IMMOBILIEN-PROMOTIE EN COORDINATIE (VERKORT) IMMO-PROMOCO

Divers


Dénomination : IMMOBILIEN-PROMOTIE EN COORDINATIE (VERKORT) IMMO-PROMOCO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 439.056.048

Publication

17/06/2014 : AN274522
18/07/2013 : AN274522
06/08/2012 : AN274522
30/09/2011 : AN274522
05/09/2011 : AN274522
20/08/2010 : AN274522
03/08/2009 : AN274522
04/07/2008 : AN274522
21/12/2007 : AN274522
25/05/2007 : AN274522
15/09/2005 : AN274522
23/07/2015
ÿþiV

R 11111,111U1P10

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;echtljdnk van koopander

Antwerpen

Q9 Mil 2015

afdeling Antwerpen

Ondernemingsar Benaming

(voluit)

(verkort) :

0439.056.048

IMMOBILIËN-PROMOTIE EN COORDINATIE

IMMO-PROMOCO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 164

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: naamswijziging en ontslag

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 6 juli 2015, bij verslagschrift van zelfde datum van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem, dat de' hiernavolgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist om met ingang vanaf heden, de statutaire naam van de vennootschap te wijzigen van "1MMOBILIËN-PROMOTIE EN COORDINATIE, in afkorting "IMMO-PROMOCO", naar " Tim Van Laere Gallery" in afkorting "TVLG",

De vergadering beslist derhalve artikel 1 van de statuten aan te passen en integraal te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.

De naam van de naamloze vennootschap luidt : " Tim Van Laere Gallery" in afkorting "TVLG". Beide namen mogen afzonderlijk worden gebruikt.

De vennootschap mag tevens één of meerdere andere handelsbenamingen gebruiken, De beslissing van, de algemene vergadering om een andere handelsbenaming te gebruiken zal bij uittreksel worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, teneinde te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch: Staatsblad."

Tweede beslissing :

De vergadering beslist om met ingang vanaf heden artikel 2 de statuten te wijzigen door toevoeging van volgende zin : "De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in hetf buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

De vergadering beslist derhalve artikel 2 van de statuten aan te passen en integraal te vervangen door volgende tekst

"Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 164.

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door` beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten." Derde beslissing :

De vergadering beslist om de statuten in overeenstem-ming te brengen met de reeds in het verleden: afgeschafte aandelen aan toonder en beslist derhalve tot wijziging van de artikelen 7 en 23 van de statuten; zoals hierna vermeld.

- afschaffing van de integrale tekst van artikel 7 van de statuten en vervanging door de volgende tekst: "Artikel 7.

Alle aandelen zijn thans op naam.

De aandelen kunnen op naam of gedematerialiseerd zijn, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. zijn ingeschreven in het register van aandelen op naam, Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het; Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun; volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register; wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de blote eigenaar en de vruchtgebruiker afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Iedere aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebreke aan vermelding van de een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. Iedere aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

afschaffing van de integrale tekst van artikel 23 van de statuten en vervanging door volgende tekst: "Artikel 23.

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden moeten

-de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij aangetekende brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

-de houders van gedematerialiseerde aandelen of hun vertegenwoordigers, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, op de zetel van de vennootschap een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginsteiling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergadering.

Vierde beslissing

Eervol ontslag

De vergadering aanvaardt vooreerst het eervol ontslag met ingang vanaf heden, en geeft tevens volledige kwijting van de bestuurder in hoofde van de heer VAN LAERE Rudolf Jeanne Leopold, wonende te 2930 Brasschaat, Moretuslei 23, alhier aanwezig, voor alle handelingen die hij heeft verricht in uitoefening van zijn functie tot op heden.

Herbenoeming bestuurders

De vergadering beslist vervolgens om de twee overige bestuurders hun mandaat te vernieuwen, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2021, met name :

1, De heer VAN LAERE Tim Leon Albert Rachel, geboren te Mortsel op 13 juli 1969, wonende te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 16412, herbenoemd tot bestuurder en welke zijn mandaat bezoldigd is, alhier aanwezig en aan-vaardende;

2. Mevrouw GALLE Monique Gerarda Emilie, geboren te Tielt op 27 maart 1945, wonende te 2930 Brasschaat, Moretuslei 23, benoemd tot bestuurder en welke haar mandaat onbezoldigd is, alhier aanwezig een aanvaardende.

Herbenoeming gedelegeerd bestuurder

Vervolgens heeft de raad van bestuur hier aanwezig beslist om de gedelegeerd bestuurder zijn mandaat tevens te vernieuwen, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2021, met name ; De heer VAN LAERE 11m Leon Albert Rachel, geboren te Mortsel op 13 juli 1969, wonende te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 164/2, benoemd tot gedelegeerd bestuurder welke zijn mandaat bezoldigd is, hier aanwezig en aanvaardende.

Vijfde beslissing:

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent alle machten aan de gedelegeerd bestuurder, met recht van indeplaatsstelling, om de coordinatie van deze statuten goed te keuren,

VOLMACHT

De vergadering en de bestuurders verlenen bij deze bijzondere volmacht aan de NV Beleac te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Oostkaai 23 bus 214 of aan één van haar lasthebbers, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerlegging en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de bestuurder(s) en de van de algemene vergadering, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of een ondernemingsloket, en alle

formalüèitèn}të-vërki l n bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name ondermeer de Belasting over de-Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en alle andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2004 : AN274522
15/06/2004 : AN274522
10/10/2003 : AN274522
10/09/2003 : AN274522
14/10/2002 : AN274522
08/02/1997 : AN274522
01/01/1993 : AN274522
01/01/1992 : AN274522
06/07/1990 : AN274522
22/12/1989 : AN274522

Coordonnées
IMMOBILIEN-PROMOTIE EN COORDINATIE (VERKORT)…

Adresse
Zetel : 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 164

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande