IMMOBILIERE BELAIR

Divers


Dénomination : IMMOBILIERE BELAIR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 405.162.763

Publication

19/08/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

&ergeler~' te ry.Ifie van fie Rechtbank van Koophrº%ri:e, dG Anhïaarpen, cp

Griffie 7 AI3G. e13

i i

*13129096*

Ondernemingsnr : 0405.162.763

Benaming (voluit) : IMMOBILIERE BELAIR

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwer (en) akte : FUSIE DOOR VERENIGING-VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND - OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te' Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank', Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 juli 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van de naamloze vennootschap "BERMASO", rechtspersonenregister Antwerpen 0466.251.878, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Overnemende Vennootschap") met de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "IMMOBILIERE BELAIR", rechtspersonenregister Antwerpen 0405.162.763, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de ' verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Ovememende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 11 juni 2013 en neergelegd op 12 juni 2013, als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak worden haar effecten gesorteerd per 1 januari 2013 om 00.00 uur. Bijgevolg zullen aile handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 ' januari 2013 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en ' risico van de Ovememende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 1 januari 2013 (00h00) overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de drie (3) bestuurders in functie In de Overgenomen Vennootschap bij de totstandkoming van de Fusie, te weten:

- de heer PAINBLANC Xavier François Lucien Robert, geboren te Wilrijk op 6 november 1962, wonende te 2900 Schoten, Vijverlei 5;

- de naamloze vennootschap "BIBI FASHION", rechtspersonenregister Antwerpen 0444.703.428, met'; zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer PAINBLANC Xavier, voornoemd;

- de heer VAN DER HENST Jan Simon Rachel, geboren te Deurne op 2 juni 1964, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 35 bus 6.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van de heer PAINBLANC Xavier, voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder in.

4. Er werd aan de heer MATTHEESSENS Pieter, medewerker van "FIDUCIAIRE TEN HOVE Il", burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rechtspersonenregister Antwerpen 0459.925.894, met zetel te 2150 Borsbeek, Herentalsebaan 271, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het_ bestuursorgaan of de algemene vergadering vande vennootschap, alsook een bijzondere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende irotans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en hafid.ek ming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

rf~ V oor-behoudon mod 11,1

" nar1 het Belgisch Staatsblad volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de

"B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hebll van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertcoenuroordigen

Verse, N tam en handret Fn nU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2013
ÿþ~

h

_s

Ondernemingsnr : 0405.162.763

Benaming (voluit) : IMMOBILIERE BELAIR

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 11 juni 2013 overeenkomstig artikel; ':719 W.Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze: vennootschap "BERMASO", RPR Antwerpen 0466.251.878, met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat; 18 (de "Overnemende bennootschap"), van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm: van een naamloze vennootschap "IMMOBILIERE BELAIR", RPR Antwerpen 0405.162.763, met zetel te 2018i Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Over te nemen vennootschap").

Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel:

De bestuursorganen van de voornoemde vennootschappen zijn overeengekomen wat hierna volgt

1. De Overnemende vennootschap is meerderheidsaandeelhoudster en bezit reeds quasi alle aandelen

ii van de Over te nemen vennootschap. De Overnemende vennootschap heeft thans het voornemen om ook alle overige aandelen van de Over te nemen vennootschap te verwerven en heeft hierover reeds, een akkoord met de andere vennoten van de Over te nemen vennootschap zodat zij eigenares zal zijn van alle bestaande 310 aandelen van de Over te nemen vennootschap voorafgaandelijk aan het; besluit tot fusie. De effectieve overdracht vormt een voorwaarde voor het tot stand komen van de meti een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting voorwerp van het bijgaande voorstel en zal; plaatsvinden onmiddellijk voorafgaand aan het besluit tot fusie.

!12. De bestuursorganen van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hiernai

i; tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") hebben samen het initiatief genomen ertoeil ;

strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1 ° van: het Wetboek van Vennootschappen door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te;

;i nemen vennootschap zal overgaan op de Overnemende vennootschap en dit met toepassing van dei bepalingen en volgens de procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het!

Wetboek van Vennootschappen.

,

,

ii Met het oog daarop verbinden de bestuursorganen van beide Fuserende Vennootschappen zich;

; wederzijds ertoe om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de

ii hierna gemelde voorwaarden.

ü Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de` respectievelijke algemene vergaderingen van de Fuserende Vennootschappen en waarvan hierna de: tekst volgt:

2.1, Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y

~

O . .k ~ -..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

III IIIIIIIIIIIIIII

" 13094995*

r

!ti e491;PelugU r?1" í~1"Il ; I ~~ It~,'' G~$ ieCh1sbQPf; <<0opilondel te Antwerpen, op

,1 2 JUNI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti mod 11.1

2.1.1. De naamloze vennootschap "BERMASO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met als ondememingsnummer 0466.251.878, genoemd "de Ovememende vennootschap", hebbende als doel:

De vennootschap heeft ais hoofddoel:

- de onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding,

het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling en promotie, de huur en de verhuur, het doen

bouwen en verbouwen van onroerende goederen, inclusief de onroerende leasing.

De vennootschap heeft als bijkomend doel:

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van

aile aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica;

- het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel

van de uitoefening van een bestuursmandaat;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

- het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen

allerhande;

- het optreden als bemiddelaar en commissionair in de handel en bij het vervoer;

- de kleinhandel textiel, kleding, schoeisel en allerhande aan kleding verwante zaken en

kledingaccessoires, zoals hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, schoeisel, lederwaren

en reisartikelen van leer of van teervervangers;

- de uitbating van een drankgelegenheid, verbruikssalon, restaurant en horecabedrijf, alsook het voeren van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden zoals: traiteur, de aan- en verkoop en het bereiden van koude en warme maaltijden en snacks, de aan- en verkoop van dranken, bieren, wijnen, likeuren en rookartikelen, dit alles in de meest uitgebreide zin; - het in huur geven en nemen van lokalen teneinde daar horeca-activiteiten uit te oefenen, dit alles in de ruimste zin;

- het inrichten en organiseren van feestelijkheden, recepties, bedrijfsfeesten, in de ruimste zin;

- de kleinhandel van alle horecabenodigdheden en meubilair, inrichting en installaties voor horecazaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

2,1,2. De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "IMMOBILIERE BELAIR", gevestigd te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met als ondernemingsnummer 0405.162.763, genoemd de "Over

te nemen vennootschap", hebbende als doel:

De vennootschap heeft tot doel: de aankoop, verkoop, huur, bestuur en beheer van haar onroerend bezit alsmede alle verrichtingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

De vennootschap verklaart uitdrukkelijk zich te zullen onthouden van de uitoefening van enig beroep, handel of nijverheid, aangezien haar activiteit zich moet beperken tot het plaatsen en besturen van haar maatschappelijke patrimonium. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten.

2.2. Boekhouding

Te rekenen vanaf 1 januari 2013 zullen alle verrichtingen gesteld door de Over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende vennootschap.

2.3. Bijzondere rechten

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch andere effecten dan aandelen.

2.4, Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen.

-2,5,-Statutenvraiziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bill-et Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

d



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De doelomschrijving van de Overnemende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten van de Over te nemen vennootschap te omvatten zodat een uitbreiding van het doel niet noodzakelijk wordt geacht.

Louter ten informatieven titel wordt gemeld dat, voorafgaandelijk aan de fusieverrichting eri geheel los daarvan, de statuten van de Ovememende Vennootschap zullen worden gewijzigd in het kader van een obligatielening door haar uitgegeven op 30 juli 2012 en in overeenstemming met de verbintenissen die zij daarin is aangegaan. Deze statutenwijziging zal naar verwachting gebeuren op het einde van de maand juni en dus na de neerlegging van het fusievoorstel maar vôôr de goedkeuring ervan. Deze statutenwijziging betreft louter de rechten van de obligatiehouders van de Overnemende Vennootschap en heeft geen implicaties op ze fusieverrichting.

2.6. Onroerende Goederen

Naar verklaring van het bestuursorgaan van de Over te nemen vennootschap is laatstgenoemde vennootschap titularis van onroerende goederen of onroerende rechten die in het kader van en als gevolg van deze fusieoperatie zullen overgaan naar het vermogen van de Overnemende vennootschap.

Met name is de Over te nemen vennootschap eigenares van de volgende eigendommen:

a) Stad Blankenberge

In het autobergplaatsencomplex te 8370 Blankenberge, Paul Devauxstraat +10:

- de autobergplaats nummer 3;

- de onverdeelde mede-eigendom van 1/41ste in alle gemene zaken en van de oppervlakte en de grond

van de gemene binnenkoers

- een recht van uitweg naar de Paul Devauxstraat over het perceel gekadastreerd volgens titel sectie A

deel van nummer 811 V 17,

b) Stad Blankenbercie

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Cipriano" te 8370 Blankenberge, Karel Deswertlaan 49/57; de winkel met kenmerk 'W2" gelegen op het gelijkvloers in de blok "Cipriano III", Karel Deswertlaan 51.

Naar aanleiding van de fusie zullen alle vereiste formaliteiten inzake de overdracht van onroerend goed dienen te worden nageleefd_ Betreffende de hierboven beschreven goederen werden op 24 april 2013 door OVAM bodemattesten afgeleverd. De inhoud van de door OVAM afgeleverde attesten luidt letterlijk als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

9 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek

aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

2.7. Kosten

Bij goedkeuring van deze fusieverrichting zullen aile daaraan verbonden kosten worden gedragen door de Overnemende vennootschap.

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt goedgekeurd, zullen de daaraan verbonden kosten gedragen worden door de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap, ieder voor de helft.

2.8. Pro Pisco verklaringen

Naar verklaring van de bestuursorganen van de beide Fuserende Vennootschappen beantwoordt deze fusieverrichting hun inziens aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W; Wetboek en derhalve gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime bedoeld in voormelde wetsbepalingen en ingevolge artikel 78 van het KB van 30

mod .1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L

mod 11.1

januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschapen met toepassing van de' boekhoudkundige continuïteit.

VOOR IMMOBILIERE BELAIR Burg. vennootschap o.v.v. NV (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

BIBI FASHION NV, PAINBLANC Xavier, VAN DER HENST Jan,

Bestuurder, Bestuurder Bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

PAINBLANC Xavier

(samen hiermee neergelegd: het Fusievoorstel de dato 11 juni 2013)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a L

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0108-013
16/07/2012
ÿþ Mud MF 11.1

w f1.(f r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I1I IIziIaIIc1v11z * DI

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie I5 juLl 2.

Ondernemingsnr : 0405.162.763

Benaming (voluit): Immobilière Belair

(verkort) : fâung3 o , W/

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :(Her)benoeming gedelegeerd bestuurder

Tekst:

Uit het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur, gehouden op 28 oktober 2011, blijkt dat met éénparigheid van stemmen wordt beslist om vanaf 28 oktober 2011 de heer Xavier Painblanc, Vijverlei 5, 2900 Schoten te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar, te eindigen op de algemene jaarvergadering te houden in 2017.

Painblanc Xavier,

Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Muniteux beige

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 26.06.2012 12215-0447-014
25/05/2012
ÿþ Mod PDF

[les, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I1ilIIII DI MIIIIN 1 N

*12095020*

Neérgeke ter griffie van de Rechtbank van Koophandelriierpen, op

MEI 2i1.,

l

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte

Tekst 0405.162.763

Immobilière Belair

b" ~~ Q ria. eaa~

Naamloze vennootschap

Napoleonkaal 7 bus 12, 2000 Antwerpen, België :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Uit het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur, gehouden op 5 april 2012, blijkt dat met éénparigheid van stemmen wordt beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18.

Painblanc Xavier,

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. vantuîk B vermelden : Recto ;naam enhoedanighéitf van de instrumenterende notaris, fietzif van de perso(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011
ÿþ Mod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11\itIdGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

.BRUGGE (~a~detir~ Brugge

,Dp: , ~

g e inECe

Griffiee griffier,

111111j1111q§!Mil

be a Bt Ste

Ondernemingsnr : 0405.162.763

Benaming

(voluit) : Immobilière Belair

Rechtsvorm : Burg. Venn. ow naamloze vennootschap

Zetel : Vramboutstraat 13 1 8370 Blankenberge

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Wijziging maatschappelijke i]

Tekst zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28/10/2011

De vergadering neemt kennis van het vrijwillig aangeboden ontslag, met onmiddellijk ingang na afsluiting van deze algemene vergadering, van volgende bestuurders:

- De heer Vincent PAUWELS, wonende te 8370 Blankenberge, Jordaenslaan 19; - Mevrouw Myriam PAUWELS, wonende te 8300 Brugge, Prinsenhof 4;

- Mevrouw Michèle PAUWELS, wonende te 8370 Koninginnelaan 73;

- Mevrouw Sabrina DANIELLETO, wonende te 8300 Brugge, Vrijdagmarkt 16; De vergadering verklaart gemeld ontslag te aanvaarden en verklaart te zullen beslissen bij de eerstvolgende jaarvergadering over de decharge voor het door deze bestuurders uitgeoefende mandaat.

De vergadering benoemt tot bestuurders voor een periode van 6 jaar, met ingang 28

oktober 2011 om te eindigen op de algemene jaarvergadering van 2017:

- De naamloze vennootschap BIBI FASHION, met zetel te Antwerpen, Napoleonkaai

7 bus 12 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Xavier Painblanc, wonende te

2900 Schoten, Vijverlei 5;

- De heer Xavier Painblanc, wonende te 2900 Schoten, Vijverlei 5;

- De heer Jan Van Der Henst, wonende te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 28;

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vergadering verklaart de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

wijzingen met onmiddellijk ingang naar het adres:

- 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 7 bus 12.

BIBI FASHION NV, vast vert. door Xavier Painblanc

bestuurder

Xavier Painblanc

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/11/2011
ÿþY1~

Mod 2.1

1 LMg In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111]6205"

behouden 111111

aan het

Belgisch

Staatsblad

>\;eRGE~K GB ter VAN KOOPHANDEL h ~

RECHTBANK

BRUGGE (r-\:detag~lle ~0l~

-

fÎë ~1er'r



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0405 162 763

Benaming :

(voluit): IMMOBILIERE BELAIR

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap Zetel : 8370 Blankenberge, Vramboutstraat 13, bus 1

ONDERWERP AKTE: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

OMZETTING GEDEMATERIALISEERDE AANDELEN IN AANDELEN OP NAAM - COORDINATIE VAN STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Philippe VANLATUM, te Oedelem op achtentwintig oktober tweeduizend en elf, geregistreerd te Brugge 4, op 7 november 2011, drie bladen, één verzending, boek 222, blad 63, vak 15, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Euro) de eerstaanwezend inspecteur, (getekend) LAGA E.G., dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap IMMOBILIERE BELAIR, met maatschappelijke zetel te 8370 Blankenberge, Vramboutstraat 13, bus 1, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Gustaaf Notebaert, destijds te Blankenberge op éénendertig december negentienhonderd drieënvijftig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van zestien januari daarna, onder nummer 985, waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal opgesteld door notaris Philippe Vanlatum te Oedelem op zeventien juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vijftien juli tweeduizend en elf, onder nummer 11108654.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, onder ondernemingsnummer 0405 162 763 en heeft als BTW nummer: 405 1 62 763,

Volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

ll In voormelde buitengewone algemene vergadering, gehouden voor ondergetekende Notaris op zeventien juni tweeduizend en elf werd er beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in gedematerialiseerde aandelen door een boeking op rekening op naam van hun eigenaar bij een daartoe erkende bankinstelling.

Gezien dit nooit is gebeurd, beslist de vergadering thans de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de voornoemde aandelen om te zetten in aandelen op naam.

De vergadering beslist om de aandelen aan toonder, die ooit gedrukt werden, te vernietigen en geeft opdracht aan de Raad van Bestuur om deze terstond te vernietigen.

De Raad van Bestuur wordt tevens gelast om een register van aandelen te openen waarvan de inhoud hierna bepaald is in artikel 9.

Deze beslissing geeft aanleiding tot wijziging van artikel 9 van de statuten, hierna vermeld.

2/ De vergadering beslist artikel 9 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en het nieuwe artikel 9 zal luiden als volgt:





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voorbehouden aan het efgiscfr Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

1

Luik B - vervolg

ARTIKEL 9  AARD VAN DE AANDELEN De aandelen zijn op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend :

1° Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

2° De gedane stortingen.

3° De overdrachten en de overgangen van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

I De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van de aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

3/ De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissing uit te voeren en geven volmacht aan de instrumenterende Notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde statuten, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Tegelijk neergelegd : afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering, gecoördineerde statuten.

NOTARIS PHILIPPEVUM TE BEERNEM OE

~---------------------__-- ANLAT ---------------------_ __.-_ ~__..._ DELEMD_..._--

--------------- ---------------------------------------------------~

15/07/2011
ÿþ Mod 2.1

Lil E 3J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIV. \J~%3,~y

Vooi behow aan h Belgis Staatst

I I11I1 11111 III!! 11111 11111 11111 IllIIIffll 11111111

'11108656"

~ 7

_ rr

I tar G?2tF 1S ~@4

REC!'4Tâ N4( VAN f.0''p, .A

aNycjEt

(Afdeling Brun e)

Bs~UCtiGi~ ~ lU~~ ~~

, ~ -l~j ~ ! "

Gffitidititii®r;

Ondernemingsnr : 0405 162 763

Benaming :

(voluit): IMMOBILIERE BELAIR

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap Zetel : 8370 Blankenberge, Vramboutstraat 13, bus 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ONDERWERP AKTE: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -

OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN GEDEMATERIALISEERDE AANDELEN - AANPASSING NIEUWE WETGEVING - NIEUWE STATUTEN  ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Philippe VANLATUM, te Oedelem op zeventien juni tweeduizend en elf, geregistreerd te Brugge 4, op 21 juni 2011, negen bladen, één verzending, boek 220, blad 92, vak 9, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Euro) de eerstaanwezend inspecteur, (getekend) LAGA E.G., dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap IMMOBILIERE BELAIR, met maatschappelijke zetel te 8370 Blankenberge, Vramboutstraat 13, bus 1, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Gustaaf Notebaert, destijds te Blankenberge op éénendertig december I negentienhonderd drieënvijftig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van zestien januari daarna, onder nummer 985, waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor Notaris Pierre Thomas, destijds te Brugge op vijftien december negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig december daarna, onder nummer 991230-147.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, onder ondernemingsnummer 0405 162 763 en heeft als BTW nummer: 405 162 763,

Volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

1/ De vergadering beslist de bestaande aandelen aan toonder om te zetten in gedematerialiseerde aandelen door een boeking op rekening op naam van hun eigenaar bij een daartoe erkende bankinstelling.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in gedematerialiseerde aandelen. Deze beslissing geeft aanleiding tot wijziging van artikel 9 van de statuten.

De bepalingen in de statuten inzake gedematerialiseerde effecten zullen in werking treden op het ogenblik dat de uitvoeringsbesluiten dienaangaande van kracht worden.

2/ De vergadering besluit artikel 25 van de statuten te vervangen door een nieuwe tekst, aangepast aan de nieuwe wetgeving betreffende de ontbinding en de vereffeningsprocedure.

Deze beslissing geeft aanleiding tot vervanging van artikel 25 van de statuten.

3/ De vergadering beslist de bestaande statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, alsook aan de nieuwe vennootschappenwetten, onder andere de bepalingen in verband met de vaste vertegenwoordiger, de schriftelijke besluitvorming, de vereffening, enzovoort, en waarvan de aangepaste tekst luidt zoals in de gecoördineerde statuten,

Lof De vergaderin£aanvaardt het vrijwillig ontslag van de bestuurders in functie,_ namelijk :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg



r 1) de Heer Vincent PAUWELS, wonend te 8370 Blankenberge, Jordaenslaan 19,

2) Mevrouw Myriam PAUWELS, wonend te Brugge, Prinsenhof 4,

3) Mevrouw Michèle PAUWELS, wonend te 8370 Blankenberge, Koninginnelaan 73,

4) Mevrouw Sabrina DANIELLETO, wonend te Brugge, Vrijdagmarkt 16,

en vertegenwoordigd door Mevrouw Myriam Pauwels, ingevolge de onderhandse volmacht, voormeld. I

I5/De algemene vergadering beslist te benoemen tot bestuurders voor de duur van zes jaar, tot

algemene vergadering van tweeduizend en zeventien:

j l) de Heer Vincent PAUWELS, voornoemd,

2) Mevrouw Myriam PAUWELS, voornoemd,

13) de Heer Michèle PAUWELS, voornoemd,

14) Mevrouw Sabrina DANIELLETO, voornoemd

allen aanwezig of vertegenwoordigd en aanvaardend,

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk daarna is de raad van bestuur bijeengekomen en heeft met eenparigheid van stemmen

beslist te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder ;

Mevrouw Myriam PAUWELS, voornoemd.

16/ De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande j

I beslissing uit te voeren en geven volmacht aan de instrumenterende Notaris om over te gaan tot het

opmaken, ondertekenen en neerleggen op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel van

I de nieuwe tekst der statuten.

j STEMMING

IAl de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

I Tegelijk neergelegd : afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering, gecoördineerde

statuten.

NOTARIS PHILIPPE VANLATUM TE BEERNEM (OEDELEML i

Voor-

behouden

aan het

Féigrsch

Staatsblad

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 20.06.2011 11192-0159-010
10/06/2010 : BGT000003
14/07/2009 : BGT000003
30/06/2008 : BGT000003
05/06/2007 : BGT000003
03/06/2005 : BGT000003
01/04/2005 : BGT000003
24/05/2004 : BGT000003
13/05/2004 : BGT000003
16/06/2003 : BGT000003
01/06/2000 : BGT000003
30/12/1999 : BGT000003
05/06/1999 : BGT000003
20/06/1997 : BGT3
01/01/1997 : BGT3
01/01/1995 : BGT3
01/01/1993 : BGT3
01/01/1992 : BGT3
01/01/1989 : BGT3
07/06/1988 : BGT3
01/01/1988 : BGT3
01/01/1986 : BGT3

Coordonnées
IMMOBILIERE BELAIR

Adresse
KORTE GASTHUISSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande