IMPORT.EXPORT ARCHITECTURE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPORT.EXPORT ARCHITECTURE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.980.893

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 21.08.2014 14453-0417-012
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 13.08.2013 13428-0535-011
16/02/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IkJrgeg;t br pela van de Rechtbank van Koophandel ,e Antwerpon, op

0 3 FER. 2012

Griffie

111111111111u~i~u~mu~m

*iao3sasa

1

Onderrtemingsnr : ¬ 1883.980.893

Benaming (voluit) : IMPORT.EXPORT ARCHITECTURE

(verkort) "

Rechtsvorm :N-1./OF "

?

,

Zetel : Provinciestraat 30

tI 2018 Antwerpen

i Onderwerp akte : Buitengewone alg. vergadering

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 27 december 2011 1,

geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 6 JAN 2012 boek 160 blad 84 vak 14 ontvangen: vijfentwintig euro (25 E) De Ontvanger getekend J. MARTENS, dat een; ;; buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap Ei onder firma IMPORT.EXPORT ARCHITECTURE, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, :I Provinciestraat 30, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

;! 1.Verhoging van het kapitaal met zeventienduizend zeshonderd euro (E 17.600,00), om het te brengen van: duizend euro (E 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (618.600,00), zonder uitgifte van nieuwe,

aandelen, door incorporatie van reserves en aanpassing van artikel 5 der statuten. ,

2.Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 9 december 2011 betreffende de redenen die ertoe; ;:leiden de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm aangenomen heeft van een vennootschap onder firma om te zetten in een Burgerlijke Vennootschap die de vorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met; :; Beperkte Aansprakelijkheid, waaraan tevens een staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden sinds; heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 22 december 2011, welk; ;: verslag besluit;

;; "Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze omzetting en niet kan; li gebruikt worden voor andere doeleinden.

ii Uit ons beperkt onderzoek, uitgevoerd overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

~l

blijkt dr.at de staat van activa en passiva van de VOF IMPORT.EXPORT ARCHITECTURE opgemaakt per

30.09.2011, conform is aan de wettelijke en reglementaire voorschriften en aan de algemeen aanvaarde

I grondslagen terzake en dat er een geen overwaardering van het netto-actiefheeft plaatsgehad.

;: Het eigen vermogen is groter dan het in de balans opgenomen kapitaal. :

Het eigen vermogen bedraagt 36.824,26 Euro tegenover een maatschappelijk kapitaal van 1,000,00 Euro zodat; 3; er een positief verschil is van 35.824,26 Euro.

:; Aangezien het maatschappelijk kapitaal kleiner is dan het door de vennootschappenwet voor een BVBA vereiste i min mumkapitaal van 18.550,00 Euro, zal, voorafgaandelijk aan de omzetting, een kapitaalverhoging van

17.600,00 Euro worden doorgevoerd door incorporatie van reserves, zodat het kapitaal 18.600,00 Euro zal i bedragen.

:

;: Het eigen vermogen zal na de kapitaalvorming 36.824,26 Euro bedragen tegenover een maatschappelijk;

kapitaal van 18.600,00 Euro zodat er een positief verschil zal zijn van 18.224,26 Euro.

Voor de volledigheid wijzen wij er de vennoten op dat, krachtens artikel 785 van het Wetboek van

Vennootschappen, de Ieden van het bestuursorgaan hoofdelijk gehouden zijn : ï

1° tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief nà omzetting en het door het Wetboek vani

l Vennootschappen voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal;

2° voor de overwaardering van het netto-actief zoals dit blijkt uit de bij art.776 bedoelde staat.

Ons verslag is niet langer geldig indien het bijzonder verslag van de zaakvoerders of de staat van activa en ï passiva wordt gewijzigd of indien de omvorming plaatsvindt meer dan drie maanden na de voorgelegde staati van activa en passiva."

.3. De vergadering beslist met ingang vanaf heden de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm vara een besloten vennootscha met be erkte aars rakeli'kheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

et

Ce

mod 11.1

"

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4. De vergadering verklaart nog eenstemmig de statuten van de vennootschap aan te passen aan voorgaande' beslissingen en stelt de standregelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

"I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel I

De naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: Import.Export Architecture.

Bij de benaming en op alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de namen en de juiste titels van alle vennoten vermeld worden. De vennoten die bij de Orde van Architecten zijn ingeschreven, worden als dusdanig aangeduid.

De vennootschap zal ingeschreven worden in het register van de burgerlijke vennootschappen gehouden op de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Provinciestraat 30.

Alle vennoten-architecten moeten ingeschreven zijn bij de Raad van de Orde van Architecten van de provincie waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is. De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders overgebracht worden naar een ander adres. Deze wijziging wordt zowel kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was als waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennoten-architecten dienen aldaar ingeschreven te worden bij de Orde van Architecten behoudens voor hetgeen voorzien is in artikel zeven van de wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig tot instelling van de Orde van architecten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze worden uitgevoerd in naam van en voor rekening van de vennootschap of van de associatie. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs;

- het uitoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichtigen van de Orde van architecten;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel;

-het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, CV, verluchting, akoestiek, wegeniswerken. Deze opsomming is niet exemplatief en niet beperkend

- het uitvoeren van expertisen en veiligheidscoördinatie.

-De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle fmanciële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

-De vennootschap mag samenwerken met andere architecten, ontwerpers en architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen van welke aard ook.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5

I. Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2. Kapitaalverhoging -voorkeurrecht:

Bij elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd en zulks overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Artikel 6:

De aandelen moeten noodzakelijk op naam zijn en mogen niet vrij overgedragen of verkocht worden. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in het vennootschapsregister die wordt gehouden in de zetel. De houders van aandelen kunnen er inzage van nemen evenals elke belanghebbende derde. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De vennootschap is ertoe verplicht op eenvoudig verzoek van een Raad van de Orde van architecten inzage te verlenen in het vennootschapsregister.

Artikel 7:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De aandelen zijn slechts overdraagbaar onder levenden of kunnen maar overgaan bij overlijden ofwel aan een' vennoot ofwel aan een persoon die overeenkomstig artikel 8 bis van de statuten vennoot kan worden en dit mits unanieme goedkeuring van alle vennoten.

Elke voorgenomen overdracht van aandelen wordt één maand voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van architecten.

Artikel 8 :

Elk aandeel is ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, worden de rechten verbonden aan dit aandeel geschorst tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid mits inachtname van de in artikel 8 bis opgenomen bepalingen.

Artikel 8 bis :

Enkel personen die door de uitoefening van hun beroep meewerken aan de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, zijn toegelaten.

Enkel fysieke personen van wie het beroep architect is, kunnen als vennoot worden aanvaard.

Rechtspersonen kunnen slechts lid zijn voor zover zij een maatschappelijk doel hebben dat identiek of aanverwant maar niet onverenigbaar is met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mogen evenwel nooit de meerderheid van de aandelen bezitten en de meerderheid van de leden van de vennootschap moeten steeds fysieke personen zijn of eenpersoonsvennootschappen waarvan de enige vennoot architect is en in rechte optreedt als fysiek persoon.

De vennootschap kan nooit haar eigen aandelen verwerven.

Stagiairs mogen geen deel uitmaken van een vennootschap of associatie waartoe hun stagemeester behoort. Minstens één vennoot zal ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs. Indien de enige architect-vennoot overlijdt, zullen de andere vennoten, eventuele erfgenamen, er voor zorgen dat de lopende opdrachten door een ander architect opgevolgd worden.

De vennootschap en de vennoten, ook zij die niet rechtstreeks onderworpen zijn aan het gezag van de Orde van architecten, zullen zich onthouden van handelingen die onverenigbaar zijn met het beroep van architect of die strijdig zijn met het Reglement van Beroepsplichten. Zij zullen steeds de aanbevelingen van de Orde van architecten naleven. Vennoten die een beroep zouden gaan uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect of met de deontologie dienen ontslag te nemen als vennoot.

Indien door erfopvolging of door boedelscheiding van aandelen nieuwe vennoten ontstaan, zullen zij met adres en beroep aan de Orde van architecten bekendgemaakt worden. Zij zullen in afwachting van hun aanvaarding door de Raad van de Orde van architecten geen stemrecht hebben en geen bestuursdaden mogen stellen; zij hebben enkel het recht op deelname in de winst en/of de waarde van de aandelen.

Indien eén van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing, onverminderd het recht van de overige vennoten om een geschorste architect uit te sluiten. Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte architect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden. Ingeval van terugtreding, ontslag, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een architect-vennoot, zal (zullen) de andere venno(o)t(en), eventueel de erfgenamen ervoor zorgen dat de lopende opdrachten worden opgevolgd door een andere architect-vennoot of eventueel een andere architect indien de weggevallen vennoot de enige architect-vennoot was. Dit gebeurt met inachtname van de regels van de deontologie. In elk van deze gevallen zal de Orde van architecten onmiddellijk op de hoogte gebracht worden. Nieuwe vennoten kunnen slechts worden aanvaard bij unaniem akkoord van alle vennoten. Elke voorgenomen toetreding van nieuwe vennoten moet één maand vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van architecten met opgave van naam, adres en beroep van de kandidaat-vennoot.

Artikel 9 :

De zaakvoerder vordert de fondsen in op de ingeschreven aandelen, naargelang de behoeften van de vennootschap. Hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast. De vennoot die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal een interest aan twaalf ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting. De zaakvoerder kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen. De zaakvoerder kan de vennoten toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten. Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen.

III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel 10 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~s

mod 11.1

architectuur. De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regels van de Orde van architecten. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Elke architectuurovereenkomst vermeldt de identiteit van de architect-vennoot belast met de architectuuropdracht.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap en de uitsluiting van vennoten. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Artikel 11 :

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kiezen zij een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Artikel 12 :

De zaakvoerders (indien er meerdere zijn) vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Artikel 13 :

De vergadering van de zaakvoerders (indien er meerdere zijn) mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is. De verhinderde zaakvoerders mogen aan een andere zaakvoerder opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt door de raad van zaakvoerders vastgesteld. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één college mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

Artikel 14 :

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Artikel 15 :

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Artikel 16 :

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

Artikel 17 :

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Artikel 18 :

De mandaten van zaakvoerder worden niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 19 :

Indien een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst dienen de bepalingen van de artikelen 259, 260, 261 en 264 van het wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

IV. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 20 :

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar te zestien uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen waarvan hij zelf de agenda samenstelt.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerder(s), van de commissarissen, indien er zijn, of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen, Wijziging van de statuten mag slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van architecten goedgekeurd zijn,

Artikel 21 :

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder en van de commissaris(sen) zo er een of meerdere aangesteld zijn, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



" Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en ontslag van del bestuurders of zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerders en eventueel aan de commissaris(sen).

Deze kwijting is aIIeen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met het wetboek van vennootschappen, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping. Artikel 22 :

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Artikel 23 :

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

Artikel 24 :

Elke vennoot kan zich op de gewone, buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen slechts laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd vennoot is. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 25 :

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26 :

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s) en de commissarissen. Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden meegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 27 :

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Bovendien worden van elke vergadering notulen opgesteld. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau, welk samengesteld wordt door de vergadering en door de vennoten welke er om verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder .

V. BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 28:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en

de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Artikel 29:

De opbrengst van de activiteiten van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

vennootschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en

fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Artikel 30:

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering,

op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 31:

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de

vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 32:

Tri geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en

hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de

vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.







Bïjfágën bij hèïBélgise lfSt âtslilâa =167112/21112 - Annëxés dü Wfiiiiiteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 noa 1 1.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



VII. BIJZONDERE BEPALINGEN.

Artikel 33 :

Elke architect-vennoot is verplicht om zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren

overeenkomstig de wet van vijftien februari tweeduizend en zes.

Artikel 34 :

Indien de vennootschap ophoudt te bestaan of indien een contracterende architect-vennoot zijn beroep niet

meer kan of mag uitoefenen, zal de voortzetting verzekerd worden van de lopende contracten en van de

architectuuropdrachten in uitvoering door fysische of rechtspersonen die gerechtigd zijn het beroep van

architect uit te oefenen.

De schikkingen desbetreffend zullen voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van

de Orde van Architecten worden overgemaakt.

VIII. WOONSTKEUZE - ALLERLEI.

Artikel 35:

Iedere in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, moet woonst in België

kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft. Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen

alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van

de vennootschap, geldig geschieden op de vennootschappelijke zetel.

Artikel 36:

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

5. Ontslag met onmiddellijke ingang van de heer ROMMENS Oscar en van de heer VAN REUSEL Joris, beiden voornoemd, uit hun ambt van zaakvoerders van de vennootschap onder firma.

6. Tot zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMPORT.EXPORT ARCHITECTURE worden benoemd de heer ROMMENS Oscar Rita Georges, architect, wonende te 2018 Antwerpen, Provinciestraat 30 en de heer VAN REUSEL Joris Werner, architect, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jupiterstraat 24.

7. Tenslotte werd volmacht verleend aan de heer DONS Herman, accountant, wonende te 2540 Lint, Groenstraat 85, om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de wijzigingen in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig, alsmede aan het Ministerie van Financiën inzake indienen van aangiften, bezwaar aantekenen en verbeteringen of/en wijzigingen aan te brengen aan deze.





DE NOTARIS, Carlos DE BAECKER

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte akte

Coördinatie statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2015
ÿþ ModWord77,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



flh1 1111111 iwiuuiiiii

*15060711*

11

Rechtbank v ~~n ;~; ~,~h~el Antweros, i

en

15 APR. 2015

aPiglnff-ienNerp

Ondernemingsar : 0883980893

Benaming

(voluit) : import. Export Architecture

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Provinciestraat 30 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 27/02/2015 blijkt dat: de maatschappelijke zetel alsook de exploitatiezetel van de vennootschap wordt overgedragen naar 2140 Borgerhout, Bloemstraat 29 bus 101, met; ingang van 28 februari 2015.

Antwerpen, 27 februari 2015

Zaakvoerder

Rommens Oscar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16517-0304-013

Coordonnées
IMPORT.EXPORT ARCHITECTURE

Adresse
BLOEMSTRAAT 29, BUS 101 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande