IMMO DE ZEESTER MD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO DE ZEESTER MD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.641.329

Publication

31/12/2014
ÿþMod Word 1i,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111M0

h



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 DEC, 2014

afdeling Antweerpeen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.641.329

Benaming (voluit) : Immo De Zeester MD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Wandeldijk 28 - 2050 Antwerpen

Onderwerpen) akte : aanpassing benoeming zaakvoerders tot statutair zaakvoerder-invoering van een regeling omtrent toegang tot het aandeelhouderschap"van nieuwe aandeelhouders  aanpassing van de statuten aan het wetboek van venootschappen Het blijkt uit een akte verleden op 5 december 2014 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprak-elijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW- nummer BE 0899,286,109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de 1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO DE ZEESTER MD, met zetel te 2050 Antwerpen, Wandeldijk 28.ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0459.641.329 opgericht bij akte verleden voor Frans Mortelmans, notaris te Ant-werpen, op vierentwintig december negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 1997-01-081679. Toelichting door de voorzitter

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

-aanpassing van de benoeming van de zaakvoerders: benoeming tot statutair zaakvoerder en omschrijving bevoegdheden;

-invoering van eenr egeling omtrent de toegang tot het aandeelhouderschap van nieuwe aandeelhouders -aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen en andere recente wetswijzigingen zoals de reparatie-wet vennootschappen van dertien april negentienhonderd vijfennegentig, de invoering van de euro, door schrapping van de numerieke verwijzingen naar de artikels van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen, aanpassing van terminologie en inhoudelijke gelijkschakeling en afschaffing van de nominale waarde der aandelen; In de plaatstelling van een nieuwe tekst van de statuten ter vervanging van de bestaande, echter met behoud van het huidige doel waarbij rekening wordt gehouden met de andere beslissingen van deze vergadering;

-volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat de zevenhonderd vijftig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is. C, dat aan de vennoten en het bestuursorgaan tijdig conform artikel 268en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd,

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING aanpassing van de benoeming van de zaakvoerders: benoeming tot statutair zaakvoerder en om-schrijving bevoegdheden;

De vergadering beslist de voornoemde zaakvoerders, de heer Devriendt en mevrouw Maes voortaan met ingang van heden te benoemen als statutair zaakvoerder. Zij zullen elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om de vennoot-schap te vertegenwoordigen en onder meer gelet op het doel vande vennootschap bij het aankopen, verkopen, hypothe-keren van onroerende goederen, bij het afsluiten van financieringen voor de aankoop en instandhouding van onroerende goederen en dergelijke meer. TWEEDE BESLISSING invoering van een regeling omtrent de toegang tot het aandeelhouderschap van nieuwe aandeel-houders

De vergadering besluit dat voortaan bij overdrachten onder levenden en bij overdrachten bij overlijden de aandelen van de vennootschap enkel kunnen overgaan op vennoten welke worden aanvaard door de overige deelgenoten bij unanimiteit. Ook overdrachten aan bloedverwanten in rechte lijn, aanverwanten en echtgenoten kunnen enkel gebeuren mits akkoord van de overige vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de aandelen ingevolge een overlijden toevallen aan erfgenamen van een deelgenoot, en daardoor een onver-deeldheid bestaat met een bestaand vennoot, zal deze een optierecht hebben tot overnamen van de onverdeelde aandelen, zels wanneer deze akkoord ging met de toetreding van de erfggenamen tot de vennootschap.

De tekst vond ezebeslissingen zal hiem in de statuten worden ingevoegd.

DERDE BESLISSING aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen,

De vergadering beslist tot vervanging van de tekst der statuten dcor een nieuwe tekst, teneinde de statuten in overeenstem-ming te brengen met en terminologisch en inhoudelijk gelijk te schakelen met het Wetboek van Vennootschappen, de in-voering van de euro, de reparatiewet vennootschappen en andere recente wetnemende initiatieven, en waarbij ock rekening wordt gehouden met de andere beslissingen van deze vergadering. Alle impliciete wijzigingen aan de statuten worden even-eens door de vergadering

goedgekeurd.

De vergadering besluit tevens de nominale waarde der aandelen af te schaffen, zodat de aandelen vooraan een fractiewaarde zullen hebben.

De statuten worden vervangen als volgt waarbij over elk nieuw artikel afzonderlijk werd gestemd: "STATUTEN

Artikel 1. De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam Immo De Zeester MD.

Artikel 2. De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest. Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn (in binnen- en buitenland),

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantcren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel,

De aankoop en verkoop, ruiling, verkaveling en valorisatie, huur en verhuur en aanverwante verrichtingen van aile ge-bouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan.

Deze opsomming is exemplatief, niet limitatief.

Het uitbaten of doen uitbaten of beheren van een taverne met drank en eetgelegenheid, van aile aktiviteiten in de horecasector, de klein- en groothandel inzake aan-en verkoop van alle dranken en bereide eetwaren en traiteuraktivi-teiten,alsmede de verhuur van zalen voor feesten,

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechts-treeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen, zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de meest ruime zin kan bijdragen.

Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en een cent (18592,01 EUR) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven.

Artikel 6, In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Aan de aandelen wcrdt een volgnummer toegekend.

Artikel 7, De erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, een vennoot of zaakvoerder zullen, cm welke redenen ook, nooit gerechtigd zijn de zegels te doen leggen op de papieren of de documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch deling of veiling eisen.

Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de gewone jaarlijkse inventaris en de regelmatig genomen beslissingen.

Artikel ibis. Toelating tot het aandeelhouderschap -- voorkooprechtloptie.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch wegens overlijden, dan met instemming van alle overige vennoten.

Toelatino tot het aandeelhouderschap

a. Overdracht onder de levenden

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven van het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de identiteit van de fysische en/of rechtspersocn aan wie hij de aandelen wil overdragen.

b. overdracht bij overlijden

Ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen en de woonplaats van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. Zij melden aan welke personen de aandelen werden toebedeeld indien zij onderling overdrachten van de aandelen overeenkwamen. c. fusie en splitsing bij rechtspersonen

In geval een van de rechtspersonen door fusie of splitsing of enige gelijkaardige verrichting overgaat in een andere vennootschap of rechtspersocn of wordt opgedeeld in onderscheiden entiteiten dient te worden gemeld aan welke rechtspersoon de aandelen in deze vennootschap zullen terechtkomen. In de gevallen onder a, b en c zal toelating voor die overdracht (in de brede zin) dienen te worden gevraagd aan de overige vennoten. Elke overdracht kan dan ook maar plaatsvinden onder opschortende voorwaarde dat de overdacht wordt goedgekeurd door de overige vennoten met unanimiteit én onder opschortende voorwaarde van het niet uitoefenen van het optierecht dat de vennoten aan elkaar toestaan. De (intentie tot) overdragen moet worden medegedeeld aan de andere vennoten bij ter post aangetekende brief.

Optierecht

1) Zodra een overdracht van aandelen plaatsvindt (onder voorbehoud van de goedkeuring ais hiervoor uiteengezet) door het overlijden van een vennoot of zodra een vennoot de intentie tot het overdracht onder de levenden van aandelen aankondigt zoals hiervoor uiteengezet onder a, b en c, bekomen de andere vennoten een optie tot aankoop van de aandelen welke voorwerp uitmaken van de voorwaardelijke overdracht zoals hiervoor beschreven.

Deze optie tot aankopen komt toe aan de overige vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien een of meerdere vennoten hun optie niet uitoefenen komt de optie voor wat betreft dat deel toe aan de overige vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

De optie tot aankoop bestaat erin de dat de overige vennoten de aandelen welke het voorwerp uitmaken van een voorgenomen overdracht kunnen kopen tegen een prijs welke zal worden vastgesteld door een expert.

Deze expert zal revisorenkantoor Moore Stephens - zetel Antwerpen zijn, indien in Antwerpen geen vestiging meer is van dit kantoor zal het de vestiging van dit revisoraat of zijn rechtsopvolger zijn welke geografisch het meest nabij is, en bij ontstentenis daarvan een revisor aangeduid dioor de voorzitter van de rechtbank van Koophandel..

Hij zal bij de waardebepaling volgende criteria hanteren : de intrinsieke waarde (zijnde de actuele waarde van alle bezittingen minus de schulden) van de venncotschap op afsluitdatum van de laatst neergelegde jaarrekening, te verminderen met een decote van 33% (wegens het niet liquide karakter) en verder ook de latente belastingen en alle andere volgens de revisor relevante criteria.

De aanduiding van de expert gebeurt uiterlijk binnen de twee maanden na verzending van het schrijven waarbij de voorwaardelijk overdacht werd gemeld. Hij dient de waardebepaling te dcen uiterlijk binnen de twee maanden na zijn aanstelling.

Hij verzendt het resultaat van zijn berekening aan de vennootschap, waarna deze onverwijld de overige vennoten in kennis stelt. Deze dienen te beslissing al dan niet hun optie tot aankoop uit te oefenen binnen de vijftien dagen na ontvangst van de waardebepaling.

Het antwoord moet worden verzonden bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap. De vennootschap brengt de overdrager op de hoogte.

Vennoten welke niet reageren worden geacht hun optie niet te willen uitoefenen.

Wanneer door de niet uitoefening van alle opties niet alle aandelen welke voorwerp uitmaakten van de voorgenomen overdracht worden verkocht, ook niet door de overgang van de optie aan de andere vennoten, kan de voorgenomen overdracht voor de aandelen waarvoor de optie niet werd uitgeoefend plaatsvinden.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

2) indien de aandelen van overleden vennoot door dat overlijden In onverdeeldheid toevallen aan een ander vennoot samen met andere personen  niet vennoten zal (onverminderd de toepassing van de voormelde procedure tot melding van de overgang met het oog op het bekomen van de toelating tot toetreding tot de vennootschap) de erfgenaam welke reeds vennoct was op elk ogenblik het recht hebben om de onverdeelde aandelen van de andere erfgenamen in te kopen tegen een prijs bepaald door de expert welke aangeduid wordt en waardeert zoals hiervoor bepaald.

De waarde van blote eigendom of vruchtgebruik zal worden vastgesteld conform de criteria bepaald door de wet.

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders, al dan niet vennoten, die door de vennoten zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, worden enkel geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap indien hun benoeming gebeurde binnen de strikte tekst van de statuten; enkel in die omstandigheden kan hun opdracht slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overlijden van een zaakvoerder of wanneer een zaakvoerder voor langer dan één maand in de feitelijke onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen zal, tot deze feitelijke onmogelijkheid ophoudt of tot door de algemene vergadering in zijn vervanging is voorzien, als plaatsvervangend zaakvoerder optreden de oudste onder de vennoten die zelf geen zaakvoerder zijn, of bij gebreke hieraan de echtgenoot(-ote) van gezegde zaakvoerder, of nog bij gebreke daaraan de lasthebber aangewezen door zijn rechtverkrijgenden, als hoger gezegd bij de lidmaatschapsrechten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. De zaakvoerder(s) moeten aile zorg besteden aan de bedrijvigheid en belangen der vennootschap. Wanneer een zaakvoerder geen enige vennoot is mag hij niet optreden bij een verrichting waar hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, rechtstreeks of zijdelings. Indien er andere zaakvoerders in functie zijn kunnen zij optreden; indien niet dient de zaakvoerder een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen.

De zaakvoerder(s) hebben recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfkosten door hen gemaakt in de uitoefening van hun mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering,

Artikel 8bis

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerder

-de heer DE VRIENDT Marc Joseph, geboren te Antwerpen op drie mei negentienhonderd vijfenvijftig, rijksregisternummer 55.05.03-449.69,

-Mevrouw MAES Denise Rosalie. Guillaume Rita, geboren te Wilrijk op drieëntwintig september negentienhonderd negenenveertig,

Zij zullen elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om de vennootschap te vertegenwoordigen en onder meer gelet op het doel van de vennootschap bij het aankopen, verkopen, hypothekeren van onroerende goederen, bij het afsluiten van financieringen voor de aankoop en instandhouding van onroerende goederen en dergelijke meer.

Artikel 9. De zaakvoerder(s) samen kunnen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, onder hun eigen verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

Bij de rechtshandelingen moet hun handtekening onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden.

Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissaris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na aanvraag, ln zoverre de wet dit vereist, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zo ver de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen. Artikel 12. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht die te zijn van de statutaire algemene vergadering, op voorwaarde dat de door alle vennoten ondertekende schriftelijke beslissing ten laatste vijftien dagen voor de statutaire datum de vennootschap heeft bereikt. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste vijftien dagen voor de datum van de statutaire algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet binnen die termijn is toegekomen, moeten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, Is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten ais geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige beslissing te komen, dan wel voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gevraagd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Artikel 13. Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Op de laatste dag van elk boekjaar wordt door het bestuur de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt. De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het wetboek van Vennootschappen bepaald.

Artikel 14. Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 15. Ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) dan in functie, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Zij bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffening van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, inbegrepen de bevoegdheden als bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden.

Luik B - Venrnla

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

Artikel 16. Voor de uitvoering van deze statuten zal elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of gevolmachtigde van de vennootschap, die niet in België gedomicilieerd is en geen woonstkeuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze gedaan te hebben op het adres van de maatschappelijke zetel, waar aile mededelingen, dagvaardingen, aanmaningen en betekeningen hem geldig kunnen gericht worden.

Artikel 17. Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen."

VIERDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISCAN1C-SLEGERS, met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1000, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0413.558.807 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0413.558.807, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen. Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om twaalf uur

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.

Mede neergelegd afschrift+ gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2013 : AN320492
07/06/2012 : AN320492
30/05/2011 : AN320492
10/06/2010 : AN320492
09/06/2009 : AN320492
06/06/2008 : AN320492
11/06/2007 : AN320492
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 12.06.2015 15165-0509-012
14/06/2005 : AN320492
18/06/2004 : AN320492
03/07/2003 : AN320492
05/07/2002 : AN320492

Coordonnées
IMMO DE ZEESTER MD

Adresse
WANDELDIJK 28 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande