IMMO VANOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO VANOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.764.620

Publication

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.02.2014, NGL 27.02.2014 14051-0532-011
12/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IttEREFI

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

0 3 DEC. 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0420.764.620

Benaming

(voluit) : Immo Vanos

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bataviastraat 11, bus 62, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De zaakvoerder en bestuurders van de hiervoor genoemde vennootschappen hebben op 3 november 2014 beslist het onderhavige fusievoorstel op te maken overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel zef worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergaderingen van:

-de overnemende vennootschap, IMMO VANOS, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 11, bus 62 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0420.764.620;

-de over te nemen vennootschap, VIROS HOLDING, Gewone Commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0886.039.669.

De zaakvoerder en bestuurders van voomoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft.

Voornoemde zaakvoerder en bestuurders verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij dezen het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

De huidige fusie is gebaseerd op geldige economische motieven en zal worden gerealiseerd op basis van fiscale neutraliteit in de zin van artikel 211 juncto 183bis van het Wetboek van inkomstenbelastingen, artikel 117 van het Wetboek van Registratierechten en de artikelen 11 et 18 §3 van het Wetboek van de BTW, alsook op basis van het principe van de boekhoudkundige continuïteit In de zin van artikel 78 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693,10 W. Venn.)

1.1.1. ldentificatie van de overnemende vennootschap: IMMO VANOS NV

Oprichting

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootsohap onder de benaming "IMMO VANOS", bij akte verleden voor notaris Hubert Verbist te Antwerpen op 30 juni 1980.

Statutenwijziging

De statuten werden meermaals gewijzigd en het laatst voor notaris Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 februari 2007 onder het nummer 0024155.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm  maatschappelijke benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en heeft als maatschappelijke benaming "IMMO VANOS".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 11, bus 62.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000 EUR. Het is verdeeld in 5.900 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

"Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen: het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise en agentschapsdiensten inzake onroerende goederen, het laten of doen bouwen van huizen, villa's, appartementen, het ondernemen van aile afbraak-, grond- en bouwwerken, werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig op de medeëigendom.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen.

Zij mag voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op heden bestuurd door:

-Viras Holding, vast vertegenwoordigd door de heer Arie Voorsluis, wonende te 2000 Antwerpen,

Napoleonkaai 7 bus 12;

-De heer Arie Voorsluis, voornoemd.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder het nummer 0420.764.620.

Aandeelhouders

De enige aandeelhouder van de vennootschap is op heden:

VIROS HOLDING, commanditaire vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0886.039.669,

1.1.2. Identificatie van de over te nemen vennootschap: VIROS HOLDING

Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte onder de benaming "VIROS HOLDING" op 18 december 2006 en waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2007 onder het nummer 2007-01-1010007167.

Statutenwijziging

De statuten werden het laatst gewijzigd bij notariële akte van 27 oktober 2014 en zullen bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Rechtsvorm - maatschappelijke benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en heeft ais maatschappelijke benaming "VIROS HOLDING".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.047.221,36 EUR. Het is vertegenwoordigd door 3.376 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/3.376ste van het kapitaal, Het kapitaal werd volstort ten belope van 3.046.221,36 EUR.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

"Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbinte-'nissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentien honderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende hamdelingen verrichten in rechtstreeks of on rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op heden bestuurd door:

-Arie Voorsluis, voornoemd.

Rechtspersonen register

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder het nummer 0886.039.669.

Vennoten

De vennoten van de vennootschap zijn tot op heden:

DDe heer Arie Voorsluis, voornoemd, eigenaar van 3.371 aandelen;

©Mevrouw Roswitha Rakovic, wonende te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7, bus 12 eigenares van 5

aandelen.

1.2.Ruilverhouding van de aandelen (art. 693, 2° W. Venn.)

De aandelen van de over te nemen vennootschap worden geruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap tegen de verhouding van 1/0,31. Er zullen 11.013 nieuwe aandelen uitgegeven worden door de overnemende vennootschap. Er zal een opleg in geld worden betaald van 93,22 EUR door de overnemende vennootschap.

1.3. Aandelen overnemende vennootschap (art. 693, 3° W. Venn.)

De nieuwe aandelen die door de overnemende vennootschap worden uitgegeven, zullen aan de vennoten van de over te nemen vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap. De aandelen worden toegekend pro rata de bestaande aandelenverhouding in de over te nemen vennootschap.

1.4. Modaliteiten aandelen ovememende vennootschap (art. 693, 4° W. Venn.)

De aandelen van de overnemende vennootschap geven recht op winstdeelname vanaf hun uitgifte.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 693, 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap te rekenen vanaf 3111012014.

1.6. Bijzondere rechten (art. 693, 6° W. Venn.)

Aan de vennoten van de over te nemen vennootschap en aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap zijn geen bijzondere rechten toegekend. In beide betrokken vennootschappen zijn er geen houders van andere effecten dan aandelen.

1.7. Bezoldigingen (art. 693, 7° W. Venn.)

De bezoldiging voor de in artikel 695 W. Venn. en artikel 777 W.Venn. bedoelde verslagen bedraagt 3.000,00 EUR en wordt toegekend aan de heer joelen, Luc, werkzaam bij RSM INTERAUDIT, burgerlijke vennootschap met de vomi van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Waterloosesteenweg 1151, en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0436.391.122.

1.8. Bijzondere voordelen (art. 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuursorganen van beide vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Kosten van de fusieverrichting

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

Teneinde de voorgenomen fusie door overneming conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de

.t.

respectievelijke vennoten dan wel aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op

de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle uitgewisselde documenten en inlichtingen aan

de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte

bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt,

2.3. Omzetting vennootschap

Indien het fusievoorstel wordt goedgekeurd zal er eveneens overgegaan worden tot de omvorming van de naamloze vennootschap immo Vanos in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit overeenkomstig artikel 774 W Venn e.v.

2.4. Algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering van vennoten zal gehouden worden voor geassocieerd notaris Celis met standplaats te Antwerpen.

Aan de vennoten zal uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift van het fusievoorstel toegezonden worden.

Daarenboven zullen alle vennoten, uiterlijk een maand voor de algemene vergadering het recht hebben om op de zetel van de vennootschap inzage te nemen van:

- Het fusievoorstel;

-De jaarrekeningen over de laatste drie jaren van de bij de fusie betrokken vennootschappen;

-De verslagen van de zaakvoerder respectievelijk bestuurders der respectievelijke vennootschappen over de

laatste drie boekjaren.

-Cijfers omtrent de stand van het vermogen afgesloten op 31 oktober 2014 voor beide vennootschappen.

Viras Holding

bestuurder en gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door

Arie Voorsluis

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

§,taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0289-011
28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.02.2013, NGL 26.02.2013 13047-0292-013
16/04/2012
ÿþMod Word 11.1

11-.1b I. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iaomae3"

Ondernemingsnr : 0420.764.620

Benaming

(voluit) : IMMO VANOS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Bataviastraat 11 bus 62, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene vergadering van Aandeelhouders dd. 2 december 2011: "De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag uit de functie van bestuurder en gedelegeerd bestuurder dat werd ingediend door de heer Arie Voorsluis met ingang van 1 juli 2011,

De vergadering beslist als nieuwe bestuurder en gedelegeerd bestuurder te benoemen: Viros Holding Comm. V, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 11, bus 62, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0886.039.669. Haar mandaat gaat in vanaf 1 juli 2011 en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar en zal dus behoudens herverkiezing onmiddellijk eindigen na de jaarvergadering betreffende het boekjaar 2016-2017. Voor deze vennootschap zal de heer Arie Voorsluis wonende te 2000 Antwerpen Bataviastraat 11, bus 62, optreden als vaste vertegenwoordiger.

De bezoldiging van de zopas benoemde bestuurder zal worden vastgesteld in een latere algemene vergadering .7

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 2 december 2011:

"De raad van bestuur beslist met eenparigheid Van stemmen om met ingang van 1 juli 2011 de Gewone Commanditaire vennootschap Viros Holding, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 11, bus 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0886.039.669, vast vertegenwoordigd door de heer Arie Voorsluis te benoemen ais gedelegeerd bestuurder. Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder zal een aanvang nemen op 1 juli 2011. Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder zal automatisch een einde nemen bij de beëindiging van het bestuursmandaat."

Viros Holding Comm V.

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Arie Voorsluis

vaste vertegenwoordiger

s,Dl' van do Roc(ifit.0 ,';

valti íYeophankf ta /-47iiraF2@ c~ 3 1221

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 11.02.2012, NGL 21.02.2012 12041-0308-013
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 21.02.2011 11039-0366-012
26/03/2015
ÿþ I Sc .~Îixf 'tS Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1101.111111.111111111.111111111

1 141"

Ondernemingsnr : 0420.764.620

Benaming

(voluit) ; Immo Vanos

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bataviastraat 11, bus 62, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De respectieve bestuursorganen van de naamloze vennootschap Immo Vanos en de gewone commanditaire vennootschap Viros Holding hebben in gezamenlijk overleg beslist het onderhavige fusievoorstel op te maken overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de hierna genoemde overnemende en over te nemen vennootschap.

Dit fusievoorstel zal worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen aan de respectieve algemene vergaderingen van:

-de overnemende vennootschap, VIROS HOLDING gewone commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7, bus 12 ingeschreven In het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer 0886.039.669 (hierna VIROS HOLDING COMM.V of de 'overnemende vennootschap');

-de over te nemen vennootschap, IMMO VANOS naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 11 bus 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer 0420.764.620 (hierna IMMO VANOS NV of de 'over te nemen vennootschap').

De respectieve bestuursorganen van de voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, ook wel genoemd geruisloze fusie, tot stand te brengen tussen deze vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de over te nemen vennootschap aan de overnemende vennootschap tot gevolg zal hebben.

De respectieve bestuursorganen van de voornoemde vennootschappen verbinden zich wederzijds ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de voorgenomen geruisloze fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen hierbij het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van hun respectieve algemene vergaderingen.

1.Wettelijke vermeldingen

1.1.Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719, 1 o W. Venn.) 1.1.1,Identificatie van de overnemende vennootschap: VIROS HOLDING COMM.V Oprichting

Deze vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 18 december 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10 januari daarna onder het nummer 07007167.

Statutenwijziging

Haar statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 27 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 14 november daarna onder nummer 14207166, houdende onder meer geruisloze fusie door overneming van de besloten

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 MAART 2015

afdeling ,Interpen

ntrrne

~

a,y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALD'ANO INVEST', in het kort "VALD'ANO" (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0465.555.062) ingevolge vereniging van alle aandelen in één hand.

Rechtsvorm  maatschappelijke benaming

Deze vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en heeft als maatschappelijke benaming "VIROS HOLDING".

Zetel

De zetel van deze vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Napoleonkaal 7 bus 12.

Kapitaa I

Het kapitaal van deze vennootschap bedraagt 3.047.221,36 EUR. Het is vertegenwoordigd door 3.376 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/3.376ste van het kapitaal. Het kapitaal werd volstort ten belope van 3.046.221,36 EUR.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden :

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-'schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiiekrechterijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentien honderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bestuur en vertegenwoordiging

Deze vennootschap wordt op heden bestuurd door haar enige zaakvoerder-beherende vennoot:

 Arie Voorsluis, wonende te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12,

Rechtspersonenregister

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer 0886.039.669.

Vennoten

De vennoten van de vennootschap zijn tot op heden:

DDe heer Ade Voorsluis, voornoemd, beherende vennoot en eigenaar van 3.371 aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

]Mevrouw Roswitha Rakovic, wonende te 2000 Antwerpen, Napoleonkaal 7 bus 12, stille vennoot en eigenares van 5 aandelen.

1.1.2.Identificatie van de over te nemen vennootschap: IMMO VANOS NV

Oprichting

deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Hubert Verbist te Antwerpen op 30 juni 1980, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 11 juli daarna onder nummer 1410-16.

Statutenwijziging

Haar statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 29 januari 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 9 februari 2007 onder nummer 07024155,

Rechtsvorm -- maatschappelijke benaming

peze vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en heeft als maatschappelijke benaming "IMMO VANOS".

Zetel

pe zetel van deze vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 11, bus 62,

Kapitaal

Het kapitaal van deze vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR. Het is verdeeld In 5.900 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

Poel

peze vennootschap heeft tot doel :

"Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen: het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise en agentschapsdiensten Inzake onroerende goederen, het laten of doen bouwen van huizen, villa's, appartementen, het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken, werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van ácht juli negentienhonderd vierentwintig op de medeëigendom.

pe vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen.

Zij mag voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Bestuur en vertegenwoordiging

Deze vennootschap wordt op heden bestuurd door de volgende twee bestuurders:

-Viros Holding Comm.V, in deze functie vast vertegenwoordigd door de heer Arie Voorsluis, voornoemd;

Mevrouw Roswitha Rakovic, voornoemd.

Rechtspersonen reg ister

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer 0420.764.620.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders

Deze over te nemen vennootschap heeft op heden als enige aandeelhouder VIROS HOLDING COMM.V.,

zijnde de overnemende vennootschap.

De enige aandeelhouder van deze over te nemen vennootschap is op heden: VIROS HOLDING COMM.V

1.2.Boekhoudkundige datum (art. 719, 20 W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap te rekenen vanaf 01/02/2015.

1.3.Bijzondere rechten (art. 719, 3o W. Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen. Aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap en aan de vennoten van de overnemende vennootschap worden geen bijzondere rechten toegekend.

1.4.Bijzondere voordelen (art. 719, 4° W. Venn.)

Aan de leden van de respectieve bestuursorganen van beide vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2.Bijkomende vermeldingen

2.1.Ruilverhouding

Aangezien de overnemende vennootschap als enige aandeelhouder eigenares is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, zullen er naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting geen aandelen worden uitgegeven. Bijgevolg moet het fusievoorstel geen melding maken van een ruilverhouding van de aandelen, noch van de wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt en noch van de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede enige bijzondere regeling betreffende dit recht.

2.2.Bijzondere verslagen

Vermits de voorgenomen verrichting een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, is er ook geen enkele verslagverplichting in het kader van deze geruisloze fusie.

2.3.Kosten van de fusieverrichting

Alle kosten die verband houdend met de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, ook indien het fusievoorstel niet zou worden goedgekeurd.

2.4.Verbintenissen

Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de respectieve bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke vennoten en aandeelhouder alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

Eén en ander is relatief gelet op het feit dat, enerzijds, de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de over te nemen vennootschap, en anderzijds de overnemende vennootschap, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-beherende vennoot als haar vaste vertegenwoordiger, samen met haar stille vennoot de enige twee bestuurders zijn van de over te nemen vennootschap.

2.5.Omzeiting vennootschap

Indien het fusievoorstel wordt goedgekeurd zal onmiddellijk na de totstandkoming van de geruisloze fusie eveneens worden overgegaan tot de omvorming van de overnemende vennootschap VIROS HOLDING COMM.V in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit overeenkomstig artikel 774 W.Venn e.v.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 777 W.Venn. wordt de heer Luc Toelen, werkzaam bij RSM INTERAUD1T, burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Waterloosesteenweg 1151, en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0436.391.122, belast met de opdracht om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva per 31/01/2015, welk verslag samen met een bijzonder verslag van het bestuursorgaan op te stellen overeenkomstig artikel 778 W.Venn. aan de buitengewone algemene vergadering van VIROS HOLDING COMM.V ter goedkeuring zal worden voorgelegd.

2.6.Algemene vergadering

De respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen

zullen achtereenvolgens gehouden worden voor één der geassocieerde notarissen Celfis, Celis en Liesse met

zetel te Antwerpen.

Aan de twee vennoten van de ovememende vennootschap en de enige aandeelhouder van de over te

nemen vennootschap zal uiterlijk één maand voor de buitengewone algemene vergadering een afschrift van het

fusievoorstel toegezonden worden.

Daarenboven zullen de beide vennoten van overnemende vennootschap en de enige aandeelhouder van de

over te nemen vennootschap, uiterlijk een maand voor de algemene vergadering het recht hebben om op de

respectieve zetels van de fuserende vennootschappen inzage te nemen van:

-Het fusievoorstel;

-De jaarrekening over de laatste drie boekjaren van Immo Vanos NV;

-De balans en resultatenrekening over de laatste drie boekjaren van Viros Holding Comm.V;

-De verslagen van de respectieve bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen over de

laatste drie boekjaren;

-De tussentijdse cijfers per 31/01/2015 van Immo Vanos NV;

-De staat van activa en passiva per 31/01/2015 van Viras Holding Comm.V;

-Een afschrift van het verslag van de zaakvoerder van Viros Holding Comm.V inzake het voorstel tot

omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

-Een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de staat van activa en passiva per 31/01/2015.

2.7.Bodemsanering

Het vermogen van de over te nemen vennootschap IMMO VANOS NV bevat hierna vermelde onroerende goederen in eigendom die in het kader van en als gevolg van deze fusieoperatie zullen overgaan naar het vermogen van de overnemende vennootschap VIROS HOLDING Comm.V en welke overgang aanleiding geeft tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet, te weten de volgende eigendommen:

1. Stad Antwerpen, achtste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te 2060

Antwerpen, Camotstraat 53/59 (volgens titel opgericht op de hoek van de Camotstraat en de Bisschopstraat),

volgens titel en thans ten kadaster bekend, sectie H, nummer 936/D, voor een oppervlakte van

vijfhonderdzestig vierkante meter (560 mi):

- de winkel C;

- de kelder C;

- de winkel B 1.;

- de winkel B 2.;

- een zeer klein gedeelte van de winkel B 3.;

- de kelder B 1.;

- de kelder B 2.

Op datum van 26 januari 2015 werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud werd meegedeeld aan de overnemende vennootschap en hierna letterlijk wordt opgenomen:

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 26.01.2015

afdeling : 11808 ANTWERPEN 8 AFD

straat + nr. : CARNOTSTR 53/59

sectie: H

nummer : 0936100D000

Verder `deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 19.10.2007, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 27.06.2002

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TlTBL: Oriënterend Bodemonderzoek, Camotstraat 49-51-59 te 2060 Antwerpen. (M220723)

AUTEUR: Greet Ceulemans

DATUM: 19,10.2007

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Verklaring Oriënterend Bodemonderzoek in het Kader van Strategie 5f, Camotstraat 55 te Antwerpen

(M277248)

AUTEUR: Greet Ceulemans

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage"

2. Stad Antwerpen - achtste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te 2060

Antwerpen, Camotstraat 65 (volgens titel gekend onder Camotstraat 63), volgens titel en thans ten kadaster

bekend, sectie H, nummer 9321C, voor een oppervlakte van achthonderdvijfenzestig vierkante meter (865 m2):

- de winkel nummer 1;

- de winkel nummer 2.

Op datum van 26 januari 2015 werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud werd meegedeeld aan de overnemende vennootschap en hierna letterlijk wordt opgenomen:

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 26.01.2015

afdeling : 11808 ANTWERPEN 8 AFD

straat * nr.: CARNOTSTR 65

sectie : H

nummer : 09321000000

Verder `deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. Stad Antwerpen - achtste afdeling

In een appartementen blok, bestaande uit twee appartementsgebouwen, volgens titel respectievelijk gekend onder appartementsgebouw Bisschopstraat 17/19 en appartementsgebouw 21-23-25, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te 2060 Antwerpen, Bisschopstraat 17 (volgens titel gekend onder Bisschopstraat 17-19-21-23-25), volgens titel en thans ten kadaster bekend, sectie H, nummer 571/K/22, voor een oppervlakte van vierhonderdtweeëntachtig vierkante meter (482 mi):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het appartement gemerkt "A G V", gelegen op het gelijkvloers rechts in het appartementsgebouw

Bisschopstraat 17119, aangeduid als "appartementsgebouw A";

- de overdekte doorrit, links in het gebouw gelegen.

Op datum van 26 januari 2015 werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud werd meegedeeld aan de overnemende vennootschap en hierna letterlijk wordt overgenomen:

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 26.01.2015

afdeling : 11808 ANTWERPEN 8 AFD

straat + nr. : BISSCHOPSTR 19

sectie : H

nummer : 0571/DGK022

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd,

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

4. Stad Antwerpen - achtste afdeling

ln een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te 2060 Antwerpen, Bisschopstraat 10-12, volgens titel en thans ten kadaster bekend, sectie H, nummer 571N/21, voor een oppervlakte van driehonderdzesenzestig vierkante meter (366 m2):

- de handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping, gemerkt "HO".

Op datum van 26 januari 2015 werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud werd meegedeeld aan de overnemende vennootschap en hierna letterlijk wordt opgenomen:

'1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 26.01.2015

afdeling : 11808 ANTWERPEN 8 AFD

straat + nr. : BISSCHOPSTR 10/12

sectie : H

nummer : 0571/00V021

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Naar aanleiding van deze fusieoperatie zullen alle vereiste formaliteiten inzake de overdracht van onroerend goed in het Vlaamse Gewest dienen te worden nageleefd.

2.8.Onroerend erfgoed

De overgang van de sub 2.7. vermelde onroerende goederen van het vermogen van de over te nemen vennootschap IMMO VANOS NV naar het vermogen van de overnemende vennootschap VIROS HOLDING COMM.V geeft tevens aanleiding tot toepassing van het Vlaamse decreet betreffende het onroerend erfgoed (hierna het "Onroerenderfgoeddecreet").

De over te nemen vennootschap heeft dienaangaande aan de Overnemende Vennootschap meegedeeld dat geen van de hoger sub 2.7. vermelde eigendommen een beschermde status heeft als bedoeld In het Onroerenderfgoeddecreet, uitgezonderd:

- de hoger beschreven appartementsgebouwen te 2060 Antwerpen, Bisschopstraat 17/19 en 21-23-25, die zijn opgenomen in de Inventaris van het Bouwkundig Erfgoed als "Gekoppelde modernistische appartementsgebouwen" daterend van het interbellum tijdperk.

Dat is ook gebleken bij nazicht op datum van 30/01/2015 via elektronische opzoeking in de databank die door het Agentschap Onroerend Erfgoed digitaal beschikbaar wordt gesteld en waarvan een outprint aan de over te nemen vennootschap is bezorgd.

Viros Holding Comm.V

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Arie Voorsluis

vaste vertegenwoordiger

Voor

Cehhoudén aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 29.01.2010, NGL 22.02.2010 10050-0320-012
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 11.02.2009, NGL 18.08.2009 09589-0170-012
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.03.2008, NGL 19.03.2008 08078-0076-012
24/07/2007 : AN228372
12/02/2007 : AN228372
12/02/2007 : AN228372
09/02/2007 : AN228372
15/01/2007 : AN228372
15/01/2007 : AN228372
02/01/2007 : AN228372
15/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0420.764.620

: Benaming (voluit) : IMMO VANOS

ii

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

?i Zetel : Bataviastraat 11 bus 62

(volledig adres) 2000 Antwerpen

i; Onderwerpen) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel! :1 te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verfeden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 28 mei 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van; de naamloze vennootschap "IMMO VANOS", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen';

i 0420.764.620, met zetel 2000 Antwerpen, Bataviastraat 11 bus 62 (hierna de "Overgenomen Vennootschap"),!

ii door de gewone commanditaire vennootschap "Viros Holding", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling ii Antwerpen 0886.039.669, met zetel 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12 (hierna de "Overnemende! ii Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de;

Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de datoi i: 16 februari 2015 (hierna het "Fusievoorstel") op 16 maart 2015 neergelegd op de griffie van de bevoegde;,

rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen in de respectieve vennootschapsdossiers van de:,

Fuserende Vennootschappen, ais gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden. !,

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld;; vanaf 1 februari 2015 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor,; rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief;; vermogen, is overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en;; verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Vennootschap, bij;, de totstandkoming van de Fusie van rechtswege een einde komt aan het mandaat van de twee (2) Bestuurders;: :i in functie in deze (Overgenomen) Vennootschap, te weten:

- mevrouw RAKOVIC Roswitha , geboren te München (Duitsland Bondsrepubliek) op 5 april 1951, wonende;! te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12;

- Viros Holding Comm.V, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VOORSLUIS Arie, geboren: te Nieuwkoop (Nederland) op 23 juni 1945, wonende te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van Viros Holding Comm.V, voornoemd, met als vaste; vertegenwoordiger de heer VOORSLUIS Arie, voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van;; ji haar mandaat ais gedelegeerd bestuurder in.

4. De vergadering besliste als volgt:

I. De vergadering gelaste vooreerst iedere Bestuurder met het formaliseren van deze fusieverrichting op elk;; vlak en verleende de ruimste machtigingen aan de Bestuurders tot uitvoering van alle besluiten aangaande de!: Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Overgenomen,; i Vennootschap tegenover alle overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen en griffiers, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die:!

'i een feit is, concrete uitvoering te geven. ü

Il. De vergadering verleende bij deze verder ook aan iedere Bestuurder afzonderlijk alsook aan dei: burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;. aansprakelijkheid "Mazars Tax Consultants", rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent 0445.851,293, met;. zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers,;;

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2150273

1

Rechts ank van koophandel

Antwerpen

0 4 JUNI 2015

afdevrerpen



1111

11I Eyiiiii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

onder wie in het bijzonder aan mevrouw MATTHYS Sofia en de heer VAN HEUVERSWYN Pierre, eIK afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap resulterend uit deze fusieverrichting, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieverrichting als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap;

- bij alle belastingadministraties teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de stopzetting van de werkzaamheden door de Vennootschap en de schrapping van de Vennootschap en alle nog uit te voeren aangiften te doen ais gevolg van en in het kader van deze fusieverrichting en de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap;

- bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de Vennootschap.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat deze machtigingen ook gelden voor de periode na de ontbinding zonder vereffening en het ophouden van het bestaan van de Vennootschap en dit zolang deze machtigingen relevant en nuttig zijn.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

man het

Belgisch

Staatsblad

(fr

15/02/2006 : AN228372
17/01/2005 : AN228372
07/01/2005 : AN228372
28/01/2004 : AN228372
12/06/2003 : AN228372
11/04/2003 : AN228372
11/04/2003 : AN228372
27/03/2003 : AN228372
27/03/2003 : AN228372
20/03/2003 : AN228372
22/10/2002 : AN228372
25/03/2002 : AN228372
02/03/1990 : AN228372
01/01/1989 : AN228372
01/01/1988 : AN228372
01/01/1986 : AN228372
03/07/1985 : AN228372

Coordonnées
IMMO VANOS

Adresse
BATAVIASTRAAT 11, BUS 62 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande