IMMO TVR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO TVR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.823.761

Publication

26/05/2014
ÿþ mod 11.1

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,

Rechtbank van koophandel -

Antwerpen

15 MEI 2014

afdelifflpfieerpen

. ,

mommgoll

Vc behc aar Bel! Staa.

Ondernemingsnr : 0533.823.761

Benaming (voluit) : IMMO TVR

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 2550 Kontich, Kruisschanslei 69

Onderwerp akte :VOORSTEL VAN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VER- RICHTING (artikel 676, 1° W.Venn.)

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op acht mei tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DEVERA.", gevestigd te 2390 Malle, ! Lang Ossegoor 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met!' ondernemingsnummer 0448.488,804.

hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap"; en

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO Tve, gevestigd te 2550 Kontich, Kruisschanslei 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0533.823.761.

hierna genoemd de "Overnemende vennootschap",

het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het' ! Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676, 10 en 719 en volgende van het Wetboek van' Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van de fuserende vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden. Uit het fusievoorstel blijkt wat volgt:

(a) rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO TVR", gevestigd te 2550 Kontich, Kruisschanslei 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0533.823.761, genoemd "de overnemende vennootschap", hebbende als doel:

' "Het beheer van onroerend goed. Dit bevat onder meer de aankoop, de opbouw door derden en de verhuring' van aile handels-, woon of nijverheidseigendommen met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

Het beheer en de belegging van het kapitaal en de haar ter beschikking gestelde gelden, in roerende goederen, :! omvattende aandelen,obligaties, kasbons, vastgoedcertificaten en andere waardepapieren, grondstoffen, edele;: metalen, edelstenen en kunstvoorwerpen.

Het uitvoeren van beleggingen op termijn of contant, in nationale en in vreemde munten.

Het nemen van belangen, voor eigen rekening en met alle mogelijke middelen in bestaande of op te richten»: vennootschappen of ondernemingen, in België en in het buitenland.

De vennootschap mag alle operaties verwezenlijken welke ook de natuur of het karakter ervan weze, die rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijken.

Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en in haar naam, hetzij voor rekening van derden of in naam, van derden, of in deelneming van deze laatste. Zij mag deelnemen in alle vennootschappen die hetzelfde doel of een aanverwant doel zouden hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuur van vennootschappen waarnemen".

2- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DEVERe, gevestigd te 2390 Malle, Lang Ossegoor 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0448.488.804, genoemd "de over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

"- het beheer van onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van, welke vorm ook, van Belgrsche of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootSchappen door inbreng, participaties of investering;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten ' toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

`. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland".

(b) geruisloze fusie

Aangezien de overnemende vennootschap in het bezit is van al de aandelen van de over te nemen

vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap tegen

vernietiging van de aandelen van de over te nemen vennootschap,

(c) datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(d) rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen ' voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(e) bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

die deelnemen aan de fusie door overneming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorhouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 11.09.2014 14584-0551-015
05/08/2014
ÿþmod 11.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

-LuikB.;

i~~mu~u~um~~~iw

*141997 9

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 5 JULI 20:4

Griffie

Ondememingsnr : 0533.823.761 Benaming (voluit) : IMMO TVR

(verkort)

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 2550 Kontich, Kruisschanslei 69

FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOT

SCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op twee juli tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden' neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering, van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO TVR", gevestigd te, 2550 Kontich, Kruisschanslei 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling,' Antwerpen) met ondernemingsnummer 0533.823761, onder meer

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van: koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen) en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jlv[MO DEVERA", gevestigd te;' 2390 Malle, Lang Ossegoor 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0448.488.804, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch'; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,' wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en': uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap;; boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2, vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstel'' eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf twee juli tweeduizend'._ veertien ophoudt te bestaan,

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstetling, aan de heer MATTHEESSENS, Pieter, van Belgische nationaliteit, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 37, bus A2,1 teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de; diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte

14/05/2013
ÿþI . ,

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ~ldel te Antwerper~er grime van oe eop chtan van Koophandel

k

02 MEI 2013 Griffie

mod 11.1

11(1,13iultel

Ondernemingsnr : 5 3 3 g2 3 6.f)

Benaming (voluit) : IMMO TVR

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2550 Kontich, Kruisschanslei 69

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN NA SPLITSING DOOR OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op vijfentwintig april tweeduizend dertien, dat:

- de naamloze vennootschap "MMO-T,V.R", gevestigd te 2390 Malle, Lang Ossegoor 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0438,100.005, werd gesplitst door inbreng;, van haar geheel vermogen, activa en passiva, niets uitgezonderd, in drie nieuwe vennootschappen, met name: * de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO TVR", waarvan de zetel gevestigd zal zijns; te 2550 Kontich, Kruisschanslei 69. * de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MMO TVR PLUS", waarvan de zetel gevestigd,; zal zijn te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 366.

* de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO TVR & Co", waarvan de zetel gevestigd;; zal zijn te 2390 Malle, Ticheltij 32.

Ingevolge voormelde splitsing werd overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de oprichting ;° van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MMO TVR".

_; Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

I. Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2. Naam IMMO TVR

3. Zetel : te 2550 Kontich, Kruisschanslei 69

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel: Het beheer van onroerend goed.. Dit bevat onder meer de aankoop, de opbouw door derden en de verhuring van:; alle handels-, woon of nijverheidseigendommen met uitzondering van die verrichtingen die verband houde4 met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

Het beheer en de belegging van het kapitaal en de haar ter beschikking gestelde gelden, in roerende goederen, omvattende aandelen,obligaties, kasbons, vastgoedcertificaten en andere waardepapieren, grondstoffen, edelets

metalen, edelstenen en kunstvoorwerpen. é;

Het uitvoeren van beleggingen op termijn of contant, in nationale en in vreemde munten.

Het nemen van belangen, voor eigen rekening en met alle mogelijke middelen in bestaande of op te richten;

vennootschappen of ondernemingen, in België en in het buitenland.

De vennootschap mag alle operaties verwezenlijken welke ook de natuur of het karakter ervan weze, die

rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijken.

Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en in baar naam, hetzij voor rekening van derden of in naam,'

van derden, of in deelneming van deze laatste. Zij mag deelnemen in alle vennootschappen die hetzelfde doel';

of een aanverwant doel zouden hebben.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

5.Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

EEN - MILJOEN TWEEHONDERD NEGENTIENDUIZEND VIERHONDERD ZESTIEN EURO ' DRIEËNZEVENTIG CENT (£ 1.219.416,73) en is verdeeld in DRIEDUIZEND ZESHONDERD (3.600) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing.

= Aangezien de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap "IMMO-T.V.R." beslist heeft tot het opstellen van het schriftelijk verslag door de bedrijfsrevisor als bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, dient overeenkomstig artikel 742 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen de verslagen in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen niet te worden opgemaakt. 7 Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zaI de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : op de laatste donderdag van de maand juni om veertien uur, De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aIIe handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen

van die Iasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Benoemingen

i De heer TEUNKENS Filip Maurice Joseph, van Belgische nationaliteit, wonende te 2550 Kontich,

Kruisschanslei 69, werd in de akte van splitsing van de naamloze vennootschap "IMMO-T.V.R." benoemd tot

gewone zaakvoerder en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene

vergadering met gewone meerderheid.

Net-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B..T.W. wordt volmacht, met het recht op Indeplaatsstelling, gegeven aan de heer MATTHEESSENS Pieter, van Belgische nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Ainerikalei 24 bus 2.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

nee gelegd:

- afschrift van

s de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Coordonnées
IMMO TVR

Adresse
KRUISSCHANSLEI 69 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande