IMPERIUM POLYMERS TRADING & CONSULTANCY CENTRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPERIUM POLYMERS TRADING & CONSULTANCY CENTRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.743.175

Publication

03/04/2013
ÿþMod Word tut

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank.

van Koophandel te Antwerpen, op

2 2 MARI 23 i3

Griffie

~~(

Wijlagen bi hetBélgïsëfi Siaatsbiad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behoud

aan he Belgisc Staatsbl

11111111

130 1886

Ondernemingsnr : (.0%-/'-' " ~~ " -~~~

Benaming

(voluit) : IMPERIUM POLYMERS TRADING & CONSULTANCY CENTRE (verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2980 Zoersef, Ten Halvelaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 7 maart 2013, geregistreerd 10 bladen 2 verzendingen te Beveren, Registratie, de 14 maart 2013, boek 457, blad 53, vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor de Ontvanger (get) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige; dat er een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Heer DE NIL Ronny, wonende te 2980 Zoersel, Ten Halvelaan 7, 2) Mevrouw DE NIL Sofie, wonende te 1040 Brussel, Etterbeeksesteenweg 62 bus 040 en 3) Mevrouw DE NIL Ann, wonende te 2980 Zoersel, Ten Halvelaan 7,

2. Naam en rechtsvorm: "IMPERIUM POLYMERS TRADING & CONSULTANCY CENTRE", Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 2980 Zoersel, Ten Halvelaan 7

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-De wereldwijde handel in polymeren, kunststofproducten en grondstoffen in de meest ruime zin van het woord.

- Transport-, opslag, en overslag van deze producten.

- Groot- en kleinhandel in de afgeleide producten in kunststof.

- De ontwikkeling, onderzoek inzake productie, transport en opslag van de voormelde producten.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

- Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen en lessen voor aile mogelijke personen, bedrijven en instellingen,

- Het verlenen van managementdiensten en het verstrekken van alle mogelijke adviezen aan personen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondermeningen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5, Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt tweeëntwintigduizend euro (22.000,00 ¬ ), Het vaste gedeelte van het , kapitaal is gelijk aan twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen van categorie A. Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft, Het aanvankelijk veranderlijk kapitaal bedraagt aldus tweeduizend euro (2.000,00 E) en is verdeeld in tien (10) aandelen van categorie B.

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt aanvang op zeven maart tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

7, Jaarvergadering, voorwaarden van stemuitoefening:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op vijf juni om negentien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk A aandeel heeft in principe recht op één stem,

De B aandelen hebben geen stemrecht in de algemene vergadering, behoudens daar waar door de algemene vergadering wordt beslist over het lot van de rechten en/of plichten verbonden aan de B aandelen.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het verefeningsresultaat: Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één/tiende van het geplaatst kapitaal, en anderzijds zestig procent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig procent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

ingeval de algemene vergadering beslist over te gaan tot uitkering van winst, zal per aandeel categorie A, het dubbele van de winst per aandeel categorie B worden toegekend.

tje betaling van de dividenden geschiedt op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld. Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit een oneven aantal leden met een maximum drie leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De houders van de aandelen categorie A zullen telkens ten minste één bestuurder meer aanduiden dan de houders van de aandelen van categorie B.

Daartoe zullen de houders van aandelen categorie A en de houders van aandelen categorie B elk een lijst van kandidaten voordragen. Deze lijst zal tenminste één kandidaat meer bevatten dan het te benoemen aantal bestuurders van deze lijst. Ingeval één bestuurder wordt benoemd, zal deze worden benoemd uit een lijst in te dienen door de houders van de aandelen van categorie A.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter, te benoemen onder de bestuurders voorgedragen door de aandelen categorie A. In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten. De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls ais het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen telken male het belang van de vennootschap dit vereist, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf voile dagen voor de vergadering, De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als eenieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De beslissingen worden genomen bij consensus. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Een bestuurder mag, zelfs per brief, fax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen voor de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

a g F

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige' vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie. De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels Il en lil, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder, aan te duiden onder de bestuurders voorgedragen door de aandelen categorie A. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig

vertegenwoordigd door hetzij de enige bestuurder, hetzij elk van de gedelegeerd bestuurders, alleen handelend. 10. Benoemingen: Werd tot eerste bestuurder benoemd: de heer DE NIL Ronny Jean Roger, wonende te

2980 Zoersel, Ten Halvelaan 7.

De algemene vergadering kan echter bij gewone meerderheid beslissen om het aantal bestuurders van de vennootschap uit te breiden.

Het mandaat van de eerste bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend negentien (2019).

De bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor de verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap ln oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld in artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

11, Overname verbintenissen: De comparanten verklaren in dit kader dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 7 maart 2013. Deze overneming zat maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid om hun aansprakelijkheid te beperken.

12. Volmacht: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIARE BOFIS", gelegen te 2100 Deurne, stad Antwerpen, P. van lsackerlaan 21-23 bus 1, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel

Verstraeten & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info@nota rissonvrasene.be

Bijlngen bij iret $eigisetï Stàâi'sbl'a'd 03/II4/2Ur3 Annexes du Moniteur bélgé

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

#-

r .

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMPERIUM POLYMERS TRADING & CONSULTANCY CE…

Adresse
TEN HALVELAAN 7 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande