IMMOKIDO

NV


Dénomination : IMMOKIDO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 435.119.927

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.04.2014, NGL 23.04.2014 14097-0152-015
08/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

."

Nef!menrj 1<rrT nent van Ut

RëChtbank van Li). SEP ~01~~rarpei op

Griffa$ Grlltiar

~

Ondernemingsnr : 0435.119,927

Benaming (voluit) : IMMOKIDO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 905

2900 Schoten

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN

NATURA

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op zeventien september: tweeduizend dertien, neergelegd váár registratie, dat: , Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMOKIDO", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905, ondernemingsnummer 0435.119.927 RPR;: Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Verhoging van het kapitaal met driehonderd dertienduizend vijfhonderd negenenzestig euro achtenveertig'? cent, om het kapitaal te brengen van vierhonderd en elfduizend euro naar zevenhonderd vierentwintigduizend; vijfhonderd negenenzestig euro achtenveertig cent euro met uitgifte van tweeduizend tweehonderd veertig:; nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in natura van nagemeid eigendom.

De inbrengers:

1. De heer DONCKERS Pierre Ludo Anna, geboren te Wuustwezel op 6 augustus 1949, en zijn echtgenote, mevrouw SAS Helena Maria Emilienne, geboren te Turnhout op 2 december 1950, wonende te;, 2930 Brasschaat, Hemelakkers 14.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens;, huwelijkscontract verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te Ekeren op 24 augustus 1971, waaraan een wijziging werd aangebracht, met behoud van het stelsel, bij akte verleden voor notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 2 maart 2001.

2. De heer DONCKERS Jozef Franciscus Joannes, geboren te Hoogstraten op 23 juli 1953, en zijn; echtgenote, mevrouw ROOVERS Francine Maria Augusta, geboren te Hoogstraten op 21 februari 1955,: wonende te 2930 Brasschaat, Essensteenweg 105.

I Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris;, Rommens André te Meer op 25 juli 1976, ongewijzigd.

verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van "Immokido" en inbreng te doen van:

BESCHRIJVING IN TE BRENGEN ONROEREND GOED:

ONDER GEEL derde afdeling

Een toonzaal op en met grond en aanhorigheden, gelegen te 2440 Geel, Antwerpseweg 791C, kadastraal;: bekend volgens titel en thans volgens kadastrale legger van 23 april 2013, sectie L, nummer 1401N, met eend oppervlakte van negenentwintig are zesenvijftig centiare (29a 56ca).

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort de inbrengers toe, de constructies om ze zelf te hebben laten oprichten, en de grond;: om te hebben aangekocht van de naamloze vennootschap "VAN ROMPAEY" bij akte verleden voor notaris;; Hans De Decker te Brasschaat met tussenkomst van notaris Jan Jansen te Heist-op-den-Berg op 9 maart 1999, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op 22 maart 1999, boek 4979, nummer 12. Voor de waardering van de in te brengen onroerende goederen wordt verwezen naar het revisoraal verslag vanl. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Blaton Bruno Bedrijfsrevisor, bedrijfsrevisor.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap IMMOKIDO N.V., bestaat uit de inbreng van? -------- een-onroerend.geer(-doom[e" achtgenof Plem.Doneet -Helena.Sas,ent-Jozef.Danekers..-FrancineRoovers,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

 de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale, vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt, .

 de kapitaalverhoging door inbreng in natura gebeurt tegen de creatie van

nieuwe aandelen, gebaseerd op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen, verhoogd met de

uitgiftepremie;

 de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 1.370.000,00 EURO, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 2.240 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 313.569,48 EURO, verhoogd met de uitgiftepremie ad 1.056.430,52 EURO, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van hef Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

(getekend)

Antwerpen, 29 augustus 2013.

Blaton Bruno Bednjfsrevisor burg. bvba,

Vertegenwoordigd door

Bruno Blaton

Bedrijfsrevisor,"

Ais vergoeding van deze inbreng zullen tweeduizend tweehonderd veertig nieuwe aandelen, waarvan duizend honderd twintig A-aandelen en duizend honderd twintig B-aandelen, zonder melding van nominale waarde, worden uitgegeven, met dezelfde rechten en plichten ais de vorige reeds bestaande aandelen, in de winsten deelnemende vanaf heden, zodat het kapitaal wordt verhoogd met driehonderd dertienduizend vijfhonderd negenenzestig euro achtenveertig cent in combinatie met de boeking van een uitgiftepremie ten belope van één miljoen zesenvijftigduizend vierhonderd dertig euro tweeënvijftig cent.

Voormelde tweeduizend tweehonderd veertig nieuwe aandelen zullen worden toegekend;

duizend honderd twintig A-aandelen worden toegekend aan de echtgenoten Donckers -- Sas, ieder voor de helft;

- duizend honderd twintig B-aandelen worden toegekend aan de echtgenoten Donckers  Roovers, ieder voor de helft;

Ondergetekende notaris stelt vast dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderd vierentwintigduizend vijfhonderd negenenzestig euro achtenveertig cent wordt gebracht.

De algemene vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van één miljoen zesenvijftigduizend vierhonderd dertig euro tweeënvijftig cent te boeken op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen worden verminderd of opgeheven op de wijze vereist door het Welboek van Vennootschappen.

2/ De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met één miljoen zesenvijftigduizend vierhonderd dertig euro tweeënvijftig cent om het te brengen van zevenhonderd vierentwintigduizend vijfhonderd negenenzestig euro achtenveertig cent naar één miljoen zevenhonderd eenentachtigduizend euro door incorporatie in het kapitaal van de gehele uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

31 Ondergetekende notaris stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging met één miljoen zesenvijftigduizend vierhonderd dertig euro tweeënvijftig cent daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen zevenhonderd eenentachtigduizend euro, vertegenwoordigd door 5.176 gelijke kapitaalaandelen zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel 1/5.176e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

4/ Aan de raad van bestuur worden alle bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren of te laten uitvoeren, met inbegrip van de coordinatie van de statuten.

51 Aanpassing en coordinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

m Vª% oor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de

bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd e Árit~v ~ren de ~~ ~~arfk Van Koej}a~de

Griffie 1: EP" Ige

Ondernemingsnr : 0435119927

Benaming

(voluit) : Immokido

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 905 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 4 september 2013]

"De vergadering bevestigt en bekrachtigt hierbij de herbenoeming van volgende bestuurders sedert jaarvergadering 2013 i.e. 17 april 2013 en beslist vervolgens de mandaten te verlengen tot na de jaarvergadering van 2019

- de heer Francis Donckers

- de heer Koen Donckers

Voor zover als nodig worden alle handelingen die door voormelde bestuurders verricht werden sinds 17 april 2013 in hun hoedanigheid van bestuurder bevestigd en bekrachtigd.

De vergadering beslist aansluitend de mandaten van de bestuurders mevrouw Annemie Donckers en de heer Kristof Donckers eveneens te verlengen tot na de jaarvergadering van 2019."

Voor eensluidend uittreksel

Annemie Donckers bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111111111,11.1,111111111111111

Kristof Donckers

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.04.2013, NGL 22.05.2013 13128-0291-017
23/10/2012
ÿþG' 7 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

12 OKT 2012

Griffie

" iavassi"

M

be

~

st

I Il

Ondernemingsnr : BE0435.119.927

Benaming (voluit) : IMMOKIDO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 905

2900 Schoten

Onderwerp akte :FUSIEBESLUIT BIJ GERUISLOZE FUSIE

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op negen oktober daarna, deel 691, blad 32, vak; 5, Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap IMMOKIDO, met! !! maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905, ondernemingsnummer 0435.119.927! ;i rechtspersonenregister Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Kennisname en bespreking van de fusievoorstellen opgesteld op 6 juli 2012 door de raden van bestuur van! de naamloze vennootschap IMMOKIDO en van de naamloze vennootschap BANDENBEDRIJF HERMAN, in! toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; deze fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van! de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 16 juli 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch! i! Staatsblad van 25 juli 2012 onder nummers 12130988 en 12130989.

2/ Goedkeuring met unanimiteit van de fusievoorstellen zoals deze werden opgemaakt op 6 juli 2012 door de! raden van bestuur van de naamloze vennootschappen IMMOKIDO en BANDENBEDRIJF HERMAN, en die! !! werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en bekendgemaakt in de! Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals hiervoor vermeld.

!! ledere vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap! !! IMMOKIDO, bij wijze van fusie de naamloze vennootschap BANDENBEDRIJF HERMAN overneemt: overeenkomstig artikel 676, 1° Wetboek vennootschappen.

1. Verrichting

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap zonder uitzondering noch! !; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en wordt de over te nemen? vennootschap ontbonden zonder vereffening.

!! 2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juli 2012 geacht boekhoudkundig!

I! verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

!! 3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten! !! werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen bestuursorganen !! Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende! vennootschappen.

!! 5. Eigendomsovergang onder algemene voorwaarden van de overgang

Iedere vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de over te nemen vennootschap goed.!

De overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap naar de overnemende; Ei vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het; !! voorstel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de over te nemen! !! vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom!

alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Ei De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat ook alle lopende! overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de over te nemen vennootschap heeft! aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

it Voor--` behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen' werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de over te nemen vennootschap.

Het archief van de over te nemen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de over te nemen vennootschap en deze bestaande ten laste van de over te nemen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de over te nemen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de over te nemen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Door onderhavige fusie wordt nagemeld onroerend goed toebehorende aan BANDENBEDRIJF HERMAN, eigendom van 1MMOKIDO:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

Onder BRUGGE achtste afdeling

Een garage-werkplaats op en met grond, gestaan en gelegen te 8000 Brugge, Blankenbergse steenweg 350/352, gekadastreerd volgens volgens titel en volgens kadastrale legger van 23 augustus 2012 onder sectie K nummer 296/B met een oppervlakte volgens meting van 99 aren 50 centiaren.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort aan de naamloze vennootschap BANDENBEDRIJF HERMAN toe om het te hebben aangekocht van de personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GARAGE AUTOMOBIEL CENTRUM YVES MEIRE bij akte verleden voor notaris Maurice-Henri Quaghebeur te Oostende op 7 mei 1986, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 23 mei 1986, boek 4641 nummer 1.

6. Boekhoudkundige verwerking

Iedere vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de over te nemen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3/ De vergadering stelt vast dat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met name BANDENBEDRIJF HERMAN voornoemd, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, is overgegaan op de overnemende vennootschap, met name IMMOKIDO voornoemd, die reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

4/ Machtiging aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om alle voorgaande beslissingen uit te voeren.

5/ Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BDO Juridische adviseurs, gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan M1CHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede de onderhandse volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie vande Rechtbank vas Koopheitt alkenjli iaen

op Griffieoe Griffier

I 1I1I1 11111 I11I 11111 11fl 11111 11ff! 1111111ff 1H!

" iai~aeoo*

Vc bel«

aar

Belt Staa

Ondernemingsnr : BE0435.119.927

Benaming (voluit) : IMMOKIDO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 905

2900 Schoten

Onderwerp akte :FUSIEBESLUIT BIJ GERUISLOZE FUSIE ;

i Met blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te I-{oogstraten op zevenentwintig september, ;1 tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op negen oktober daarna, deel 691, blad 32, vak: ;I 4, Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap IMMOKIDO, met! maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905, ondernemingsnummer 0435.119.927; ;: rechtspersonenregister Antwerpen.

i Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

t; 1/ Kennisname en bespreking van de fusievoorstellen opgesteld op 6 juli 2012 door de raad van bestuur van de; naamloze vennootschap IMMOKIDO en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid BANDENCENTRALE DE RING, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dez& fuslevoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 16 juli; 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 juli 2012 onder nummers 12130986 en? i! 12130987.

; 21 Goedkeuring met unanimiteit van de fusievoorstellen zoals deze werden opgemaakt op 6 juli 2012 door de; ;; raad van bestuur van de naamloze vennootschappen IMMOKIDO en de zaakvoerders van; BANDENCENTRALE DE RING, en die werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te; i; Antwerpen en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals hiervoor vernield.

ii Iedere vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap;

IMMOKIDO, bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BANDENCENTRALE;

i; DE RING overneemt overeenkomstig artikel 676, 1° Wetboek vennootschappen.

;1. Verrichting

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap zonder uitzondering noch;

;. voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en wordt de over te nemen!

vennootschap ontbonden zonder vereffening.

i, 2. Boekhoudkundige datum

i; Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juli 2012 geacht boekhoudkundig;

,; verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. ;

;; 3. Bevoorrechte aandelen of effecten

;? Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

;; werden toegekend. '

i 4. Bijzondere voordelen bestuursorganen

i; Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende;

vennootschappen.

ii 5. Eigendomsovergang  onder algemene voorwaarden van de overgang

;; Iedere vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de over te nemen vennootschap goed.' c; De overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap naar de overnemende; vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het;

ii voorstel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de over te nemen; vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom; alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid,

i; De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat ook alle lopende; overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de over te nemen vennootschap heeft;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persos o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de over te nemen vennootschap.

Het archief van de over te nemen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt Vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de over te nemen vennootschap en deze bestaande ten laste van de over te nemen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan Over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de over te nemen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de over te nemen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Door onderhavige fusie wordt nagemeld onroerend goed toebehorende aan BANDENCENTRALE DE RING, eigendom van IMMOKIDO:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

ONDER LIER derde afdeling

Een garage-werkplaats op en met grond, gestaan en gelegen te 2500 Lier, Hoogveldweg 133, gekadastreerd volgens titel en volgens kadastrale legger van 5 juli 2012 onder sectie D nummer 721E met een oppervlakte volgens meting van 40 aren 19 centiaren.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort aan de naamloze vennootschap BANDENCENTRALE DE RING toe om het te hebben verkregen naar aanleiding van haar oprichting door inbreng vanwege 1. de heer ROSIERS Lucien Denis Joseph, 2. mevrouw VAN GESTEL Liliane Maria Ludovica, 3. de heer DE CUYPTER Alfons Frans en 4. mevrouw VERELST Marleen Maria Jozef bij akte verleden voor notaris Maxime Coupe te H eist-op-den-berg op 26 oktober 1987, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 30 oktober 1987, boek 10.397 nummer 15.

6. Boekhoudkundige verwerking

tedere vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de over te nemen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap,

3/ Het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met name BANDENCENTRALE DE RING voornoemd, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, is overgegaan op de overnemende vennootschap, met name IMMOKIDO voornoemd, die reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

41 Machtiging aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om aile voorgaande beslissingen uit te voeren.

51 Bijzondere volmacht wordt verleend aan BDO Juridische adviseurs, gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met, mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede onderhandse volmachten.

a4Z.. + ~.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012
ÿþ Mcd Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

MU 2012

Griffie

i 1 1 i IVI 11 i i 1 II si

*12130987*

be

a

B st

r

Oridernemingsnr : 0435119927

Benaming

(voluit) : Immokido

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 905 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Immokido NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Bandencentrale De Ring BVBA

[Uittreksel fusievoorstel dd. 6 juli 2092]

N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

9 De naamloze vennootschap IMMOKIDO, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0435.9 9 9.927.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel:

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, gebruiksklaarmaken en beheren van alle onroerende goederen, alsook de studie, de co8rdinatie en realisatie in dat verband, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal haar doel mogen verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomt of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen instellingen of ondernemingen, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,»

Zij wordt hierna 'Immokido', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BANDENCENTRALE DE RING, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0432.277.827.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

4..

r

«De vennootschap heeft tot doel:

Handel in banden en auto-onderdelen, handel in auto's, bromfietsen en rijwielen, koetswerkherstellingen, car-wash, import en export van zelfde goederen, handel in brandstoffen en smeerproducten; immobiliën in alle vormen; handel in bouwmaterialen; handel in geschenkartikelen, sierplanten, vrijetijdskleding, cafétaria.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk niet het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn aile handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel.»

Zij wordt hierna 'BANDENCENTRALE DE RING', of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De naamloze vennootschap Immokido zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, hetzij BANDENCENTRALE DE RING.

B/ Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2012 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

CI Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

DI leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Voor eensluidend uittreksel Kristof Donckers

Annemie Donckers bestuurder

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

,.00r ieFou n aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012
ÿþ Mod Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uhII il U O lU I III H Il 1H11

'12130988*

bE

E St

Irr4:Jti:-1: è , , !(ariltGan~

:0;rer,oen, op

~

6 JULI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0435119927

Benaming

(voluit) : Immokido

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 905 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Immokido NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Bandenbedrijf Herman NV

[Uittreksel fusievoorstel dd. 6juli 2012]

N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1 De naamloze vennootschap IMMOKIDO, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0435.119.927.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel:

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, gebruiksklaarmaken en beheren van aile onroerende goederen, alsook de studie, de coördinatie en realisatie in dat verband, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal haar doel mogen verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomt of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen instellingen of ondernemingen, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.»

Zij wordt hierna `Immokido', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2 De naamloze vennootschap BANDENBEDRIJF HERMAN, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0417.557,086.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

. oor-

hoden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 2 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel:

De in- en uitvoer alsmede agentuur en evenals vertegenwoordiging van alle soorten auto- en andere

banden, de herstelling, vulcanisatie, het herubberen van banden, dit alles in de meest ruime zin.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer van auto's, occasiewagens, en alle voertuigen in het algemeen, alsmede

alle herstellingen en onderhoud aan deze voertuigen.

Het uitbaten van een carwash.

De handel in het groot en in het klein van vloeibare brandstoffen en lpg.

Werkplaats voor herstellen van motorvoertuigen en koetswerk.

Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze opsomming is niet beperkend en mag uitgebreid worden met alle aanverwante zaken.

In België of in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile in verband met

onroerend goederen te stellen handelingen of transacties.

Alle leningen en kredietopeningen aangaan en de onroerende goederen van de vennootschappen in pand

geven, zelfs ter waarborg van leningen of kredietopeningen afgestaan aan derden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, financiële, industriële, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

doel, die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of

anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het

buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat. »

Zij wordt hierna 'BANDENBEDRIJF HERMAN', of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De naamloze vennootschap lmmokido zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, hetzij BANDENBEDRIJF HERMAN.

B/ Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2012 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

CI Rechten die de Ovememende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden,

D/ leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend,

Voor eensluidend uittreksel Kristof Donckers

Annemie Donckers bestuurder

bestuurder

18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.04.2012, NGL 14.05.2012 12116-0425-014
31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.04.2011, NGL 25.05.2011 11124-0202-013
23/05/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behoudi

aan he

ÉietgiSc Staatsbt:

111119MMIRIF

J

ituerellfd fer gifle na de

Ileddbat vam geend'efi te talen

11 MEI 2 ;rlrt~11

GrifftDo Orlffiel,

Ondernemingsnr : 435.119.927

Benaming

(voluit) : Immokido

Rechtsvorm : NV

Zetel : Brechtsebaan 905, 2900 Schoten

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering van 20 april 2011 blijkt de herbenoeming mevrouw Annemie Donckers en de heer Kristof Donckers in hun functie als bestuurder voor een periode van zes jaar. Deze mandaten werden met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Voor eensluitend verklaart afschrift, Schoten, 20 april 2011 Kristof Donckers

Annemie Donckers Bestuurder

Bestuurder

B1jlien bij liét Belgisch Staatst iad - 23/6512011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende h tzi _. _., ....__., ..._..____.__.,....

notaris. hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.04.2010, NGL 19.05.2010 10120-0319-011
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.04.2009, NGL 16.06.2009 09235-0263-011
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.04.2008, NGL 21.05.2008 08152-0086-010
31/05/2007 : AN265646
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.04.2007, NGL 21.05.2007 07147-0019-013
06/12/2005 : AN265646
09/08/2005 : AN265646
23/05/2005 : AN265646
28/05/2004 : AN265646
02/06/2003 : AN265646
19/05/2003 : AN265646
30/05/2002 : AN265646
17/06/2000 : AN265646
24/06/1995 : AN265646
01/01/1993 : AN265646
01/01/1992 : AN265646
01/01/1989 : AN265646

Coordonnées
IMMOKIDO

Adresse
BRECHTSEBAAN 905 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande