IMMO KOMODO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO KOMODO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.776.737

Publication

08/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-06-2015

Griffie

*15309333*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631776737

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

IMMO KOMODO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit de akte verleden voor notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 26 mei 2015 (nog te registreren) houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

- De heer DE GREEF Jan Joseph Julia, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Honingstraat 1/E

- Mevrouw DE PRETER Anita Josephina, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Honingstraat 1/E - De heer DE GREEF Frederik, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Honingstraat 1/E000

2. NAAM-RECHTSVORM : IMMO KOMODO - Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. ZETEL: 2220 Heist-Op-Den-Berg (Hallaar), Honingstraat 1/E

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Onderwerp akte :

Honingstraat(HAL) 1 Bus E 2220 Heist-op-den-Berg

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel..

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. KAPITAAL  EEN MILJOEN ZEVENHONDERD ZESTIG DUIZEND euro (¬ 1.760.000,00) verdeeld in zeventienduizend zeshonderd (17.600) aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in natura.

Besluit in het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLUKKERS F. BEDRIJFSREVISOR" met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A-8, voormelde bedrijfsrevisor, daartoe door de oprichters verzocht, heeft het verslag, de dato 19 mei 2015, opgesteld voorgeschreven door artikel 219 Wetboek van vennootschappen. De besluiten van het verslag luiden als volgt:

 BESLUIT

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba  F. Clukkers Bedrijfsrevisor met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 1.860.000,00 ¬ ter gelegenheid van de oprichting van de Bvba  Immo Komodo en waarvan de oprichtingsakte zal verleden worden door meester Joris Stalpaert, notaris met standplaats in de Grote Bollostraat 60 te 3120 Tremelo.

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig deze controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met de waarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 219 van het Wetboek van vennootschappen en mag

niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw,

Leuven, 19 mei 2015

Voor de Bvba

 F. Clukkers bedrijfsrevisor

F. Clukkers

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigend vennoot

8. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging van het mandaat.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, dat steunt op gewichtige redenen.

De statutaire zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap werden benoemd: De heer DE GREEF Jan Joseph Julia, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Honingstraat 1/E en Mevrouw DE PRETER Anita Josephina, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Honingstraat 1/E, die hun opdracht aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hierover anders beslist.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR  van één april tot eenendertig maart van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde handelsgriffie tot eenendertig maart tweeduizend zestien, met dien verstande dat de vennootschap alle door de vennoten namens deze vennootschap in oprichting gestelde handelingen en verrichtingen bekrachtigt en deze voor haar rekening neemt. Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het voormeld uittreksel van de oprichtingsakte.

10. JAARVERGADERING  op 2 september van ieder jaar om 19.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats op in het jaar 2016 overeenkomstig de statuten.

11. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

12. Volmacht: De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VAN DAMME" met zetel te 3128 Tremelo (Baal), Jef Van Horicklaan 12, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage :

" uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

Staatsblad

Coordonnées
IMMO KOMODO

Adresse
HONINGSTRAAT 1, BUS E 2220 HALLAAR

Code postal : 2220
Localité : Hallaar
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande