IMMO MANAGEMENT OT, AFGEKORT I.M.O.T.

Divers


Dénomination : IMMO MANAGEMENT OT, AFGEKORT I.M.O.T.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 440.529.062

Publication

20/06/2014
ÿþbeh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWorditl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0440.529.062

Benaming

(voluit) : IMMO MANAGEMENT 07-

(verkort) : (I.M.OT)

Rechtsvorm: COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Dokter Paul Janssenlaan 2 bus 7 te 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwern akte VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 19 maart 2014 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Dokter Paul Jansseniaan 2 bus 7 te 2300 Turnhout naar Warande 25 te 2360 Oud-Turnhout, Deze adreswijziging zal ingaan vanaf 19 maart 2014.

Francis van Aube!

zaakvoerder

jejppeOPIMIM." .-melliF

Neergelegd ter griffie van de MONIT UR B " BANK VAN KOOPHANDEL

13 06- 2114 30 ME 1 2014

E,RPEN aideling TURNHOUT

BELG ISC STA Deanifue

f fil *14120610*

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 14.08.2013 13428-0584-012
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.01.2012, NGL 30.08.2012 12506-0122-010
06/09/2012
ÿþ~

t itIlillillhl 11111111 liii

*12151309*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l\IEEFiGEi^.EGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 AU6. 2012

KOOPHeiffiEL TURNHOUT

ix griffier

ui

Ondernemingsnr : BE0440.529.062

Benaming (voluit) : Atelier Management Hoefnagels Rita

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Dokier Paul Janssenlaan 2 bus 7

2300 Turnhout

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING  DOELUITBREIDING - WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 augustus 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "Atelier Management Hoefnagels Rita", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Dokter Paul Janssenlaan 2 bus 7, BE0440.529.062 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk de beslissingen genomen door de bijzondere algemene vergadering de dato 24 januari 2012 waarbij onder meer ontslag werd verleend aan mevrouw Hoefnagels Rita als statutaire zaakvoerder van onderhavige vennootschap. In haar plaats werd tot statutaire zaakvoerder benoemd de heer van Aube! Francis voormeld, die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

TWEEDE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat volgens de huidige statuten 2.500.000 Belgische Frank bedraagt, wordt geconverteerd in euro, hetzij eenenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (E 61.973,38).

DERDE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Immo Management OT", afgekort "I.M.OT",

VIERDE BESLISSING.

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid zoals hierna zal blijken uit de herwerkte statuten,

VIJFDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan " de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen; zij worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen. Haar naam luidt "Immo Management OT", afgekort "I. M.OT".

`: Zetei. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Dokter Paul Janssenlaan 2. Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, teneinde rechtstreekse of onrechtstreekse voordelen aan haar leden te bezorgen, aile verrichtingen te doen die betrekking hebben op het advies verstrekken over ¬ de leiding van vennootschappen of bedrijven in het algemeen, waaronder onder meer dient verstaan i te worden het bijstand verlenen aan bedrijven inzake administratief beheer, administratieve opvolging, de beleidskeuze enzoverder.

Het beheren van roerende en onroerende goederen, inhoudende het kopen, verkopen,

onderhouden, restaureren, uitbreiden en verhuren ervan, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11:1

De verrichtingen waarvan sprake in de wet van en het toezicht op de beleggingsondernemingen zijn de vennootschap verboden.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend. Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van haar leden en zelfs door rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionaris. De vennootschap kan bovendien alle handelingen ven-ichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij streeft haar doel na volgens de eisen van een zorgvuldig en actief bedrijfsbeheer. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERDDRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (¬ 61.973,38). Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders hebben de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 juni om 18.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal - Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die in de

oprichtingsakte of door de statuten als zaakvoerder worden aangewezen.

De zaakvoerder is de heer van Aubel Francis.

2. Duur van de opdracht  Ontslag.

Een zaakvoerder vervult zijn taak voor de duur van de vennootschap. Hij kan te allen tijde ontslag nemen.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Zijn er op dat ogenblik meerdere zaakvoerders in functie, dan wordt de vennootschap voortgezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders.

Betreft het ontslag de enige zaakvoerder dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de in

de statuten aangewezen opvolger-zaakvoerder en bij gebrek aan zulke aanwijzing, door de overblijvende beherende vennoten.

Is hij tevens enige beherend vennoot, dan dient hij zijn aandelen over te laten aan de overblijvende stille vennoten die, in buitengewone vergadering bij statutair beding een door hen als beherende vennoot aanvaard vennoot aanstellen als nieuwe zaakvoerder.

Wordt binnen de twee maanden na het ontslag, door de algemene vergadering geen nieuwe statutaire zaakvoerder aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

3. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te kunnen besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

4. Herroeping van het mandaat als zaakvoerder.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met éénparigheid van stemmen van alle vennoten, de betrokken beherende vennoot inbegrepen en mits er daartoe ernstige redenen voorhanden zijn.

Indien de ernst van deze redenen wordt betwist door de betrokken zaakvoerder, blijft deze zijn opdracht vervullen tot de bevoegde rechter daarover uitspraak zal hebben gedaan.

5, Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 6. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigen zij samen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende zaakvoerders.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2012
ÿþ Neergelegd ter grif ie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 JULI 2012

T U R U~eU T

De i rer,

lui uui lala lUl I

*12125049*

bei a.é Be Sta

i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7 Benaming : ATELIER MANAGEMENT R ?`T4 ilOFFeLIA d E 5

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Warande 25 te 2360 OUD TURNHOUT

Ondernemingsnr : 0440.529.062

Voorwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tijdens de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de CVOA Atelier Management Hoefnagels Rita, op de maatschappelijke zetel te Oud-Tumhout, Warande 25 op 21 juni 2012 wordt volgende beslissing genomen

Gelet op het feit dat er belangrijke verbouwingen dienen uitgevoerd te worden aan het pand gelegen te Oud-Tumhout, Warande 25 zullen wij tijdelijk onze maatschappelijke zetel verplaatsen naar : Dokter Paul ,lanssentaan 2 bus 7 te 2.300 Tumhout.

Deze adreswijziging zal ingaan vanaf 01 juli 2012.

Oud-Tumhout, 21 juni 2012

Francis van Aubel

Zaakvoerder

21/05/2012
ÿþ"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+1

hll2091lIIIIII1I917*I II N

Ifil

11

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0$ MEI 2012

KOOPeffieEL TURNHOUT

De grif4-i" cF

Benaming Rechtsvorm : Zetel : Ondernemingsnr : Voorwerp akte

ATELIER MANAGEMENT HOEFNAGELS RITA

Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Warande 25 te 2360 OUD-TURNHOUT

0440.529.062

ONTSLAG ZAAKVOERDER,

BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER,

TERUGNAME BIJZONDERE VOLMACHT.

Tijdens de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de CVOA Atelier

Management Hoefnagels Rita, op de maatschappelijke zetel te Oud-Tumhout, Warande 25 op

24 januari 2012 worden volgende beslissingen genomen :

- Mevrouw Hoefnagels Rita heeft haar ontslag als zaakvoerder ingediend. Met éénparigheid van

stemmen wordt dit ontslag aanvaard. Zij krijgt kwijting voor haar mandaat tot op heden.

- De bijzondere volmachten dewelke in het verleden werden verleend aan de Heer

Jos Porto-Carrero worden teruggenomen.

- Met éénparigheid van stemmen wordt de Heer Francis van Aubel aangesteld als nieuwe

zaakvoerder. Hij krijgt hiervoor eveneens de meest uitgebreide volmachten om de vennootschap

Atelier Management Hoefnagels Rita cvoa te vertegenwoordigen, zowel op bancair, fiscaal als op

sociaal vlak. Het mandaat van de zaakvoerder zal voorlopig onbezoldigd worden uitgeoefend.

Oud-Tumhout, 24 januari 2012

Francis van Aubel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2011 : TU064838
15/09/2010 : TU064838
25/06/2009 : TU064838
11/05/2015
ÿþmod 11.1

4

r

i

#11,1,38

R

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1` er s.e;~_: taxe van de

RECIMUNE:VAN :1OO2IANDEL

2 8 APR. 2015

ANTISTBRPL~..T aÎá'eLing TURNHOUT

Do Cz if?=ier

~.._~Clf¬ le-- --

;; Ondernemingsnr : 0440.529.062

Benaming (voluit) : immo Management OT

(verkort) : I.M.O.T.

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Warande 25

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND STATUTAIR ZAAKVOERDER STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren te Turnhout op zevenentwintig april tweeduizend

vijftien, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde

vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing  Afstand formaliteiten bijeenroeping.

De vennoten hebben ieder afzonderlijk afstand gedaan van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Tweede beslissing  Aanpassing artikel 2 statuten aan de reeds genomen beslissing tot

zetelverplaatsing.

De vergadering heeft beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de reeds genomen beslissing van de

bijzondere algemene vergadering in datum van 19 maart 2014 tot zetelverplaatsing per 19 maart 2014,

i bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juni 2014 onder nummer 14114906.

Dit artikel zal voortaan luiden zoals hierna opgenomen in het vijfde besluit.

Derde besluit Benoemingbijkomend statutair zaakvoerder  aanpassing artikel 7.1. van de statuten.

De vergadering heeft beslist tot bijkomend statutair zaakvoerder te benoemen in de vennootschap : mevrouw

DERGENT, Miranda Catharina Albertus Comelius, geboren te Turnhout op 06 oktober 1964, wonende te 2360

Oud-Tumhout, Warande 25, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Aansluitend op deze benoeming heeft de vergadering beslist de tekst van artikel 7,1. aan te passen, welke

aanpassing zal luiden zoals hierna opgenomen in het vijfde besluit.

Vierde besluit  Aanvulling van de tekst van het tweede lid van artikel 11.2. met betrekking tot de

aanstelling van vereffenaars.

De vergadering heeft beslist de tekst van het tweede lid van artikel 11.2. met betrekking tot de aanstelling van

vereffenaars aan te vullen met volgend lid

"De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering."

Vijfde besluit  Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen  Coordinatie statuten.

De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt

- Artikel 2 zal voortaan luiden als volgt :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Warande 25.

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaamse en Brusselse Gewest worden gevestigd door

een besluit van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders."

- Artikel 7.1. zal voortaan luiden als volgt :

"1. Aantal  Benoem!nq.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die in de oprichtingsakte of door

de statuten als zaakvoerder worden aangewezen.

De zaakvoerders zijn de heer van Aube! Francis en mevrouw Dergent Miranda, wonende te 2360 Oud-

Turnhout, Warande 25."

- Artikel 11.2. zal voortaan luiden als volgt

"2. Vereffening.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening. De wijze van vereffening

en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars

onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen

die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

De vergadering heeft beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris

en heeft haar alle machten verleend voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot

neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde besIuit  Machtiging.

De vergadering heeft, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerders om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Christine Van Haeren, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- De expeditie van de akte van de buitengewone algemene vergadering de dato zevenentwintig april

tweeduizend vijftien vddr registratie;

Gecoördineerde statuten.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

oor behouden aan het 15elgisch staatsblad

16/06/2008 : TU064838
28/06/2007 : TU064838
27/06/2005 : TU064838
28/07/2004 : TU064838
14/07/2003 : TU064838
11/07/2000 : TU064838
03/07/1999 : TU064838
11/12/1993 : TU64838

Coordonnées
IMMO MANAGEMENT OT, AFGEKORT I.M.O.T.

Adresse
WARANDE 25 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande