IMMO NEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO NEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.790.386

Publication

28/06/2013
ÿþ Mac{ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter . r1e Vurc de Rethtlemk vnn Koophandel te Aflwerpen, or

i 9 IN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : CSSI, qc%13

Benaming (voluit) :IMMO NEVE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Liersesteenweg 187, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 17 juni 2013, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "IMMO NEVE" werd opgericht als volgt:

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer NEVE Manuel Lea Christ, Bedrijfsleider, geboren te Berchem-Ant. op drieëntwintig mei negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.05.23 043-25, wonende te 2590 Berlaar, Kegelstraat 100

2. De heer NEVE Randy Twiggy M, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op vierentwintig februari negentienhonderd negenentachtig, nationaal nummer 89.02,24 275-15, wonende te 2900 Schoten, Reebokdreef 1

3. De heer NEVE Danny Frans Lisette, Zelfstandige, geboren te Berchern-Ant. op vijf juli negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 66.07.05 287-28, wonende te 2900 Schoten, Reebokdreef 1.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "IMMO NEVE".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 187.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant in met het hare, of van aard is de uitoefenin van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het bandelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op TWEEENTWINTIGDUIZEND VIJF HONDERD EURO (¬ 22.500,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk ééntweehonderd vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer NEVE Manuel, wonende te 2590 Berlaar, Kegelstraat 100, titularis van vijfenzeventig (75) aandelen

2. De heer NEVE Randy, wonende te 2900 Schoten, Reebokdreef 1, titularis van vijfenzeventig (75) aandelen

3. De heer NEVE Danny, wonende te 2900 Schoten, Reebokdreef 1, titularis van vijfenzeventig (75) aandelen Samen: tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen of de totaliteit der aandelen,

Ten bewijze dat tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (£ 22.500,00) van het geplaatste kapitaal werd gestort, wordt door verschijners een bankattest overhandigd, uitgaande van BNP FORTIS gedateerd op 17 juni 2013,waaruit blijkt dat tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (E 22.500,00), van het geplaatst kapitaal werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in. het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de eerste vrijdag van de maand mei om veertien of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

BOEKJAAR.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

luik B - vervolg

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaartiergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op de éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

De oprichters verklaren dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60 :

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vôàr haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaren voornoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemen de oprichters: de heer NEVE Manuel, de heer NEVE Randy en de heer NEVE Danny, allen voornoemd, als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : die aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De voornoemde zaakvoerders, nemen de beslissing NEVE Danny, voornoemd, tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Een Bijzondere volmacht voor onbepaald duur te verlenen aan KDCA, Accountants & Belastingconsulenten, gevestigd te 2220 Heist-op-den-berg, Heist-Goorstraat 49/1, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW alsook tegenover het ondernemingsloket , zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor de latere wijziging of aanpassing of schrapping ervan, alsmede het registratienummer aan te vragen en alle nodige aansluitingen te verrichten die verband houden met de oprichting van de vennootschap, met mogelijkheid van in de plaatsstelling en met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T,W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 30.09.2015 15617-0075-010

Coordonnées
IMMO NEVE

Adresse
LIERSESTEENWEG 187 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande