IMMOBIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOBIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.371.074

Publication

26/05/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MEI 214

afdelreffterpen

--------------------- ------ L 1- v ---------- ------- '1- -------  . a ---------- ------

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Karel Rogierstraat 33

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Wijzigingen aan de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël Michael, te Antwerpen (Deurne), op 30 april 2014, neergelegd ter registratie.

Dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van buitengewone algemenej" vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMOBIE" waarvan de zetel gevestigd is te B-2000 Antwerpen, Karell Rogierstraat 33, met ondernemingsnummer BTW BE 0819,371.074 RPR Antwerpen.

En dat de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING IN GELD - VASTSTELLING

De vergadering besluit, om te voldoen aan de voorwaarden en bepalingen van artikel 269, §2 het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), om het. !van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) te brengen, door inbreng in speciën, middels de creatie van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten; ;! genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen pro rata temporis te rekenen vanaf heden delen in de resultaten van!i het lopende boekjaar.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk a pari in geld worden ingeschreven door alle huidige

;"

vennoten, de nieuwe aandelen zullen allen volledig (100%) in geld volstort worden.

Op deze kapitaalverhoging zal door alle huidige vennoten worden ingeschreven, door een storting in geld, in verhouding tot hun huidig aandeel in het kapitaal.

INSCHRIJVING VOLSTORTING - TOEWIJZING NIEUWE AANDELEN

Na voorlezing te hebben aanhoord van al wat voorafgaat, verklaren en bevestigen alle vennoten voornoemd, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd:

voor zover als nodig individueel en onherroepelijk te verzaken, in het kader van deze! kapitaalverhoging, aan de uitoefening van het voorkeurrecht dat hen is toegekend door de wet en de statuten;

- perfect op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap;

- volledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0819.371.074

Benaming (voluit) : Immobie Ï!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aai het Belgisch Staatsbiad

mod 11.1

- op alle duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen in geld in te schrijven tegen de globale prijs van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00); dit alles in verhouding tot hun huidigi participaties in het kapitaal, te weten:

" De heer DE BlE Koenraad, vennoot sub 1, schrijft in op negenhonderd aandelen in volle eigendom, met eigen middelen;

" Mevrouw D'HULST Patricia, vennoot sub 2, schrijft in op negenhonderd aandelen in volle eigendom, met eigen middelen.

De vennoten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig (100%) volgestort is door middel van voormelde globale storting in geld van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), verricht voorafgaand aan deze vergadering, op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap conform de wettelijke bepalingen, bij de Bank ING, onder nummer 8E71 36313412 4869.

Een attest van deze globale storting wordt aan de notaris afgeleverd, met verzoek dit te bewaren in zijn dossier.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) is gebracht, verdeeld over tweeduizend (2.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering verklaart dat de gelden, die bij voornoemde bank werden gedeponeerd, beschikbaar zijn.

ik, notaris, geef aldus terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

1. Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering de statuten te wijzigen

als volgt:

De eerste alinea van artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

tweehonderdduizend euro (C 200.000,00).

Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van

het kapitaal vertegenwoordigen."

2. Als gevolg van het door de zaakvoerder, op 24 april 2013, genomen besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar haar huidig adres, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2013, onder nummer 13083843, besluit de vergadering de eerste alinea van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, Karel Rogierstraat 33."

3, De vergadering besluit bovendien de statuten als volgt te wijzigen, ten einde deze aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen:

De algemene vergadering beslist tot schrapping van de tweede alinea van artikel 20 en van de derde alinea van artikel 21 van de statuten bepalingen aangaande het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de verdaging van de algemene vergadering. Dientengevolge beslist de algemene vergadering om tekst van artikel 30 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stelten.

Het bestuursorgaan heeft ditzelfde recht, tijdens de zitting van eender welke algemene vergadering, om de beslissing met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen, tenzij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van d'e perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen.

De zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van aandelen of volmachten, blijven geldig voor de tweede algemene vergadering. Volmachthouders van vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen, warden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten."

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake besluitvorming van de algemene vergadering.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van de eerste alinea van artikel 33 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Behalve in de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gevallen, worden de beslissingen ongeacht het pontal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van stemmen."

De algemene vergadering beslist tot herformulering van artikel 36 van de statuten inzake dividenden.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 36 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet gernd zijn, verfaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van vennootschappen er anders over beschikt.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een tussentijds dividend uitkeren.

Dit tussentijds dividend betreft een uitkering van gereserveerde winsten, vastgesteld door een eerder gehouden algemene vergadering en heeft betrekking op een reeds afgesloten boekjaar. Dit tussentijds dividend wordt betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door het bestuursorgaan.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn."

algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de benoeming van vereffenaars te herformuleren in die zin dat de vereffenaars pas in functie treden na bevestiging/ homologatie van hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel. Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 41 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is het bestuursorgaan van rechtswege de vereffenaar. De' algemene vergadering kan ten allen tijde bil gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd / gehomologeerd."

De algemene vergadering beslist tot invoer van statutaire bepalingen inzake de bijzondere procedure houdende ontbinding en vereffening van de vennootschap. Dientengevolge beslist de algemene vergaderint tot invoer van een nieuw artikel, onmiddellijk na artikel 43 met de hierna volgende tekst:

"Artikel 43bis  bijzondere procedure

De vereffening kan in één akte worden afgesloten indien de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn."

De algemene vergadering beslist tot invoering van statutaire bepalingen aangaande geschillenbeslechting.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

)

Voorbehouden

ami het

Belgisch Staatsblad

rrugl 11.1

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 44 van de statuten te schrappen en te - vervangen door de hierna volgende tekst:

"Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de uitvoering, van onderhavige statuten zouden voordoen, hetzij tussen de vennoten, hetzij tussen de vennoten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplichtend geregeld warden door de hoven en rechtbanken van het arrondissement waarin de vennootschapszetel gevestigd is."

DERDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan iedere zaakvoerder afzonderlijk voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk voor het aanvullen en aanpassen van het register van aandelen op naam, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michaël Michael

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, lijst publicatiedata, gecoördineerde gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

. .

Voor-

behouden aa n het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naan-i en handtekening

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.07.2014, NGL 25.08.2014 14451-0474-017
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0452-018
04/06/2013
ÿþ Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111i~iiwiwiniiWii~w~ii~mi

*1308386

bE

g St

ltiergaled lsa.`i hehibaak +º%ae Keaphande1 .ta Anbierpon, ep

Griffie 2 4 MEI 2013

Ondernemingsnr : 0819.371.074

Benaming

(voluit) : IMMOBIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat92 ( etjtc: i 5rersl

(volledig adres) 1d

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerder gehouden op 24 april 2013 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf 24 april 2013 van 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 92 naar 2000 Antwerpen, Karel Rogierstraat 33.

Koenraad De Bie,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzq van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Be1giseh Staatsblad--04106/201-3 --Annexes-clu-Monite-ar bettge

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0271-017
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11345-0493-014
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0338-014

Coordonnées
IMMOBIE

Adresse
KAREL ROGIERSTRAAT 33 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande