IMMO SELS, AFGEKORT : AFKORTING V.D. NAAM CLIEN (ALLE)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO SELS, AFGEKORT : AFKORTING V.D. NAAM CLIEN (ALLE)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.705.579

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 05.05.2014 14118-0563-010
08/05/2013
ÿþ)" ;tutu, mati 11.9



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mumnpl

Neergelcgd tcr griffie van cte RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 APR. 2trY3

TURNHOUT

Deint/ier,

__J

pndernemingsnr ; 0533 , 1 5- 79

Benaming (voluit) : Immo Sels

(verkort) : Afkorting v.d. naam cliënt (alle)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN DEN BOSSCHE, notaris te Vorselaar, op 24 april 2013,

DAT:

"IMMO I.G.S. ", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2290 Vorselaar, Vispluk 15 en met ondernemingsnummer en BTW- nummer BE0415.665.883

1) is overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door partiële splitsing onder de naam "IMMO SELS"

2) met zetel te 2290 Vorselaar, Vispluk 15, en met hetzelfde eerste adres.

De venootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen

naam en voor eigen rekening :

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurderfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten i aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten; kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, Iicenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Vispluk 15

2290 Vorselaar

Onderwerp akte :Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

4) het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenveertigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro zesenvijftig cent (e 148.577,56). Het is verdeeld in driehonderddrieënzestig (363) aandelen zonder nominale waarde.

5) de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 24 april 2013.

6) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al

dan niet vennoten. Tot zaakvoerder wordt benoemd de heer Patrick Sels, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

7) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand april.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9) volgende volmachten worden verleend:

Kruispuntbank:

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan "Acco Team", bvba, met zetel te 2290 Vorselaa , Van Rotselaarlaan 12, vertegenwoordigd door de heer Herman Van den Broeck, wonende te 2290 Vorselaar, Van Rotselaarlaan 12, met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan "Acco Team", bvba, met zetel te 2290 Vorselaar, Van Rotselaarlaan 12, vertegenwoordigd door de heer Herman Van den Broeck, wonende te 2290 Vorselaar, Van Rotselaarlaan 12 voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke. Volmacht S.T.W.:

Tevens wordt volmacht verleend aan "Acco Team", bvba, met zetel te 2290 Vorselaar, Van Rotselaarlaan 12, vertegenwoordigd door de heer Herman Van den Broeck, wonende te 2290 Vorselaar, Van Rotselaarlaan 12, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

. ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

c

'

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALLE

Adresse
VISPLUK 15 2290 VORSELAAR

Code postal : 2290
Localité : VORSELAAR
Commune : VORSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande