INANCO

BV CVBA


Dénomination : INANCO
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 849.111.868

Publication

09/10/2012
ÿþ Mod Wald 11,1

t:t Ir ? ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ep 2 8 SEP. 20

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I~ i i i 11 i II i i

*12166552*

12

Ondernemingsnr : 0 o-

Benaming

(voluit) : "INANCO"

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 124, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onde erp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte opgemaakt door notaris Lisbeth Buytaert met standplaats te Brasschaat, vervangende haar ambtgenoot Tom Bogaert, notaris met standplaats Wilrijk-Antwerpen, wettelijk belet, op 25/09/2012, neer te leggen op het kantoor der Registratie te Brasschaat, houdende de oprichting van een vennootschap met: volgende kenmerken

-VENNOTEN

1.De heer JANSSENS Nicolas Marie Béatrice François, geboren te Gent op ne-genentwintig maart negentienhonderd achtenzeventig, [Rijksregister nummer : 78.03.29-411.87], en zijn echtgenote BOOGAERTS Liesbet Maria Hubert, geboren te Brasschaat op eenentwintig maart negentienhonderd achtenzeventig, [Rijksregister nummer : 78.03.21-404-43], wonend te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 124.

2, Mevrouw JANSSENS Céline Marie P, geboren te Gent op vijfentwintig juli negentienhonderd tweeëntachtig, [Rijksregister nummer : 82.07.25-280.62], wonende te 2018 Antwerpen, Van Schoonbekestraat

1.

3. De heer VAN DOOREN Patrick Emiel G, geboren te Wilrijk op vijfentwintig april negentienhonderd drieënzeventig, [Rijksregister nummer : 73.04.25-323.03], en zijn echtgenote Mevrouw LUYTEN Liesbet Kristel K, geboren te Wilrijk op twaalf oktober negentienhonderd zevenenzeventig, [Rijksregister nummer : 77.10.12 334.23] wonend te 2970 Schilde, De Nachtegaal 8.

4. De heer DERANTER Stijn Hilde, geboren te Gent op zesentwintig juli negentien-honderd achtenzeventig, [Rijksregister nummer 78.07.26-221.07] en zijn echtgenote Mevrouw WAUTERS Sophie Marleen Rudi,' geboren te Wilrijk op negen mei negentienhonderd achtenzeventig, [Rijksregister nummer : 78.05.09-272.64],, wonend te 2600 Antwerpen (Berchem), Pieter Jozef Nauwelaertsstraat 15.

5. De heer DE WITTE Kart Roger Maria, geboren te Dendermonde op veertien maart negentienhonderd zevenenzeventig, [Rijksregister nummer : 77.03.14-261.84], en zijn echtgenote Mevrouw MEULEMANS Sophie. Maria Josefa Pierre, geboren te Genk op zeven november negentienhonderd achtenzeventig, [Rijksregister: nummer : 78.11.07-042.08], wonende te 2550 Kontich, Montfortstraat 13.

6. De heer VAN DOOREN Kristiaan Georges C, geboren te Wilrijk op zesentwintig augustus;

negentienhonderd eenentachtig, [Rijksregister nummer : 81.08.26-023.81], wonend te New York (USA), NY

10065, 210 East 68th Street - apartment 3K.

-NAAM

"INANCO"

-RECHTSVORM

Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd. Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van

neerlegging ter griffie.

-ZETEL

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, met als eerste adres Jan Van Rijswijcklaan 124, en de

vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel

te Antwerpen.

-DOEL

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard.

Voor eigen rekening, alle hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren van andere onroerende projecten, te occasionele titel en voor zover dat het beheer en de instandhouding van het patrimonium ondersteunt.

Het uitvoeren van studies, schattingen, expertisen voor gronden, gebouwen en in-stallaties.

De participatie voor eigen rekening, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvormingen, controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering op aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben,' en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag aile industriële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen mogen doen die de eigenschap hebben dit doel uitte voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden.

Zij mag onder meer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk ln verband staan met het maa-schappelijk doel.

-KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt gesplitst in aandelen met een nominale waarde.

Het geheel geplaatste vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00).

Het is verdeeld in vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) elk,

Het dient steeds volledig geplaatst te zijn en kan slechts gewijzigd worden, mits naleving van de vereisten voor wijziging der statuten.

Het veranderlijk deel van het kapitaal kan gewijzigd worden zonder statutenwijziging, ingevolge de toetreding of uittreding van vennoten, de kapitaalsverhoging of de terugneming van aandelen.

Inbreng in geld.

Op het vaste gedeelte van het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1.de heer Nicolas JANSSENS en mevrouw Liesbet BOOGAERTS, voornoemd, schrijven in op het kapitaal tot beloop van achtduizend honderd euro (¬ 8.100,00), waarvoor hen achthonderd en tien (810) aandelen worden toegekend,

2. mevrouw Céline JANSSENS, voornoemd, schrijft in op het kapitaal tot beloop van van achtduizend honderd euro (¬ 8.100,00), waarvoor haar achthonderd en tien (810) aandelen.

3, de heer Patrick VAN DOOREN en mevrouw Liesbet LUYTEN, voornoemd, schrijven in op het kapitaal tot beloop van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.30D,00) waarvoor hen zeshonderd dertig (630) aandelen worden toegekend.

4, de heer Stijn DERANTER en mevrouw Sophie WAUTERS, voornoemd, schrijven in op het kapitaal tot beloop van achtduizend honderd euro (¬ 8.100,00), waarvoor hen achthonderd en tien (810) aandelen worden toegekend.

5. de heer Kali DE WITTE en mevrouw Sophie MEULEMANS, voornoemd, schrijven in op het kapitaal tot beloop van achtduizend honderd euro (¬ 8.100,00), waarvoor hen achthonderd en tien (810) aandelen worden toegekend.

6. de heer Kris VAN DOOREN, voornoemd, schrijft in op het kapitaal tot beloop van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) waarvoor hem zeshonderd dertig (630) aandelen worden toegekend.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren dat het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap "INANCO" is

volledig volgestort.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 402, 1° van het Wetboek van vennootschappen dat de

wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel

60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen

overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf twaalf september laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte, en meer bepaald de aankoop door mevrouw Céline Janssens, voornoemd, gedaan voor de vennootschap in oprichting, van een onroerend goed te 2640 Mortsel, Grensbeeklaan 1, zijnde een appartement op de eerste verdieping met autobergplaats en kelder.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders, al dan niet vennoot.

iedere bestuurder afzonderlijk, of zo er een raad van bestuur is, de raad van bestuur, is bevoegd om alle handelingen van Intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Iedere bestuurder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte, zelfs wanneer de algemene vergadering een raad van bestuur heeft ingericht.

Kwalitatieve beperkingen

De bestuurder(s) kan/kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair mandaat/hypotheekbelofte.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt,

Kwantitatieve beperkingen

De bestuurder(s) kan/kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

-EERSTE BESTUURDERS

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden worden door de oprichters tot bestuurders benoemd:

-de heer Nicolas Janssens, voornoemd,

-mevrouw Céline Janssens, voornoemd,

-de heer Karl De Witte, voornoemd,

-de heer Stijn DeRanter, voornoemd,

-de heer Patrick Van Dooren, voornoemd,

-de heer Kris Van Dooren, voornoemd,

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is ingevolge enige wettelijke

maatregel, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De bestuurders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de maand juni tweeduizend veertien. -VOORWAARDEN TOELATING EN UITOEFENING STEMRECHT

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

ln de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

-BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien

Voor-

! behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen,

totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend

geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

-COMMISSARIS

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan Mevrouw Céline Janssens, voornoemd, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregisterr de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel De notaris

Lisbeth Buytaert

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2015
ÿþAladNlard lt.l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18~

Rechtbank van koophan e Antwerpen

2 0 MEI 2015

afdeling Antwe en

Ondernerningsnr : 0849.111.868

Benaming

(voluit) : INANCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 124 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 4 mei 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt,

naar het adres te 2970's Gravenwezel aan de Nachtegaal 8, en dit met ingang vanaf 4 mei 2015.

De vestiging te 2018 Antwerpen aan de Jan Van Rijswijcklaan 124 wordt afgeschaft.

Kris Van Dooren

Bestuurder

Patrick Van Dooren

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INANCO

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 124 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande