IMMO HEESTERMANS BIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO HEESTERMANS BIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.185.537

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.10.2013, NGL 15.11.2013 13661-0233-009
19/10/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

I3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbic ui I U II I INII II II 111111 III

MIE !Ill

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

10.OU. 2012

KOOPHA t7.L TURNHOUT éneffier,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0846.185.537

Benaming

(voluit) : IMMO HEESTERMANS BIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gasthuisstraat 15 bus 5, 2300 Turnhout "

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 26/5/2012 heeft beslist Dhr. Mario Heestermans te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 25/5/2012.



Claessen Maria

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

maa 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

NEERGELEGD

2 9 MEI 2012

Ondernemingsnr: a 46 , )85 .5-5Y' i;

ii Benaming (voluit) : IMMO HEESTERMANS BIS (verkort) :

KOOPHANef reURNHOUT I

15"e-TirttLer___.q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gasthuisstraat 15 bus 5

2300 Turnhout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 25 mei; li 2012, blijkt dat:

1. De heer HEESTERMANS Leo Laurentius Gerard, geboren te Weelde op 23 augustus 1948, en! :, zijn echtgenote

2. Mevrouw CLAESSEN Maria Joanna Wilhelmina, geboren te Ravels op 21 oktober 1946

samenwonende te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 15, bus 5.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap;

;; met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "IMMO HEESTERMANS BIS".

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 15 bus 5.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de;

verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van:

ii onroerende goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van; het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke; vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk! ?i Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel; en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of

immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten; É

het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van; gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het uitvoeren van expertises; betreffende onroerende goederen.

;, b) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen. :

c) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van, om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere; vennootschappen.

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader; mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onrcerende goederen in pand geven of; hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag; eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in; het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk; voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

e) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd,; ;, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het; ;; vlak van algemeen beheer of financieel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

~ 1

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doei verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 4.150.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 4.150 aandelen met een fractiewaarde van één/4.1505'e van het kapitaal.

Het is gedeeltelijk volstort:

- deels door een inbreng in geld ten belope van 520.000,00 euro

- deels door een inbreng in natura,

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Schoofs & Co", met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, aangaande de inbreng in natura, luidt als volgt "De inbreng in natura bij oprichting van de bvba Immo Heestermans Bis bestaat uit onroerende goederen die eigendom zijn van de heer en mevrouw Leo Heestermans-Maria Claessen wonende te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 15 bus 5.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.550 aandelen van de bvba Immo Heestermans Bis met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 15 bus 5.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, op 22 mei 2012.

Marc Schoofs & C° - burg. bvba

Burgerlijke vennootschap van bedrijfsrevisoren, erkend door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B183 en in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs." (volgt de handtekening).

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar, Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de vijftiende van de maand oktober om vijftien uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Ai de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem, Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: Mevrouw CLAESSEN Maria Joanna Wilhelmina, voornoemd.

`ª% IÇ

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,y Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2'§4 van het Wetboek van Vennootschappen, in het bijzonder alle verbintenissen aangegaan door ,de ,,echtgenoten Heestermans-Claessen in de akte van aankoop verleden voor nótáris Filip Segers te _Weelde op 27 december 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoprie Tûrnhout op 13 januari daarna

onder nummer 76-T-13-01-2012-00774. 're2l '

Bijzondere volmacht: er werd aan mevrouw Geerts Anna, IAB-accountant, wonende te 2275 Lille, Sept 4 een bijzondere volmacht gegeven 'om de vennootschap té vertegen Woordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenoverC de " kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest, verslagen oprichter en bedrijfsrevisor.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.10.2015, NGL 01.12.2015 15679-0293-009
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.10.2016, NGL 30.11.2016 16689-0447-010

Coordonnées
IMMO HEESTERMANS BIS

Adresse
GASTHUISSTRAAT 15, BUS 5 2300 DIEL

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande