INDECAR SURVEYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDECAR SURVEYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.368.478

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0597-010
20/08/2014
ÿþBijlagen bij ièteelgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 0 H Alle, 2014

Griffie



11 *14157337*







Ondernemingsnr : 0843.368.478

Benaming

(voluit) : 1NDECAR SURVEYS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DOOLWEG 8 - 2150 BORSBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 04108120/4 blijkt dal de de zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsten naar Laarstraat 21 te 2160 Wommelgem en dit vanaf 01/08/2014.

Willy Goossens

Zaakvoerder

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

16/02/2012
ÿþ Mod Word 11 1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UhlkI'k'IkUtltt (Itil I tLI1IL1IL1 I1II1I1 1(11

*12039515*

fioergiJdogd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel to Antwerpen, op

q 3 FEB. 2012

Griffie

I

Ondernemingsnr : áte 3 , 3C! ,

Benaming

(voluit) : [NDECAR SURVEYS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2150-Borsbeek, Doolweg 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 24/01/2012, neergelegd vóór registratie, blijkt dat:

de Heer GOOSSENS Willy Karel, expert, geboren te Deurne (thans stad Antwerpen) op drieëntwintig maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2150 Borsbeek, Doolweg 8 gelijkvloers. Ongehuwd,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "INDECAR SURVEYS", met zetel te 2150-Borsbeek, Doolweg 8, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 24/01/2012.

De vennootschap heeft tot doel:

* in binnen en buitenland, het uitoefenen van elke activiteit in de sector van risico analyse, schade taxaties; controles en expertises van alle goederen, rollend/niet rollend, zowel marine als non-marine;

* het uitoefenen van elke activiteit in de sector handelsbemiddeling die betrekking heeft op de voormelde activiteiten ten overstaan van goederen belanghebbende en/of zijn verzekeringsmaatschappijen;

* het uitoefenen van management taken bij bedrijven en andere vennootschappen;

* het beheer van het eigen patrimonium en afwerking ervan; de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen en constructies.

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is twee/derde (2/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zoals verder wordt uiteengezet.

De Heer Willy Karel Goossens, voormeld, verklaarde in te schrijven op al de honderd (100) aandelen en op ieder aandeel twee/derde (2/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen_ bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het $elgiscfh Staartsblad ` tO2i2O12 _Annëxés dü Nlënitëùr bê gë

i~

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden ais wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het apleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur:

de Heer GOOSSENS Willy Karel, expert, geboren te Deurre (thans stad Antwerpen) op drieëntwintig maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2150 Borsbeek, Doolweg 8 gelijkvloers.

Deze aanvaardde de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de el dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereycken & Vereycken Accounting", rechtspersonenregister Antwerpen 0458.813.265, met zetel te Kontich, Veldkant 2, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0066-010

Coordonnées
INDECAR SURVEYS

Adresse
LAARSTRAAT 21 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande