IMPERIO METAAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPERIO METAAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.406.171

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 27.08.2013 13471-0421-011
23/04/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"Mette ter vanéllochtban~C ~

ik ,ffr,e,g f kererpon, op

11 APR. 2012

Griffie

I IIIIIV 0] 79 IIIW~I08+VVIII N

bel

az

Be Stat

Ondernemingsnr : 0457406171

Benaming (voiuit) : lemmens

"

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : confortalei 194 2100 deurne

Onderwerp akte :Wijziging maatschappelijke benaming - doelsuitbreiding - statutenwijziging

1. Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 4.4.2012 geregistreerd 4 bladen geen renvooien te Antwerpen 11e registratiekantoor op 5.4.2012 boek 283. blad 05 vak 07 ontvangen 25 euro de eerstaanwezend inspecteur wn H Huberland inhoudende proces verbaal van buitengewone vergadering van de BVBA LEMMENS dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen Wijziging van de maatschappelijke benaming in IMPéRIO METAAL.

2. Wijziging van het maatschappelijk doel als volgt :

- door schrapping van het huidige doel

- door integrale vervanging van het huidige doei door het volgende :

'i De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De groot en kleinhandel in beeld en geluidsdragers, video en filmapparatuur, met inbegrip van verhuring.

Aan en verkoop van tabakswaren, tijdschriften, dagbladen, aile snoepgoed, meeneemdranken, speelgoedartikelen.

Alle toegelaten spelen en weddenschappen, zoals Lotto, Totto, Prest, Subito en andere.

Aan en verkoop, huur en verhuur van geautomatiseerde spelen, computerspelen en toebehoren. Transport en pakketdiensten, collidienst tot 500 kg, collidienst +500 kg Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van eetwaren, snacks, belegde broodjes, dranken, tabakswaren, ijs, snoep, bereide etenswaren.

Het uitbaten van frituur, broodjes- en hapjesbar, dit zowel als vaste inrichting als markt- en straathandel.

De kleinhandel, groothandel en produktie van bouwprodukten en materialen, elektrische benodigheden en apparaten, keukens, ramen, deuren, burelen, centrale verwarming, verven, vloerbekleding, wandbekleding, sanitair, dakbedekking, tapijten en aanverwante produkten. Uitvoeren van alle sanitair en loodgieterij werken, metalen en niet metalen dakbedekking, centrale verwarming en alle aanverwante werkzaamheden.

Uitvoeren van alle elektriciteitswerken, behang- en schilderwerken, alsook het leggen van vast tapijt en het plaatsen van wand- en vloertegels.

Uitvoeren van alle renovatiewerken in het algemeen.

Het waterdicht maken van gebouwen. Uitslijpen, zandstralen of onder hoge druk reinigen en het voegen van gevels. Ontmossen van daken. Alles wat te maken heeft met industriële reiniging. " Het vegen van schouwen en het uitvoeren van allerlei onderhoudswerken.

Alles wat verband houdt met engineering. Het ontwerpen en vervaardigen van allerlei machines alsook om het even welke werkingsintrumenten. Hierbij ook inbegrepen het vervaardigen van de ontworpen machines en werkinstrumenten,

Optreden als makelaar in- of het laten uitvoeren van werken welke doorgefaktureerd worden aan derden van volgende werken: schrijnwerkerij, keukens, ramen, deuren, kasten, burelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

..J

wandbekleding,schilderwerken, sanitair, loodgieterij, dakbedekking, electriciteitswerken, ruwbouw en betonwerken en alles wat betreft het bouwen of renoveren van bouwconstructies.

Coördineren van aannemingswerken in bouw en andere werken.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten, het commercialiseren, het uitvoeren, het beheer en de intellectuele eigendomsrechten van alle vernieuwende processen, zowel chemische, fysische, mechanische, elektronische, elektronische processen, werkwijzen of technieken.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien en brevetten, know how en aanverwante immateriële duurzame activiteiten, het fungeren als octrooibureau, het beheer en ontwikkeling van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten.

Assemblage en montage van machines voor industrieel gebruik.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie met eigen middelen of door derden, van materialen en producten, in de meest uitgebreide zin van het woord, de groothandel, de handel op commissie inzonderheid van het dichten van lekkages van flensverbindingen, leidingen, turbines en dit onder werkatmosfeer van gas, stoom of enig ander product, het herstellen en beschermen van constructies in metaal, beton en hout, het herstellen en fabriceren van pleziervaartuigen en andere artikels in kunsthars en metaal, het uitvoeren van werken in kerncentrales, pipe-freezing, het herstellen, aanpassen en fabriceren van gelaste constructies en op verplaatsing, het plaatsen van aile ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

Uitvoeren van las- en montagewerken, piping, metaalbewerkingen, bouwmetaalbewerkingen, smeedwerken en sierijzerwerken en dit in de meest brede zin in binnen- en buitenland, op zee of aan land, op boorplatformen en schepen.

Ontwerpen, fabriceren en plaatsen van metaalconstructies in de meest brede zin in binnen-en buitenland, op zee of aan land, op boorplatformen en schepen

Aankopen en verkopen van metalen en van producten vervaardigd uit hoofdzakelijk metaal. Aankopen en verkopen van aile hulpstoffen, materialen en investeringsgoederen eigen aan de metaalbewerking.

Installaties van elektrische bedrading en toebehoren, huipvoedingssystemen, computers, verwarmingstoestellen en koelsystemen, alarm- en beveiligingssystemen.

Montage en engineering in binnen- en buitenland, op zee of aan land, op boorplatformen en schepen.

Houden van aandelen van andere vennootschappen.

Waarnemen van bestuurs- en directiemandaten, inclusief mandaat van vereffenaar. Uitvoeren van alle vastgoedactiviteiten voor zover de erkenning van vastgoedmakelaar niet vereist is.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Zij kan onder gelijk welke vorm en op gelijk welke manier deel hebben in alle vennootschappen of ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die dit zouden kunnen begunstigen, beschermen of uitbreiden. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

En al wat met deze activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan warden in de ruimst mogelijke zin. De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uïtvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel op zee als aan land, op boorplatformen en schepen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en risico van derden.

Algemene Bepaling

ln de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of

vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de

vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of

vergunningen werden bekomen,

3. Wijziging van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

00-°'t3e Cfen aa het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

00;ti

iaden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL VERSLAG ZAAKVOERDER

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2012
ÿþ-4 Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Il~IVWIIMIII~63I~VIVIW~

behouden' *120397*

aan het

Belgisch Staatsblad

II



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

c 3 -n1" l-f3d¬ muT

Qndernemingsnr ; 0457.406.171

Benaming -

(valuit) : LEMMENS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heerstraat 2 D 3941 Hechtel-Bksel

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling zaakvoerder - adreswijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 26/01/2012 blijkt dat:

- Dhr. Lemmens Andre, NN 510614 141 67 en wonende Schansstraat 33 3550 Heusden-Zolder ontslag

krijgt als zaakvoerder, met ingang van 2710112012. Hij krijgt decharge voor het gevoerde beleid.

- Dhr. Pereira Rito Hugo, NN 730221 521 08 en wonende Confortalei 194 2100 Antwerpen aangesteld

wordt als zaakvoerder, met ingang van 2710112012.

- De maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Heerstraat 2 D 3550 Heusden - Zolder naar Confortalei

194 2100 Antwerpen, met ingang van 27/01/2012.

Pereira Rito Hugo

Zaakvoerder

3

Op de Isarsi,e tliz van Luik B vermelden . Recto . Waar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzsj van de perso(o)n{en] bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : >barn en handtekening.

30/09/2011
ÿþII

II

1111

II

II

I 11

*11148064*

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I RECHTBANK VAN KOOPHANDEll

9 " o. 2O1î

1

Heseo-

LEMMENS

Ondernemingsnr 0457.406.171 Benaming

(voluit.)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Heerstraat 2D 3941 Hechtel-Eksel

Onderwerp akte ; Onbezoldigd mandaat

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 01/07/2011 blijkt:



-Bijlagen-bij het Belgisch -Sta-atsblati-1 30/09/2011 --Annexes-dtriVionit-ettrbelge De Bijzondere Algemene Vergadering beslist dat het mandaat als zaakvoerder van dhr Lemmens Andre, NN 510614 141 67 en wonende Schansstraat 33 te 3550 Heusden-Zolder onbezoldigd is, met ingang van 01/07/2011.

Lemmens Andre

Zaakvoerder











Op de laatste bl. van Luik t3 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0426-012
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 26.07.2010 10347-0504-013
24/08/2009 : HA092220
08/08/2008 : HA092220
27/08/2007 : HA092220
14/04/2006 : HA092220
27/07/2005 : HA092220
03/12/2004 : HA092220
06/08/2004 : HA092220
13/08/2003 : HA092220
05/02/2003 : HA092220
10/08/2002 : HA092220
24/03/2001 : HA092220
23/06/1998 : HA92220

Coordonnées
IMPERIO METAAL

Adresse
CONFORTALEI 194 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande