IMMO THORWALD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO THORWALD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.476.224

Publication

10/01/2013
ÿþ~

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

be

a B St

02 -01

GISCFI S

*13006836* iil BE

2013

ATS

NEERGELEGD

24 -12- 2012

RI AC

GM FF l lW AECHTIJA:d K van

KOOI'HANDEURûfeCHELEN

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0449 476 224

Benaming (voluit) :IMMO THORWALD

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2800 Mechelen, Veluwestraat 47

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

FUSIE DOOR OVERNAME DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IMMO DE LINDE (Algemene vergadering van de over te nemen vennootschap)

Het blijkt uit een akte verleden op 19 december 2012, neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad voor registratie, voor Meester Anne Cartuyvels, notaris-plaatsvervanger van Meester Herman Dessers, Notaris Imet standplaats te Antwerpen, aangesteld ingevolge beschikking van de (rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van 20 juli 2012, ingediend op verzoek van Notaris Herman Dessers, wegens de wettelijke leeftijdgrens voor de uitoefening van het notarisambt, ter studie, bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de NV IMMO THORWALD, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Veluwestraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen, met ondernemingsnummer 0449.476.224.

Besluiten

De vergadering neemt vervolgens bij afzonderlijke stemming volgende

besluiten.

1. Onderzoek documenten en verslagen

1.1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

A. BESTUURDERSVERSLAGEN OVEREENKOMSTIG artikel 694 W. Venn.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals

bedoeld in artikel 694 W. Venn. niet zal worden opgesteld.

B. CONTROLEVERSLAGEN OVEREENKOMSTIG artikel 695 W. Venn.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals

bedoeld in artikel 695 W. Venn niet zal worden opgesteld.

Aangezien geen fusieverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor

neemt de vergadering kennis van de verslagen die zijn opgesteld

overeenkomsttig artikel 602 W. Venn.

De conclusie vaan deze verslagen luidt als volgt:

1. verslag raad van bestuur

"Teneinde bovenstaande doelstellingen te bereiken, stellen wij voor

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

1

om in de vennootschap NV Immo De linde een kapitaalverhoging door tel voeren door de overname en inbreng van alle activa en passiva van del NV Thorwald.

Als vergoeding voor deze inbreng voorzien wij 158 aandelen toe tel kennen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande)

aandelen. De inbrengers genieten geen bijzondere voordelen die'

bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng in natura.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus( 365.642,95 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 1.175 -h 158 =I 1.333 aandelen.

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen werdi aan de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer) Erik Van der Jeught , opdracht gegeven om verslag uit te brengen over de geplande inbreng in natura.

verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter Ide aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

iDit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde ljwettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. 1lAntwexpen, 17 december 2012.

!)I CVBA AUDITAS BEDRIJFSRÉVISOREN

vertegenwoordigd door

l Erik VAN DER JEUGHT

IBedrijfsrevisor" De vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed. een

il

r

il

Opgemaakt op 17 december 2012." i

2. verslag revisor

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV IMMO DE LINDE met, zetel te 2800 Mechelen, Veluwestraat 47, RPR Mechelen 0443.738.673, vindt:, plaats ingevolge de fusie door overneming van de NV Den TzoRwALD .

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) 1 Ivan 128.856,80 EUR.

lDe vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 158 aandelen van de NV( l IMt4O DE LINDE zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en i imet dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

,Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

l > dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van'

het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van del vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van dei ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door del vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng inl natura; r

> dat de beschrijving van de inbreng in nataxa beantwoordt aan del

1 normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat, in de gegeven omstandigheden van fusie door overneming waarbij

alle aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen in!

verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door Inieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, del waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het) agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met, de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

voorlichting van

Voor-

behouden

aan het

r---egt- ia

Staatsbfad

Lítik B - vervolg

4

exemplaar van deze documenten (blijven.

zal in het dossier van de notaris bewaard

11.2 De vergadering artikel 696 in fine niet gehouden is de imogelijke belangrijke wijzigingen Ide datum van het fusievoorstel en algemene vergadering die tot de fusie

beslist W. Venn. algemene

die

zich zouden de datum van besluit.

hebben voorgedaan tussen beslissing

de

van de

eenparig en uitdrukkelijk overeenkomstig dat het bestuursorgaan van de vennootschap vergadering op de hoogte te stellen van de

1.3 De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk overeenkomstig artikel 697 52 in fine W. Venn. dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken vennootschappen die niet ouder zijn dat drie maand op de datum van het fusievoorstel dienen te worden opgesteld.

12. Beslissing tot fusie

1. Beslissing

Be vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel

çoverdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen)

overnemende vennootschap ïMMO DE LINDE en dit overeenkomstig de

(fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

i

12 Hierbij wordt gepreciseerd dat:

de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 30 juni 2012 beschouwd als zijnde: voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van honderd achtenvijftig (158) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

d) De fractiewaarde van de bestaande aandelen van de NV IMMO DE LINDE wordt als volgt vastgesteld op 247,89 EUR.

De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld:

"Om de als tegenprestatie verstrekte vergoeding vast te stellen, hebben de bestuursorganen de inbrenggenietende vennootschap gewaardeerd op basis van de intrinsieke waarde van de aandelen gecorrigeerd met de herwaardering van de onroerende goederen.

Er worden 292.321,49 / 1.850,44 = (afgerond) 158 aandelen van de inbrenggenietende vennootschap toegekend."

IDe uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande lgewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 30 juni 2012.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

4. Omschrijving van het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van de toekenning aan haar

biaandeelhouders van honderd achtenvijftig (158) nieuwe geheel volgestorte

J Igewone aandelen in de overnemende vennnootschap zonder opleg.

van de

aan de

in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

a)

l.íiiK B - vervolg

3. Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

4. Bevoegdheden en volmachten

1. Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan FISCOFLEX, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Met zetel te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A.1.3. en haar aangestelden en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

als vergoeding voor de overdracht honderd achtenvijftig (158) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

2. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan FISCOFLEX, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Met zetel te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A.1.3., evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Verklaring pro fisco van de artikelen 117 en 120 van het

De fusie geschiedt onder het voordeel Wetboek der Registratierechten, 211 Inkomstenbelasting (WIB92) en, indien van de belasting over de toegevoegde w Onderhavige overgenomen vennootschap 0449.476.224. en volgende van het Wetboek van nodig, 11 en 18, § 3 van het Wetboek aarde.

is btw-plichtig onder het nr. BE

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit

stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER

TENEB'DE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

ANNE CARTUYVELS

b)

van

Voor- behouden aan het ~Bëlgisch Staatsblad

V

i

Dm

~

i~

..,

e

D4

e

ie

d

,en

0

N

1." 1

O

O

1." 1

"91

-Wm

~~

0:1

.sa

e

Dm

U2

Voor-

behouden LE,ji{t B - vervolg

aan het

belgisch l Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte der akte

Staatsblad

\jj\;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012
ÿþtvlod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i Ondernemingsnr :0449 476 224 ÎBenaming (voluit) :IMMO THORWALD

GRIFFIE RECHTBANK van

IRechtsvorm : naamloze vennootschap KOOPHANDEL te MECHELEN

Zetel :2800 Mechelen, Veluwestraat 47 I (volledig adres)

FUSIEVOORSTEL INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING VAN

De naamloze vennootschap Immo Thorwald door n v Immo De Linde, Veluwestraat 47, Mechelen.

identificatie van de over te nemen vennootschap: NV IMMO THORWALD

IMMO THORWALD

NV

laatste akte verleden op 22 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2012 (0060329)

Veluwestraat 47, 2800 Mechelen

0449,476.224

Ger. arrondissement Mechelen

74.368,06 EUR

100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

de heer Dirk NOTELÉ,

gedelegeerd bestuurder;

 NV IMMO DE LINDE,

met vaste vertegenwoordiger de heer Dirk

NOTELÉ, bestuurder

Doel De uitbating van een onderneming voor onroerende

goederen en meer bepaald : het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, orderen, huren en verhuren , het doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige

j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111111111111

*12184581*

e F« Ee>llcip ftee

.

~-, _

NEERGÉ_LEGD

31 -10- 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Naam

Rechtsvorm

Huidige statuten

Zetel

Rechtspersonen register

Maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd door

Bestuursorgaan

e glsc Staatsblad

Luik B - vervolg

onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

Als algemene onderneming mag zij de

bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaanneming. Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het algemeen mag zij alle financiële,

commerciële, industriële en onroerende

verrichtingen doen die verband houden niet haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als

buitenland.

MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

Door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap werd een fusievoorstel uitgewerkt met het oog op de fusie door overneming van de NV IMMO THORWALD en de NV SAN-TON door de NV IMMO DE LINDE. Dit fusievoorstel zal aan de respectievelijke algemene vergaderingen worden voorgelegd.

Door deze fusie zal het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan naar de overnemende vennootschap.

De verdere modaliteiten inzake de fusie warden als volgt vastgelegd:

Alle handelingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

 Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De kosten van de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap (geraamd op 2.500,00 EUR).

 De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschappen vrijwaren van elk verhaal. De NV IMMO DE LINDE zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV IMMO THORWALD en de NV SAN-TON.

Mechelen,18 september 2012.

Dirk Notelê-- bestuurder

Tegelijk hiermede neergelegd:origineel fusievoorstel

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 25.07.2012 12339-0484-011
21/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I II1 IIII 11111 N

*12060329*

bel r

a II

Bi

Sta





iii III

NEERGELEGD

Q 9 iiAAIU

KOON":` van

MECHELEN

Ondernemingsnr : 0449476224

Benaming

(voluit) : IMMO THORWALD

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Veluwestraat 47, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, notaris te Mechelen op 22 december 2011, geregistreerd twee bladen geen verzending te Mechelen eerste kantoor der registratie op 23 december 2011, boek 979 blad 56 vak 08. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 euro). Getekend de Ontvanger: Koen Decoster, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "IMMO THORWALD" met zetel te Mechelen, Veluwestraat 47, waarbij het volgende werd beslist.

Met unanimiteit van stemmen werd beslist

Eerste beslissing

De vergadering besluit om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en daartoe het desbetreffende artikel van de statuten te wijzigen als volgt:

" Alle aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het aandelenregister. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrij-'ving in het aandelenre-gister van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot één enkele persoon is aangewezen om ten aanzien van dat aandeel eigenaar te zijn. De vruchtgebruiker en de naakte eigenaars moeten zich ook door één en dezelfde persoon, die zij samen kiezen, doen vertegenwoordigen. Bij gebrek aan een akkoord hieromtrent, zullen alle mededelingen slechts worden gedaan aan de vruchtgebruiker."

Tweede beslissing

De vennootschap besluit om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar:

- de heer NOTELÉ Dirk voormeld;

- de naamloze vennootschap "IMMO DE LINDE", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer NOTELÉ Dirk, voormeld.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake

Voor eensluidend uittreksels

Getekend : notaris Katrien Honinckx;

Tegelijk neergelegd : expedtie van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/09/2011
ÿþMotl 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FiGELEGD

0 9 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL IteftelECHELEN

111

*11162666

Ondernemingsnr : 0449.476.224

Benaming

(voluit) : IMMO THORWALD

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Veluwestraat 47 - 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 6 juni 2011 neemt met éénparigheid. van stemmen de volgende beslissingen :

De herbenoeming als bestuurder op datum van heden voor een nieuwe periode van zes jaar wordt bevestigd van :

NOTELE DIRK

Veluwestraat 47

2800 Mechelen

Rijksregisternummer : 67.08.27-167-01

en

N.V. IMMO DE LINDE (BE 0443.738.673)

Veluwestraat 47

2800 Mechelen

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger NOTELE DIRK

De raad van bestuur gehouden op 6 juni 2011 neemt met éénparigheid van stemmen de volgende. beslissingen :

De herbenoeming als gedelegeerd bestuurder wordt bevestigd van : NOTELE DIRK, voornoemd.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de BTW en/of de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan A.A.M. Boekhouding & Fiscaliteit BVBA, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, De Burburestraat 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Mechelen, 6 juni 2011.

NOTELE DIRK

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 26.08.2011 11463-0492-011
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 23.06.2010 10206-0029-011
19/02/2010 : ME297270
08/07/2009 : ME297270
04/09/2008 : ME297270
01/08/2007 : ME297270
28/06/2006 : ME297270
19/08/2005 : AN297270
28/07/2005 : AN297270
15/09/2004 : AN297270
29/07/2004 : AN297270
19/12/2003 : AN297270
29/08/2003 : AN297270
08/10/2002 : AN297270
11/07/2000 : AN297270
13/10/1999 : AN297270
16/03/1993 : AN297270

Coordonnées
IMMO THORWALD

Adresse
VELUWESTRAAT 47 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande