IMMOSCOTIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOSCOTIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 419.937.051

Publication

02/10/2014
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van k000hanrlil Anta v erpen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 3 SEP. 205/1

afdeling Antwerpen

liCtNRItI1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondemeniingsnr : 0419.937.051

Benaming

(voluit) IMMOSCOTIA

( erkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel . Miksebaan 310 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en adreswijziging

De buitengewone algemene algemene vergadering van 26 augustus 2014 heeft volgende beslissingen genomen :

De voorzitter meldt het ontslag als gedelegeerd bestuurder en bestuurder van Mevrouw Gerda Kempenaers, en het ontslag ais bestuurder van Mevrouw Hedwige Kempenaers en Mevrouw Maria Kempenaers.

De Algemene vergadering beslist om over te gaan tot de benoeming van volgende bestuurders voor een periode van zes jaar tot de gewone algemene vergadering in het jaar 2020 :

Styfhals Groep nv, 0445.20Z482, Vlieghavenlaan 12 te 3140 Keerbergen met als vaste vertegenwoordiger de heer Styfhals Paul

Revam bvba, 0434.239.504 Priester Poppestraat 34 te 2640 Mortsel met als vaste vertegenwoordiger de heer Wilfried Vandepoel.

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd :

Styfhals Groep nv, Vlieghavenlaan 12 te 3140 Keerbergen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul

Styfhals.

De vergadering heeft ook beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar : Persoonshoek 7 bus 3 te 2800 Mechelen

Styfhals Groep nv

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Styfhals Paul

Op de laatste blz van Lulk_B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(eny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/01/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iwsrgebgd ter griffie van de habit van Koophandel te AIlgwerpen,

0 8 JAN, 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0419.937.051

Benaming (voluit) :IMMOSCOTIA

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Miksebaan 310, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 17 december 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "IMMOSCOTIA" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2930 Brasschaat, Miksebaan 310, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0419.937.051, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves één miljoen vijfhonderdzevenentwintigduizend honderddrieëntwintig euro negenenzeventig eurocent (1.527.123,79 EUR) bedragen zoals blijkt op de jaarrekening opgemaakt per 31 december 2011 die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap van 1 juni 2012.

2. Vaststelling van het uitkeerbare bedrag

De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van 5 december laatst heeft vastgesteld dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, één miljoen vijfhonderdzevenentwintigduizend honderddrieëntwintig euro negenenzeventig eurocent (1.527.123,79 EUR) bedraagt,

3. Vaststelling beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De voorzitter verklaart dat de bijzondere algemene vergadering van 5 december laatst beslist heeft over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van één miljoen vijfhonderdvierentwintigduizend euro (1.524.000,00 EUR).

Alle aandeelhouders hebben in voornoemde bijzondere algemene vergadering van 5 december jongstleden verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4. Verslag van de bedrijfsrevisor

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, BV C.V.B.A. "Verscheiden .- Walkiers & Co, bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, aangewezen door de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 5 december 2013 met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliénstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedri fsrevisor, werd aangesteld op 26 november 2013 door de Raad van Bestuur van de NV IMMOSCOTIA, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 310, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0419.937.051, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat vier vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangsmaatregel ingevoerd door de Prorammawet van 28 juni 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

I:I

Luik B - vervolg

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrerevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

- de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W Penn. en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend."

De vergadering keurt haar verslag goed. In een bijzonder verslag legt de Raad van Bestuur uit waarom de

kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap.

5. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van. artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van één miljoen driehonderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro (1.371.600,00 EUR), om het te brengen op één miljoen vierhonderddrieëndertigduizend zeshonderd euro (1.433.600,00 EUR) door inbreng in natura van "uit te keren dividend" ten belope van één miljoen driehonderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro (1.371.600,00 EUR).

In ruil voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar zal de fractiewaarde van de aandelen proportioneel verhogen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt middels de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en die omstandig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, vertegenwoordigd als voormeld, die verklaren volledig op

de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die verklaren dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben lastens de vennootschap die omstandig beschreven

staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van één miljoen vijfhonderdvierentwintigduizend euro (1.524.000,00 EUR) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

In ruil voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

6. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen driehonderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro (1.371.600,00 EUR), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen vierhonderddrieëndertigduizend zeshonderd euro (1.433.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderdachtenveertig (2.548) aandelen op naam zonder nominale waarde.

7. Wijziging van de statusten

Teneinde de statuten in overeenstemming met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorgaat, beslist de

algemene vergadering de eerste zin van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderddrieëndertigduizend

zeshonderd euro (1.433.600, 00 EUR). "

8. Volmacht voor de coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

9. Machten aan het bestuursorgaan

F

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- 4

~r- . + 4

Voor- behouden aan het

'- Seigis`ci Staatsbiad

4\77

Luik B - vervolg

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul WeIIens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0396-012
15/04/2013
ÿþ11

*13058486*

Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Kocp,';-irrclel fe An{werpen, op

J `d A77'.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0419.937.051

Benaming (voluit) :IMMOSCOTIA

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Miksebaan 310, 2930 Brasschaat (volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel op 28 maart 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "IMMOSCOTIA" naamloze vennootschap, gevestigd te 2930 Brasschaat, Miksebaan 310, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0419.937.051, en dat ondermeer volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

De -vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met vijfhonderd zeventigduizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent (£ 570,128,48), deels door vernietiging van twee (2) aandelen toe te rekenen op de vernielde onverdeeldheid tussen de aandeelhouders sub 5, voor het overige door evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen, om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van zeshonderd tweeëndertigduizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent (6 632.128,48) op tweeënzestigduizend euro (6 62.000,00), volgens de werkwijze als uiteengezet onder het eerste agendapunt, welke terugbetaling zal geschieden door toebedeling van effectenrekening met nummer 4793150567-36 (aard: Nyrstar 115,375 110516  obligatie) met een waarde van vijfhonderd vijfentwintigduizend negentig euro (E 525.090,00), en vijfenveertigduizend achtendertig euro achtenveertig cent (6 45,038,48) uit rekening-courant aan de aandeelhouders, zoals deze vermeld staat in de staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december laatst.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst: 'Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (6 62.000,00), Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd achtenveertig (2.548) aandelen'.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Van Schevensteen Linda, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van aIle a u ministratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoordineerde statuten

A Vbor-

behouden

aan het

Belgiqch t Staatsbfad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2013
ÿþ .) " Mcd Word I1,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

erg eg¬ j fer grafie van de.ncridirardc

von Koophandel le Anhrierpso, op

4 1413

Griffie

" 13008186

Ondernemingsnr : 0419.937.051

Benaming

(voluit) : IMMOSCOTIA

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MIKSEBAAN 310, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 13 december 2012

Met eenparigheid van stemmen wordt, met ingang van 1 februari 2013, mevrouw Maria Kempeneers, wonende te Heilig Kruisstraat 42, 2640 Mortsel, benoemd als bestuurder tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2016, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

Het betreft een onbezoldigd mandaat.

Gerda Kempenaers,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.06.2012 12227-0391-012
25/04/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod word 11 1

Ondernemingsar 0419.937.051 Benaming

4',,YLJr IMMOSCOTIA

Pee>4" goIgqd tor .n; ;ilto van de Ratbi'r`z.

doopkûndd td egp

1 3 APR, 2012

Griffie

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel MIKSEBAAN 310, 2930 BRASSCHAAT, BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER EINDE MANDAAT BESTUURDER Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 27 maart 2012.

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag, met ingang van 1 februari 2012, van mevrouw Maria Kempenaers, wonende te Heilig-Kruisstraat 42, 2640 Mortsel, als bestuurder van de vennootschap. Er wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering verzocht om kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

De raad van bestuur neemt kennis van het overlijden op 28 januari 2012 van de heer Adolf Kempenaers, Miksebaan 310 bus 15, 2930 Brasschaat. Hierdoor komt een einde aan zijn mandaat van bestuurder. Er wordt hulde gebracht aan de nagedachtenis van wijlen de heer Adolf Kempenaers.

mevrouw Gerda Kempenaers, gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste bfz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedan}ghe d van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij -het Belgisch Staatsblad _ 25/14/2012 Annexes du Moniteur belge

bei a BE Sta

11

*120794

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0259-012
14/04/2011
ÿþ Mod 2.1

'." In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



behouden

aan het

Belgisch

" 11056783 Staatsblad

Neereekgt ter griffie van de

ted4bak ~; ~~~~~`c~;~ ~~~ea

Gril% óriffier,

Ondernemingsnr : 0419.937.051

Benaming :

(voluit): IMMOSCOTIA

'Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2930 Brasschaat, Miksebaan 310

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

Op éénentwintig maart

Voor Ons, Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, ¶Eggestraat 28, werd gehouden, te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone ';algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMOSCOTIA", gevestigd

te .2930 Brasschaat, Miksebaan, 310, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0419.937.051, topgericht bij akte verleden voor notaris Richard Celis te Antwerpen -op :vierentwintig oktober negentienhonderd negenenzeventig, bekendgemaakt in de (bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien november negentienhonderd :negenenzeventig onder nummer 1873-3, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op negenentwintig mei negentienhonderd zesentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vierentwintig juni negentienhonderd zesentachtig onder nummer 860624-382.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

HEERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal voortaan uit te drukken in Euro, zodat het kapitaal thans zeshonderd tweeéndertigduizend honderd achtentwintig 4uro achtenveertig cent (632.128,48 E) bedraagt.

:TWEEDE BESLUIT

IDe vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

:Aan de raad van bestuur wordt de opdracht gegeven de uitvoeringsmodaliteiten te bepalen. Voortaan zal er een register van :aandelen worden gehouden zoals bepaald in artikel 6 van de statuten.

DERDE BESLUIT

IDe vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen aan de voorgaande besluiten alsook aan het van kracht zijnde Wetboek van :Vennootschappen, door het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Seigisc

Staatsblad

Luik B - vervolg

de essentiële bestanddelen, luidende als volgt:

STATUTEN

Artikel l.- Rechtsvorm en Naam.

Een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "IMMOSCOTIA".

Artikel 2.- Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Miksebaan 310.

De raad van bestuur mag de zetel verplaatsen naar iedere andere plaats in

België' mits inachtneming van de taalwetgeving terzake, zonder dat hiervoor

een statutenwijziging is vereist.

Artikel 3.- Doel.

De- vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland,

alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie en !makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende

leasing.

Dit alles mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

!De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden 1coërdineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, hals tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

!Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

:Zij mag al haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen enalle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Artikel 4.- Duur. !De vennootschap is opgericht op vierentwintig oktober negentienhonderd !negenenzeventig voor onbepaalde duur. !Artikel 5.- Kapitaal.

'Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd[ tweeëndertigduizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent 1(632:128,48 EUR) .

;Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vijftig (2.550)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde. !

Artikel 6.- Aandelen. -

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register vang aandelen en hebben stemrecht.

`Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn !voorzien van een volgnummer.

IDe overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van `aandelen van de vennootschap.

!Zij kunnen bij besluit van de raad van bestuur uitgegeven worden in !afzonderlijke of meervoudige titels.

iDe stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren opi plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag! beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd eni invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven! dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd! ,verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door!

Voor-

behouden

aan het

elgisch

, Staatsblad

Luik B - vervolg

!gevallen door de wet voorzien.

'De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders, telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur wordt voorgezeten door !zijn voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste bestuurder.

Iedere oproepingsbrief wordt ten minste -vijf volle dagen voor de vergadering verzonden en bevat de agenda.

IDe vergaderingen van de raad worden op de zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle leden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

:Artikel 12.- Besluitvorming raad van bestuur.

iDe raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief of door gebruik van gelijk welk telecommunicatiemiddel schriftelijk volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Ingeval de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, beslissen zij steeds unaniem en heeft de voorzitter dus geen beslissende, stem, tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een ;verrichting, die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet :zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van ;Vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereist, worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de :bestuurders. Zij wordt gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder ;voormeld document ondertekent.

(Artikel 14.- Externe vertegenwoordigingsmacht.

'Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, en onverminderd de bijzondere volmachten verleend door de raad van bestuur, zal voor alle handelingen de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, of door de gedelegeerd-bestuurder die alleen optreedt. Artikel 15.- Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. (Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is ;burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof !hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou ;volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de !rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. ,Indien de vennootschap zelf tot bestuurder wordt benoemd in een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van-overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap! zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. !De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur[

vastgesteld. _

!Artikel 11.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minstel

bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, benoemd door;

de Algemene Vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, op elk!

ogenblik herroepbaar. Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in del

Luik B - vervolg

[vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger . te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 17.- Algemene vergadering - Jaarvergadering. De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de eerste werkdag van de maand juni om elf uur, op de zetel der vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Zij wordt samengeroepen door haar voorzitter, de raad van bestuur of van! vereffenaars of door de commissaris.

Een buitengewone Algemene Vergadering moet worden samen geroepen op vraag van de aandeelhouders die ten minste één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden vang de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden! ter beschikking gesteld. De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een! aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het! ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk rechtop één stem. Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber, al dan niet vennoot, die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de! aandelen aan toonder is bepaald.

In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven! zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is,j evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad! van Bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder. De algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld! staan in de vennootschapswet. De algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen. "

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 18.- Boekjaar - vertegenwoordiging.

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december vang dat jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en!

maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekeningen op.

Artikel 19.- Reserve - winstverdeling - interimdividend.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de

vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor del

wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer het

reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap

bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks opnieuw besluiten';

Voor-

behouden

aan het

r ~éTgisc

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aen het

elgisch

~ Staatsblad

Luik B - vervolg

ronder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 617 van het Wetboek van! Vennootschappen. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats van uitbetaling van; eventuele dividenden en heeft de bevoegdheid om, op het resultaat van ieder= ;boekjaar, een interimdividend uit te keren binnen de bepalingen van artikel= 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot del coordinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving en de Igenomen besluiten..

VIJFDE BESLUIT De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan Aerts & Co - Accountants, met zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, en vertegenwoordigd door haar medewerkster mevrouw van Schevensteen Linda, met recht van indeplaatsstelling en met volgende machten

Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de. Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel Ivoor het verleden, het heden als voor de toekomst.

Omtrent al wat voorafgaat.volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen.

FISCALE BEPALING: 3

Het geïnde recht op geschriften uit hoofde dezer bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

SLUITING

Daar de agenda afgehandeld werd, wordt de zitting gesloten om veertien uur

dertig minuten.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, geassocieerd notaris. _ Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 22 MAART 2011. Boek 140, blad 73, vak 14. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur: (get) J. De Vries.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL getek. Notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte + gecoördineerde tekst van de statuten.

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 19.07.2010 10325-0253-012
24/11/2009 : AN220584
14/07/2009 : AN220584
20/06/2008 : AN220584
03/07/2007 : AN220584
03/07/2006 : AN220584
14/06/2005 : AN220584
05/01/2005 : AN220584
14/06/2004 : AN220584
26/06/2003 : AN220584
20/03/2001 : AN220584
01/07/2000 : AN220584
29/06/2000 : AN220584
29/06/1999 : AN220584
05/07/1994 : AN220584
21/07/1988 : AN220584
01/01/1988 : AN220584
24/06/1986 : AN220584
24/06/1986 : AN220584
01/01/1986 : AN220584

Coordonnées
IMMOSCOTIA

Adresse
MIKSEBAAN 310 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande