IMMO F.G.


Dénomination : IMMO F.G.
Forme juridique :
N° entreprise : 441.870.335

Publication

16/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111Mgell



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

06 NT. 2014

weet,i+ntwerpen



Ondememingsnr : 0441.870.335

Benaming (voluit) :111ANIO F.G.

Annexes du Moniteur belge

16/10/2014

"ça

DL

;j

ledere aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

'In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek vani vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap IMMO F.G. NV een!' boekhoudkundige staat afgestoten op 11 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van El! 1.222.326,32 en een netto-actief van E 997.553,37.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke!i normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige! staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze de toestand van de vennootschap irt; het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting en eventuele andere schulden erti vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend! maar die viel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en alsiï ,gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het: Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden! op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraarnd:! op een bedrag van 50.176,63 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de !! beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 §1 van het wetboek van! vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 26 september 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Bischoppenhofiaan 626

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :NV: ontbiding OG

Tekst:

'r Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor vanOi

geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 30 september 2014 blijkt dat de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Bevestiging benoeming bestuurders.

De algemene vergadering gehouden op 31 mei 2014 heeft de heer Frans Grigorieff enli mevrouw Anita Goossens, beiden voornoemd, herbenoemd tot bestuurder.

De vergadering bevestigt deze benoemingen met eenparigheid van stemmen.

2. Verslact_en van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor.

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot ontbinding toelicht en van het verslag van de coöperatievei vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMB Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Alain Bolssens, bedrijfsrevisor, de dato 26 september 2014, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 11 september 2014, hetzij! ;j minder dan drie maanden geleden.

mod 11.1



De bedrierevisor, VMB Bedriffsrevisoren evba, vertegenwoordigd door Alain Bolssens,

1 vennoot."

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte

gehecht.

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn

voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is,

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist eenparig over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de

vennootschap,

3. Sluiting vereffening.

De vergadering stelt vast dat alle passiva van de vennootschap geregeld werden en aile

activa zullen worden uitgekeerd aan de aandeelhouderrs, zodat de vennootschap vereffend is.

De vergadering beslist aldus met eenparigheid van stemmen de vereffening te sluiten.

De mandaten van de bestuurders, te weten de heer Frans Grigorieff, mevrouw Anita

Goossens en mevrouw Jozefa Van den Brande, allen voornoemd, nemen aldus een einde.

Ingevolge de vereffening van de vennootschap worden de activa van de vennootschap

toebedeeld aan de aandeelhouders, in verhouding met hun aandelenbezit.

De aandeelhouders komen bovendien overeen dat nagemeld onroerend goed voor de

geheelheid toekomt aan de heer Frans Grigorieff, voornoemd.

Beschriiving van het goed

STAD ANTWERPEN achtentwintigste afdeling, te DEURNE, tweede afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen Bisschoppenhoflaan 648,

volgens titel kadastraal en thans kadastraal bekend, sectie A, nummer 315/P/7, met een oppervlakte

van honderd vijfenzeventig vierkante meter.

Oorsprong van eigendom

Voorschreven goed hoort toe aan de naamloze vennootschap "IMMO E.G.", voornoemd,

ingevolge inbreng bij oprichtingsakte verleden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 30

augustus 1990, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op 10 september

nadien, boek 10815, nummer 10, door de heer Frans Marie Jozef Grigorieff, te Antwerpen (Deurne).

Voorwaarden van de overdracht

1. Het goed worden overgedragen onder de gewone waarborgen als naar recht, en voor vril zuiver en onbelast van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten, hypotheken en bezwarende overschrijvingen.

2. De vennootschap bevestigt dat het hierbij toebedeelde goed niet verhuurd is. De verkrijger treedt in genot en vrij gebruik vanaf heden.

3. De kadastrale gegevens gelden slechts als inlichting; hun onnauwkeurigheid kart geen verhaal doen ontstaan,

4. Het goed wordt in zijn geheel overgedragen en niet bij maat. Elk verschil in de uitgedrukte oppervlakte, al overtrof het één twintigste in min of meer, valt in voor- of nadeel uit van de vennoot zonder verhaal tussen de partijen.

5. Het goed wordt overgedragen in de toestand waarin het zich thans bevindt, met zijn eventuele actieve en passieve, zichtbare en onzichtbare, voort- en niet voortdurende erfdienstbaarheden, onder voorbehoud dat de verkrijger de voordelige kan doen gelden en zich tegen de nadelige kan verzetten op zijn kosten en risico en zonder tussenkomst van de vennootschap.

Deze opsomming kan echter aan derden niet meer rechten verlenen dan er zouden voortspruiten uit geboekte en niet verjaarde titels.

De partijen verklaren voldoende op de hoogte te zijn van de bestaande erfdienstbaarheden en ontslaan ondergetekende notaris ervan deze op te nemen.

De verkrijger treedt desbetreffend in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap.

6. De verkrijger zal alle belastingen, lasten en taksen betreffende het goed dragen en betalen vanaf heden.

7. De verkrijger verklaart te weten dat, indien het verkochte goed verzekerd zou zijn tegen brand en andere gevaren, deze verzekering van rechtswege eindigt drie maanden na de datum van huidige akte, en zelfs vroeger kan eindigen door het verstrijken van de duur of om andere redenen. De verkrijger verklaart evenwel met ingang van heden zelf te zullen instaan voor de afsluiting van een verzekering van het verkochte goed..

De verkrijger is verplicht alle bestaande contracten over te nemen in verband met de nutsvoorziening en de eerstkomende retributies ervan te betalen, tenzij hij verkiest deze contracten op eigen kosten en risico op te zeggen,

8. Voor eventuele verbouwing of herbouwing van voorschreven goed zal de verkrijger zich op eigen risico moeten gedragen naar alle bestaande wetten, decreten, besluiten, verordeningen en bevelen der bevoegde overheden, met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-behoUden aan het Belgisch Staatsblad

-Bylagen-blffiérBélediStaatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod ii.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staateblad

-stedenbouwkundige vergunning, zonder voor verlies van grond of eigendom, voor weigering van ! stedenbouwkundige vergunning of andere bezwarende voorwaarden, enig verhaal uit te oefenen tegen de vennootschap of tegen ondergetekende notaris, noch hun tussenkomst of waarborg te ! kunnen inroepen.

De vennootschap verklaart dat het gebouw bij haar weten op heden niet het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening of ruilverkaveling.

Zij verklaart bovendien voor alle vergunningsplichtige werken die zij heeft uitgevoerd of laten uitvoeren aan het hierbij verkochte goed de vereiste vergunningen te hebben verkregen. Zij verklaart bovendien, ter goeder trouw, geen kennis te hebben van onwettige constructies die dateren ; van voor hij eigenaar was, op uitzondering van het hierna vermelde.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van partijen erop dat het besluit van de Vlaamse Regering houdende coördinatie van de decreetgeving op de ruimtelijke ordening de dato 15 mei 2009 hierna ook genoemd de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening van toepassing is op deze akte.

Ondergetekende notaris meldt op basis van de aan hem verstrekte inlichtingen en overeenkomstig artikel 5.2.1, van gemelde Codex:

10 dat er voor het hoger beschreven onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het hoger beschreven goed woongebied is, volgens het gewestpian Antwerpen van 3 oktober 1979, gewijzigd op 7 juli 2000;

30 dat er voor het hoger beschreven goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6,1.1 of 6.1,41 tot en met 6,1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening; noch dat er enige beslissing in dit verband werd gewezen;

40 dat er op het hoger beschreven onroerend goed geen voorkooprecht rust zoals bedoeld in artikel 2.4.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

50 dat er geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd betreffende het hoger beschreven onroerend goed:

6° het krachtens artikel 4.2.12 §2, 2°, voor de overdracht verplichte as-builtattest nog niet kan worden uitgereikt en gevalideerd.

Voor het overige heeft de Stad Antwerpen laten weten hetgeen volgt:

- Er werd een proces-verbaal opgemaakt voor het verharden van voortuinen van nummer 648 en het rechtsaanpalend perceel op 11 juni 2002;

- Op het goed zijn volgende bouwverordeningen of stedenbouwkundige verordeningen van toepassing:

o Algemene bouwverordening inzake wegen voor voetgangersverkeer van 29 april 1997;

o Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening  overwelven of inbuizen van niet-geklasseerde waterlopen en waterlopen van de derde categorie van 4 juni 2009;

o Gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater van 1 oktober 2004;

o Gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzale openluchtrecreatieve verblijven en de inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven van 8 juli 2005;

o Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening  bouwcode van 5 juni 2009;

o Gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater van 5 juli 2013;

Het goed valt onder toepassing van het bijzonder plan van aanleg nummer 32 Antwerp-stadion en omgeving van 2 september 1982;

- Het goed ligt in woningbouwgebied;

De Stad Antwerpen leverde op 26 september 2014, zijnde minder dan 1 jaar voor heden, een stedenbouwkundig uittreksel af. De koper verklaart voor het verlijden van de notariële akte een kopie te hebben ontvangen van dit stedenbouwkundig uittreksel, kennis te hebben genomen van de inhoud en daarbij voldoende toelichting te hebben bekomen.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van partijen erop dat het besluit van de Vlaamse Regering houdende coördinatie van de decreetgeving op de ruimtelijke ordening de dato 15 mei 2009 hierna ook genoemd de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening van toepassing is op deze akte.

Ondergetekende notaris heeft partijen gewezen op artikel 4,2,1. van voormelde Codex waarin vermeld staat in welke gevallen een stedenbouwkundige vergunning is vereist.

Bijlagen-birld-WeIgisch-Sfaatsblid---I6/Mini4 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 " g

mod 11.1

9

Bijlagen bifFd-Bditséli-gtaatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

9. De vennootschap verklaart geen kennis te hebben van enige voorlopige of definitieve bescherming van voorschreven goed als monument, archeologisch waardevol patrimonium, stads-of dorpsgezicht of als landschap,

10. De vennootschap verklaart dat er op de grond voorwerp van onderhavige akte bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken en die voorkomen op de lijst opgesteld door de Vlaamse Regering in overeenstemming met artikel zes van het Deoreet.betreffende de bodemsanering en de bodembescherming van 27 oktober 2006.

De vennootschap verklaart dat de verkrijger voor heden op de hoogte werd gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 9 september 2014 in overeenstemming met artikel 101 §1 van het genoemde decreet.

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige attesten.

Opmerkingen:

Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: wvvw.overdracht.ovam.be.

3 Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: vvww.ovam.be.grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De vennootschap verklaart met betrekking tot het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijger de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de verplichtingen door het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

11. Bosdecreet van dertien juni negentienhonderd negentig.

Een grondoppervlakte valt onder de voorschriften van het Bosdecreet wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet artikel 3), Het Bosdecreet blijft van toepassing op onwettig ontboste grondoppervlakten.

Inzonderheid gelden voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen:

- Bij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruidenlaag, dient een machtiging bekomen te worden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

- Een beheerplan is wettelijk vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens vijf hectare.

- Met het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet artikel 90bis, Besluit Vlaamse Regering van 16 februari 2001), Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van artikel 47 en artikel 87 van het Bosdecreet.

- De verwerver neemt alle rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, namelijk door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan.

Vervreemding van een bebost eigendom toebehorend aan een rechtspersoon met publiekrechtelijk statuut mag enkel gebeuren na goedkeuring door de Vlaamse regering,

De vennootschap verklaart dat het bij deze overgedragen goed niet valt onder de toepassing van het Bosdecreet.

12. Volgens nazicht van de overstromingskaarten van Geo Vlaanderen bevindt het goed voorwerp van deze akte zich niet in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied, noch in een afgebakend overstromingsgebied of een afgebakende oeverzone

13. Alle lasten, rechten en erelonen van deze akte vallen ten leste van de vennootschap.

De vergadering verklaart nog dat de vennootschap voor het overige geen onroerende

goederen bezit en dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens vijf jaar

zullen bewaard worden op het adres te 2100 Antwerpen-Deurne, Bisschoppenhoflaan 626.

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Philippe Goossens.

Geassocieerd notaris. In bijlage : eensluidende ultgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/10/2013 : AN282062
17/01/2012 : AN282062
11/08/2011 : AN282062
10/08/2010 : AN282062
07/08/2009 : AN282062
09/09/2008 : AN282062
10/07/2008 : AN282062
04/07/2007 : AN282062
14/07/2006 : AN282062
19/10/2005 : AN282062
01/07/2005 : AN282062
27/12/2004 : AN282062
27/07/2004 : AN282062
12/08/2003 : AN282062
22/11/2002 : AN282062
04/11/1999 : AN282062
01/01/1995 : AN282062

Coordonnées
IMMO F.G.

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 626 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande