevaardigd bestuurder, is onbezoldigd.

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen en is ze overgegaan tot de benoeming van de afgevaardigd bestuurder.

Tot afgevaardigd bestuurder wordt benoemd: NV "Kannuniken Hoeve", vertegenwoordigd als voormeld.

Allen hier aanwezig, die uitdrukkelijk verklaren hun mandaat te aanvaarden, met uitzondering van de heer Marc Simonis, die voorafgaandelijk en schriftelijk verklaarde zijn mandaat te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT: Volmachten. (1) De algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake. (2) De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan Fiduciaire Integrity, kantoorhoudende te 4800 Verviers, Avenue Leopold II 9, evenals aan haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2013 : TU067778
13/01/2015 : TU067778
24/12/2012 : TU067778
17/11/2011 : TU067778
24/11/2010 : TU067778
16/11/2010 : TU067778
20/11/2009 : TU067778
22/10/2009 : TU067778
10/09/2009 : TU067778
10/11/2008 : TU067778
15/02/2008 : TU067778
27/11/2007 : TU067778
23/11/2006 : TU067778
16/11/2006 : TU067778
14/11/2005 : TU067778
07/12/2004 : TU067778
05/12/2003 : TU067778
24/08/2002 : TU067778
23/08/2001 : TU067778
31/07/1999 : TU067778
01/01/1997 : TU67778
01/01/1997 : TU67778
01/01/1997 : TU67778
05/12/2016 : TU067778

Coordonnées
IMMO DE ROYE DE WICHEM

Adresse
VELDSTRAAT 72 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande