IMMOSANY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOSANY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.905.891

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 31.01.2014 14023-0390-015
09/09/2013
ÿþ Mcd Wad 11.1

I i~ t4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Ratifiank van Koophandel le Antwerpen, op

2 9 AUG, 2013

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbIac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460.905.891

Benaming

(voluit) : [mmosany

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zagerijstraat 17 - 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t Goor)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN  KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING DER STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 1 juli 2013, " Geregistreerd vier bladen één verzending te Kontich, de 4 juli 2013.. Boekdeel 545 blad 3 vak 5. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. Eeckeleers", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "immosany", gevestigd te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), Zagerijstraat 17 (vennootschap opgericht bij akte verleden voornotaris Daniel Van Bockrijck te Lint op twintig juni negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijf juli daarna onder nummer 970705-260, laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op veertien juni tweeduizend en een, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zeven juli tweeduizend en een onder nummer 20010707-40) volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam; de artikels 7 en 8 der statuten worden dienover-eenkomstig aangepast en vervangen door volgende tekst :

"Artikel 7

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordiger, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap docr één enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vrucht-gebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

"Artikel 8

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap."

TWEEDE BESLISSING

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name,

-Het verslag opgesteld door de heer Robert Meyers, bedrijfsrevisor te Kapellen, Fortsteenweg 3, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Robert Meyers, bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

7. Besluit

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalsverhoging van de naamloze vennootschap IMMOSANY bestaat uit een eisbare en vaststaande schuldvordering.

Op de'saisie biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-De voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

-Aangezien er geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en er geen wezenlijke vergoeding aan de aandeelhouders is voorzien. Het voor- of nadeel dat de twee aandeelhouders zullen ervaren is bepaald in vorige paragraaf en wordt berekend op 7.300,00 EUR. De vergoeding bestaat in een belangrijke stijging van de intrinsieke waarde van de aandelen.

Ik wil er tot slot aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Kapellen op 25 juni 2013

(getekend)

Robert Meyers

Bedrijfsrevisor

-Het verslag opgesteld door de raad van bestuur op 10 juni laatstleden overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, overhandigd worden aan ondergetekende notaris teneinde deze neer te leggen in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

2.Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van EEN MILJOEN ACHTHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 1.825.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op EEN MILJOEN ACHTHONDERD ZEVENENTACHTIG DUIZEND EURO (E 1.887.000,00, zonder nieuwe aandelen te creëren, door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (tegoeden in rekening-courant) die WILSAN GROUP heeft lastens onderhavige vennootschap en dit ten belope van EEN MILJOEN NEGENHONDERD VIJFTIEN DUIZEND EURO.

Vergoeding van de inbreng

Aangezien de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd zonder creatie van nieuwe aandelen en aangezien de kapitaalverhoging volledig wordt onderschreven door de naamloze vennootschap WILSAN GROUP zal na de voorgenomen verrichting de waarde van de aandelen van de heer Willy Van Asch zevenduizend driehonderd euro meer waard zijn.

Elk aandeel zal na de verrichting 1/250ste deel van het kapitaal, alsook van het eigen vermogen vertegenwoordigen.

De aanwezige vennoten erkennen hierbij uitdrukkelijk de ongelijkheid, maar verklaren hierbij uitdrukkelijk geen verder bezwaar te hebben.

VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komt tussen

Voormelde vennootschap WILSAN GROUP die, vertegenwoordigd zoals gezegd, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvcrdering ten belope van EEN MILJOEN ACHTHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZEN-LIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd en dat het kapitaal zodoende werkelijk op EEN MILJOEN ACHTHONDERD ZEVENENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 1.887.000,00) werd gebracht; het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) volledige volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die elk één/tweehonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING  WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 DER STATUTEN

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der statuten aan te passen en te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5 :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN ACHTHONDRD ZEVENENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 1.887.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING - TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen, VIJFDE BESLISSING - VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Wilfried WELLENS, bedrijfsconsulent, wonende te Lier, Kalkovenstraat 3/B2, om - met mogelijkheid tot indeplaatsstelling - alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

De aandeelhouders van de vennootschap verklaren hierbij uitdrukkelijk dat zij zelf de nodige opdrachten zullen geven teneinde het aandelenregister van de vennootschap aan te passen met voorgaande beslissing in verband met de kapitaalverhoging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd :

- afschrift akte dd. 1 juli 2013

- verslag van de raad van bestuur dd. 10 juni 2013

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 25 Juni 2013:

 gecoordineerde tekst der statuten ;.Q &

,, 1

Voorbehouden uan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad  09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2014
ÿþiu

GI

19229

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophand0'

Antwerpen

18 DEC. 20V,

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetei :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0460.906.891

IMMOSANY

naamloze vennootschap

Zagerijstraat 17 2960 Brecht (Sint-Job-in-`t Goor)

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - WIJIZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel VAN BOCKRIJCK te Lint op 12 december 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMOSANY", gevestigd te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), Zagerijstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0460.905.891

(vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op twintig juni negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijf juli daarna onder nummer 970705-260 en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens procesverbaal opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op één juli tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van negen september tweeduizend dertien onder nummer 13137767)

volgende beslissingen heeft genomen :

I.VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name

-Het verslag opgesteld door Lelieur, Van Ryckeghem & C°, Bedrijfsrevisoren te Waregem, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor te Waregem, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor te Waregem, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven

6. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap '1MMOSANY` omhelst verschillende percelen grond door de heer Willy VAN ASCH, voornoemd, voor een inbrengwaarde van tweehonderd en vijfduizend euro (205.000,00 ¬ ).

Bij het beëindigen van onze kontrolewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dal het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Zoals in het verslag opgenomen werd, rust op de onroerende goederen die het voorwerp van de inbreng uitmaken een hypo-thecaire inschrijving t.v.v. BNP Paribas Fortis Bank voor een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 E) in hoofdsom en tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) aanhorigheden, waarvoor bijgevolg een gevaar op uitwinning bestaat,

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de uitgiftepremie zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit negen (9) aandelen van de naamloze vennootschap 'IMMOSANY' zonder vermelding van no-minale waarde voor een kapitaal van met zevenenzestig duizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

negen honderd tweeëndertig euro (67.932,00 ¬ ) verhoogd met een glo-bate uitgiftepremie van honderd

zevenendertig duizend achtenzestig euro (137.068,00 ¬ ).

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het

Wetboek van vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Waregem, 09 december 2014.

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Zaakvoerder in de BV. ovv. BVBA. Lelieur, Van Ryckeghem & C°

-Het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, overhandigd worden

aan ondergetekende notaris teneinde deze neer te leggen in het vennootschapsdossier op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel,

II.KAPITAALVERHOG ING

Beslissing

a) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen ten belope van ZEVENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNDERTIG EURO (¬ 67.932,00), om het te brengen van EEN MILJOEN ACHTHONDERD ZEVENENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 1.887,000,00) op EEN MILJOEN NEGENHONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGEN-IHONDERD TWEEËNDERTIG EURO (¬ 1.954.932,00) door inbreng van de hierna vermelde onroerende goederen.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van negen (9) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de nagemelde inbreng worden toegekend. De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze negen (9) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van tweeëntwintigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 22.777,78) per aandeel, waarvan

-Zevenduizend vijfhonderd achtenveertig euro (¬ 7.548,00) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in het totaal zevenenzestigduizend negenhonderd tweeëndertig euro (¬ 67.932,00),

-Vijftienduizend tweehonderd negenentwintig euro achtenzeventig cent (¬ 15.229,78) zal geboekt worden als uitgiftepremie, zijnde in het totaal honderd zevenendertigduizend achtenzestig euro (¬ 137.068,00).

b) Verwezenlijking van de inbreng

ls alhier tussengekomen:

De heer VAN ASCH Willy, voornoemd, echtgenoot van mevrouw VAN DEN BERG Alexandra, voorncemd, met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Andre Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver op zevenentwintig augustus negentienhonderd éénennegentig tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Hierna genoemd Inbrenger".

Die verklaart nagemelde onroerende goederen in de vennootschap in te brengen:

Beschrijving van de onroerende goederen

Gemeente DUFFEL (tweede afdeling)

1.Een perceel grond gelegen te Duffel, aan de Hoogstraat, volgens titel en thans ten kadaster gekend -sectie C nummer 158/E, groot volgens titel en recent afgeleverd kadastraal uittreksel zes aren twintig centiaren,

-sectie C nummer 158/0/2, groot volgens titel en recent afgeleverd kadastraal uittreksel eenenzestig centiaren,

-sectie C nummer 1581B/2, groot volgens titel en recent afgeleverd kadastraal uittreksel vijftien aren eenentachtig centiaren

-sectie C nummer 1401X12, groot volgens titel en recent afgeleverd kadastraal uittreksel twee aren vijfentwintig centiaren

2.Een perceel grond gelegen te Duffel, aan de Hoogstraat, volgens titel ten kadaster gekend sectie C deel van nummers 15810 en 1561A, thans ten kadaster gekend

-sectie C nummer 1581X, groot volgens recent afgeleverd kadastraal uittreksel twaalf aren tachtig centiaren

-sectie C nummer 1581V, groot volgens recent afgeleverd kadastraal uittreksel drie aren zestig centiaren. VERGOEDING VAN DE INBRENG

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van negen (9) aandelen, zonder nominale waarde, die identiteit aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

a)De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd, waarbij het kapitaal zodoende werkelijk op EEN MILJOEN NEGENHONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNDERTIG EURO (¬ 1.954.932,00) werd gebracht. Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd negenenvijftig (259) aandelen zonder vermelding van waarde.

b)De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal honderd zevenendertig duizend achtenzestig euro (¬ 137.068,00) ter plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" die, zoals de

J

andere inbreng strekt tot waabrorg van derden, en die slechts kan kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschap,

c)De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede keer te verhogen ten belope van HONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND ACHTENZESTIG EURo (E 137.068,00), om het te brengen van EEN MILJOEN NEGENHONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGEN-'HONDERD TWEEËNDERTIG EURO (E 1.954.932,00) op TWEE MILJOEN TWEEËNNEGENTIG DUIZEND EURO (E 2.092.000,00), door incorporatie bij het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van honderd zevenendertigduizend achtenzestig euro (¬ 137.058,00).

d)De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat deze tweede kapitaalverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd en dat het maatschappelijk kapitaal zodoende werkelijk op TWEE MILJOEN TWEEËNNEGENTIG DUIZEND EURO (E 2.092.000,00) werd gebracht. Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd negenenvijftig (259) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd negenenvijftigste (1/259ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

WIJZIGING ARTIKEL 5

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN TWEEËN-iNEGENTIG DUIZEND EURO (E 2.092.000,00)

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd negenenvijftig (259) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénitweehonderd negenvijftigste (1/259ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd:

afschrift akte dd. 12 december 2014

- bijzonder verslag van de raad van bestuur dd.1 december 2014

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 9 december 2014

- gecoördineerde tekst der statuten

el Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 19.12.2014 14701-0525-015
10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 04.12.2012 12656-0187-013
02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 30.12.2011 11658-0477-013
08/06/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bef 111111,11111111M11.1111IIIIII Neerfrt ieea ter grill ie van as

aE Rechtbank van Kaphan---ie t.. Antwerpen ap

Be Sta: Gri Griffier.`

Ondernémingsnr : 0460.905.891

Benaming

(voluit) : IMMOSANY

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zagerystraat 17 - 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t Goor)

Onderwerp akte : (t7EP?(NG

AANSTELLING VAN EEN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 1 mei 2011

De raad van bestuur beslist de heer VAN ASCH Willy Maria Franciscus, bestuurder van vennootschappen, geboren te Duffel op 8 maart 1954, wonende te Lier-Koningshooikt, Tallaart 95/A2 met ingang van 1 mei 2011 aan te stellen als gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 18 der statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder, die alleen mag optreden, of door twee of meer samen handelende bestuurders.

W. Van Asch

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rèchtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 08.12.2010 10627-0326-012
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 14.12.2009 09887-0020-012
09/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 05.01.2009 09003-0023-012
20/05/2015
ÿþMod Word 11,1

Ili-Je e I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111!WIMilen

Vo boho aan Belg Staal:

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0460.905.891

IMMOSANY

naamloze vennootschap

Zagerijstraat 17 - 2960 Brecht (Sint-Job-in-1 Goor)

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgesteld door meester Daniel VAN BOCKRIJCK, notaris te Lint, op 30 april 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMOSANY", met zetel gevestigd te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), Zagerijstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0460.905.891

(vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 20 juni 1997, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 juli daarna onder nummer 970705-260 en waarvan de statuten herhaaldelijk gewijzigd werden en voor het laatst blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 12 december 2014, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 31 december 2014 onder nummer 14229843)

volgende beslissingen heeft genomen

VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name ;

-Het verslag opgesteld door Lelieur, Van Ryckeghem & C°, Bedrijfsrevisoren te Waregem, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor te Waregem, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor te Waregem, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven :

6. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "IMMOSANY" omhelst een perceel grond door de heer Willy VAN ASCH, voornoemd, voor een inbrengwaarde van honderd vijfenzeventig duizend euro (175.000,00 ¬ ).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte heven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Zoals in het verslag opgenomen werd, rust op het onroerend goed dat het voorwerp van de inbreng uitmaakt een hypothecaire inschrijving t.v.v. BNP Paribas Fortis Bank voor een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) in hoofdsom en tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) aanhorigheden, waarvoor bijgevolg een gevaar op uitwinning bestaat.

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de uitgiftepremie zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

K ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

De vergoeding van de inbreng bestaat uit acht (8) aandelen van de naamloze vennootschap "IMMOSANY

zonder vermelding van nominale waarde voor een kapitaal van met vierenzestig duizend zeshonderd zeventien

euro en zesenzeventig eurocent (64.617,76 ¬ ) verhoogd met een globale uitgiftepremie van honderd en tien

duizend driehonderd tweeëntachtig euro en vierentwintig eurocent (110.382,24 ¬ ).

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het

Wetboek van vennootschappen en kan enkel voor dit doe! aangewend worden.

Waregem, 17 april 2015.

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Zaakvoerder in de BV. ovv. BVBA. Lelieur, Van Ryckeghem 8c C°

-Het verslag opgesteld door de raad van bestuur op zevenentwintig april tweeduizend vijftien

overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van

voornoemde bedrijfsrevisor, overhandigd worden aan ondergetekende notaris teneinde deze neer te leggen in

het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

KAPITAALVERHOGING

Beslissing

a) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen ten belope van VIERENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD ZEVENTIEN EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 64.617,76), om het te brengen van TWEE MILJOEN TWEEËNNEGENTIG DUIZEND EURO (¬ 2.092.000,00) op TWEE MILJOEN HONDERD ZESENVIJFTIG DUIZEND ZESHONDERD ZEVENTIEN EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 2.156.617,76)) door inbreng van het hierna vermeld onroerend goed.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van acht (8) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard ais de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de nagemelde inbreng worden toegekend. De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze acht (8) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van eenentwintigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 21.875,00) per aandeel, waarvan

-Achtduizend zevenenzeventig euro tweeëntwintig cent (¬ 8.077,22) zal geboekt worden als "kapitaal", zijnde in het totaal vierenzestigduizend zeshonderd zeventien euro zesenzeventig cent (¬ 64.617,76);

-Dertienduizend zevenhonderd zevenennegentig euro achtenzeventig cent (¬ 13.797,78) zal geboekt worden als "uitgiftepremie", zijnde in het totaal honderd en tien duizend driehonderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (¬ 110.382,24).

b) Verwezenlijking van de inbreng

Is alhier tussengekomen:

De heer VAN ASCH Willy Maria Franciscus, geboren te Duffel op 8 maart 1954, wonende te Lier-Koningshooikt, Beukheuvel 9.

Hierna genoemd Inbrenger".

Die verklaart nagemeld onroerend goed in de vennootschap in te brengen:

Beschrijving van het onroerend goed

Gemeente DUFFEL (tweede afdeling)

Een perceel grond gelegen te Duffel, aan de Hoogstraat, volgens titel en thans ten kadaster gekend onder Duffel (tweede afdeling), sectie C nummer 158/K/2 met een oppervlakte van achthonderd veertien vierkante meter (814 m2).

VERGOEDING VAN DE INBRENG

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van acht (8) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

a)De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd, waarbij het kapitaal zodoende werkelijk op twee miljoen honderd zesenvijftig duizend zeshonderd zeventien euro zesenzeventig cent (¬ 2,156.617,76) werd gebracht. Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd zevenenzestig (267) aandelen zonder vermelding van waarde.

b)De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal honderd en tien duizend driehonderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (¬ 110.382,24) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" die, zoals de andere inbreng strekt tot waaborg van derden, en die slechts kan kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschap.

c)De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede keer te verhogen ten belope van zonder creatie van nieuwe aandelen, ten belope van honderd en tien duizend driehonderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (¬ 110.382,24), om het te brengen van twee miljoen honderd zesenvijftig duizend zeshonderd zeventien euro zesenzeventig cent (¬ 2,156.617,76) op TWEE MILJOEN TWEEHONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND EURO (¬ 2.267.000,00), door incorporatie bij het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van honderd en tien duizend driehonderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (¬ 110.382,24).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

d)De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat deze tweede kapitaalverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd en dat het maatschappelijk kapitaal zodoende werkelijk op TWEE MILJOEN TWEEHONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND EURO (¬ 2.267.000,00) werd gebracht, Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd zevenzestig (267) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd zevenenzestigste (1/267ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

WIJZIGING ARTIKEL 5

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN TWEEHONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND EURO (¬ 2.267.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd zevenenzestig (267) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd zevenenzestigste (1/267ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

Pro fisco verklaren de inbrengers dat de ingebrachte goederen niet geheel of gedeeltelijk tot bewoning aangewend worden of bestemd zijn en dat deze inbreng valt onder het toepassingsgebied van artikel 159 14° van het Wetboek der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

terzelfder tijd neergelegd

afschrift akte dd. 30 april 2015

bijzonder verslag van de raad van bestuur dd, 27 april 2015

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor

gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 28.12.2007 07854-0095-011
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.12.2006, NGL 19.12.2006 06916-3537-012
05/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 05.12.2005, NGL 30.12.2005 05927-2552-012
03/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 06.12.2004, NGL 28.12.2004 04886-3236-012
02/01/2004 : ME081745
14/01/2003 : ME081745
21/12/2001 : ME081745
05/01/2001 : ME081745
25/06/1999 : ME081745
16/07/1997 : ME81745

Coordonnées
IMMOSANY

Adresse
ZAGERIJSTRAAT 17 2960 SINT-JOB-IN-'T-GOOR

Code postal : 2960
Localité : Sint-Job-In-'T-Goor
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande