IMMO GROEP HOVE, EN ABREGE : IGH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO GROEP HOVE, EN ABREGE : IGH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.202.415

Publication

23/10/2014
ÿþmod 11.1

111111111!g11111V11111111

ELtIlb Pi J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

1 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0474.202.415

Benaming (voluit) : Immo Groep Hove

(verkort) : IGH

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dennenlaan 70

2640 Hove

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  WIJZIGING DOEL en VORM 

KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING en HERWERKING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 30 september 2014, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gens het , maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Groep Have", in het kort "IGH", met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Dennenlaan 70, 0474.202.415 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Praktijk Dr. J. Vrints".

De huidige verkorte maatschappelijke benaming wordt geschrapt,

TWEEDE BESLISSING.

Ingevolge nagemelde doelwijziging van een handelsactiviteit naar een burgerlijk karakter wordt de vorm van de vennootschap gewijzigd van handelsvennootschap in burgerlijke vennootschap maar met behoud van de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

DERDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen zoals hierna zal blijken uit de herwerkte statuten.

VIERDE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal werd verminderd met DRIEÊNZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 73.000,00) om het te verlagen van HONDERDDRIEENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 173.000,00) tot HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00) door terugbetaling op ieder aandeel en dit teneinde het kapitaal aan te passen aan de actuele behoeften van de vennootschap.

Deze terugbetaling mag slechts plaatshebben twee maanden na de bekendmaking van onderhavige beslissing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en op voorwaarde dat er door de eventuele schuldeisers van de vennootschap binnen die termijn geen zekerheid wordt geëist zoals bedoeld in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze terugbetaling dient aangewend te warden op het werkelijk gestort kapitaal zoals bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van Inkomstenbelasting (W.1.B. 1992).

VIJFDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt om ze aan te passen aan voormelde beslissingen evenais aan de deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van arts onder vennootschapsvorm.

De herwerkte statuten worden samengevat ais volgt:

Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm; zij heeft de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Praktijk Dr. J. Vrints".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2540 Hove, Dennenlaan 70.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de anesthesie, intensieve verzorging,

_-spoedgevallen7geneeskunde, reanimatte.en- pijntherapie. en_ dit_zowel. in. hetkader- van - - - - - - - - - - - - - Op de laatste biz, van Loik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

I Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



ziekenhuisopname als polyklinisch door de geneesheren-anesthesisten in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regels van de geneeskundige plichtenleer en onder de specifieke aansprakelijkheid van de venno(o)t(en) en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de arts(en)-venno(o)t(en) van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden, ongeacht de verdeling van de aandelen.

Het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de arts(en) die tot de vennootschap zijn toegetreden: het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voorde uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het (ver)huren en ter beschikking stellen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voormelde activiteiten met inbegrip van het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken,.

De mogelijkheid scheppen om de arts-vennoot of de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap, kan onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming kan geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook en in dit kader

investeringen en beleggingen in roerende en onroerende goederen uitvoeren evenals overgaan tot het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen en dit met eigen of met vreemd kapitaal;

- de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen;

De vennootschap - kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake - bovendien alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen die zij nodig of nuttig acht en die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover dit evenwel kadert in het normaal patrimonium beheer van burgerlijke vennootschappen en zonder dat dit de vorm van een (aanvullende) commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap en de vennoten zullen steeds de bepalingen van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder, onder voorbehoud evenwel dat een toereikende reserve moet aangelegd worden, rekening houdende met het doel van de vennootschap.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is de eenparigheid van stemmen van aile geneesheren-vennoten vereist.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdéeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand mei om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Iedere vennootschap, natuurlijke persoon of professioneel éénartsenvennootschap, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die vennoot moet zijn en die

.de bij de statuten bepaalde formaliteiten, heeft vervuld om deel te nernen.aan de vergadering.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rnoci11.1

Bestuur - Vertecienwoordiqinct.

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de artsenvennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Een niet-arts kan enkel als mede-zaakvoerder benoemd worden met dien verstande dat deze op niet-statutaire wijze dient benoemd te worden; er moet alsdan ook duidelijk vermeld worden dat deze enkel kan instaan voor niet-medische aangelegenheden en dat hij geen lidmaatschapsrechtert noch stemrecht heeft op de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze benoemd worden tot zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn wordt de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een hernieuwbare termijn van zes jaar, voor zover de zaakvoerder(s) op medisch vlak actief blijft (blijven) binnen de vennootschap en onder voorbehoud van hetgeen bepaald is hiervoren omtrent de benoeming van een niet-arts tot zaakvoerder.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De benoeming evenals de ambtsbeindiging van een zaakvoerder worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten,

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en mits in acht name van hetgeen bepaald is onder punt 7.1. van deze statuten.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor niet medische rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ZESDE BESLISSING.

Dokter Vrints Jan, blijft in functie als enige zaakvoerder, zij het dat hij gezegd mandaat voortaan op niet-statutaire wijze zef uitoefenen en dit voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Volmacht.

Dokter Vrints Jan, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van in deplaststelling aan: de heer Paul Van Herck, accountant, kantoorhoudende te 2160 Wommelgem, Keerbaan 9 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 30.07.2013 13360-0286-010
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 08.08.2012 12386-0300-010
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 20.07.2011 11309-0477-010
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 07.06.2010 10150-0237-011
28/09/2009 : AN345137
05/06/2009 : AN345137
12/06/2008 : AN345137
21/06/2007 : AN345137
23/06/2005 : AN345137
03/06/2004 : AN345137
27/05/2003 : AN345137
08/03/2001 : ANA067013

Coordonnées
IMMO GROEP HOVE, EN ABREGE : IGH

Adresse
DENNENLAAN 70 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande