IMMO J.G.G.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO J.G.G.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 876.245.342

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 01.07.2014 14237-0013-015
04/12/2014
ÿþr

(.

bsgi.srcf

14 1~ 0,"

mod 11.1



Neergelegd ter griffie van de

RECES BANK VAN KOOPEANDEL

2 5 NOV. 2014

ANTWERPEN afdaling TURNHOUT Grifitkrter

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0876.245.342

Benaming (voluit) : immo J.G.G.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Hoge Mauw 110

2370 Arendonk

Onderwerp akte : Fusievoorstel

1. Voorafgaande uiteenzetting

"Claessen" NV en "Immo J.G.G." NV hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van "Immo J.G.G." NV door ontbinding' zonder vereffening zal overgaan op "Claessen" NV overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 19 november 2014 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van "Claessen" NV en "Immo J.G.G." NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken v66r de algemene vergaderingen die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.),

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij "Immo J.G.G." NV zal worden overgenomen door "Claessen" NV, voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

- de bij de fusie betrokken vennootschappen tot dezelfde "groep" behoren

de groepsstructuur door de voorgenomen fusie vereenvoudigd zal worden

door de fusie de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een

meer efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusie vereenvoudigd zullen

worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en ' financiële aard.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Overnemende Vennootschap:

De naamloze vennootschap "Claessen" waarvan de zetel gevestigd is te 2370 Arendonk, Koeistraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0422.216.551, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Antwerpen, afdeling Turnhout,

De vennootschap werd opgericht onder de naam "Montagebedrijf Claessen" bij akte verleden voor notaris Louis Van Gansewinkel te Arendonk op 22 december 1981, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 januari 1982 onder het nummer 58-2.

De laatste statutenwijziging heeft plaatsgevonden bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassccieerd notaris te Vosselaar op 23 december 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2012 daarna onder nummer 12028733.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 61.973,38, het is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 150 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Aandeelhouders zijn:

1. De Gewone Commanditaire Vennootschap "JOHAN CLAESSEN" met

maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Berendonk 69 en met

ondernemingsnummer 0845.801.002 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout; vertegenwoordigd door haar enige beherende vennoot en zaakvoerder: de heer Claessen, Johan, geboren te Geel op 16 december 1972, wonende te 2370

Arendonk, Berendonk 69: vijftig aandelen. 50

2. De Gewone Commanditaire Vennootschap "GERT CLAESSEN" met

maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Kerkstraat 10 en met

ondernemingsnummer 0845.797.537 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout; vertegenwoordigd door haar enige beherende vennoot en zaakvoerder: de heer Claessen, Gert, geboren te Geel op 20 januari 1975, wonende te 2370 Arendonk,

Kerkstraat 10: vijftig aandelen. 50

3. De Gewone Commanditaire Vennootschap "GUY CLAESSEN" met

maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Kerkstraat 10 en met

ondernemingsnummer 0845.796.547 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout; vertegenwoordigd door haar enige beherende vennoot en zaakvoerder: de heer Claessen, Guy, geboren te Geel op 20 januari 1975, wonende te 2370 Arendonk,

Kerkstraat 10: vijftig aandelen. 50

Totaal: honderd vijftig aandelen. 150

Tot bestuurders werden benoemd:

de heer Claessen Johan, voormeld;

de heer Claessen Gert, voormeld;

de heer Claessen Guy, voormeld;

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten heeft de vennootschap tot doel;

Metaalconstructiewerken en montage in het algemeen, fabricage, montage en plaatsen van metalen gebinten, wanden en dakbedekkingen, alsook détailhandel in voormelde artikelen, gebruiksartikelen, huishoudtoestellen, ijzerwaren, gereedschappen, electrische toestellen, sanitaire toestellen, andere gebruiksvoorwerpen en winkelartikelen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire

of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

in het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking

van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland,

Zij wordt hierna `Claessen', of de `Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschap:

De naamloze vennootschap "Immo J.G.G." waarvan de zetel gevestigd is te 2370 Arendonk, Hoge Mauw 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0876.245.342, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Antwerpen, afdeling Turnhout,

Deze vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 29 augustus 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober nadien onder nummer 05137977.

Behoudens de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidige adres bleven de statuten ongewijzigd sedert de oprichting,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 2.019.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 2.019 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/2.0195te van het kapitaal.

Uiterlijk op de datum van het verlijden van de fusieakte zullen alle aandelen in het bezit van de naamloze vennootschap "Claessen", voormelde overnemende vennootschap.

Tot bestuurders werden benoemd:

de heer Claessen Johan, voormeld;

de heer Claessen Gert, voormeld;

de heer Claessen Guy, voormeld;

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten heeft de vennootschap tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, het aankopen, verkopen, beheren, verhuren, investeren van en in alle onroerende en roerende goederen. Onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen, door middel van inschrijving, inbreng, deelname of verhuring van aandelen in alle andere vennootschappen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert.

Het beheren en besturen van andere vennootschappen door deze onder meer technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen dit in de meest uitgebreide zin van het woord. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financfële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit ' te begunstigen; zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de

verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Zij wordt hierna `Immo J.G.G.' of 'Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

"Claessen" NV zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van "Immo J.G.G." NV, Over te nemen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3. De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2015 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Aangezien de laatste jaarrekeningen van elk van beide bij onderhavige fusie betrokken vennootschappen betrekking hebben op boekjaren die meer dan 6 maanden voor de datum van onderhavig fusievoorstel zijn afgesloten, dienen in principe tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden voor de datum van zelfde voorstel zijn vastgesteld; in toepassing van artikel 720, § 2, laatste lid W.Venn. zal evenwel aan de beide algemene vergaderingen van vennoten gevraagd worden ontslag te geven van de gezegde formaliteit.

4. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen. Derhalve worden geen dergelijke rechten toegekend, noch dienen maatregelen voorgesteld te worden.

5. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Noch aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap, noch aan de leden van het bestuursorgaan van de Over te Nemen Vennootschap wordt enig bijzonder voordeel toegekend.

6. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

7. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is einde januari 2015.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

8. Neerlegging

Het bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt, uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akten, door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde(n) neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout ter bekendmaking bij uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mari 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.







10. Bodemattesten

De over te nemen vennootschap is eigenaar van volgende onroerende goederen: Gemeente ARENDONK  tweede afdeling

1. Een woonhuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen onder de gemeente Arendonk, tweede afdeling, Schoolstraat 3, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger en de laatst overgeschreven titel sectie E nummer 202/H, met een oppervlakte van 1 are 40 centiaren.

2. Een perceel grond gelegen onder de gemeente Arendonk, tweede afdeling, langsheen de Hoge Mauw, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie C, nummer 12421K, met een oppervlakte van 41 aren 68 centiaren.

Volgens de laatst overgeschreven titel: sectie C deel van nummer 1242/F, met een zelfde oppervlakte volgens meting.

3. Een perceel industriegrond (met uitzondering van de daarop opgerichte constructies} gelegen onder de gemeente Arendonk, tweede afdeling, Hoge Mauw 110, gekadastreerd volgens de huidige legger en de laatst overgeschreven titel sectie C nummer 1212/C, met een oppervlakte van 1 hectare 80 aren 27 centiaren.

4. Twee woningen op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen onder de gemeente Arendonk, tweede afdeling, Vrijheid 70 en 70 A, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie E, nummers 1921H en 192/G, met een respectievelijke oppervlakte van 5 aren 95 centiaren en 7 aren 4 centiaren.

Volpens de laatst overgeschreven titel:

- sectie E, deel van nummers 192/F en I94/02/D, met een oppervlakte volgens meting van 5 aren 95 centiaren.

- sectie E, deel van nummers 192/F en I94/02/D, met een oppervlakte volgens meting van 7 aren 4 centiaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bodemattesten.

De ondergetekenden verklaren dat op voorschreven onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 101 § 1, van het bodemdecreet. De ondergetekenden bevestigen vôôr heden op de hoogte te zijn gebracht van de bodemattesten door OVAM afgeleverd op:

a) Het bodemattest, afgeleverd door OVAM op 12 september 2014 voor wat betreft

voorschreven onroerend goed sub 1. bepaalt:

2 lnhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit;

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

De verkrijgende vennootschap zat in de fusieakte, voor zoveel als nodig, verzaken aan het

recht de nietigheid van deze herstructurering te vorderen op grond van artikel 116 § 1 van

het genoemde Decreet.

b) Het bodemattest, afgeleverd door OVAM op 3 oktober 2014 voor wat betreft voorschreven

onroerend goed sub 2. bepaalt:

2 lnhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden

uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden

op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





bodemonderzoek van 0510.2005, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie

van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM: 26.09.1997

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Rapport M1256 Oriënterend bodemonderzoek NV Iemants Welding Hoge Mauw Z/N

te 2370 Arendonk + Aanvulling van 10.3.1998

AUTEUR: Geologica NV

DATUM: 05.10.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend bodemonderzoek Hoge Mauw 42b te Arendonk  M521 8

AUTEUR: Remico NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

De verkrijgende vennootschap zal in de fusieakte, voor zoveel als nodig, verzaken aan het

recht van nietigheid van deze herstructurering te vorderen op grond van artikel 116 § 2 van

het genoemde Decreet.

De minuuthoudende notaris zal in zelfde akte verklaren dat de bepalingen van Afdeling ll van

het genoemde Decreet werden toegepast,

c) Het bodemattest, afgeleverd door OVAM op 12 september 2014 voor wat betreft

voorschreven onroerend goed sub 3. Bepaalt:

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden

uitgevoerd.

2.1.1. Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden

op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend

bodemonderzoek van 24.04.2014.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Extra informatie

DATUM: 24.04.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Metaalwerken Claessen en zn bvba, Hoge Mauw 110

in 2370 Arendonk

AUTEUR: Sapion BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

De verkrijgende vennootschap zal in de fusieakte, voor zoveel als nodig, verzaken aan het

recht van nietigheid van deze herstructurering te vorderen op grond van artikel 116 § 2 van

het genoemde Decreet.

De minuuthoudende notaris zal in zelfde akte verklaren dat de bepalingen van Afdeling II van

het genoemde Decreet werden toegepast.

d) Elk van de bodemattesten, afgeleverd door OVAM op 12 september 2014 voor wat betreft

voorschreven onroerende goederen sub 4. bepaalt;

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

De verkrijgende vennootschap zal in de fusieakte, voor zoveel als nodig, verzaken aan het

recht van nietigheid van deze herstructurering te vorderen op grond van artikel 116 § 2 van

het genoemde Decreet.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge









11. Volmacht



Een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling en met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk te handelen wordt verleend aan elk van de geassocieerde notarissen Tom en Jan ' Coppens met standplaats te Vosselaar om aan onderhavig fusievoorstel de wettelijk voorziene publiciteit te verlenen en in het bijzonder om in te staan voor het opmaken en neerleggen van het



Op de laatste blz. van ruik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

uittreksel ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en het vervullen van alle om het even welke andere formaliteiten.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 19 november 2014 te Arendonk, in 6 exemplaren. De ; bestuursorganen van elk van de betrokken vennootschappen verklaren ieder 3 originelen te hebben ontvangen, waarvan telkens één bestemd is om in het vennootschapsdossier bijgehouden op de griffies van de bevoegde rechtbanken van koophandel van de respectievelijke vennootschappen te worden neergelegd samen met het uittreksel en de overige originelen bewaard zullen worden op de zetels van de diverse vennootschappen ter inzage van de belanghebbenden en nadien ter bewaring in de archieven.

Getekend te Vosselaar op 19 november 2014 in 4 exemplaren,

h " .'x

Voor-

behouden ean het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 06.06.2013 13152-0442-015
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.06.2012 12146-0566-013
02/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0876.245.342 Benaming (voluit) : Immo J.G.G.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Mauw 110 2370 Arendonk

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen) ONTBINDING ZONDER VEREFFENING.

Het blijkt uit twee akten, verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 11 februari 2015, dat:

 de naamloze vennootschap "Immo J.G.G." met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Hoge Mauw 110 en met ondernemingsnummer 0876.245.342 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout; bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 676 1 ° van het Wetboek van vennootschappen, is overgenomen door de naamloze vennootschap "Claessen" waarvan de zetel gevestigd is te 2370 Arendonk, Koeistraat 28 en met ondernemingsnummer BTW BE 0422.216.551 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout;

 geheel het vermogen van de vennootschap "Immo J.G.G.", niets uitgezonderd, onder algemene

titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

-W de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

1111111!e011]Illijlf1111

Neereeel1 ter griffie van de

RECFiTPM`R< VAN' Knn°HAND>^!,

18 FEB. 2015

ANTWERPEN afaelcng TURNHOUT Da Grififfriffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 08.06.2011 11143-0335-012
09/02/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be,

a.

BE

Sta

NEET-OjbLIzGL)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

26 MO. 2011

KOOPHAD TURNHOUT

dart ffier,

FJ

Ondernemingsnr : 0876.245.342

Benaming

(voluit) IMMO J.G.G.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Mauw 110, 2370 Arendonk

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de bizjondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 18 januari 2011, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit:

Aan de huidige bestuurders van de vennootschap, de heer Jozef CLAESSEN, wonende te 2370 Arendonk, Gildestraat 5, mevrouw Caroline Maria CLAESSEN, wonende te 2400 Mol, Kastanjestraat 2, en mevrouw Maria Anna Catharina CLAESSEN, wonende te 2370 Arendonk, Kerkstraat 5, wordt eervol ontslag verleend. Hen wordt kwijting verleend over hun mandaat wat bevestigd zal worden bij goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Tweede besluit:

Tot nieuwe bestuurders worden benoemd voor een periode eindigend met de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zestien, de heer Johan CLAESSEN, wonende te 2370 Arendonk, Berendonk 69, de heer Guy CLAESSEN, wonende te 2370 Arendonk, Kerkstraat 10, en de heer Gert CLAESSEN, wonende te 2370 Arendonk, Kerkstraat 10. Zij verklaren uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat onbezoldigd.

De raad van bestuur, onmiddellijk hierna in vergadering bijeengekomen, neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de heer Jozef CLAESSEN, voornoemd, en voorziet in zijn vervanging.

Met eenparigheid van stemmen benoemt de raad de heer Gert CLAESSEN, voornoemd, tot voorzitter van de raad en tot gedelegeerd bestuurder.

Arendonk, 18 januari 2011.

De gedelegeerd bestuurder,

CLAESSEN Gert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10144-0315-012
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 25.06.2009 09279-0374-012
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 17.06.2008 08231-0004-012
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 28.06.2007 07292-0338-011

Coordonnées
IMMO J.G.G.

Adresse
HOGE MAUW 110 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande