IMMOROVA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOROVA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.722.373

Publication

27/12/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N r'ri~ t . ttt.Z I LidI.~

van Koophandel te Antwerpen, .op

1 3 BEC, 2013E

Griffie



Ondernemingsar :0418.722.373

Benaming (voluit) :IMMOROVA

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Neerhoevelaan 67, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 9 december 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "IMMOROVA" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2640 Mortsel, Neerhoevelaan 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0418.722.373, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders/vennoten elk ten individuelen titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

2. De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar. De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoord- vonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

3. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

4. De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de naamloze vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

S. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij VAN DAELE Bart, voornoemd, wonende te 2640

Mortsel, Herman Ullenslei 2.

6. De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van het hierna vermelde onroerende

goederen:

Beschrijving van het onroerend goederen

GOED I

STAD MORTSEL

Tweede afdeling

Een woonhuis op en met grond, gelegen Neerhoevelaan, nummer 66/67, gekadastreerd of het geweest, sectie B,

volgens titel nummer 143/V/2, 143/W, 143/S/2, 143/T/2-ex, 143/R/2-ex en 142/C-ex en volgens huidig kadaster

nummer 143/Z/2 voor een oppervlakte van zesenvijftig are achtentwintig centiare.

Oorsprong van eigendom

De naamloze vennootschap IMMOROVA, met zetel te Mortsel, heeft voorschreven goed aangekocht van de

naamloze vennootschap Cantecroy nv, te Mortsel, ingevolge akte verleden voor notaris Marcel Wellens, te

Mortsel, op zes oktober tweeduizend en vijf, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen,

onder nummer 59-T-16/11/2005-20283.

GOED II

STAD MORTSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

iz.." s.

Luik B - vervolg

Tweede afdeling

Drie naast elkaar gelegen percelen grond gelegen in parkgebied, ter plaatse "Kasteel Cantecroy" gelegen te Mortsel aan de Goudenregen ten kadaster bekend wijk B, nummer 132/L12 voor een oppervlakte van honderdvijfentwintig vierkante meter, nummer I32/M/2 voor een oppervlakte van vijfentwintig vierkante meter en nummer 1321Kf2, voor een oppervlakte van éénenveertig vierkante meter, thans gekadastreerd sentie B, nummer 132, voor een oppervlakte van honderdéénennegentig vierkante meter.

1. Oorsprong van eigendom

De naamloze vennootschap IMMOROVA, met zetel te Mortsel, heeft voorschreven goed aangekocht van de ' naamloze vennootschap VENNEBORG, met zetel te Meulebeke, ingevolge akte verleden voor notaris Marcel Wellens, te Mortsel, op vijftien februari tweeduizend en vijf, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te {Antwerpen, onder nummer 59-T-23/03/2005-05034.

I GOED III

! STAD ANTWERPEN

Vijfendertigste afdeling  district Ekeren.  vierde afdeling

l Een huis, op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen Kloosterstraat 2, volgens titel gekadastreerd sectie F, nummer 511/0, thans gekadastreerd sectie F, nummer 511/P, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster van 1 driehonderd vierkante meter,

Oorsprong van eigendom

De naamloze vennootschap IMMOROVA, met zetel te Mortsel, heeft voorschreven goed verkregen door inbreng van. dit goed door 1) VAN DAELE Rosalia Caroline, te Deunne, 2) VAN DAELE Christiane, te Mortsel, 3) VAN DAELE Charles, te Mortsel, 4) VAN DAELE Constance, te Mortsel, 5) VAN DAELE Pierre, te Mortsel, 6) VAN DAELE Cornelia, te Mortsel, en 7) de Heer KEMPENAERS Adolf, te Schilde, ingevolge akte verleden voor notaris Richard Celis, te Antwerpen, op negenentwintig augustus negentienhonderd achtenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen, meer dan dertig jaar voor heden.

GOED IV

GEMEENTE WIJNEGEM

In een appartementsgebouw te Wijnegem, Turnhoutsebaan 355 hoek Markt, de grond volgens titel ten kadaster bekend sectie B deel van nummer 159/D, met een oppervlakte volgens titel van zestienhonderd negenenzestig vierkante meter, negenenveertig vierkante decimeter, thans ten kadaster gekend sectie B, nummer 1591E voor een grootte van zeshonderd zeventig vierkante meter.

Het volledige handelsgelijkvloers zoals beschreven in de basisakte verleden voor notaris Hugo Larose, te Antwerpen, op dertig september negentienhonderd drieënzestig, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen, op achttien oktober daarna, boek 4235, nummer 14:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : op het gelijkvloers, de winkelruimte met uitzondering van de twee inkomhalls, onderaards de grote kelder gemekt KGL.

b) In mede-eigendom en verplichte onverdeeldheid : vierhonderd tweeënvijftig/duizendsten in de gemene delen waaronder de grond,

Oorsprong van eigendom

De naamloze vennootschap IMMOROVA, met zetel te Mortsel, heeft voorschreven goed verkregen door inbreng van dit goed door I) VAN DAELE Rosalia Caroline, te Deunne, 2) VAN DAELE Christiane, te Mortsel, 3) VAN DAELE Charles, te Mortsel, 4) VAN DAELE Constance, te Mortsel, 5) VAN DAELE Pierre, te Mortsel, 6) VAN DAELE Cornelia, te Mortsel, en 7) de Heer KEMPENAERS Adolf, te Schilde, ingevolge akte verleden voor notaris Richard Celis, te Antwerpen, op negenentwintig augustus negentienhonderd achtenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen, meer dan dertig jaar voor heden.

GOED V

STAD TURNHOUT

Vierde afdeling

Een handelshuis, op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen Grote Markt 10 (volgens kadaster nummer 45), volgens titel en thans gekadastreerd sectie R, nummer 4651G voor tweehonderd achtenvijftig vierkante meter. i Oorsprong van eigendom

1 De naamloze vennootschap IMMOROVA, met zetel te Mortsel, heeft voorschreven goed verkregen door inbreng Ivan dit goed door 1) VAN DAELE Rosalia Caroline, te Deunne, 2) VAN DAELE Christiane, te Mortsel, 3) IVAN DAELE Charles, te Mortsel, 4) VAN DAELE Constance, te Mortsel, 5) VAN DAELE Pierre, te Mortsel, 6) VAN DAELE Cornelia, te Mortsel, en 7) de Heer KEMPENAERS Adolf, te Schilde, ingevolge akte verleden ivoor notaris Richard Celis, te Antwerpen, op negenentwintig augustus negentienhonderd achtenzeventig, Iovergeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen, meer dan dertig jaar voor heden.

i Afgifte

kI. De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap

I afgifte wordt gedaan van de voormelde onroerende goederen aan

i Voorschreven goederen sub I en II worden toebedeeld aan

-__ i I L Mevrouw VAN DAELE Karin Mariette Theo Bart, geboren te Mortsel op zevenentwintig januari

negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.01.27 342-34, ongehuwd, wonende te 2950 Ka ellen,

Voor-

behouden

aan het

~e g~T~sch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-ouden n het gisch

atsblad

Luik B - vervolg

rr

Zesdedreef 9.

2. De heer VAN DAELE Bart Maria Karel, geboren te Mortsel op zes februari negentienhonderd

drieënzeventig, nationaal nummer 73.02.06 377-20, wonende te 2640 Mortsel, Herman Ullenslei 2.

Ieder voor de onverdeelde helft.

Voorschreven goed sub III wordt toebedeeld aan :

Mevrouw VAN DAELE Cornelia Maria Adolfina, wonende te 2160 Wommelgem, Driemastenbaan 53.

Voorschreven goed sub IV wordt toebedeeld aan :

Mevrouw VAN DAELE Cornelia Maria Adolfina, wonende te 2160 Wommelgem, Driemastenbaan 53,

Voorschreven goed sub V wordt toebedeeld aan

1, Mevrouw VAN DAELE Constance Maria Eugeen, wonende te 2640 Mortsel, Neerhoevelaan 91 voor twee/zesde in volle eigendom.

2. De heer VAN DAELE Pierre Rosalia Theodoor, wonende te 2640 Mortsel, Drabstraat 113 voor twee/zesde in volle eigendom.

3, Mevrouw VAN DAELE Karin Mariette Theo Bart, geboren te Mortsel op zevenentwintig januari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.01.27 342-34, ongehuwd, wonende te 2950 Kapellen, Zesdedreef 9 voor één/zesde in voile eigendom.

4. De heer VAN DAELE Bart Maria Karel, geboren te Mortsel op zes februari negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.02.06 377-20, wonende te 2640 Mortsel, Herman Ullenslei 2 voor één/zesde in volle eigendom.

De afgifte van voormelde onroerende goederen wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1) STAAT

De ovememers zullen de eigendommen nemen in de staat en de gelegenheid waarin het zich thans bevindt, zonder dat zij enige klacht of vordering kunnen doen gelden wegens onjuistheid van maat of oppervlakte, hoe groot het verschil ook weze, zelfs overtrof dit ééntwintigste, onnauwkeurigheid in de beschrijving, gesteldheid van de bodem, ongemakken, herstellingen, toestand van het goed, zelfs voldeed deze niet aan de vereisten van de bevoegde overheden, gebreken zo zichtbare als onzichtbare, stoornis, hindernis of welkdanige andere reden ook. De kadastrale gegevens opgenomen in deze akte worden louter ter informatieve titel gegeven.

2) ERFDIENSTBAARHEDEN

De overnemers zullen de eigendommen nemen met al zijn actieve en passieve, heersende en lijdende, voortdurende en niet voortdurende, gekende en ongekende, zichtbare en onzichtbare rechten en dienstbaarheden, waarmede het zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn, vrij aan de overnemers de ene uit te oefenen en zich tegen de andere te verweren en te verzetten, doch alles op zijn uitsluitend eigen kosten, last en gevaar en zonder tussenkomst noch verantwoordelijkheid van de overdrager.

3) VERZEKERINGEN

De bestaande verzekeringspolissen zullen door de overnemers worden verder gezet, behoudens de mogelijkheid

om deze op eigen risico op te zeggen.

4) GENOT EN GEBRUIK

De overnemers worden eigenaars van voorschreven goederen vanaf heden.

De overdrager verklaart dat de voorschreven goederen verhuurd zijn aan voorwaarden dewelke gekend zijn door de ovememers. De ondergetekende notaris wordt ontslagen tot het aanhalen van alle lopende huurovereenkomsten. De overnemers treden vanaf heden in rechten en plichten van deze huurovereenkomsten, van de huurinkomsten en huurwaarborgen. De ovememers verklaren hier hun eigen zaak van te maken en alle machten te verkrijgen teneinde eventuele huurwaarborgen over te dragen en vrij te geven.

5) BELASTINGEN EN TAKSEN

De onroerende voorheffing, gezegd grondbelasting, gebaseerd op het kadastraal inkomen van de bij deze

overgenomen goederen, alsmede alle andere lasten en taksen, moeten door de overnemers gedragen en betaald

worden te rekenen v naf 1 januari 2014.

De overdrager verklaart geen weet te hebben van enige verhaalbelasting, krotbelasting, belasting op leegstand

en/of andere.

6) WATER  GAS  ELEKTRICITEIT -- TELEVISIE

De ovememers zijn verplicht alle bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of

enige andere distributiedienst over te nemen. Hij stelt de betrokken diensten op de hoogte van de overname.

De tellers, meters, leidingen en andere toestellen die in het goed geplaatst zijn en die aan derden toebehoren

maken geen deel uit van deze overname.

RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

Ondergetekende notaris bevestigt dat de Stad Mortsel nog niet beschikt over een goekekeurd vergunningen- en

Le_j, c.,

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het oTgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

pannenregister.

É1. Met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO

1 Betreffende de goederen sub I en II

IDe notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit

¬ het informatief schrijven van de Stad Mortsel de dato elf februari tweeduizend dertien:

11° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt behoudens de vergunningen

! dewelke vermeld werden in voormeld schrijven van de Stad Mortsel, waarvan de overnemer verklaart een kopij

I te hebben ontvangen.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en

1 volgens de brief van de Stad Mortsel woongebied is;

~

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdrager verklaart dat hij I evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor onderhavig goed.

' De ovememer verklaart dat hij betreffende het goed een kopie van de stedenbouwkundige informatie verleend de dato 11 februari 2013 heeft ontvangen.

Betreffende de goederen sub Dl

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het informatief schrijven van de Stad Antwerpen de dato achttien januari tweeduizend dertien:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt behoudens de vergunning 1 dewelke vermeld werden in voormeld schrijven van de Stad Antwerpen, waarvan de overnemer verklaart een I kopij te hebben ontvangen.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Stad Antwerpen woongebied is;

I3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdrager verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor onderhavig goed.

De ovememer verklaart dat hij betreffende het goed een kopie van de stedenbouwkundige informatie verleend de dato 18 januari 2013 heeft ontvangen.

[ Betreffende de goederen sub IV

dewelke vermeld werden in voormeld schrijven van de gemeente Wijnegem, waarvan de ovememer verklaart

een kopij te hebben ontvangen.

12° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en

Ivolgens de brief van de gemeente Wijnegem woongebied is;

13° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

14° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als

! een zone met voorkooprecht.

15° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

1 6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is 1

uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdrager verklaart dat hij

De notaris vermeldt en. informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit

het informatief schrijven van de gemeente Wijnegem de dato veertien januari tweeduizend dertien:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt behoudens de vergunningen

Luik B - vervolg

evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor onderhavig goed.

De overnemer verklaart dat hij betreffende het goed een kopie van de stedenbouwkundige informatie verleend de dato 14 januari 2013 heeft ontvangen.

Betreffende de goederen sub V

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het informatief schrijven van de Stad Mortsel de dato tweeëntwintig januari tweeduizend dertien:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt behoudens de vergunningen dewelke vermeld werden in voormeld schrijven van de Stad Turnhout, waarvan de overnemer verklaart een kopij te hebben ontvangen.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Stad Turnhout woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde is; 3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdrager verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor onderhavig goede

De overnemer verklaart dat hij betreffende het goed een kopie van de stedenbouwkundige informatie verleend de dato 22 januari 2013 heeft ontvangen.

2. Arti el 4.2.1 Vlaamse Codex RO

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de overnemer op artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen. Onder meer voor het verrichten van bouwwerken, het ontbossen, het vellen van bomen, het wijzigen van het reliëf, het inrichten van opslag- of parkeerplaatsen, het plaatsen van vaste of verplaatsbare constructies die tot bewoning kunnen worden gebruikt, het geheel of gedeeltelijk wijzigen van de hoofdfunctie van het goed, het opsplitsen van een woning of het wijzigen van het aantal woongelegenheden in een gebouw en het aanleggen of wijzigen van recreatieve terreinen, dient voorafgaandelijk een stedenbouwkundige vergunning bekomen te worden.

3. Archeologisch patrimonium  onteigening

De overdrager verklaart dat het overgenomen goed niet is opgenomen op een ontwerp van lijst van noch

definitief is beschermd als archeologisch patrimonium.

De overdrager verklaart dat er haar voor het goed geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat zij geen weet

heeft van een geplande onteigening.

Beschermde monumenten en Stads- en Dorpsgezichten - Bosdecreet.

De overdrager verklaart dat het bij deze overgedragen goed niet valt onder toepassing van het decreet tot

bescherming van monumenten en stads- en dorpsgezichten van de Cultuurraad voor de Nederlandse

Cultuurgemeenschap van drie maart negentienhonderd zesenzeventig, noch onder de toepassing van het Vlaamse

Bosdecreet van dertien juni negentienhonderd negentig, en noch onder het decreet houdende bescherming van

landschappen van zestien april negentienhonderd zesennegentig.

Landschappen

De overdrager verklaart dat het goed niet is gelegen in een definitief beschermd landschap, noch in een voorlopig

beschermd landschap.

Leegstand

Het goed is niet opgenomen op de lijst van leegstaande gebouwen en/of woningen, de lijst ongeschikte en/of

onbewoonbare woningen of de lijst van verwaarloosde gebouwen en/of woningen.

Opeising van verlaten gebouwen

De overdrager verklaart dat er haar geen betekening werd gedaan door de Burgemeester waaruit blijkt dat het

goed zou (kunnen) vallen onder het Koninklijk Besluit van zes december negentienhonderd drieënnegentig,

betreffende het opeisingsrecht van verlaten gebouwen bedoeld in artikel 134bis van de Gemeentewet.

Risicozone overstromingsgebied

Overstromingsgevoeligheid

Overeenkomstig artikel 68-7, § 4 Wet Landverzekeringsovereenkomst verklaart ondergetekende notaris, na

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





, i

à," "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

raadpleging van de kaarten op http:llgeo-vlaanderen.agiv.be/geo-vlaanderenloverstromingskaarten, partijen te hebben ingelicht dat voorschreven eigendom niet gelegen is in een risicogebied voor overstroming. Overeenkomstig art. l7bis van het Decreet Integraal Waterbeleid verklaart de instrumenterende notaris, na raadpleging van de kaarten op http://geo-vlaanderen.agiv.be/geo-vlaanderenloverstromingskaarten, partijen te hebben ingelicht dat voorschreven eigendom niet gelegen is in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering alsook niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone.

Voorkooprechten

De overdrager bevestigt dat de bepalingen van artikel 85/1 van de Vlaamse Wooncode alhier niet van toepassing zijn en dat er eveneens geen andere wettelijke of decretale voorkooprechten van toepassing zijn. De overdrager verklaart bovendien geen conventionele rechten van voorkoop te hebben toegekend.

Postinterventiedossier (KB 25/01/2001)

Op vraag van de instrumenterende notaris of voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de overdrager ontkennend, en bevestigt ze dat er aan dit eigendom reeds sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier moest worden opgesteld.

Bodemdecreet

1. De overdrager verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De dienst milieu van de respectievelijke gemeenten bevestigen dat er voor voorschreven goederen geen milieuvergunningen werden afgeleverd.

2. De overdrager leggen bodemattesten voor dewelke betrekking hebben op de hierbij overgedragen goederen.

De inhoud van deze bodemattesten luiden:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de

OVAMïs bezorgd met melding van de overdracht,

2, Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid voor de aan haar verstrekte gegevens."

3. De overdrager verklaart met betrekking tot het verkochte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. De overnemers nemen de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaren dat de overdrager hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

fi. Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoten toebedeeld alle overige activa- en passivabestanddelen afhangende van de vennootschap, dit alles overeenkomstig het vereffeningsverslag.

1. Mevrouw VAN DAELE Constance Maria Eugeen, wonende te 2640 Mortsel, Neerhoevelaan 91, houder van duizend vierhonderd en twaalf (1,412) aandelen, zal op basis van de cijfers van de staat van activa en passiva per 5 december 2013 gerechtigd zijn op 733.687,84 EUR.

2. De heer VAN DAELE Pierre Rosalia Theodoor, wonende te 2640 Mortsel, Drabstraat 113, houder van duizend vierhonderd en twaalf (1.412) aandelen zal op basis van de cijfers van de staat van activa en passiva per 5 december 2013 gerechtigd zijn op 583.687,83 EUR.

3. Mevrouw VAN DAELE Cornelia Maria Adolfina, wonende te 2160 Wommelgem, Driemastenbaan 53, houder van duizend vierhonderd en twaalf (1.412) aandelen zal op basis van de cijfers van de stàat van activa en passiva per 5 december 2013 gerechtigd zijn op 50.354,50 EUR,

4. Mevrouw VAN DAELE Karin Mariette Theo Bart, geboren te Mortsel op zevenentwintig januari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.01.27 342-34, ongehuwd, wonende te 2950 Kapellen, Zesdedreef 9, houder van zevenhonderd en zeven (707) aandelen zal op basis van de cijfers van de staat van activa en passiva per S december 2013 gerechtigd zijn op 119.469,36 EUR.

5, De heer VAN DAELE Bart Maria Karel, geboren te Mortsel op zes februari negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.02.06 377-20, wonende te 2640 Mortsel, Herman Ullenslei 2, houder van zevenhonderd en zeven (707) aandelen zal op basis van de cijfers van de staat van activa en passiva per 5

kª% ~3 (."

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

rW~éigtsc íÎ

LStaatsblad

december 2013 gerechtigd zijn op 119.469,36 EUR.

Het nog te verdelen fiscaal eigen vermogen bedraagt 731.281,48 EUR, samengesteld als volgt

i. 624.691,68 EUR kapitaal;

ii. 106.589,80 EUR liquidatiebonus waarop 10.658,98 roerende voorheffing wordt ingehouden.

De aangifte roerende voorheffing zal heden elektronisch worden ingediend.

Daarenboven werd op 25 oktober 2011 reeds een aangifte roerende voorheffing ingediend met betrekking tot het voorschot op de verdeling van het netto-actief aan de vennoten ten bedrage van 298.000 EUR roerende voorheffing.

In het vereffeningsverslag wordt de bijzondere aandacht gevestigd op de provisie met betrekking tot een dagvaarding in gedwongen tussenkomst en vrijwaring dd 4 november 2013 die gericht was ten verzoeke van Friedman  Horowitz  Hopstein - Singer aan Immorova NV in vereffening. Alhoewel de aandeelhouders menen dat vooreerst de gebruikelijke polis kan aangesproken worden bij mogelijke veroorzaakte schade ten Iaste van Immorova NV in vereffening, besliste de aandeelhouders, om te kunnen overgaan tot de sluiting van de vereffening, tot het aanleggen van een provisie ten bedrage van 50.000 EUR. Immers, als aandeelhouder zijn zij zich ervan bewust dat, ten gevolge van de sluiting van de vereffening, zij dit mogelijke passief moeten overnemen in verhouding tot hun bestaande aandeelhouderschap. Deze provisie zal op een bankrekening geconsigneerd worden waarbij de rekeninghouders de aandeelhouders van de vereffende vennootschap zijn, met name:

1. Mevrouw VAN DAELE Constance Maria Eugeen;

2, De heer VAN DAELE Pierre Rosalia Theodoor;

3. Mevrouw VAN DAELE Cornelia Maria Adoirma;

4. Mevrouw VAN DAELE Karin Mariette Theo Bart;

5. De heer VAN DAELE Bart Maria Karel.

Algemeen

De vergadering beslist eveneens dat alle aandeelhouders in de plaats zullen worden gesteld van alle rechten en

verplichtingen van de vennootschap die eventueel zouden bestaan c.q. ontstaan na de sluiting van de vereffening.

7. De vergadering geeft hierbij bijzondere volmacht tot:

- de vrijgave en het afsluiten van alle financiële rekeningen die bestaan op naam van de vennootschap IMMOROVA bij verscheidene bankinstellingen waaronder KBC BANK en dit op eerste verzoek hiertoe van ondergetekende notaris Paul Wellens;

- de storting van het saldo van voormelde rekeningen op de studierekening van notaris Paul Wellens te Mortsel met nummer BE79 4143 1352 3133.

De vergadering verleent aan voormelde financiële instellingen alle kwijting en ontlasting voor gemelde vereffening en/of overdracht, mits deze wordt uitgevoerd op de voormelde wijze.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMW Accountants", met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0476.384.915, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens



Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal



22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 16.05.2013 13121-0355-011
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 03.08.2012 12385-0291-014
06/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

. Z811 -

Griffie

111111J1111.11.1j111111III1* '11

r J

T

Vo(

behot

aan

Belgi

Staat.

Ondernemingsnr : 0418.722.373

Benaming :

(voluit): IMMOROVA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2640 Mortsel, Neerhoevelaan 67

r

Onderwerp akte : ontbinding

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, op 25 oktober 2011, Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 2 NOV 2011. Boek 143 , blad 09, vak 16. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur: (get) De Vries Jacques., blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de I naamloze vennootschap "IMMOROVA", gevestigd te 2640 Mortsel, Neerhoevelaan 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0418.722.373, en dat onder meer volgende I besluiten werden genomen :

1.Kennisname van het verslag van de raad van bestuur, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato 30 september 2011, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedrijfsrevisoren Wouters-Van Merode & Co bvbvba te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 bus 4, vertegenwoordigd door de heer Wouters I Dirk, over voormelde staat.

!net verslag opgemaakt door voornoemde heer Wouters Dirk, de dato 24 oktober 2011, besluit met betrekking tot de in-vereffeningstelling als volgt: "In het kader van de procedure van vereffening voorzien door de bepalingen van art. 181 van het Wetboek van i Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de NV IMMOROVA, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 september 2011, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van dei vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.495.616, 68 ê en een netto actief van 3.609.463,16 e..

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke noenen van het Instituut van de Bedrsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze I voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die tot op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan en in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Opgemaakt te goeder trouw,

Wommelgem, 24 oktober 2011

j BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedr jfsrevisoren

i vertegenwoordigd door haar zaakvoerder vennoot,

j Dirk Wouters,

Bedrijfsrevisor"

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld. Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. Vork behouden aán het BeIgÍSc~i

Staatsblad

Luik B - vervolg

IDientengevolge zal de vennootschap "IMMOROVA" enkel nog bestaan voor haar vereffening. 12.Aanstelling tot vereffenaar wordt aangesteld: VAN DAELE Charles, hierna "de Vereffenaar".

Deze benoeming vindt plaats onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van i Vennootschappen. Deze homologatie zal tevens worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van 3.De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van i Vennootschappen. Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle ! zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder ' betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de i vennootschap houden.

ÎHij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten

die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan i een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en É de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. 4.vaststelling dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar, het mandaat van de volgende bestuurders en gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf heden eindigt, te weten:

- Mevrouw VAN DAELE Constance.

- Mevrouw VAN DAELE Cornelia. - De heer VAN DAELE Pierre.

- De heer VAN DAELE Charles

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

5.Aanstelling van WALKIERS & Co, met zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge 4

i

4

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal Bijzonder verslag van de raad van bestuur Verslag van de bedrijfsrevisor

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 24.08.2011 11434-0355-011
03/01/2011 : AN215468
04/05/2010 : AN215468
04/01/2010 : AN215468
22/06/2009 : AN215468
29/10/2008 : AN215468
30/06/2008 : AN215468
22/01/2008 : AN215468
04/07/2007 : AN215468
03/07/2006 : AN215468
14/07/2005 : AN215468
30/06/2005 : AN215468
07/07/2004 : AN215468
01/08/2003 : AN215468
09/07/2003 : AN215468
24/07/2001 : AN215468
10/11/2000 : AN215468
24/11/1994 : AN215468
25/03/1992 : AN215468
27/01/1989 : AN215468
27/01/1989 : AN215468
01/01/1988 : AN215468
24/06/1986 : AN215468
24/06/1986 : AN215468
01/01/1986 : AN215468

Coordonnées
IMMOROVA

Adresse
NEERHOEVELAAN 67 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande