IMOSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMOSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.352.797

Publication

23/10/2012
ÿþ fie :L3.- !Md word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooc behout

aan h Belgis Staatst

Ondernemingsnr : 0438.352.797.

Benaming

(voluit) : IMOSO (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien september twee duizend en twaalf, geregistreerd vijf bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op negentien september deama boek 5/167 blad 9 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IMOSO (in vereffening) gevestigd te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5, opgericht ais een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Jacques Van Roosbroeck met standplaats te Antwerpen-Merksem op zeven september negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes oktober daarna onder het nummer 891006-149 en welke vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld bij beslissing van de algemene vergadering, gehouden op negen mei tweeduizend en twaalf, overeenkomstig het proces-verbaal, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli daarna onder het nummer 12127654 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 Wetboek van vennootschappen.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de enige vennoot voor zover nodig ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende de-welke hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken.

TWEEDE BESLISSING. Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoord-vonnis".

De enige vennoot ontslaat zichzelf van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken zoals deze documenten door hem werden voorgelegd in zijn hoedanigheid van vereffenaar.

Hij ontslaat zichzelf tevens van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Hij verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er vooraf-gaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

DERDE BESLISSING. Goedkeuring van het vereffeningsverslag en van de vereffenings-rekeningen.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLISSING. Decharge / Kwijting vereffenaar.

De vergadering geeft algehele kwijting en décharge zonder uitzondering of enig voorbehoud of beperking aan de heer DE SITTER Eduard René José, wonende te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Bijgevoig wordt voornoemde vereffenaar door de vergadering ontheven van zijn taak als veref-fenaar zonder enig voorbehoud noch beperking.

VIJFDE BESLISSING. Sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Ver-volgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMOSO definitief opgehouden heeft te bestaan.

VERKRIJGING ONROEREND GOED.

In het bijzonder heeft de sluiting van de vereffening tot gevolg dat het hierna beschreven onroerend goed voor de geheelheid wordt verkregen door de (voornoemde) enige vennoot, zijnde de heer DE SITTER Eduard René José, geboren te Kruibeke op veertien maart negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5, die dit aanvaardt. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!11

*1211d670

eergsl$gd ttr Oit von à behibud van KOOpittitid to Ánfilrl'jf 8% op

Griffie 1 2 OKT. 2012

Hierna genoemd de "vennoot" en/of "vennoten".

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

De volle eigendom van:

GEMEENTE SCHOTEN / Eerste Afdeling

Een landhuis op en met grond en alle toebehoren gelegen te Schoten, Goudvinkendreef 5, vol-gens titel en

kadaster gekend sectie D nummer 3321S12 voor een oppervlakte van tweeduizend en vijftig vierkante meter.

In de laatste overgeschreven titel staat voormeld goed omschreven onder dezelfde kadastrale sectie,

nummer en oppervlakte.

ZESDE BESLISSING. Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken, bescheiden en documenten van de vennootschap

zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende

adres: bij de heer Eduard De Sitter voornoemd te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5.

ZEVENDE BESLISSING. Consignatiemaatregelen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consigna-tie van

gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of enige vennoot en die hen niet konden worden

afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Eduard DE

SITTER, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

- het opvragen van de extra gelden, ten laste te nemen door de vennoten overeenkomstig het verslag van

de vereffenaar;

- de schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

ACHTSTE BESLISSING. Volmacht formaliteiten.

1. De enige vennoot verleent zichzelf, zijnde de heer Eduard DE SITTER, bijzondere volmacht met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispunt van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondememingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de belasting over de Toegevoegde waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap, en in het algemeen om alle verrichtin-gen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op de schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming, en om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten ten gevolge van de sluiting van de vereffening.

2. Onverminderd de rechten van derden tegen de vereffenaar zoals bepaald in artikel 198, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant zichzelf, zijnde de heer Eduard DE SITTER, als bijzonder lasthebber aan te stellen, met recht van indeplaatsstelling, aan wie zij betreffende de goederen die aan de ontbonden vennootschap toebehoren op de dag van de afsluiting van de vereffening en om welke reden ook niet in de vereffening zouden begrepen zijn, gelasten om voor hen en uit hun naam;

- alle maatregelen te nemen, tot vrijwaring van de rechten van de comparanten in deze goe-deren;

- op te treden in rechte als eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte sluiting van vereffening, afschrift of kopie van het

vereffeningsverslag en van het akkoord-vonnis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T

-Voor-beli uilen aan het Belgisch Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012
ÿþ Mod Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dieergelud for r tifile van do Rothlhunh

van Koophandel to Anfwapen6 op

Griffie 't 0 311t1 /812

u 1111111 111

*12127654*

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

111

Ondernemingsnr : 0438.352.797.

Benaming

(voluit) : IMOSO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negen mei twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op zestien mei daarna boek 51162 blad 55 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IMOSO gevestigd te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5, opgericht als een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Jacques Van Roosbroeck met standplaats te Antwerpen-Merksem op zeven september negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes oktober daarna onder het nummer 891006-149 en omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op vijfentwintig maart tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna onder het nummer 08055642 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de enige vennoot zichzelf van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 maart 2012, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Jo Plettinx & C°, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-vennoot, mevrouw Jo Plettinx, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te', 3980 Tessenderlo, Industrieweg 45, aangewezen door de zaakvoerder over de staat waarop de activa en: passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 maart 2012, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

IS

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMOSO, met maatschappelijke, zetel te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5 een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 307.404,01 ¬ en een netto actief van 302.557,45 ¬ . Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van de niet aangelegde voorziening voor vereffeningskosten, de niet uitgedrukte latente meerwaarde op het onroerend goed eigendom van de vennootschap en van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der belastingen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk aan de invereffeningstelling van de vennootschap BVBA IMOSO en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Herenthout, 11 april 2012.

(getekend)

Jo Plettinx & C° BV o.v.v. BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder- vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

'

s~ (getekend) Mevr. Jo Plettinx

Bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting juist te hebben bevonden, beslist de enige vennoot om de vennootschap (vrijwillig) te

ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S)  BENOEMING BIJZONDER LASTHEBBER

VOOR INDIENING VERZOEKSCHRIFT.

A. De enige vennoot beslist zichzelf tot vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, zijnde de heer DE SITTER Eduard René José, geboren te Kruibeke op veertien maart negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek; * niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De enige vennoot beslist vervolgens zichzelf als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

A. De enige vennoot beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-Iasthebbers voorde duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbàar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B, De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE  EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de enige vennoot, voornoemde heer DE

SITTER Eduard René José, wonende te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 5, tenslotte kennis van het einde (van

rechtswege) van zijn mandaat als enige zaakvoerder.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de enige vennoot later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening en/of het vereffeningsverslag.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De enige vennoot verleent zichzelf als vereffenaar alle machten en bevoegdheden, en verleent eveneens alle machten en bevoegdheden aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW; Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap ais handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd ; expeditie (vrijwillige) ontbinding - invereffeningstelling - benoeming vereffenaar(s) - einde mandaat zaakvoerder l afschrift van de beschikking f verslag van de bedrijfsrevisor met verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behouden

aan het

Belïgisch

Staatsblad,

4



21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 15.06.2012 12178-0044-011
28/11/2011 : AN290846
08/07/2011 : AN290846
02/08/2010 : AN290846
11/08/2009 : AN290846
21/05/2008 : AN290846
14/04/2008 : AN290846
06/03/2008 : AN290846
23/07/2007 : AN290846
28/06/2005 : AN290846
16/11/2004 : AN290846
30/06/2004 : AN290846
23/06/2004 : AN290846
23/05/2003 : AN290846
30/05/2000 : AN290846
15/06/1999 : AN290846
01/01/1995 : AN290846
01/01/1993 : AN290846
29/07/1992 : AN290846

Coordonnées
IMOSO

Adresse
GOUDVINKENDREEF 5 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande