IMMOVESU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOVESU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.350.110

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0437-007
30/07/2014
ÿþOndememingsnr : 0429 350 110

Benaming (voluit) : Immovesu

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

 : Zetel Leopoldstraat 4

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan het bestuursorgaan - verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten - sluiting vereffening.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 8 juif 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "11VIIIIIOVESU", met zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 4, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 0429 350 110, niet BTW-plichtig, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, vaststelling door de voorzitter van het volgende

a) op 5 jull 2014 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van i! vennootschappen.

b) op 25 mei 2014 heeft de externe accountant, met name de heer Marc Bontinck, accountant, kantoorhoudende te 9230 Wetteren, Peperstraat 80, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek ivan vennootschappen een verslag opgesteld.

!1 De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Aangezien de NV Immovesu, met maatschappelijke zetel te, 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 4, in vereffening wenst te gaan omdat de werkzaamheden gestaakt zijn en de onroerende goederen werden verkocht, de vennootschap aldus geen reden van bestaan meer heeft werd ons de keindbalans voorgelegd ter controle.

Wil hebben de controle uitgevoerd over de jaarrekening van de NV Immovesu over het boekjaar dat werd afgesloten op 30 april 2014, opgesteld op basis van het in België van toepassing zijnde boekhoudkundig referentiestelse

Het balanstotaal bedraagt 641179,44 ¬ , de jaarrekening sluit met een winst van 246552,85E Het opstellen van de jaarrekening valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan Overeenkomstig de controlenormen hebben wij de controlewerkzaamheden uitgevoerd ter 1! verkrijging van controle-informatie over de in de jaarrekening opgenomen bedragen en toelichtingen. Wij hebben van het bestuursorgaan en van de verantwoordelijken van de vennootschap voor onze controlewerkzaamheden alle nodige inlichtingen verkregen

Het saldo van de rekening courant van de gedelegeerd bestuurder werd ons bevestigd in een door de gedelegeerd bestuurder ondertekend attest.

!i Naar ons oordeel geeft de jaarrekening afgesloten op 30/04/2014 een getrouw beeld van het vermogen, de financiële toestand en de resultaten van de vennootschap, in overeenstemming met het in België van toepassing zijnde boekhoudkundig referentiestelsel.

Er dient geen voorbehoud te worden gemaakt in verband met verrichtingen of beslissingen die in overtreding met de statuten of het wetboek van vennootschappen zijn genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

*14146394*

11

Neeraelegd ter griffie van de Rechtbank

van 1,:ce_.le! Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

16 i1111151/4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11,1

Voorbehouden -" aan het Belgisch Staatsblad

----- - -^ -- ------- ---------

Wetteren, 25/05/2014

(getekend)

Marc Bontinck

Accountant"

Neerleming

De verslagen van het bestuursorgaan en van de externe accountant zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Eerste beslissing - Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping

Door ieder van de aandeelhouders afzonderlijk verklaring afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Tweede beslissing - Verslaggeving.

Beslissing om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde externe accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 april 2014. Verklaring kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. Derde beslissing Ontbinding

Beslissing om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf 8 juli 2014 en uitspraak van haar vereffening te rekenen vanaf 8 juli 2014.

Vierde beslissing - Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding.

Voorlegging aan de aandeelhouders van de jaarrekening van de vennootschap met betrekking tot het afgesloten boekjaar.Erkenning door elke aandeelhouder afzonderlijk een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. Mondelinge toelichting door het bestuursorgaan van deze jaarrekening. Uitdrukkelijke verklaring door het bestuursorgaan van de vennootschap dat alle passiva aangezuiverd werden en er op 8 juli 2014 geen passiva meer zijn. Inzage in gemelde jaarrekening en beslissing om deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren. Vijfde beslissing - Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden. Verklaring en erkenning dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op 8 juli 2014, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

Zesde beslissing -Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten.

Uitdrukkelijke akkoordverklaring door alle aandeelhouders om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaring ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Uitdrukkelijke verklaring aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op 8 juli 2014 reeds alles vereffend is.. Verklaring door de aandeelhouders ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hun hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening. Uitdrukkelijke akkoordverklaring en verbintenis het eventueel niet vereffend passief, waarvan de aandeelhouders op 8 juli 2014 geen kennis van hadden, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit. Uitdrukkelijke verklaring om de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

Zevende beslissing - Sluiting van de vereffening.

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, voor gesloten verklaring van de afrekening en vaststelling dat de naamloze vennootschap "Immovesu" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Achtste beslissing - Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van mevrouw Maria Suy, te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 4 bus 2.

Negende beslissing - Kwijting aan het bestuursorgaan en vaststelling van mandaatbeëindiging.

Beslissing om, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik .B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



-Mevrouw SUY Maria Francisca Emilienne, geboren te Brugge op 1 juli 1943, rijksregisternummer 43 07 01 082 64, niet-herhuwde weduwe van de heer Hendrik Vermeulen, wonende te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 4, bus 2.

-Mevrouw Vermeulen Inge Juliana Gerard, geboren te Dendermonde op 3 september 1964, rijksregisternummer 64 09 03 124 29, echtgenote van de heer Hellum Havard, wonende te Noorwegen, 1555 Son, Soltoppveien t

-De heer Vermeulen Stefaan Margriet Piet, geboren te Dendermonde op 25 juni 1966, rijksregistemummer 66 06 25 131 62, echtgenoot van mevrouw Danielle Alexandra Maria Jeanine van Hove, wonende te 7565 Peachtree Lane, Sylvania OH 43560, Verenigde Staten van Amerika. -De heer Vermeulen Wouter Marc Vera, geboren te Dendermonde op 27 mei 1967, rijksregistemummer 67 05 27 099 48, echtgenoot van mevrouw Veronique Jeanne Alfons Aelbrecht, wonende te 1000 Brussel, Populierstraat 17,

voor hun beheer als bestuurders van de vennootschap en aan voornoemde mevrouw Maria Suy als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur. Verklaring dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de (gedelegeerd) bestuurders en de voorzitter van de raad van bestuur van rechtswege beëindigd is.

Volmacht:

Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de VOF KORTEN EN C°, Buro voor bedrijfsadvies, Hekkestraat 25, 9200 Dendermonde, alsook aan al haar medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel ais nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris te Hamme





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

- Uitgifte akte

- Verslagen in het kader van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen (verslag bestuursorgaan

met staat van actief en passief en verslag bedrijfsrevisor)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþ Mcd Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II I 11J1,11,115,EII 11 II

tivorfiberl f tr nriffic TC" .4---Reefitharig: Io

Griffie 14 FER n'Ili

Ondernemingsnr : BE 0429.350.110

Benaming

(vole) IMIVIOVESU

(verkort) "

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 4, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

pnderwern akte: Buitengewone algemene vergadering - benoeming bestuurder.

Verslag van de buitengewone algemene vergadering van 15 januari 2014.

De voorzitter, mevrouw Suy Maria, stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn zodat de vergadering rechtsgeldig kan beslissen.

Het enige agendapunt:

- Benoeming van een bestuurder.

De voorzitter deelt mede dat het nuttig zou zijn een bijkomend bestuurder te benoemen in de persoon van de heer Vermeulen Wouter, Marc, Vera, wonende te 1000 Brussel, Populierstraat 17, RR.: 670527-099.48.

Na beraadslaging beslist de buitengewone algemene vergadering, met algemeenheid van stemmen, de

heer Vermeulen Wouter, voornoemd, te benoemen als bestuurder yan de NV Immovesu.

De benoeming gaat in op heden.

Antwerpen, 15 januari 2014,

Suy Maria,

gedelegeerd bestuurder,

.....  Op de laatste biz. van Luik B vermelden. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 26.06.2013 13223-0258-007
28/11/2012 : DEA001838
17/08/2012 : DEA001838
30/07/2012 : DEA001838
05/08/2011 : DEA001838
24/06/2010 : DEA001838
02/07/2009 : DEA001838
01/09/2008 : DEA001838
28/07/2008 : DEA001838
31/08/2007 : DEA001838
07/09/2006 : DEA001838
27/07/2005 : DEA001838
08/07/2004 : DEA001838
11/08/2003 : DEA001838
31/03/2003 : DEA001838
07/08/2002 : DEA001838
20/09/2001 : DEA001838
01/01/1996 : DEA1838
01/01/1993 : DEA1838
01/01/1992 : DEA1838
07/08/1986 : DEA1838

Coordonnées
IMMOVESU

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande