IMMO VORSSELMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO VORSSELMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.070.606

Publication

03/03/2014
ÿþ mod 11.1





Luik'k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



j

Ondernemingsnr : 07.6.7723/7792-4 Ttf 9 D'Io p i

Benaming (voluit) : IMMO VORSSELMANS

" (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 976

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING- VEREFFENING-AFSLUITING VEREFFEING

Tekst :

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Meester PAUL. ROMMENS, Notaris in verblijf te; Meer, gemeente Hoogstraten, op achttien februari tweeduizend veertien, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "IMMO VORSSELMANS", besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2990; Wuustwezel, Bredabaan 976.

RPR Antwerpen 0449.070.606.

Opgericht, onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met maatschappelijke benaming "Doe-het-zelf Bouwspecialiteiten Vorsselmans", blijkens akte verleden voor Notaris André Rommens te Hoogstraten (Meer) op 31 december 1992, gepubliceerd in de, bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 1993 onder nummer 930121-373.

De statuten werden reeds verschillende malen gewijzigd en voor de laatste maal blijkens; proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden bij akte verleden voor! Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 15 december 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 2008 onder nummer 08199668, inhoudende onder meer de omvorming tot een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid met huidige maatschappelijke benaming.

Werd na beraadslaging door de vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als; volgt:

Eerste beslissing:

De zaakvoerders geven aan de vergadering toelichting van hun verslag, opgemaakt; overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende het voorstel tot ontbinding. Aan het verslag is een staat gevoegd van activa en passiva, die niet; meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De aandeelhouders en de zaakvoerders verklaren overeenkomstig artikels 181§2 en 269; van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van voormeld verslag van de! zaakvoerders en van de bijgevoegde staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

Tweede beslissing:

De heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te Schoten, Valkenlaan 31, heeft op 3 februari; 2014 een getekend verslag uitgebracht over voormelde staat van activa en passiva,; waarvan het besluit als volgt luidt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij. tQe.~e~reze~_ _opdracht, __in _~jtvoerjp~ _dan_ _artj[~el _181,_ 11~I.V~nn___ter_,.~elegenhe~dR vare_ dei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ter ~i$lit} va~~ Rechtboog~oy~~ ~han~ i fie ~it>rar~n~°~EE~ Mit

~~

Griffie

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai 1111111111,11.111111,11111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

t.

mod 11.7

vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMO VORSSELMANS" kan ik verklaren dat:

- Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 1 december 2013.

- De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 1 december 2013 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto- vermogenstoestand ten bedrage van 315.115,50 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 3 februari 2014 /getekend/ Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor".

Ondergetekende Notaris bevestigt, overeenkomstig voormeld artikel 181§4 van zelfde Wetboek, na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

Derde beslissing:

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Vierde beslissing:

De algemene vergadering stelt verder vast overeenkomstig artikel 184§5:

- dat er geen vereffenaar wordt aangeduid.

- dat er geen passiva, in de zin van artikel 184, § 5 W. Venn., zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen. De schulden

ten aanzien van de leveranciers werden in tussentijd betaald. "

- dat alle aandeelhouders of vennoten aanwezig zijn en besloten hebben met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering beslist, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken

aan de termijn van één maand die is voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en

documenten in verband met de vereffening.

Vijfde beslissing:

Zaakvoerders:

1) de heer VORSSELMANS Joseph Emiel Maria, rijksregister nummer 67.04.19-465.12, wonende te 2990 Wuustwezel, Kochdreef 26

2) mevrouw VORSSELMANS Agnes Joannes Pascale, rijksregister nummer 60.04.16478.39, wonende te 2990 Wuustwezel, Arthur Boelstraat 7.

3) de heer DE BAKKER René Jozef Maria, rijksregister nummer 59.01.11-145.92, geboren te Essen op 11 januari 1959, wonende te 2990 Wuustwezel, Arthur Boelstraat 7.

4) mevrouw BEVERS lise Maria Jozef, rijksregister nummer 66.02.11-456.32, geboren te

Brasschaat op 11 februari 1966, wonende te 2990 Wuustwezel, Kochdreef 26.

Worden ontslagen als zaakvoerders van de vennootschap.

Er wordt hen kwijting verleend over het door hen gevoerde beleid.

Zesde beslissing:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe de eventueel niet gekende schulden persoonlijk en laste te nemen.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan mevrouw VORSSELMANS Agnes Joannes Pascal, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

- het vereffeningssaldo uitte keren aan de vennoten.

- de geprovisioneerde,schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen.

- de eventueel thans'nog niet gekende schulden te betalen.

- de eventueel thans nog niet gekend schuldvorderingen te innen.

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap afgifte wordt gedaan van het hierna gemeld onroerend goed aan de twee aandeelhouders, zijnde:

1. de heer VORSSELMANS Joseph Emiel Maria, geboren te Brasschaat op 19 april 1967, [rijksregister nummer : 67.04.19-465.12], echtgenoot van mevrouw BEVERS Ilse Maria Jozef, geboren te Brasschaat op 11 februari 1966, [rijksregister nummer : 660211 456-32], samenwonend te 2990 Wuustwezel, Kochdreef 26.

2. mevrouw VORSSELMANS Agnes Joannes Pascale, geboren te Brasschaat op 16 april 1960, [Rijksregisternummer: 60.04.16-478.39], echtgenote van de heer DE BAKKER René Jozef Maria, geboren te Essen op 11 januari 1959, [Rijksregisternummer: 59.01.11-145.92] samenwonende te 2990 Wuustwezel, Arthur Boelstraat 7.

Zevende beslissing:

De vergadering stelt bijgevolg vast dat de vereffening afgesloten is, en beslist dat de vennootschap "IMMO VORSSELMANS" opgehouden heeft te bestaan, en dit vanaf heden. Achtste beslissing:

De boeken en documenten van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 2990 Wuustwezel, Arthur Boelstraat 7, bij mevrouw Vorsselmans Agnes, voornoemd.

Negende beslissing:

De vergadering geeft volmacht aan Goetschalckx & Van Brecht Accountantskantoor BVBA te 2990 Wuustwezel, Theo Verellenlaan 44, om de inschrijving in het rechtspersonenregister op te heffen en om alle eventuele nog te vervullen formaliteiten (administratieve verplichtingen voor KBO, BTW, sociale zaken en dergelijke) verder af te handelen die betrekking hebben op de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Paul ROMMENS,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 18.05.2013, NGL 30.05.2013 13138-0411-010
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 19.05.2012, NGL 25.05.2012 12129-0095-010
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 21.05.2011, NGL 07.06.2011 11142-0281-010
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 15.05.2010, NGL 12.06.2010 10165-0311-012
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 16.05.2009, NGL 10.09.2009 09754-0362-014
29/12/2008 : AN294420
02/06/2008 : AN294420
04/06/2007 : AN294420
03/06/2005 : AN294420
10/06/2004 : AN294420
08/06/2004 : AN294420
11/06/2003 : AN294420
03/06/2000 : AN294420
01/01/1995 : AN294420
21/01/1993 : AN294420
21/01/1993 : AN294420

Coordonnées
IMMO VORSSELMANS

Adresse
BREDABAAN 978 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande