IMMOWAVERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOWAVERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.843.557

Publication

28/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308766*

Neergelegd

26-05-2015

Griffie

0630843557

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IMMOWAVERA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor Meester Yves BLOEMEN, notaris te Sint-Katelijne-Waver, op 18 mei 2015, nog te registreren, blijkt dat :

1) Mevrouw VAN OEVELEN Laure-Anne Maria Marguerite Dina, geboren te Edegem op 22 januari 1986, rijksregisternummer 86.01.22 178-05, echtgenote van de heer NAEGELS Bart Rene Maria, wonende te 2800 Mechelen, Heembeemd 56; en

2) De heer BRUYLANTS Stéphane Jan Marie, geboren te Mechelen op 16 oktober 1953, rijksregisternummer 53.10.16 035-86, echtgenoot van mevrouw BRUYNSEELS Anne Louise Clothilde, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), 't Pleintje 13. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de voornaamste bepalingen en statuten luiden als volgt :

Inbreng in geld.

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht, onder de naam  IMMOWAVERA , met zetel te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 29, waarvan het kapitaal twintigduizend euro (20.000 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vóór het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichters op heden, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Het verslag wordt door mij, notaris, bewaard.

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de 100 aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door mevrouw VAN OEVELEN Laure-Anne, voornoemd, voor VEERTIENDUIZEND EURO (14.000 EUR), volledig volgestort, waarvoor haar zeventig (70) aandelen worden toegekend;

- door de heer BRUYLANTS Stéphane, voornoemd, voor ZESDUIZEND EURO (6.000 EUR), volledig volgestort, waarvoor hem dertig (30) aandelen worden toegekend.

Hieruit blijkt dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000 EUR). Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE66 7360 1290 8643 bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, agentschap 'Sint-Katelijne-Waver Centrum' zoals blijkt uit een bewijs van deponering van 18 mei 2015.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  IMMOWAVERA .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 29.

Doel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Dorp 29

2861 Sint-Katelijne-Waver

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden:

het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Al deze voorgaande opsommingen zijn verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel; rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of fusie aangaan met alle ondernemingen of vennootschappen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of die deze in de hand kan werken.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000 EUR) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Het mandaat van een gewone zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, zullen de deze zaakvoerders als college alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door de zaakvoerders als college, onverminderd de mogelijke beperkingen die de algemene vergadering aan hun vertegenwoordigingsbevoegdheid zal stellen. In voorkomend geval kunnen deze bevoegdheidsbeperkingen in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Stemrecht  vertegenwoordiging op de vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Verdeling na vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Overgangsbepalingen

a) Eerste boekjaar - eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni van

het jaar tweeduizend zeventien om twintig uur (20u00).

b) Bekrachtiging verbintenissen

In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 april 2015. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Worden als niet-statutaire zaakvoerder benoemd, die allen verklaren te aanvaarden:

1) Mevrouw VAN OEVELEN Laure-Anne, voornoemd.

2) De heer BRUYLANTS Stéphane, voornoemd.

Gezegde mandaten zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

d) Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Filip Heirbaut , met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Galgestraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Mechelen, met ondernemingsnummer 0502.741.694, vertegenwoordigd door de heer HEIRBAUT Filip, boekhouder-fiscalist, te 2800 Mechelen, Galgestraat 15, BIBF NR. 3000050701, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder andere met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en rekeningen enzovoort.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Yves Bloemen

Tegelijk neergelegd: een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte

26/08/2015
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111M! j1211,1t111111111

Ondernemingsnr : 0630843557

Benaming

(voluit) : IMMOWAVERA

(verkort) :

r~~~~~~`i~~~~~n ~

~ ,~ w ~

i 7 AM

RECHTSANK van i,,rJ~~c~ t~ ; ANTbVtttN~~; afid.

MECHELEN

--" -~--.--........,-.N.__ t

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp 29, 2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van 30 juli 2015 dewelke gehouden werd

op de maatschappelijke zetel.

Ondergetekende, Dr. Laure-Anne Van Oevelen - zaakvoerder - verklaart hiermee dat :

de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering beslist éénsluidend de maatschappelijke zetel te

verplaatsen naar Bosstraat 2 te 2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver en dit vanaf 30 juli 2015.

Dr. Laure-Anne Van Oevelen,

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
IMMOWAVERA

Adresse
DORP 29 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande