IMMO-EXTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO-EXTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.177.219

Publication

23/06/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mad Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14121096*

nechizz.rk v2r. rzonphari,e1

12 JUN1 2014

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsor : 0480.177.219

Benaming

(voluit) : 1MMO-EXTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: BOUVVENSTRAAT 2, 2547 LINT

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 27/05/2014 van voornoemde vennootschap blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist cm de maatschappelijke zetel te wijzigen van Bouwenstraat 2, 2547 Lint naar Meistraat 69, 2590 Berlaar en dit vanaf 01/06/2014.

BERTELS Hubert Jr.

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 11.09.2014, NGL 10.10.2014 14646-0404-013
21/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" 13011733*

itill









Ondernemingsnr : 0480.177.219

Benaming

(voluit) : IMMO-EXTRA

(verkort) :



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2547 Lint, Bouwenstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING - VERGADERING VAN

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO-EXTRA", met zetel te 2547 Lint, Bouwenstraat 2, BTW BE 0480,177.219 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerde notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 28 december 2012, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

2. Uitbreiding van het doel door inlassing van de hierna volgende activiteiten:

"- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen, van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en financieel beheer.

- Het deelnemen aan het bestuur van vennootschapen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat,"

3.Kennisneming van het fusievoorstel, opgesteld door de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschap, in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen en neergelegd ter publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 13 november laatst, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, op 23 november daarna, onder nummer 20121123189663, voor wat de overnemende vennootschap betreft, welk fusievoorstel ter inzage is van de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap, en waarvan zij kosteloos een exemplaar kunnen bekomen overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen.

4.Besluit tot fusie door overneming door de vennootschap "IMMO-EXTRA", voormeld; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FINAD", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Kapellaan 18, BTW BE 0474.150.648 RPR Brugge, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Maxime Coupé te Heist-op-den-Berg - Itegem op 2 februari 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 maart daarna onder nummer 20010303-435; overeenkomstig het fusievoorstel en onder voorbehoud van de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, door overdracht van "FINAD", voormeld, tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd, noch voorbehouden, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 30 juni 2012, waarbij alle verrichtingen gedaan door de over te nemen vennootschap' boekhoudkundig zullen worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf' 1 juli 2012,

5Vaststeiling van de verwezenlijking van de fusie en van de ontbinding van de overgenomen vennootschap. 6.0oedkeuring van de jaarrekening en kwijting aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap. -De heer BERTELS Hubert Michael René Eduard, geboren te Deurne op 16 mei 1970, wonende te 2547

Lint, Bouwenstraat 2.

-de heer BERTELS Hubertus Ludovicus Helena Andreas, geboren te Borgerhout op 13 december 1940, wonende te 8301 Knokke-Heist, Kapellaan 18.

7,Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

In artikel 4 wordt volgende tekst tussengevoegd na het laatste opsommingsstreepje. "- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen, van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en financieel beheer.

- Het deelnemen aan het bestuur van vennootschapen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat?

BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan de Heer Gert De Buyser, Accountant-belastingconsulent, van Accountantskantoor De Buyser J&G besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,_ kantoor houdende te 2811 Mechelen (Hombeek),_ Zemstseweg 401 teneinde voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten, en de Federale Overheidsdienst Financiën, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad. Deze volmacht is delegeerbaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris, Dirk Verbert

Voort 'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmacht, gecoördineerde statuten,

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'htrgalegi fer grifie run de Red$rd e. z^pkeln4t! ia Antr,-.wien, p

Griffie

I 3 NOV. 2012

- I-

In111llllll~l~l III 11111111 l H II

*12189663+

bel

ai

BE Sta

Ondernemingsnr : 0480.177.219

Benaming

(voluit) : IMMO-EXTRA

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOUWENSTRAAT 2, 2547 LINT

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel

Overname BVBA 'Finad' door BVBA 'Immo-Extra'

Ten gevolge van de vereniging van alle aandelen van de BVBA 'Finad' in handen van de BVBA 'Immo-

Extra'

zal er volgens art volgens art. 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen een geruisloze fusie plaatsvinden.

De fusie betreft een overname van de vennootschap 'Finad' met zetel te 8301 Knokke-Heist, Kappellaan 18 en ingeschreven in het RPR te Brugge met BTW-nummer BE 0474.150,648 door de vennootschap 'Immo-Extra' met zetel te 2547 Lint, Bouwenstraat 2 en ingeschreven in het RPR te Antwerpen met BTW-nummer BE 0480.177.219, waardoor het gehele vermogen van de BVBA 'Finad', zowel de rechten als de verplichtingen zal overgaan op de BVBA Immo-Extra'

Het doel van de BVBA 'Finad' is in haar statuten als volgt omschreven:

"Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en het ondernemen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en financieel beheer."

"Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat."

"het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen." "Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande."

"Tussenpersoon bij de aankoop, verkoop van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor derden en activiteit van vastgoedmakelaar.'

"De vennootschap kan hiertoe samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen en alle andere daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bovenvernoemd doel of wat van aard is om de bevordering ervan te bevorderen."

Het doel van de BVBA 'Immo-Extra' is in haar statuten als volgt omschreven:

"Zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle operaties met betrekking tot onroerende

goederen, en meer bepaald:

1. het kopen en verkopen, huren en verhuren, onderverhuren en in onderhuur nemen, het leasen in opstal of erfpacht nemen of opstal en erfpacht verlenen, het valoriseren, verbouwen, verkavelen verwezenlijken.

2. het beheer, de promotie, het nemen en afstaan van optierechten tot aankoop en verhuur, huur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

air aan het Belgisch Staatsblad

verhuur, de studie en begeleiding van alle onroerende projecten, het adviseren.

3. de expertise en alle agentschapdiensten inzake onroerende verhandelingen en operaties.

4. het waarnemen en uitoefenen van de functie van syndicus en/of beheerder van onroerende goederen.

5. het optreden als mandataris en/of als tussenpersoon voor alle hierboven vermelde handelingen

6. het waarnemen van alle bestuursopdrachten in verwante vennootschappen."

"Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden.

"De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge De enige zaakvoerder van de overnemende vennootschap, hetzij de BVBA 'Immo-Extra", is: Hubert Bertels Jr., NN 70.05,16-429,14, wonende te Bouwenstraat 2, 2547 Lint

De zaakvoerders van de over te nemen vennootschap, hetzij de BVBA 'Finad", zijn:

- Hubert Bertels Sr., NN 40.12.13-321.19, wonende te Kapellaan 18, 8301 Knokke-Heist.

- Hubert Bertels Jr., NN 70.05.16-429.14, wonende te Bouwenstraat 2, 2547 Lint

Vanaf 1 juli 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de BVBA "Finad' boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor de rekening van de BVBA 'Immo-Extra',

In de te fuseren vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben, evenmin als houders van effecten andere dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere voorstellen moeten gedaan worden.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen wordt in het kader van deze fusie geen enkel bijzonder voordeel toegekend,

Hubert Bertels Jr, Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 13.09.2012, NGL 20.09.2012 12569-0558-016
31/05/2012 : MEA075147
08/11/2011 : MEA075147
01/10/2010 : MEA075147
01/10/2009 : MEA075147
16/12/2008 : MEA075147
07/11/2008 : MEA075147
20/09/2007 : MEA075147
13/10/2006 : MEA075147
22/09/2005 : ANA075147
31/01/2005 : ANA075147
19/05/2003 : ANA075147
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.09.2015, NGL 01.10.2015 15635-0234-011

Coordonnées
IMMO-EXTRA

Adresse
MEISTRAAT 69 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande